❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Nyhed, Bowflex Håndvægte

Skrevet 27-08-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Nyhed, Bowflex Håndvægte

Bowflex Håndvægte – Hurtig og effektive resultater, ved et drej på en skive!


Disse nye revolutionerende håndvægte vil give dig fantastiske resultater på ingen tid. De er nemme at bruge, optager minemalt med plads og er utrolig effektive.

Dette produkt kan bruges af både mænd og kvinder.

Er du parat til at se forskellen i spejlet NU?

Håndvægte er ideelle til hjemmetræning, men kan være irriterende, fordi man enten skal have en masse af dem - eller skal skifte skiver hele tiden. Med disse high-tech håndvægte får du 30 håndvægte i bare to!

Med de originale Bowflex Select Tech får du faktisk hvad der svarer til 15 par faste håndvægte i et sæt og tilmed i en rigtig lækker kvalitet.

Med et simpelt drej på skiven kan du automatisk skifte mellem 2 kg og hele vejen op til 24 kg vægte. Nu er det ikke længere nødvendigt, at skulle bruge 30 forskellige håndvægte, for at opnå de resultater du vil have!

 Alt du har behov for er to Bowflex håndvægte, for at forandre din krop for altid.

Opnå fantastiske resultater lynhurtigt!

Bowflex håndvægte er udviklede til, at give dig en kvalitetstræning svarende til at gå i et fitnesscenter, men bare i dit eget private hjem. Du får resultaterne, du beder om – stram og flad mave, faste ben, velformede arme og en stærk brystkasse – men du er ikke nødt til at betale for et fitnessmedlemskab, for at opnå det udseende du ønsker.

Plus, det er ikke nogen grund til at køre ned til træningscentret eller stå i kø til træningsudstyr. Du kan bruge ligeså lang tid, du har lyst på din favoritøvelse, uden at andre presser dig for at blive færdig.

Bowflex® håndvægte giver dig en hel ny træningsteknologi, der er nem at mestre og samtidig giver dig dramatiske resultater.

Hemmeligheden bag hvordan det fungere? Den patenterede låsemekanisme, der kan drejes og fastlåser den vægt som du vælger. Den virker som et pengeskab – og du kender altid koden.

Skift vægt med et enkelt drej

Husk, at dette unikke vægtsystem gør det muligt for dig at skifte mellem 2 kg til 24 kg, ved bare en simpelt drejning af drejeskiven. Det er virkelig så nemt.

Vil du løfte 5 kg? Intet problem. Bare sæt drejeskiven på 5 kg og løft. Vil du have en større udfordring? 20 kg f.eks.? Put drejeskiven hen til 20 kg og løft.

Alt du skal gøre er, at skifte drejeskiven til den vægt du ønsker – og bang! Bowflex fastgøre sig automatisk til den vægt, du ønsker at løfte.

Dette innovative design tillader os, at skrumpe 30 separate håndvægte ned til kun 2! Dette sparer dig for massevis af plads – ikke at forglemme en masse penge.

Her er bare nogen af fordelene du opnår, når du investere i Bowflex!

• Det samme sæt håndvægte kan bruges af både mænd og kvinder.

• Kan justeres med ét kg af gangen (Op til de første 11 kg), så du gradvist kan øge din styrke uden at blive for stor.

• En af de mest pladsbesparende og fleksible styrketræningsmuligheder – sig farvel til 30 håndvægte, der roder og fylder i dit træningsrum.

• Lavet med nyskabende teknologi, der tillader dig hurtigt at skifte fra en øvelse til den næste – mindre tidsspilde, og mere tid til at blive fit!

• Opbyg styrke, tab af vægt og få det godt hurtigt.

Flot udførelse med håndtag i crom og gummi der sikrer et perfekt greb og skiver med belægning af slagfast thermo-plast, der beskytter dit gulv og forhindrer støjende træning.

Alternativerne til Bowflex er, at købe håndvægte med spin-lock systemet. Selvom de er billigere, er det mere besværligt at skifte skiver. Desudenhar spin-lock låsene det med at løsne sig under nogle øvelser.

Den helt dyre løsning og upraktiske løsning, er selvfølgelig at have sit eget stativ med forskellige håndvægte ligesom i fitnesscentrene. Dette er dog urealistisk for langt de fleste., af enten omkostningsmæssige årsager eller praktiske.

Bowflex Håndvægte er lavet ud fra et smart system, hvor man ved at dreje på endestykkerne kan vælge hvor meget vægt man vil løfte og hvor meget der skal blive liggende i holderen. Herved kan der hurtigt vælges vægte fra 2 til 24 kg i 15 forskellige spring. Det vil sige, at en Bowflex håndvægt kan erstatte 15 almindelige håndvægte.

N.B. Vi har lige modtaget et begrænset parti af de lækre originale Bowflex Select Tech 1090 håndvægte hvor du kan træne med helt op til 41kg. Du kan vælge i mellem 17 belastninger fra ca. 5kg til 41 kg med ca. 2,25kg interval.Her får du hvad der svarer til 17 par faste håndvægte i ét sæt og tilmed i en rigtig lækker kvalitet. Køb bowflex her.

Bowflex Select Tech 1090 er med engelske pund. Divider med 2, for at få et ca. kilotal. Dvs. 10 pundsvarer til ca. 5 kg.
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Tim Rasmussen. skrev denne kommentar:
08-06-2014 16:09:36

Hvad er prisen ???? :)


Kom med din kommentar

Mest læste i Træning

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley