❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Historisk dokumentarfilm: Dr Price & Jagten på det gode helbred

Kender du til Dr. Weston A. Price? Faktisk er det ham der startede min egen interesse i kost og ernæring. Dr. Price var en fremragende amerikansk forsker og tandlæge, som i 1930'erne rejste rundt i hele verden for at besøge naturfolk, der på det tidspunkt stadig levede uden kontakt med den moderne kultur.

Han fandt ud af, at indfødte, der levede i pagt med naturen og deres oprindelige kultur, var lyksaligt uvidende om moderne materielle "goder" - i stedet levede langt de fleste et krævende, men også lykkeligt og meningsfuldt liv fyldt med ånd og naturlig immunitet overfor de livsstilssygdomme, der plager vores moderne kultur. Ikke mindst fik de sunde og raske, velskabte børn.

Non-profit NGO Price-Pottenger Nutrition Foundation har produceret en kort dokumentarfilm om Dr. Price, som Qarrtsiluni Publishing nu gør tilgængelig med danske undertekster.

Dr. Prices dokumentation af mennesker i fysisk, følelsesmæssig, mental og åndelig balance er stadig en fremragende - og tankevækkende - referenceramme for vores sundhed.

KLIK HER for at købe Dr. Price's bog, nu oversat til dansk for første gang!

P.S.: Spar kr. 100.- med rabatkoden: alun.dk

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Tilbage til videoer
Print Tilmeld nyhedsbrev

Links fra artiklen Info om vore kurser - mød bl.a. Paul Chek

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley