❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Sunde julegaver til dig og dine kære

Skrevet 14-12-2010 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Sunde julegaver til dig og dine kære

Med mere og mere fokus på sundhed og wellness vil der i år være stor efterspørgsel på sunde julegaver. Er der en særlig person i dit liv, som du gerne vil overraske med en sund julegave? Har du lyst til at forkæle dig selv? Her er nogle sunde julegaver til hele familien.


Få smilet frem hos en, du holder af.

Her er 7 sunde julegaver, som bliver et stort hit under juletræet i år:

Vibram Fivefingers
Vi har udråbt Fivefingers til årets sunde julegave. Hvorfor? Jo, de er ikke bare det mest komfortable fodtøj, du nogensinde kommer til at eje, de er også sundhedsfremmende for dig. Fivefingers gør det muligt for dig at bevæge dig naturligt, samtidig med at de styrker musklerne i dine fødder og ben. De styrker din balance og holdning, og ny forskning viser, at løb i Fivefingers sko giver en naturlig løbeform.

Dura Fitness Bolde
En fitnessbold er en fantastisk måde at få flotte træningsresultater på, når som helst og hvor som helst. Med kropsvægt alene kan enhver lige fra den utrænede, hjemmegående mor til topatleten øge sin styrke, balance og smidighed. Dura Fitness Bolde er også den stærkeste bold på markedet, og vi har selvfølgelig også fede træningsvideoer og gratis træningsmagasiner.

Bowflex håndvægte
Har du ikke tid til at gå i fitnesscenter? Så er Bowflex løsningen. På bare få minutter giver Bowflex overraskende resultater. Med disse revolutionerende håndvægte kan du på få sekunder skifte belastningen fra 5 kg op til 21 kg, og de kan nemt opbevares under en seng eller lignende. Hvis du kombinerer Bowflex håndvægte med Dura Fitness Ball, har du en sikker vinder. Brug vores gratis træningsmagasiner som hjælp til at komme i den bedste form nogen sinde i 2011!

Dagoba Økologisk Chokolade
Jeg hører dig sige: Chokolade, hvordan kan det være sundt? Jamen, hvis du spiser en god kvalitet mørk chokolade som Dagoba, som er blevet kaldt verdens bedste chokolade af CNN, så er den fyldt med sunde antioxidanter. Så forkæl dig selv eller en særlig person til jul med den bedste chokolade på planeten!

Tanita fedtmåler
Er du modig nok til at forære nogen en fedtmåler i julegave? Med Tanita er det slut med at gætte sig frem mht. træning og livsstilsændringer. Tanita fedtmåler gør det hurtigt og nemt at se, om du er på rette spor i forhold til BMI og fedtprocent.

How to eat, move and be healthy
Paul Chek anses af mange eksperter verden over for at være eksperternes ekspert, når det gælder sundhed og fitness. I sin bog ”How to eat, move and be healthy” afslører han, hvordan han opnår fantastiske resultater med sine klienter. Denne bog må ejes af alle, der er interesseret i deres helbred.

DVDer, som vil gøre 2011 til det bedste år nogensinde
Vi har mange inspirerende DVDer i vores shop. Der er imidlertid 2, som er helt særlige. Den første er The Secret, som er solgt i 20 millioner kopier verden over. At se The Secret er en fremragende måde at blive motiveret til at gøre år 2011 til et særligt år. Hvis du kombinerer The Secret med DVDen med Nick Vujicic ”No arms, no legs, no worries”, har du en sikker vinder til julen 2010. Kig på dette gratis videoudklip, og du vil forstå hvorfor.

Så her har du fået nogle fantastiske idéer, hvis du er på udkig efter sunde julegaver til en særlig person eller selv ønsker dig sunde julegaver. Disse sunde julegaver er sikre vindere til julen 2010.

Og den gode nyhed er, at da vi er så sikre på, at disse sunde julegaver vil få smilet frem hos modtageren, tilbyder vi fuld returret og pengene tilbage helt frem til den 10. januar 2011!

Forkæl nu dig selv eller én, du holder. I har BEGGE fortjent det!

P.S. For mere inspiration til sunde julegaver se her


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley