❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Celtic Sea Salt - salt til helbredet

Skrevet 23-06-2006 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Celtic Sea Salt - salt til helbredet

Her får du historien om, hvorfor den velsmagende Celtic Sea Salt er som salt bør være: Ren, fugtig, biologisk aktiv, og fri for kemikalier eller tilsætningsstoffer. Man håndplukker den salt, der opfylder de strengeste kvalitetskrav og dermed kan bære navnet Celtic Sea Salt.


Historien om Celtic Sea Salt begyndte for tusinder af år siden, da kelterne fandt ud af at høste salt fra havet ved at bruge solen, vinden og lavvandede lerdamme.

Det salte havvand ledes af naturlige kanaler ind i koncentrationsdammene. Her omrøres den livlige blanding omhyggeligt af saltfarmeren indtil de smukke krystaller dannes og kan samles op med håndkraft.

Lerets ioniserende virkning sammen med farmerens kunnen, der er videregivet fra generation til generation, giver liv til de unikke, naturligt forekommende sporstoffer, der findes i saltet i et perfekt afbalanceret forhold.

Dengang som nu er Celtic Sea Salt uovertruffen i verden. Mindre end 1% af verdens salthøst har samme håndarbejdsmæssige kvalitet som Celtic Sea Salt.

Celtic Sea Salt er som salt bør være: Ren, fugtig, biologisk aktiv, og fri for kemikalier eller tilsætningsstoffer.Man håndplukker den salt, der opfylder de strengeste kvalitetskrav og dermed kan blive til Celtic Sea Salt.

Hver høst bliver nøje inspiceret for at sikre at saltet lever op til kravene til høstmetode, mineralindhold, smag, tekstur, duft, farve og krystallernes helhed. Først da kan saltet bære navnet Celtic Sea Salt.

Hjerte:
Gennem tiderne har forskernes meldinger om sammenghængen mellem salt og højt blodtryk været blandede.

Mange videnskabelige studier indikerer nu, at en god mineralbalance er nødvendig og langt bedre for helbredet end at skære ned på saltet.

Flere eksperter mener, at når mineraler bliver knust og forarbejdet, gennemgår de en mutation, der kan forårsage forskellige helbredsproblemer.

Atter andre mener, at man ved at have en god balance af naturligt natrium, magnesium og kalium faktisk kan sænke sit blodtryk og fremme et godt helbred.

Sundhed:
Din krop bruger mineralske salte til at producere elektrolyter. Elektrolyter, de såkaldte ”livets gnister”, transporterer elektriske bølger gennem hele kroppen og sender dermed beskeder og instruktioner til cellerne i alle kroppens systemer.

Elektrolyter er også uundværlige i kroppens produktion af enzymer. Enzymerne sørger for at nedbryde maden, absorbere næringsstoffer, står for musklernes funktion, hormonproduktion og meget mere.

Elektrolyter og enzymer sammenkædes også med et sundt immunforsvar, ordentlig regulering af kropsvæsker og sunde binyrer.

Smag:
Ved at bruge Celtic Sea Salt i al din madlavning vil du ikke blot tilføre maden vitale mineraler og sporstoffer, du vil også få en fantastisk saltsmag der på bedste vis understreger råvarernes smag.

Celtic Sea Salt vil på samme måde som en frisk brise fra havet vække dine sanser og oplive dine retter.

Celtic Sea Salts unikke smag har gjort den populær blandt berømte kokke verden over.

“Celtic Sea Salt er den salt, jeg bruger i alle mine opskrifter. Dens smag harmonerer perfekt med rettens øvrige ingredienser, og så har denne salt selvfølgelig den bedste ernæringsmæssige profil.” Meredith McCarty, forfatter af “Sweet and Natural”.

“Det grove Celtic Sea Salt er simpelthen fantastisk. Det tilfører maden en ren, fin og elegant note, og hjælper med at understrege råvarernes naturlige smag. Jeg har nu haft en kærlighedsaffære med dette produkt i over 10 år !” Kok Charlie Trotter, Charlie Trotter’s Restaurant.

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Jens E. skrev denne kommentar:
19-12-2012 10:22:55

Igen bliver der beskrevet et produkt som netop bliver solgt her på siden. Sammen med vanddunke, proteinpulver, og meget andet, gør det indholdet af denne hjemmeside meget utroværdigt.

Du beskriver flere steder at forskningsstudier kan være utroværdige når de financieres af netop de som producerer produktet der undersøges. Dette er helt korrekt, og man skal altid være kritisk. Men hvordan kan du så forsvare at tale imod alskens almindelige produkter, for så at anbefale netop de produkter du selv forhandler her på siden? ...i min øjne er det ikke troværdigt.


Peter Freiman skrev denne kommentar:
05-02-2021 20:29:09

Det er da noget sludder at skrive, at mineraler muterer pga fysiske processer. Mineraler er uorganiske molekyler og atomer, der ikke ændrer sig det mindste rent kemisk, uanset hvad man gør ved dem.


Kom med din kommentar

Mest læste i Sund kost

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley