❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Vibram Fivefingers - bedre end bare tæer!

Skrevet 12-04-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Vibram Fivefingers - bedre end bare tæer!

Endelig i Danmark! Vibram Fivefingers: Skoen der tillader dig at gå barfodet omkring!


Du blev født med bare tæer...

Når du går på bare tæer, bevæger du dig ligesom da du var barn - føler dig frem - legende, nysgerrigt og dog målrettet og selvsikker.

Med Vibram Fivefingers sko genopdager du glæden ved at gå, trampe, hoppe, danse og løbe på alle slags underlag.

Vibram Fivefingers opmuntrer din krop til at gøre sig fri og bevæge sig naturligt. Fivefingers spreder dine tæer en smule, hvilket styrker fodens muskler, øger dens bevægelighed og forbedrer fodens generelle sundhed.

Fivefingers stimulerer musklerne i foden og i underbenet til øget balance, smidighed og styrke. Fivefingers hjælper dig også til at rette din rygsøjle op, forbedre din holdning og reducere lændesmerter.

Fivefingers er ikke bare gode for dine fødder og for din sundhed, de genopretter også din kontakt til naturen, det er helt specielt at bevæge sig på et ujævnt underlag og mærke, hvordan terrænet ændrer sig hele vejen op gennem kroppen. 

Forkæl dine fødder og styrk dit helbred

* Vibram Fivefingers er et enestående alternativ til konventionelt fodtøj. Det er de første og eneste sko, der tilbyder den oplivende følelse af at gå på bare tæer — og kombinerer den med en beskyttende og skridsikker Vibram sål.

* Vibram Fivefingers kopierer din fods og dine tæers flekspunkter og facon for at give dig en naturlig gang. De første brugere vender allerede tilbage med meget positiv feed back om øget balance og kontrol, større bevægelighed og synligt bedre holdning.

* Vibram Fivefingers kan bruges til en bred vifte af sportsgrene og aktiviteter - udendørs som indendørs: Alt fra yoga og tai-chi, til windsurfing, kitesurfing, hiking og trekking, over løb til gang, boldtræning og vægttræning.

* Vibram Fivefingers' TC1 performance gummisålen laver ikke mærker på gulvet. Den beskytter din fod og giver dig et sikkert greb på stort set alle slags underlag. En tynd, slidstærk polyamid stretch indersål giver foden blød komfort og holder den tør.

* De fine riller i sålerne kopierer hudens riller under din fod - der griber fat om grene eller ujævnt underlag alt efter hvordan foden bøjer sig og giver sikkert fodfæste selv på våde og glatte underlag.

En blød, beskyttende hæl med regulerbar elastik sikrer dig perfekt pasform.

Skoens individuelle tæer giver behændighed, kontrol og stabilitet og dermed en mere naturlig gang.

* Fivefingers' Vibram sål er designet til at følge fodens og tæernes omkreds og beskytter dine tæer mod sand og skarpe sten.

Det elastiske stof på skoens overside pakker din fod ind på komfortabel og beskyttende vis. På denne måde kan du opleve glæden ved at gå barfodet uden at gøre dine fødder sårbare.

Med Vibram Fivefingers vil du genopdage glæden ved at bruge dine fødder!

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Allan Fuglsang skrev denne kommentar:
16-06-2014 13:10:40

Hej
Vedr. ordre nr. 95254
Bestilt et par Vibram uniseks Bikela LS str. 43 (sort/grå) til 599 kr.
Skoene er alt for store, kan jeg få dem byttet til et par i str. 41
Mvh. Allan


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley