❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Velkommen til en verden af lykke og sundhed

Skrevet 08-02-2006 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Velkommen til en verden af lykke og sundhed

Baggrunden for denne hjemmeside er et ønske om at udbrede kendskabet til, hvordan du ved at respektere din krops naturlige behov kan opnå et højt, konstant energiniveau, et godt helbred, en veltrimmet krop og et mentalt velvære.


Vores filosofi er, at stress, træthed, lavt energiniveau, overvægt og mange livsstilssygdomme samt allergier/overfølsomhed kan undgås ved at følge de basale principper, naturen har skabt os til at leve efter.

Det er enkelt, gratis og effektivt og kræver alene din vilje til at tilegne dig viden. Din adfærd vil herefter af sig selv ændres, så du helt naturligt respekterer din krops behov.

Vi går ind for forebyggelse ad naturlig vej frem for behandling af symptomerne, og vi er modstandere af ”mirakelkure”, kunstige og dårlige fødevarer samt af en livsstil, som ikke giver plads til lidt ”sjov”.

Vores værste modstander er forvirrende og til tider forkert information om, hvad der gør os sunde og raske.

Det er desværre en modstander som har betydelige kræfter i form af kapital, lobbyisme og adgang til medierne, men vi tror, at enkel, veldokumenteret og logisk information er vejen frem.

www.alun.dk er en lettilgængelig og praktisk guide til et godt helbred og mere energi, og vi byder dig velkommen til øget livskvalitet.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley