❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Vi har 10 års fødselsdag - Tak fra alun.dk

Skrevet 12-11-2015 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Vi har 10 års fødselsdag - Tak fra alun.dk

Whow! Det er nu 10 år siden, vi sammen skabte dette website. Ja, jeg mener virkelig SAMMEN. Jeg har nydt skrivearbejdet, at lave videoerne og meget andet, og at dømme efter antallet af besøgende på alun.dk (som nu er et godt stykke over 1 million besøgende pr. år), så har I også glæde af sitet.


Den ene del virker kun i samspil med den anden.

Jeg skylder jer en dybfølt tak, for samarbejdet med jer har været en enorm personlig rejse for mig og min familie. Det har hjulpet os til at løfte vores sundhedstilstand og vores glæde ved livet op på et højere niveau på samme måde, som jeg håber, at det også er sket for jer.

Ord kan slet ikke beskrive min taknemmelig overfor jer alle.

Jeg sætter stor pris på al feedback, jeg har modtaget, god som dårlig, og jeg nyder at møde mange af jer ved vores udstillinger eller på de events, vi arrangerer.

Hvis jeg skulle vælge et højdepunkt fra de seneste 10 år, bliver det Nick Vujicic (no arms, no legs, no worries) i april 2013 med 3000 børn fra morgenstunden til vores gratis event og ligeledes 3000 voksne deltagere til eventet om aftenen.

Alle blev vi tryllebundet af Nicks livshistorie og hans positive livssyn. Taknemmelighed er en meget kraftfuld størrelse.

Hvis du er i tvivl om, hvad det bedste jeg har gjort for mit helbred de seneste 10 år er, så har det været at møde og tage ved lære af Robert Peng.

Så en stor tak til jer alle for denne rejse, vi har været på sammen. Tak til min webdesigner Kristian, til min oversætter for al hendes hjælp og til alle jer andre, som har hjulpet mig gennem årene.

Selvfølgelig glemmer jeg ikke mine to vidunderlige kollegaer, Rasmus og Casper, for al den sjov, vi har sammen. I to er jeres vægt værd i guld.

Jeg ønsker dig og din familie en skøn dag med masser af energigivende og kærlig Qi ;-)


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Ole Kollerup skrev denne kommentar:
19-11-2015 18:11:59

Jeg elsker dine altid særdeles positive og lærerige nyhedsbreve. Det har været en stor inspiration for min sundhed og med Bruce Lipton 2014 som mit absolutte højdepunkt.
Tusind tak!


Ole Vorre skrev denne kommentar:
06-05-2018 16:11:39

Til Alun
Vil gerne tage til Farum den 12 maj for at besøge jer til åbent hus. Har netop købt nogle sko og sokker, men må erkende at mine brede fødder er for store til størrelse 43, og ville ved samme lejlighed benytte lejligheden til større størrelser

Kan du hjælpe med en registrering til arrangementet?

venlig hilsen
Ole Vorre


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley