❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Er dette den virkelige ungdomskilde? Din guide til styrketræning

Skrevet 21-09-2014 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Er dette den virkelige ungdomskilde? Din guide til styrketræning

Styrketræning er en essentiel del af en hvilken som helst sund livsstil, uanset din alder eller køn, og du bliver aldrig for gammel til at begynde. Styrketræning har vist sig at forvandle 179 gener til deres ungdomsniveau. Sagt på en anden måde drejer styrketræning viseren på dit ur 10 år tilbage.


Ja, styrketræning medfører betydelige fordele dit stofskifte (hjælper dig med vægttab), dine knogler, muskler, ledbånd, sener, hjerne og dit hjertekarsystem.

Den gode nyhed er, at det kun tager få minutter om ugen at opnå livsændrende resultater.

Desværre ignorerer mange styrketræning, når de lægger deres træningsplan, og tænker, at det er nok bare at løbe en tur. Men intet kunne være længere fra sandheden!

Mere og mere forskning viser, at langdistanceløb ikke er sundt for dig, og at du kan spare tid og få meget bedre resultater med intervaltræning.

Så er du klar til at få forbløffende træningsresultater på bare nogle få minutter om ugen?

Her er min Funktionel Trænings Magasin, som vil hjælpe dig med at komme i gang med et træningsprogram.

Klik på dokumentet for at få det i fuld størrelse.

Grunden til, at alle, og jeg mener ALLE, bør løfte vægte, er, at vi allerede efter 35-års alderen begynder at tabe muskelmasse og dermed styrke.

Ja, brug det, eller sig farvel til det!

Var du klar over, at gennemsnitspersonen på 30 – 35 år vil opleve omkring 25 % nedgang i hans eller hendes muskelstyrke og tonus i 70 – 75-års alderen og op til 50 % nedgang, når de nærmer sig 90 år?

At dyrke konditionstræning såsom løb er ikke tilstrækkeligt til at bevare muskeltonus, knoglesundhed, balance og holdning.

Hvis du ikke dyrker styrketræning, er risikoen høj for, at du vil miste styrke og blive mindre velfungerende med alderen.

Hvis du derimod investerer bare få minutter om ugen i styrketræning, kan du bogstavelig talt sænke aldringsprocessen drastisk.

Konklusion: Er dette virkelig ungdommens kilde? Guide til styrketræning

Et fitnessprogram, som skal holde dig ung og sund, skal indeholde høj intensitet intervaltræning (HIIT), styrketræning og yoga for mennesker som dig og mig, der har behov for det.

En af de bedste investeringer i dit helbred og din fremtid er at bruge nogle få minutter om ugen på at vedligeholde din muskelmasse ved styrketræning.

Brug de enkle øvelser i træningsbogen ovenfor og drej viseren på uret tilbage.

God fornøjelse.

P.S.: Vær opmærksom på, at det at sidde i lange perioder har vist sig at afkorte livslængden, selv hvis du er i god form og træner regelmæssigt, så rejs dig ofte i løbet af dagen og bevæg dig.

Kilde: Mercola.com


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

rene steffensen skrev denne kommentar:
25-09-2014 09:33:38

jeg mærker du ønsker at hjælpe folk til bedre tilstande, det er dejligt.


Torben Lauritzen skrev denne kommentar:
25-09-2014 09:52:07

Og her er så en konkret undersøgelse, der viser at langdistanceløb faktisk er godt for dig:
http://motionslob.dk/artikler/l%C3%B8b-langt-hele-livet-og-udskyd-din-aldring

Jeg tror ikke på det er så sort og hvidt - jeg mener at kombinationen af langdistanceløb OG styrketræning er det ideelle.


Janus skrev denne kommentar:
25-09-2014 18:53:32

#Torben Lauritzen, der står i artiklen:

"– Vi har påvist, at livslangt langdistanceløb gør en forskel. De ældre langdistanceløbere, som har været med i vores studie, har over 21 procent mindre ophobning af de skadelige sukkerkrydsbindinger i deres bindevæv, sammenlignet med slanke, raske, stillesiddende personer. Så det er altså muligt at udskyde sin aldring ved at løbe langt hele livet, siger post.doc Christian Couppé fra Institut for Idrætsmedicin."

Konklusionen er jo blot at bevæger du dig, er det bedre end at sidde stille.

Og hvis man nu blot kan træne lidt, men højintensivt, hvorfor så gå rundt og tro at det kun hjælper at løbe langt.

Jeg har løbet interval i flere år, og finder det altid hysterisk morsomt når jeg ser motionsløbere komme traskende som om de har hele verdens bekymringer på deres skuldre. Min løbetræning er overstået på 4 minutter, og en gang om ugen løber jeg lige 6,5 km for at få lidt luft.


Vis alle kommentarer

Henry Dam skrev denne kommentar:
25-09-2014 22:26:43

Jeg træner 2 gange i ugen (gennem 15 år)i et Fitness center i Esbjerg og har det godt med det. Jeg er mest oplagt til f.eks. havearbejde efter en træning. (ca 2 timer hver gang). Cykling og hurtig gang ialt 25 min. gør, at man er varmet op til at foretage visse løftvægtsøvelser. Jeg fylder 84 i januar.


Signe b skrev denne kommentar:
27-01-2015 08:16:20

Jeg kan ikke se bogen ovenfor ? Jeg er på en iPhone ?


Siw Vestengen skrev denne kommentar:
22-10-2015 23:25:14

Det er riktigt at vekt-træning er effektivt hele livet, i alle aldre. Mye tyder på at styrketræning med få rep og høy motstand giver mest effekt. Tilsvarende giver økter av utholdende høyintensitet, bedre effekt enn lengre økter av lengre varighed. Det er ikke entydige svar på effekt av langløp. Norsk læge.


Kom med din kommentar

Mest læste i Træning

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley