❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Sådan ser det ud til, at det kunstige Aspartam gør dig FED!

Skrevet 17-11-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Sådan ser det ud til, at det kunstige Aspartam gør dig FED!

Aspartam er 200 gange sødere end sukker! Folk indtager ”light”-produkter og -drikkevarer, der indeholder Aspartam og andre kunstige sødestoffer, i et forsøg på at tabe sig. Forskning viser dog noget andet, for Aspartam forårsager faktisk vægtøgning i stedet.


Forskningsforsøgets leder, læge Richard Hodin, fra The MGH Department of Surgery, har i en pressemeddelelse udtalt:

“Vi har opdaget, at Aspartam blokerer et tarmenzym med navnet Intestinal Alkaline Phospahatase (IAP), som vi tidligere har vist kan forhindre overvægt, sukkersyge og metabolisk syndrom; så vi antager, at Aspartam ikke virker slankende, da det, selvom det erstatter sukker, blokerer for de gavnlige aspekter ved IAP.”

Imidlertid er der stadig millioner af mennesker verden over, der indtager light-produkter indeholdende Aspartam i håbet om, at det vil hjælpe dem til at tabe sig. Men kig på referencerne nedenfor. Det står helt klart, at:

”Light” (Aspartam) = vægtøgning …

… og et endnu større bildæk om maven!

Tænk lige logisk over det. Hvis Aspartam og andre kunstige sødestoffer virkelig virkede, ville der gå mange flere slanke mennesker rundt. 

Du kan ikke snyde naturen, og du kan ikke snyde din egen krop!

I din hjerne har du noget der hedder appestaten, som måler antallet af næringsstoffer i blodet. 

51 forskellige næringsstoffer skal være til stede i blodet i rette mængde, før du føler dig mæt.

Men når du drikker en Diet Coke eller spiser andre fødevarer med kun ringe næringsværdi (chips, forarbejdet mad osv.), får din krop ikke de næringsstoffer, den behøver, og derfor vil du stadig føle sult og i mange tilfælde overspise. 

Konklusion på Aspartam

Som jeg har sagt det tidligere i denne artikel:

Hvis Aspartam og andre kunstige sødestoffer virkelig virkede, ville der gå mange flere slanke mennesker rundt.

Vi ved nu, at Aspartam i stedet gør dig FED.

Så hvorfor drikke eller spise light-produkter, som indeholder det?

Og hvad der er endnu værre: Aspartam kan gøre dig og alle andre, som indtager det, syge, alvorligt syge.

Med den øgede viden om farerne ved at indtage Aspartam og andre kunstige sødemidler er jeg af den overbevisning, at vi højst sandsynligt indenfor de næste 10 år vil se, at det bliver bandlyst.

Lyt til din krop, lyt til din kloge intuition. Lad dem guide dig til en sundere og gladere udgave af dig.

Held og lykke.

P.S.: For mere information om, hvordan Aspartam forårsager vægtøgning, kan du klikke her.

Mere info:

The American Journal of Clinical Nutrition December 2012

Preventive Medicine 1986 Mar;15(2):195-202

Yale Journal of Biology and Medicine June 2010; 83(2): 101–108

http://www.nrcresearchpress.com/doi/10.1139/apnm-2016-0346#.WEe5TfnhCUl

 

Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

mette holm skrev denne kommentar:
16-01-2017 21:00:59

Jep! Hvis man absolut vil have noget sødt, er alm sukker at foretrække - måske birkesukker - men ikke de der kemikalier.


Morten skrev denne kommentar:
16-01-2017 22:00:26

Nu er Aspartam jo ikke et slankemiddel, men en erstatning for sukker. Du bliver ikke slank af af indtage det. Du bliver slank af at spise mindre fedt og sukker, og af at bevæge dig så du forbrænder kalorier. Personligt er jeg glad for aspartam da jeg har type 1 diabetes. Det er en usaglig artikel.


Nicki skrev denne kommentar:
17-01-2017 00:44:45

Click bait og junk science alun har tabt tråden
Tak Morten, you Are the real mvp


Vis alle kommentarer

lisa skrev denne kommentar:
17-01-2017 18:45:09

Ja, det er jo ligesom hup som hap om det hedder sukker eller Aspartam, så feder det da ligeså meget... Så hvorfor ikke også nævne almindelig sukker... Vægten bliver jo ikke større ved at det netop hedder Aspartam...


anne grejsen skrev denne kommentar:
17-01-2017 22:04:43

Istedet for al den snak om sukker og sødestoffer, så fortæl om stevia. Stevia er unikt og ganske ufarligt.
Anne


Anders skrev denne kommentar:
18-01-2017 14:02:42

Vis aspartam er så godt for dig Morten hvorfor er det så blevet brugt i rottegift?

https://healthyhealingcy.wordpress.com/tag/rat-poison/


Lene skrev denne kommentar:
27-01-2017 08:53:56

"Blokerer for de gavnlige aspekter ved IAP"

Min kusine drikker masse light og alt er i light, hun træner osv, men hun er bare fortsat stor på maven... Som i virkelig stor. Så det giver god mening.

ALUN du oplyser om så mange ting, og du er så meget værdsat. Vi i min familie og venner er så glade og taknemmelige over din indsats.
Hvor er det dejligt at du har overskuddet.
Og så fantastisk, at du altid er så vel-informeret.
Vi håber at du fortsætter med at komme med en masse oplysninger i fremtiden. Tusind tak for en saglig artikel og vi er klar til flere.
Ha en rigtig god dag

Bedste hilsner


Thomas skrev denne kommentar:
27-01-2017 10:48:18

Man læser/hører både undersøgelser der gør aspartam til et godt og dårligt produkt. Der findes efterhånden mange forskellige kemikalier i vores samfund, og når man indtager en god cocktail af det hele, så bliver vi mennesker mere og mere fede og syge, man kan bare se sig omkring.
Andre produkter jeg mener er skadelige er f.eks.: MSG, high fructose corn syrup, nitrit, kød/mælkeprodukter (især fordi dyr bliver fyldt med diverse giftstoffer, og lever meget unaturligt, og bagefter bliver lig delene fyldt endnu mere med diverse kemikalier, f.eks. nitrit).
Mange kosteksperter udtaler, at man bare skal spise varieret, så er der egentlig ikke nogen ting man specielt skal undgå, og det synes jeg er helt forkert. Man skal ikke bare tælle kalorier, man skal se på om maden er naturlig føde, eller noget der kommer ud fra en fabrik, hvor ingredienslisten er alen lang, og man ikke kender 2/3 af navnene. Hvis man lever udelukkende af rawfood, så regulerer kroppen selv sit indtag, og siger f.eks. stop ret hurtigt, hvis man spiser nødder og dadler (som har et højt indhold af kalorier). Spis naturligt og du får en naturlig krop, både indvendig og udvendig. Selv lever jeg ca. 85% af rawfood og 15% af næsten alt andet, inkl. junkfood, slik mm. Jeg drikker aldrig sodavand, energidrik og lign. Fordi det ikke er gavnligt for kroppen, og fordi jeg heldigvis har let ved at lade være.
Hvis man drikker meget sodavand, og ikke drikker ret meget vand, så bliver giftstofferne ikke rigtigt renset ud af kroppen igen, og det giver fedme, hudproblemer og måske endda kræft, for hvad skal kroppen ellers gøre. Fedme er ofte en kombination af, at man spiser for mange kalorier og ophobning af affaldsstoffer.
Jeg synes ikke godt om aspartam, men heller ikke hvidt sukker eller stevia, for både sukker og stevia er trukket ud af en plante/sukkerroe og er ikke mere i sin naturlige form.
Jeg har ikke noget som helst videnskabelig bevis for det jeg har skrevet, men det behøver jeg heller ikke nødvendigvis, for nogen gange skal man bare bruge sin sunde fornuft, og selv danne sig et billede af, hvad der er bedst for kroppen.
Meget kort kan man sige, at fordi vi distancerer os mere og mere fra naturen, så bliver vi mere og mere syge. Tak for en god artikel.


Serina skrev denne kommentar:
20-08-2018 11:16:36

Man bliver ikke fed af sødestoffer, men det man spiser i stedet for. Problemet er en i forvejen usund livsstil, som man tror ændre sig ved at udskifte sukker med sødestof. Det ændre ikke noget medmindre man er mådeholdende overfor andre søde og fede fødevarer for at kompensere det sukker man tidligere har indtaget i fx sukkerholdige drikke. Man skal være klar over at der kan være en sukkerafhængighed og evt insulinresistens som måske skal normaliseres. Det er ikke altid gældende for alle personer, da vi biologisk er meget forskellige individder.


Annette Klitgaard Pedersen skrev denne kommentar:
21-11-2020 14:51:36

Fint at få den oplysning/viden om kunstige sødestoffer, der har jeg taget ad notam.
Tak for det.


Signe skrev denne kommentar:
25-11-2020 22:05:53

Altså, nu er det jo sådan at studier viser at man spiser mere fordi man tænker man sparer mange kalorier ved at drikke light deraf tager sig nogle flere goder.

Så det er jo fordi man spiser for mange kalorier man bliver fed. Ikke af aspartam.


Kom med din kommentar

Mest læste i Sund kost

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley