Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Hemmeligt, lækket dokument - Coca-Cola lyver og snyder dig!

Skrevet 07-05-2017 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hemmeligt, lækket dokument - Coca-Cola lyver og snyder dig!

10 lande arbejder hårdt for at implementere skatter på sukkerholdige drikke i et forsøg på at reducere sukkerindtaget og forbedre befolkningens sundhed. En britisk dokumentar (Channel 4) afslører, hvordan Coca-Cola Co. modarbejder implementeringen af disse sundheds- og miljøpolitikker, som kunne skade virksomhedens profit.


Når man tager i betragtning, at sukker potentielt er lige så vanedannende som kokain og har en alvorlig toksisk effekt på kroppen, når det indtages i større mængder, er det ikke underligt, at overvægt er blevet sådan en sundhedskrise.
 

 
I dokumentaren ovenfor vil du blive klogere på, hvordan Coca-Cola modarbejder folkesundhed på en koordineret og omfattende måde, idet de anvender tobaksindustriens taktikker, såsom at udvikle tætte bånd til indflydelsesrige eksperter, hvorved de kan aflive og manipulere videnskab og påvirke de rette politikere.
 

Hemmelige, interne Coca-Cola-dokumenter viser, hvordan selskabet underminerer dit helbred

 
De hemmelige “Coke Files,” som omtales i ovennævnte dokumentar, afslører, hvordan Coca Cola Co. kæmper imod implementeringen af sundheds- og miljøpolitikker såsom sukkerskatten, som kunne få en negativ indflydelse på selskabets profit.
 
Disse lækkede, interne dokumenter og e-mails viser, at Coca-Cola anvender velkendte tobaksindustri-taktikker såsom:
 
  • Påvirkning af medierne
  • Udvikling af tætte forhold til indflydelsesrige videnskabsfolk, som derefter taler på Coca-Colas vegne, mens de præsenterer sig selv som ”uafhængige” eksperter
  • Manipulering af videnskabelige fakta
  • Påvirkning af politikere.
 

Sådan reagerer din krop på Coca-Cola

 
Forskning peger på, at sukkerholdige drikke er skyld i omkring 183.000 dødsfald hvert år, og i tallet indgår 133.000 dødsfald af sukkersyge og 44.000 af hjertekarsygdom.
 
 
Indenfor 10 minutter bliver din krop ramt af 10 teskefulde sukker. Dette er 100 procent af den anbefalede daglige mængde, og den eneste grund til, at du ikke kaster op som resultat af den overvældende sødme, er fosforsyren, som mildner smagen.
 
Indenfor 20 minutter kan der påvises en kraftig stigning i dit blodsukker, og din lever reagerer overfor den massive insulineksplosion ved at omdanne store mængder sukker til fedt.
 
Indenfor 40 minutter er al koffein blevet fuldstændig optaget; dine pupiller udvides, dit blodtryk stiger, og din lever pumper mere sukker ud i dit blodomløb.
 
Omkring 45 minutter efter øges kroppens dopaminproduktion, hvilket stimulerer nydelsescentret i din hjerne – i øvrigt samme fysiske reaktion som ses ved heroin.
 
Efter 60 minutter vil sukkerchokket begynde at indtræde.
 
Og du ved selvfølgelig, hvad der sker, når du får et sukkerchok?
 
Du får naturligvis trang til mere sukker, og denne trang er som regel ikke til at styre.
 

Konklusion

Jeg har selv været sukkerjunkie og drak Coke næsten hver dag, og havde jeg ikke dyrket så meget sport som yngre, ville jeg sikkert have vejet over 100 kg og have sukkersyge i dag.

Selvom jeg stadig nyder chokolade hver dag (ja, selv den billige flødechokolade, for livet handler om balance, og det er min daglige forkælelse), så er Coke nu blevet alt for sød til mig.

Jeg håber, at denne video ovenfor vil åbne dine øjne for, hvad mange store, magtfulde selskaber gør for at beskytte deres profit på bekostning af dit helbred.

P.S.: Hvis du drikker lightprodukter (sukkerfri sodavand osv.), så skal du læse denne artikel. Kunstige sødemidler er ikke svaret og udgør en alvorlig sundhedsfare.

Yderligere læsning:
 
Sugar hidden in junk food may be more addictive than cocaine
 
Which Foods May Be Addictive? The Roles of Processing, Fat Content, and Glycemic Load

Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Sund kost

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley