Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

SPAR 20% på Københavns bedste restaurant

Skrevet 15-06-2011 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

SPAR 20% på Københavns bedste restaurant

Du ved, at jeg går meget op i hvad jeg spiser. Jeg vil altid kun spise sunde friske varer, som meget gerne må være økologiske. Derfor betyder det også meget for mig, at jeg kan finde nogle gode steder at gå hen, når jeg spiser ude.


Du må printe så mange rabat bevis ud som du skal bruge. Der er ingen begrænsninger på antallet.

Få en hyggelig aften med din bedre halvdel ;-) Brug Facebook knappen foroven til at invitere dem du ønsker.

Jeg har altid haft en svaghed for sushi, men med alle de nye sushi resturanter kan det være en jungle at finde frem til hvem der benytter råvarer af god kvalitet.

Men for et par år tilbage fandt jeg en..! Fifty Fifty sushi på Vesterbrogade.

Jeg synes at de servere Københavns bedste sushi og de ligger centralt inde i byen. Jeg kommer der tit med min familie og mine børn som elsker sushi, og servicen har altid været i top.

Og nu kommer den gode del:

Du ved, at jeg gerne vil gøre noget ekstra for min trofaste læsere som dig.

Derfor kan du få et rabat bevis så du spare 20% på Københavns bedste sushi, det eneste du skal gøre er at udskrive dette bevis.

Fifty Fifty ligger ved Det Ny Teater i passagen mellem Gammel Kongevej og Vesterbrogade.

Lidt om Fifty Fifty sushi:

Fifty Fifty er en drøm...en drøm om at skabe et japansk/New York inspireret spisested med sushi i højsædet, hvor kvalitet, kærlighed til håndværket samt god stil og varme går op i en højere enhed.

Se menukortet på Fifty Fiftys eget website.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Claus Olsen skrev denne kommentar:
17-06-2011 08:18:28

Sushi er skønt, men hvis du ikke er så meget til fisk er der et nyt koncept "madbodega" i danmark hvor alt er bæredygtigt og så vidt muligt økologisk, samtidigt er det billigt... kik forbi deres hjemmeside http://www.nose2tail.dk/ jeg blev meget positiv overrasket.


Maiken skrev denne kommentar:
17-06-2011 08:55:15

Der er desværre ikke så meget økologisk over Fifty Fifty. Du skulle tage at prøve Bio Mio der er en familie venlig og øko restaurant.


Silla Wendicke skrev denne kommentar:
17-06-2011 10:52:58

Et rigtigt godt økologisk Spisested er MADMANIFESTEN på Drogdensgade, Amager. Det er også et børne, familievenligt sted med legehjørne,god atmosphære, dejlig mad og søde folk. Både gedigen og mentalt/ menneskeligt rummeligt.
Her på hjemmesiden http://madmanifesten.dk/Leverand%c3%b8rbogen
kan I se den omhu der er vedr leverandører og råvarer osv..enestående..Jeg er lokal, så stedet anvendes som mit og nærmeste områdes udvidede dagligstue..værd at prøve


Vis alle kommentarer

Bolette skrev denne kommentar:
17-06-2011 12:05:38

Jeg elsker også sushi og vi laver det ofte selv. Bla. fordi der på restauranter er sukker i næsten alting. Både i risene, i den syltede ingefær, i omeletten, i wasabien, i tangsalaten, i dressingerne. Ofte er risene polerede og der er hvede i sojasovsen, så sushirestaurantbesøg er hos os kun for sjov. Men så nyder vi det også :o)


Bolette skrev denne kommentar:
17-06-2011 15:39:34

Jeg elsker også sushi og vi laver det ofte selv. Bla. fordi der på restauranter er sukker i næsten alting. Både i risene, i den syltede ingefær, i omeletten, i wasabien, i tangsalaten, i dressingerne. Ofte er risene polerede og der er hvede i sojasovsen, så sushirestaurantbesøg er hos os kun for sjov. Men så nyder vi det også :o)


Liv Vixen skrev denne kommentar:
17-06-2011 17:12:35

Dejlig med en ny og dyrevelfærdsvenlig restaurant, - læste de reklamere med at deres tun ikke er fra de udrydningstruede arter, jeg bliver så glad når der tænkes på dyrevelfærd trods profit, - men.... Lykken var kort... jeg så de aveterede med "FOIE GRAS"!!!!!!!!!! så MEGET for den dyrevelfærd, i skulle skamme jer!!!!!!!
BOYCUTBOYCUTBOYCUTBOYCUTBOYCUT


Signe Andersen skrev denne kommentar:
20-04-2012 15:40:43

Ja, foie gras går ikke hånd i hånd med dyrevelfærd...http://www.danske-dyreinternater.dk/dyrevelfaerd


Kom med din kommentar

Mest læste i Sund kost

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley