Skrevet 06-08-2006 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Se første del ved at klikke her http://www.themeatrix.com/intl/danish/index.html
Se det sidste nye kapitel ved at klikke her. http://www.themeatrix2.com/
Vær opmærksom på, at selvom en del af uhyrlighederne også kendetegner konventionelt dansk landbrug, er der visse ting, der ikke foregår i Danmark som f.eks. kupering af køernes haler, indsprøjtninger med væksthormoner og mælkeerstatninger til kalvene på basis af døde køers blod.
Dermed ikke sagt, at danske dyr har det godt og at dansk kød er af god kvalitet.
Vil du være sikker på at undgå medicinrester i dit kød, være med til at give dyrene et bedre liv, undgå at ødelægge miljøet og skåne dit eget og familiens helbred for rester af pesticider og gensplejset foder og har du i det hele taget lyst til at spise godt og velsmagende kød, så sørg for at købe økologisk kød fra fritgående dyr.
Bor du i nærheden af København, kan vi anbefale det fantastisk lækre kød fra Slagteren ved Kultorvet.
Følg Leos videre kamp for bedre forhold for dyrene og bedre kødkvalitet. Her på siden får du det at vide så snart der kommer et nyt kapitel i ”The Meatrix”
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.