❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

NYT: Try It On Everything DVD

Skrevet 28-08-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

NYT: Try It On Everything DVD

Revolutionen starter indefra : Ti mennesker brugte fire dage sammen med verdenskendte EFT eksperter, for at se om de kunne vende deres liv om. Resultaterne og deres udvikling efter EFT er forbløffende. Denne film vil du aldrig glemme!


Revolutionen starter indefra

Medvirkende er bla. en række verdenskendte EFT eksperter: Jack Canfield, Joe Vitale, Bob Proctor, Dr. Joe Mercola, Dr. Bruce H. Lipton, Dr. Patricia Carrington, Carol Tuttle samt mange mere

Kan du give slip på smerterne i din krop?

Kan du give slip på fortidens traumer, frygt og sår?

Kan du endelig leve det liv, som du altid har drømt om?

Inderst inde ved du, at det er mere ved livet end det, som du lever nu. Du trænger til en følelse af frihed, af fred, af glæde, som du ved er din indbyggede ret i dette liv. Men hvordan finder du vejen dertil?

Vores verden kan sommetider være helt på hovedet med alle dens krav, ansvar og pres… Det virker som om at smerterne, krænkelserne og dramaet aldrig slutter.

Men der er en udvej – en vej til et nyt liv ;-)

Der er en måde, hvorpå du kan opleve den glæde, som er livets mening. Der er en metode, hvorpå du kan give slip på fortidens sår. Der er en metode, så du kan give slip på ting, du aldrig troede du kunne.…..

EFT (Emotional Freedom Technique) er en forbløffende ny opdagelse baseret på ældgammel kinesisk medicin. Nogen kalder det ”Følelsesmæssig akupressur”. Andre mennesker har kaldt det “Energi psykologi”

Hvad end du kalder det, så står et faktum fast:

EFT VIRKER

Denne film forklarer EFT på en måde, som det aldrig er blevet før. Den kombinerer viden og oplevelserne fra verdenskendte EFT eksperter, lærer, talere og motivatorer, med et element som normalt mangler. RIGTIGE MENNESKER, der får det bedre foran dine øjne.

OG DET KAN OGSÅ BLIVE DIG

Ti mennesker brugte fire dage sammen med praktiserende EFT-eksperter, for at se om de kunne vende deres liv om. Resultaterne og deres udvikling efter EFT er forbløffende. Denne film vil du aldrig glemme!

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley