❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Vand – Hold dig ung og smuk

Vand: Drik mere vand og få det bedste år i dit liv

Vand er det mest dominerende element på jorden, og ifølge legenden befinder ungdommens kilde sig på Bahamas-øerne.

I virkeligheden er vand så vigtigt, at dets tilstedeværelse på en fremmed planet er det vigtigste spor for, om videnskabsfolkene kan finde liv eller ej.

Vi tager vand som en selvfølge. Men når du tænker lidt nærmere over de følgende kendsgerninger, så vil vands betydning for dit helbred måske blive mere åbenlys.

Denne sektion vil vise dig, hvordan du optimere din væskebalance. Jeg anbefaler, at du følger rækkefølgen i det grønne felt, øverst til venstre under "Kom i gang". På den måde får du mest ud af denne sektion. Bagefter kan du læse de andre artikler nedenunder.

Lektion 4- Vand er ungdommens kilde

Lektion 4- Vand er ungdommens kilde

Skrevet 01-03-2016 af Alun Biggart

Var du klar over, at kroppen består af 80 % vand. Jo, vi er i bogstavelig forstand bare en pose vand, der går rundt i noget hud! Vi kan overleve i ugevis uden mad, men kun få dage uden vand. Endvidere daler din fysiske og mentale formåen med 20 %, hvis du blot er så lidt som 2 % dehydreret.

Hvor sikkert er det vand, du drikker hver dag?

Hvor sikkert er det vand, du drikker hver dag?

Skrevet 27-05-2015 af Alun Biggart

Vand er vitterlig forbløffende, for uden vand ville der ikke være noget liv. Er du klar over, at din krop består af 70 % vand? Men hvor sikkert er drikkevandet egentlig i Danmark? Jeg har været bekymret over artikler i medierne om vores vands kvalitet, så jeg besluttede mig for at søge sandheden.

Er kaffe sundt for dig? Ny undersøgelse vil måske overraske dig!

Er kaffe sundt for dig? Ny undersøgelse vil måske overraske dig!

Skrevet 25-07-2014 af Alun Biggart

Den nye undersøgelse, som er blevet offentliggjort i The International Journal of Sport Nutrition and Exercise Metabolism, er kommet frem til, at trænede atleter, som indtog koffein før træning, forbrændte omkring 15 % flere kalorier i en tre-timers periode derefter, sammenlignet med de forsøgspersoner, som indtog et placebo.

Dehydrering er den største sundhedsfejl, som du kan lave!

Dehydrering er den største sundhedsfejl, som du kan lave!

Skrevet 27-05-2014 af Alun Biggart

Læs videre her og find ud af med det samme, hvorvidt du er dehydreret?

Vand: Hvor sikkert er drikkevandet i Danmark?

Vand: Hvor sikkert er drikkevandet i Danmark?

Skrevet 04-05-2013 af Alun Biggart

Vi elsker vand. Vi bruger det hver dag til at drikke og lave mad, vi leger i vand, vi bygger vores drømmehuse ved vandet, rejser til eksotiske steder for at være tæt på det, renser os med det og besøger spaer for at finde vandets healende magt. Men hvor sikkert er vores drikkevand egentlig?

Behøver du at drikke 2 liter vand om dagen?

Behøver du at drikke 2 liter vand om dagen?

Skrevet 02-07-2012 af Alun Biggart

Vi har alle fået at vide, at vi skal drikke 2 liter (8 glas) vand om dagen for at ”holde lægen væk”. Men er der noget videnskabeligt bevis for, at vi behøver at drikke så meget vand? Eller er det bare markedsførings-hype igangsat af flaskevands-industrien?

Thalassoterapi – Vandets helbredende kraft

Thalassoterapi – Vandets helbredende kraft

Skrevet 04-04-2010 af Alun Biggart

Thalassoterapi (fra det Græske ord thalassa, der betyder "hav" og "therapeia", som betyder helbredelse) er en genopdaget spa behandling, baseret på en gammel tro på havvands naturlige, helbredende egenskaber.

Vand og væskebalance - En kort opsummering

Vand og væskebalance - En kort opsummering

Skrevet 11-01-2009 af Alun Biggart

Vand er ungdommens kilde. Drikker du nok vand til at holde dig sund? Denne artikel vil vise dig, hvordan du optimere din væskebalance!

Mest læste i Væskebalance

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley