Skrevet 22-11-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Kun det bedste er godt nok til mig og min familie. Derfor vælger jeg altid økologi og bedste kvalitet, når jeg køber kød til os.
Hvad vælger du?
Hvis du synes, at det kan være svært at finde en slagter, der leverer økologisk kød af bedste kvalitet, så har jeg et tip til dig. Prøv Slagteren ved Kultorvet i København!
Det er den slagter, jeg bruger, og årsagen er simpel: Han er den bedste!
Men det er der selvfølgelig også mange andre, der har fundet ud af, og derfor kan der især ved juletid blive udsolgt af de særlige julevarer.
Det er derfor en god ide at bestille allerede nu!
• Danske Økologiske Frilandsænder fra Lone Hedegård, Them Kr. 159 Pr. Kg.
(Vægt ca. 3 Kg.)
• Danske Økologiske Frilandsgæs fra Sejrø (Eneforhandling) Kr. 159 pr. Kg.
• Danske Økologiske Frilandskalkuner fra Hans Johnsen, Møgeltønder Kr. 118
Pr. Kg (Vægt ca. 6-8 Kg.)
• Danske Økologiske Flæskestege fra Frilandsgrise Kr. 145 Pr. Kg.
Pressen har skrevet om slagteren:
"I Kø efter Kamstegen"
"Herre godt og svine dyrt"
"Kø-kologiske Julehandel"
"Når Ænder er Go' er alting godt"
"Øko kød er altid bedst"
Mere info: www.kultorvet.dk
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.