❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Wheels of light - Nyt Gratis kursus med Alberto Villoldo

Skrevet 07-11-2022 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Wheels of light - Nyt Gratis kursus med Alberto Villoldo

Kom med på en rejse igennem shamanernes "healing" verden med Alberto Villoldo. Shamanerne var helgenens første teknikere. De forstod sig både på himlens og jordens formål. De forstod sig dybt på medicinske anliggender på en måde, som moderne læger kun lige er begyndt på.


Vi ønsker alle at få det bedre og leve bedre. Men forandring kan nogle gange føles sværd eller nærmest umulig.

Vestlig filosofi får os til at tro, at svarene på at helbrede og leve livet fuldt ud, ligger i sindet, når svarene i virkeligheden findes i kroppen - specifikt energicentrene i og uden for din krop - dine chakraer.

Medicinsk antropolog og moderne shaman, Alberto Villoldo kan lære dig, hvordan du genopliver hele dit væsen - krop, sind og ånd - for at få adgang til et strålende godt helbred, en fornyet livsglæde og en dyb tillid til, at uanset hvad der sker, så er alt okay.

Den seneste gratis Masterclass fra Alberto Villoldo, The Wheels of Light, er en smuk introduktion til, hvordan du arbejder med dine chakraer – også kendt som energicentre – for at frigive stillestående energi og igen invitere frisk, livgivende energi til at løbe gennem din kro.

Tilmeld dig denne GRATIS Masterclass her: 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Nanna skrev denne kommentar:
15-01-2024 00:01:08

Glæder mig til kurset


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley