❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Vi har 15 års fødselsdag - Tak fra alun.dk

Skrevet 21-10-2019 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Vi har 15 års fødselsdag - Tak fra alun.dk

Jeg skylder jer en dybfølt tak, for samarbejdet med jer har været en enorm personlig rejse for mig og min familie. Det har hjulpet os til at løfte vores sundhedstilstand og vores glæde ved livet op på et højere niveau på samme måde, som jeg håber, at det også er sket for jer.


Ord kan slet ikke beskrive min taknemmelig overfor jer alle.

Jeg sætter stor pris på al feedback, jeg har modtaget, god som dårlig, og jeg nyder at møde mange af jer ved vores udstillinger eller på de events, vi arrangerer.

Hvis jeg skulle vælge et højdepunkt fra de seneste 15 år, bliver det Nick Vujicic (no arms, no legs, no worries) i april 2013 med 3000 børn fra morgenstunden til vores gratis event og ligeledes 3000 voksne deltagere til eventet om aftenen.

Alle blev vi tryllebundet af Nicks livshistorie og hans positive livssyn. Taknemmelighed er en meget kraftfuld størrelse. 

Jeg er virkelig priviligeret over at Nick besøger Danmark endnu engang den 3. april 2020 i Farum Arena.

Så en stor tak til jer alle for denne rejse, vi har været på sammen. Tak til min webdesigner Kristian, til min oversætter Anna for al hendes hjælp og til alle jer andre, som har hjulpet mig gennem årene.

Selvfølgelig glemmer jeg ikke mine to vidunderlige kollegaer, Anders og Rasmus, for al den sjov, vi har sammen. I to er jeres vægt værd i guld.

Jeg ønsker dig og din familie en skøn dag med masser af energigivende og kærlig Qi ;-)


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley