Workshops: Patrick McKeown i København d. 3. – 4. maj 2024 - Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. Klik HER! 

Den største løgn, du nogensinde har fået fortalt!

Skrevet 09-12-2013 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Den største løgn, du nogensinde har fået fortalt!

Her er en YouTube-video, som vil chokere dig. Denne video er sin vægt værd i guld. Se den, del den, elsk den! Denne YouTube-video er den bedste, jeg nogensinde har set. Den indeholder den største løgn, du nogensinde har fået fortalt. Se den med det samme, før den bliver taget væk.


Den største løgn, du nogensinde har fået fortalt!

Hvis du har travlt i dag, så spol frem til det 6 minut i videoen. Så vil du se den største løgn, som du er blevet fortalt omkring din sunhed.

MEN hvis du er seriøs omkring dit helbred, så se videoen fra start til slut.

Klik her for at læse sandheden om kolesterol og hjertekarsygdom.

Hvis du synes, den første video var chokerende, så kig på videoen nedenfor.

Find ud af, hvordan mange læger er i ledtog med medicinalfirmaerne, og hvordan det slår folk ihjel.

P.S.: Del denne video med mennesker, du holder af. Du kan være med til at redde deres liv nu!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Anders Gjerløv skrev denne kommentar:
09-12-2013 20:14:11

Ovenstående video er ikke specielt nuanceret. Der er solid videnskab der viser hvad inflammation skyldes, og hvordan man helbreder hjerte-kar sygdomme.
Se med fordel denne TED talk af Dean Ornish hvor meget af hans arbejde, og de resultater han har kunnet demonstrere bliver gennemgået.
https://archive.org/details/DeanOrnish_2004

Og led så kritisk efter tilsvarende resultater opnået ved at spise en kost rig på mættet fedt.

At spise forarbejdede fødevarer er ikke sundt. At spise for meget sukker, transfedt - og for meget i det hele taget, er ikke sundt. Statiner er ikke løsningen på hjerte-kar sygdomme.
Men at spise mættet fedt er stadigt ikke sundt. Spørgsmålet er mere, hvordan - hvis overhovedet - får man ændret sine kostvaner. Det bør ikke være om mættet fedt er sundt eller usundt - det er videnskaben ganske afklaret med.


Jytte Enager skrev denne kommentar:
10-12-2013 10:55:52

Det er rystende som medicinalindustrien styrer lægerne, som derefter styrer patienterne til medicinering af tvivlsomme produkter. Jeg er af den overbevisning, at vi bliver nødt til at tage ansvaret for det sunde liv selv, hvor sund kost og motion er vejen frem til et helsebringende liv, hvor eneste "bivirkning" glæde og god energi


Margrit Lynn Tarby skrev denne kommentar:
10-12-2013 12:53:29

Uhyggelige videoer - og dobbelt uhyggeligt ved tanken om, at mange andre typer medicin markedsføres på nøjagtig samme vilkår - ingen dokumenteret effekt - men en god indtægtskilde for medicinalindustrien


Vis alle kommentarer

Lilian skrev denne kommentar:
10-12-2013 13:32:36

Mættet -eller umættet fedt, er åbenbart "et fedt"!! Måske! Ikke desto mindre er det nok en god idé at spare på det i hverdagen, da vi jo HAR fået centralvarme, så vi ikke behøver så mange kalorier for at holde varmen, som vi tror (håber) :o) Og hvis man dertil også lever lidt "stillesiddende", kan det være svært at omsætte for meget fedt. For hvad enten mættet fedt er skurk eller ej mht kolesterol/hjertekar problemer, så fylder fedt altså meget i kalorie regnskabet -og så har vi problemet med overvægt, og dermed diabetes. SÅ ALT MED MÅDE, som med så meget andet her i livet!


Jette Király skrev denne kommentar:
10-12-2013 14:04:23

Det ville være en lettelse, hvis engelsk tale blev tekstet.


Julemanden skrev denne kommentar:
10-12-2013 14:30:37

Super artikel og ikke mindst videoer HO HO HO..
Men jeg lægger også lige mærke til at man fra tv selvskabets side lige skal skynde sig at gøre opmærksom på at hvad der bliver sagt i videoerne ikke nødvendigvis er selvskabets politik eller er sundmæssigt sandhed, og at man bør rådføre sig med sin læge hvis det er man er i tvivl...hehehe men det er jo lige præcis ens læge der er ovenfra dikteret til at ikke nødvendigvis have patientens ssundhed som højeste prioritet overfor at få langet nogle medikamenter(og derved promoveret nogle medicin firmaer)over disken...eller ihvertfald få sat forbruget igang via aapoteket osv...
Får mig til at tænke på det gamle ordsprog,: Et æble om dagen holder lægen stagen...hvis man kan ramme ham haha...Get it`
Som med så meget andet også i DK viser det endnu en gang(og guderne skal sku vide at jeg ikke mangler flere beviser)Når alt kommer til alt har du kun dig selv og egen intuition at stole på !!

Bob dylan sagde det jo i sangen All along the watchtower..."All I have is three accords and the truth..


Rick Cannon skrev denne kommentar:
11-12-2013 05:50:42

Oops!
Seems like someones been telling porky pies.


anne johnsen skrev denne kommentar:
12-12-2013 09:09:23

Yderligere oplysninger i bogen "Kolesterol - myter og realiteter", som udkom i 2008.
Skrevet af læge Uffe Ravnskov.


Arne jensen skrev denne kommentar:
12-12-2013 17:45:39

verdens største skandale om kolesterol er hvad det er. der er ikke forsket i det...så det er løgn på løgn, kolesterol medicin er farligt at tage. jeg tog det og fik blodpropper af det. der en professer der har forsket i det. kolesterol er med til at holde blodpropper væk og at du ikke får betændelse i blodårene.UFFE RAVNSKOV har forsket i det han har vundet flere priser og skrevet en bog.. læs den...
KOLESTEROL myter realiteter.. læs den bog så bliver du meget kloger. der findes ingen beviser på at mættede fedt syre er farlige.


Don B, skrev denne kommentar:
14-12-2013 22:00:01

Anders Gjerløv fis i en hornlygte, mættet fedt er ikke usundt, det er usundt at være inaktiv. Der er befolkninger som har levet af næsten udelukket mættet fedt. Tænk dog logisk istedet for.


Anders Gjerløv skrev denne kommentar:
15-12-2013 11:48:33

Don B. - Tak fordi du tager mit indlæg seriøst. Jeg vil opfordre dig til at se disse 4 videoer, der ganske grundigt forklarer hvad der er galt med de antagelser der kommer frem i de videoer, som ovenstående artikel linker til.
http://plantpositive.squarespace.com/blog/2012/3/25/tpns-36-39-the-infamous-ancel-keys.html

Der er solid videnskab bag, og virkeligt ikke særligt god videnskab fra bl.a Uffe Ravnskov, som andre linker til. I den side jeg linker til, bliver Uffe Ravnskovs argumenter også kritiseret.

At gå imod videnskaben på dette punkt er ikke sundhedsfremmende. Folk dør af hjertekar sygdomme, og et større indtag af den kost der fremmer det, gør det kun værre! :(


Killovicz skrev denne kommentar:
23-01-2014 11:59:20

Dette er ingen nyhed, der var kendt i langt tid at over 250000 danskere bliver dagligt fejlmedicineret med blodfortyndende medicin. Kolesterol skal ligge mellem 5 og 7 for men og så højt som muligt for kvinder.

Læger er bare håndværker, elendige håndværker givet at lægesjusk er tredjestørste dødsoversag i Danmark.

Hjertekarsygdomme dræber ca. 50%, kræft ca. 20% og læegesjusk mellem 10-17%...


audun skrev denne kommentar:
13-01-2015 21:24:39

videoen er borte. hvor kan jeg se filmen?


Kom med din kommentar

Mest læste i Sund kost

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley