❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

“The Quiet Revolution” med Jacob Gurevitsch - Gratis Foredrag

Skrevet 14-07-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

“The Quiet Revolution” med Jacob Gurevitsch - Gratis Foredrag

Vi har fået chancen for at give dig mulighed for at høre Jacob Gurevitschs foredrag “The Quiet Revolution” endda ganske GRATIS. De første 40 personer som tilmelder sig dette seminar deltager GRATIS. “The Quiet Revolution” vil forandre dit liv ;-) Torsdag den 18 September fra 18:00-20:00 i Farum.


“The Quiet Revolution” med Jacob Gurevitsch afholdes hos Alun.dk i Farum ( Se nedenstående adresse) Torsdag den 18 September med start kl. 18 og har en varighed af ca. 2 timer.

En af Danmarks mest velkendte og internationalt anerkendte musikere Jacob Gurevitsch, vil fortælle sin historie på dette foredrag:

Hvordan han en dag vågnede op midt om natten, ude af stand til at trække vejret.

Hans symptomer blev værre og værre indtil det kom til et punkt, hvor han var bange for at sove.

Lægerne brugte uger på at finde ud af hvad der var galt, indtil de diagnoserede - STRESS

Jacob var chokeret og vendte sig imod det han kendte bedst - Musik. Jacob og hans gode ven Poul Reimann mødtes i et par timer hver dag og spillede afslappende musik sammen for at hele dem selv. Måneder gik og Jacobs stress svandt langsomt men sikkert.

Denne traumatiske oplevelse affødte www.quietplease.dk. Hvis du ikke har et eksemplar af denne CD endnu, så gælder det om at få fat på en.

Jeg har kendt Jacob i et stykke tid og er desperat for at få ham til at dele hans historie med dig. Endnu vigtigere hvordan du kan bruge musik til at få dit helbred til et højere niveau. Jacob vil starte med hans historie om stress og hvordan han kom over den med musik, samt hvordan og hvorfor musik spiller en stor rolle i vores liv.

Her er hvad Jacob siger om dette seminar:
"Det bliver et musikalsk foredrag hvor vi fortæller om musikkens store indvirkning på vores hverdag. Vi optræder med eksempler på hvilke musikalske parametre som får os til at græde, grine, danse og slappe af, og fortæller om musikkens betydning for indlæring, social omgængelighed, øget kreativitet og “symfonisk overblik”.

Blandt læger og hjerneforskere er der bred enighed om musikkens påvirkning og betydning for menneskets følelsesregister og fysiske tilstand - en udvikling vi følger med stor interesse og som vi mener kommer til at få markant betydning for udvikling af menneskets sociale og empatiske kompetencer.

Vi fortæller om musikerens arbejdsmetoder, hvor vi bl.a. arbejder med begrebet “struktureret-spontanitet”; at kreativitet udspringer af spontanitet og intuition efterfulgt af en struktureret process som binder trådene sammen til et færdigt værk eller produkt.

Vi viser bl.a. hvorfor fejl er en vigtig del af innovationsprocessen, og giver vores bud på hvorfor vi mener at den højre hjernehalvdels kreative sider bliver vigtige egenskaber i forhold til at ruste sig til fremtidens samfund.

Seminaret vil blive afholdt hos:
www.alun.dk v. Alun Biggart, Hestetangsvej 58, 3520 Farum

Poul Reimann (piano) og Jacob Gurevitsch (guitar) har de sidste 10 år arbejdet professionelt i den danske musikbranche. De sidste 4 år har de derudover interesseret sig indgående for musikkens påvirkning af krop og sind samt hvordan den kunstneriske verden bygger bro til erhvervslivet.

“The Quiet Revolution” et personligt bud på et foredrag kombineret med en koncertoplevelse.

Gratis Foredrag

Mit seminar-rum kan kun klare 40 personer.

Så de første 40 personer som tilmelder sig dette seminar kan komme med GRATIS!

Da der kun er et begrænset antal pladser vil vi være sikre på, at folk dukker op. Så du kan komme gratis med, hvis du betaler 500 kroner i depositum. Hvis du ikke dukker op til seminaret vil vi afkræve dit kreditkort 500 kroner, men hvis du dukker op vil vi slette transaktionen.

Dette er en speciel afholdt event, så jeg vil ikke have folk får en GRATIS plads og derefter ikke dukker op!

KØB IKKE ANDRE PRODUKTER PÅ SAMME TID, NÅR DU TILMELDER DIG DETTE SEMINAR!
 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley