❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Kan et besøg i fitnesscentret gøre dig syg?

Skrevet 29-04-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Kan et besøg i fitnesscentret gøre dig syg?

Ok, før vi kigger på helbredsrisikoerne ved et besøg i dit lokale fitnesscenter, er det vigtigt, at være bevidst om, at styrken af dit immunforsvar bestemmer sandsynligheden, for at du bliver syg i fitnesscentret eller andre steder.


Den gode nyhed er, at dit immunforsvars styrke er noget, som du ikke kun er i kontrol over, men også 110 % ansvarlig for.

Hvis du følger helbred og livsstilsrådene som jeg vil dele med dig på denne hjemmeside, så er jeg sikker på, at du ligesom mig kan gøre sygdomme til en del af din fortid. 

Med det sagt, så kan du benytte nogle gode råd baseret på sund fornuft, til at beskytte dig selv i fitnesscentret: 

• Sikr dig, at udstyret er rent.  Fitnesscentre bør rengøre deres udstyr jævnligt, men du bør tage dine egne forholdsregler. 

• At dele, er ikke altid det bedste. Brug ikke en andens håndklæde. I nogle tilfælde, så vil du måske få mere fred i sindet, hvis du køber dit eget grundlæggende træningsudstyr, som f.eks. en yogamåtte

• Gå i bad lige efter du har motioneret. Vent ikke i dit svedige tøj, hvis du har brugt fælles udstyr eller deltaget i en kontaktsport. Brug heller ikke en fælles sæbe bar.   

• Brug klipklappere eller badesko, når du går i bad. Selvom stafylokokker tager overskrifterne, så er fodsvamp stadigvæk irriterende. Beskyt dig selv, ved at holde dine fødder væk fra det fælles badegulv. 

• Overvej to gange at gå i saunaen eller boblebadet, hvis du har en rift, afskrabning eller slemme knubs. Et par mikrober trives i varmt vand. Hvis du bruger et boblebad, så tag et bad bagefter. 

Så boost dit immunforsvar ved hjælp af god mad, en god nats søvn samt masser af solskin og frisk luft, så du kan nyde din tur til fitnesscentret!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Træning

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley