❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Denne video viser farerne ved Aspartam!

Skrevet 16-06-2014 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Denne video viser farerne ved Aspartam!

Aspartam er ikke kun det mest kontroversielle tilsætningsstof i fødevarer efter min mening, men også det farligste! Se denne korte video og del den med alle du holder af. Obs Aspartam gør dig fed, se hvorfor nedenfor.


Aspartam er ganske simpelt, det værste du kan putte i din krop!

Denne korte video om aspartam vil virkelig åbne dine øjne for sandheden om dette ækle kemikalie, og hvorfor firmaer tjener store penge på bekostning af dit helbred!

Når først du har set videoen og læst nedenstående fakta, så send dette link til de mennesker du holder af!

Min personlige historie med aspartam:

Jeg har tidligere solgt masser af produkter med Aspartam i dem – Maxim sportsernæring. Så jeg brugte energidrikke, bars og proteinpulvere ligesom alle andre: før, under og efter træning.

Jeg troede, at disse produkter med kunstige sødestoffer osv. var sikre, for det var hvad eksperterne fortalte os. Jeg troede på dem, indtil jeg begyndte at undersøge ingredienserne i det jeg solgte dybere.

Jo mere jeg undersøgte tingene, jo mere bekymret blev jeg. Lige indtil jeg kom til det punkt, hvor jeg ikke længere kunne putte det i min egen krop, og derved heller ikke følte mig i stand til at sælge det til nogen andre. For at gøre en lang historie kort, så var jeg så heldig at jeg fandt en god advokat, som kunne hjælpe mig med at sælge mit firma for mig.

Men det var her, at jeg fik et virkelig chok.

Da mit firma var solgt arbejdede jeg et kort stykke tid for de nye ejere. De ville have en light slanke drik med aspartam brugt som sødemiddel. Jeg fandt dem en leverandør.

En morgen lavede min nye chef, jeg og nogen af mine nye kollegaer en smagstest på dette produkt.

Dette var første gang, jeg havde fået noget med aspartam i over ét år. Jeg havde fået renset min krop ud. Så jeg var ikke forberedt, på det chok jeg fik.

Jeg tog en mundfuld og kunne bare smage sødemidlet. Det var forfærdeligt, men da min nye chef var der, kunne jeg ikke spytte det ud. Han ville spørge hvorfor.

Så jeg drak det bare.

Men den dårlige smag ville ikke gå væk, lige meget hvor mange gange jeg børstede tænder kunne jeg ikke komme af med denne forfærdelige smag.

Som dagen fortsatte begyndte jeg at få en mavepine, og den blev værre.

Den nat var den første nat, hvor jeg skulle passe på min 10 mdr. gamle datter alene, da min kone var vendt tilbage til sit arbejde som læge og havde en natvagt.

Efter jeg havde hentet Anna fra børnehaven, begyndte min mave at blive rigtig dårlig. Jeg var nødt til at ringe til mine svigerforældre og bede dem om at komme og hente Anna, da det begyndte at komme ud af begge ender samtidig.

Hvis jeg havde nogen som helst tvivl om sikkerheden ved aspartam forsvandt de hurtigt. Jeg var 110 % overbevist at aspartam og andre kunstige sødestoffer er dødelige.

Jeg har siden lært dette igennem dybere undersøgelse:

  • Aspartam var oprindeligt et biologisk krigsmiddel.
  • Aspartam er aldrig blevet bevist sikkert som indtagelse for mennesker!
  • I studier i dyr har det gjort dem syge med kræft, hjerne tumor osv.

Hvis det giver dyr kræft osv. , så gør det sandsynligvis også det samme med dig, hvis du bruger det.

Politiske kræfter og finansielle interesser fik dette farlige kemikalie tilladt i madvare, efter at forskere oprindeligt havde forbudt det.

Mange mennesker bliver meget syge af at bruge aspartam. Bliv ikke én af dem!

Læs ingredienslisten og hvis du ser aspartam eller en anden kunstige sødemiddel som ingrediens, så lad vær med at købe det!

Aspartam gør dig fed, ikke tynd

Det ironiske er, at mange mennesker anvender aspartam og andre kunstige sødemidler for at tabe sig og forblive slanke. Men din krop lader sig ikke snyde, og aspartam forårsager i mange tilfælde en vægtforøgelse.

En undersøgelse af 80.000 kvinder kom frem til, at den gruppe af dem, som brugte kunstige sødestoffer, havde en signifikant større tendens til at tage på over tid, uanset den oprindelige vægt.

En anden, nyere undersøgelse med titlen Gain Weight by "Going Diet?" Artificial Sweeteners and the Neurobiology of Sugar Cravings kom frem til ved epidemiologiske data, at kunstigt sødede fødevarer og drikkevarer ikke resulterede i vægttab. Tværtimod:

Adskillige større undersøgelser af individer over tid fandt en positiv korrelation mellem kunstige sødestoffer og vægtforøgelse. The San Antonio Heart Study undersøgte 3.682 voksne i en 7 til 8-årig periode i 1980erne.

Lignende observationer er blevet rapporteret hos børn.

En to-årig prospektiv undersøgelse af 166 skolebørn konkluderede, at en øget indtagelse af light-sodavand kunne sættes i forbindelse med højere BMI Z-scorer ved opfølgning, hvilket indikerer vægtøgning.

The Growing Up Today Study, som involverede 11.654 børn i alderen 9 til 14 år, kunne rapportere om positiv forbindelse mellem light-sodavand og vægtøgning hos drenge.

En tværgående undersøgelse, som kiggede på 3.111 børn og unge, fandt frem til, at den gruppe, der indtog light-sodavand, havde tydeligt forhøjet BMI.

Konklusion på aspartam

Naturen har udstyret os alle med en vidunderlig, sund krop og alle de ressourcer, vi skal bruge for at forblive glade og sunde.

Spis, drik og vær glad af den rigdom, naturen har at tilbyde.

Der er ingen hurtige løsninger, og du kan ikke snyde millioner af års evolution.

Aspartam er et forsøg på at snyde naturens orden, og det går galt hver eneste gang og ofte med vægtøgning og alvorlige konsekvenser for helbredet som uønskede bivirkninger.

Som jeg har sagt før: Lyt ikke til mig eller nogen som helst andre.

Din krop er den bedste læge, du kan finde. Spørg den ærligt om et svar, og den vil fortælle dig, hvordan du skal holde dig selv sund. Du skal blot stoppe op og lytte, og du bliver måske overrasket over dig selv.

Held og lykke.

Læs mere om aspartam her!

Klik her for at se en Gratis film om aspartam

Referencer:

The American Journal of Clinical Nutrition December 2012
Embargo Watch October 24, 2012
Preventive Medicine 1986 Mar;15(2):195-202
Yale Journal of Biology and Medicine June 2010; 83(2): 101–108


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Troels Aaen skrev denne kommentar:
06-03-2014 16:44:31

Hej Troels
se lige denne artikel og film


Vera Schiptjenko Loriau skrev denne kommentar:
20-05-2014 00:49:27

Why do not the authorities stop aspartam?


J.A. Hertz skrev denne kommentar:
16-06-2014 19:43:35

Jeg håber inderligt, at læserne af denne artikel vil gøre sig den ulejlighed at pålægge sig en smule kritisk sans. Aspartam er det værste man kan putte i sin krop, intet mindre. Det vil måske overraske nogle læsere, at aspartam i kroppen nedbrydes til to aminosyrer vi naturligt får fra en velbalanceret kost, samt metanol. Metanol er i større mængder giftigt, men er uskadeligt i den størrelsesorden der kommer fra aspartam, og i øvrigt lig det metanolindhold vi finder i div. frugt.

Enhver person der har et bare minimalt kendskab til videnskab, ved at man ikke kan bruge Aluns anekdoter til noget når det kommer til at bevise effekten af et stof. Anekdoten er således det eneste der står tilbage, da Alun behandler de citerede kilder groft uvidenskabeligt, og kommer til konklusioner der ikke er det fjerneste belæg for. Useriøst.

Det er korrekt at man har observeret, at rotter der har indtaget aspartam i kosten, generelt har taget på i vægt. Det samme generelle mønster ses ikke ved lignende undersøgelser med mennesker. Det nytter ikke noget at tage én undersøgelse ud, der underbygger ens egen pointe, når det samlede billede er meget mere broget.

Nu synes jeg ikke sodavand, proteinpulver eller lignende er specielt interessant kulinarisk, men jeg ville ikke have den mindste bekymring ved at indtage det i de mængder, der findes i fødevarer.


Vis alle kommentarer

Camilla Sandemann skrev denne kommentar:
17-06-2014 12:43:27

"Videnskab" eller ej, så må argumentet være, at KUNSTIGE ingredienser burde deklareres i langt højere grad på forsiden af produkterne gg i den ideelle verden helt udelukkes.


J.A. Hertz skrev denne kommentar:
17-06-2014 22:24:57

Jeg er tilhænger af forbrugeroplysning, men også af oplyste forbrugere.

Hvad er kunstige ingredienser? Hvor går grænsen?

Er et syntetisk, men 100% naturtro stof kunstigt?
Er et isoleret kemisk stof fra naturlig kilde kunstigt, som f.eks. mentol, der udvindes fra mynte?
Er genmodificerede afgrøder kunstige? Er krydsningsarter, eller kunstigt fremavlede arter kunstige?

Hvor jeg synes denne hjemmeside - blandt andet - fejler eklatant, er at definere kunstigt som skidt, og naturligt som godt. Men uden faktisk at tage stilling til, hvad naturligt i grunden betyder. Jo mere man kender til naturvidenskaben og biologien, jo mere svært bliver det at besvare dette spørgsmål.

Og så skal vi jo huske, at nogle af de allerfarligste giftstoffer faktisk er udviklet helt naturligt af planter og dyr. Altså helt naturligt.


Susanne Sonne skrev denne kommentar:
19-06-2014 08:43:27

Hhhmmm. Jeg troede da, at aspartam endelig var blevet frifundet af EU i 2013 Se: http://politiken.dk/forbrugogliv/ECE2158145/eu-soedestof-giver-hverken-kraeft-eller-selvlysende-boern/


Jacob Balslev skrev denne kommentar:
19-06-2014 16:21:50

Tjek denne side og døm selv...
http://dorway.com/aspartame-the-bad-news-repost/aspartame-the-toxic-sludge/

Jacob


Jacob Balslev skrev denne kommentar:
19-06-2014 19:35:43

Tjek denne side og døm selv...
http://dorway.com/aspartame-the-bad-news-repost/aspartame-the-toxic-sludge/

Jacob


J.A. Hertz skrev denne kommentar:
21-06-2014 17:06:40

Jacob - jeg har dømt. Artiklen opstiller nogle interessante hypoteser, men glimrer i sit fravær af reelle konklusioner eller kilder. Det er mest af alt tomme påstande. Det er ikke et studie. For at få en reel indsigt i aspartams metabolisme og toksikologi, så må man kigge på den samlede videnskab. Konspirationsteorier er der nok af.


Palmer Harsanyi skrev denne kommentar:
23-06-2014 03:34:36

Svar til Susanne Sonnes kommentar: "Hhhmmm. Jeg troede da, at aspartam endelig var blevet frifundet af EU i 2013"

• REBUTTAL OF THE EFSA DRAFT ON ASPARTAME SAFETY 2013 http://mpwhi.com/rebuttal_efsa_aspartame13g.pdf
• EFSA faces questions over its study into aspartame toxicity
http://thegrocer.co.uk/235477.article
• Conflicts of interest and revolving doors: How independent are EFSA experts? - Side 21: Case study II - The not-so-sweet truth about aspartame
http://corporateeurope.org/sites/default/files/publications/conflicts_on_the_menu_final_0.pdf
• Re. DRAFT Scientific Opinion on the re-evaluation of aspartame (E 951) as a food additive
"The EFSA panel has portrayed all the apparently positive findings as false positives, most
frequently by reference to opportunistic hypotheses rather than by reference to relevant
empirical evidence. By contrast the panel has been almost entirely blind to possible false
negatives."
"EFSA should therefore discount the entire draft report, and convene a new panel composed
only of experts who are entirely free of any conflicts of interest, and its work should be
supported only by individuals who have no conflicts of interest."
http://earthopensource.org/files/pdfs/Erik-Millstone-Letter-to-EFSA-on-Aspartame-1-March-2013.pdf


kim skrev denne kommentar:
20-07-2014 16:00:23

At denne hjemmeside ikke forlængst er blevet lukket er mig en gåde. Det virker som om, at folk tager sidens "fakta" for JA, FAKTA, hvilket må siges ikke, at være tilfældet! Sidens såkaldte videnskabelige artikler er simpelthen så usaglige og misvidledende på det groveste! At noget er kunstigt kan da aldrig være lig med, at det er dårligt! Tag medicin f.eks. Mange mennesker mener, at medicin er direkte gift for kroppen da det ikke kommer fra naturen selv. Det hænger dog sådan sammen, at over 2/3 af den medicin vi har på markedet indeholder præcis de samme aktive stoffer som man finder i såkaldt naturmedicin. Ergo, det er nøjagtig samme de samme molekyler kroppen skal arbejde med.


pia suoja skrev denne kommentar:
21-10-2014 11:26:00

j.a. hertz er med I illuminati og vil til enhver tid forsøge at misskreditere dem der søger sandheden. undersøg selv denne sag, det er ikke svært og hvis I tvivl, spis ikke aspartame.det hele lugter lang t af "tobacco sience"...


Palmer Harsanyi skrev denne kommentar:
18-12-2014 00:11:33

J.A. Hertz skrev: "Nu synes jeg ikke sodavand, proteinpulver eller lignende er specielt interessant kulinarisk, men jeg ville ikke have den mindste bekymring ved at indtage det i de mængder, der findes i fødevarer."

Held og lykke med det:
• "When consuming high-aspartame diets, participants had more irritable mood, exhibited more depression, and performed worse on spatial orientation tests. ... Given that the higher intake level tested here was well below the maximum acceptable daily intake level of 40-50mg/kg body weight/day, careful consideration is warranted when consuming food products that may affect neurobehavioral health." http://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/24700203
• "We conclude that individuals with mood disorders are particularly sensitive to this artificial sweetener and its use in this population should be discouraged." http://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8373935
• Aspartame and the Brain http://youtube.com/watch?v=jU15uLzzG9s


J.A. Hertz skrev: "Metanol er i større mængder giftigt, men er uskadeligt i den størrelsesorden der kommer fra aspartam, og i øvrigt lig det metanolindhold vi finder i div. frugt."

Velbekomme så:
• Effects of aspartame metabolites on astrocytes and neurons
"The methanol metabolites cause CNS (central nervous system) depression, vision disorders and other symptoms leading ultimately to metabolic acidosis and coma. ... Despite intense speculations about the carcinogenicity of aspartame, the latest studies show that its metabolite - diketopiperazine - is cancirogenic in the CNS." http://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23553132
• "The possibility of excessive consumption of aspartame and its metabolites causing methanol poisoning in the presented patient was considered." http://ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22010455
• "The symptoms of multiple sclerosis (44,83,85,169), chronic and acute methanol poisoning (13,144,189), and Aspartame toxicity (54,58,93,181), are in all ways identical." http://thetruthaboutstuff.com/review2.html
• "Is there a link between multiple sclerosis and aspartame? After 25 years of research into the matter, Dr Woodrow Monte presents a strong argument to suggest the rise in both MS and aspartame consumption is no simple coincidence." http://thetruthaboutstuff.com/published/Article%202%20Methanol%20and%20MS.pdf

Metanol findes i frugt, men er bundet til pektin og kan ikke nedbrydes af menneskelige enzymer, så det bliver nedbrudt i vores tarme af bakterier/mikroorganismer til metanol. Det metanol pektin så til dels bliver nedbrudt til, bruger vores mikroorangismer i kroppen til energi.
• "The role of the microbiota in the disposal of methanol should be taken into account and cited, since the microbiota can use efficiently as substrate the methanol it pries out of pectin. This is the main reason because we don’t have methanol poisoning when eating most pectin containing fruits (in addition to the main way of disposing fo this form of fibre: unaltered in stool). In fact, most of the methanol attributed to pectin (and other methanol ester of uronic acids in fibre) is simply used by the biota as energy substrate..."
http://mpwhi.com/rebuttal_efsa_aspartame13g.pdf

Pektin har endda positive effekter på blodet da den regulerer kolesterol og glukose niveauerne.
• Kostfibres 7 sunde effekter http://iform.dk/kost/kost-og-sundhed/kostfibres-7-sunde-effekter

Desuden indeholder frugt også etanol som udkonkurrerer metanol samt - hvis metanol skulle komme i blodet (f.eks. ved indtagelse af frugt hvor pektin ikke længere er bundet til metanol som i frugt-konserveres eller juice) - gør nedbrydning af den af kroppens enzymer langsommere og dermed mere sikkert, da kroppen får tid til at komme af med metanols metabolitter.
• "Ethanol inhibits metabolism of methanol and allows the body time for clearance of the toxin through the lungs and kidneys."
"As stated previously, ethanol slows the rate of methanol's conversion to
formaldehyde and formate allowing the body time to excrete methanol in the breath and urine." http://mpwhi.com/rebuttal_efsa_aspartame13g.pdf

Aspartame - til gengæld - optages direkte i blodet.
• "Aspartame (NutraSweet) is a small molecule made up of three components: Phenylalanine, aspartic acid, and methanol (wood alcohol). When digested, these components are released into the bloodstream." http://mpwhi.com/aspartame_methanol_and_public_health.pdf
I blodet nedbrydes metanol igen til dens metabolitter, uden at være bundet til pektin og uden samtidig indtagelse af etanol.
• "Therefore if a liter of a high methanol content orange juice is consumed, with 33 mg/liter of methanol and a 20/1 ration of ethanol/methanol, only one molecule of methanol in 180 will be metabolized into dangerous metabolites until the majority of the ethanol has been cleared from the bloodstream. If a similar amount of methanol equivalent from aspartame were consumed, there would be no competition." http://mpwhi.com/aspartame_methanol_and_public_health.pdf

Derudover overstiger metanol-indeholdet i sukkefrie sodavand pr. calorie det i hvilket som helst testet frugtjuice. Tabel på side 11: http://mpwhi.com/aspartame_methanol_and_public_health.pdf

Det samme sker med en af metanols metabolitterformaldehyd. I mad er den svær tilgængelig for kroppen at nedbryde og kommer ikke ind i blodcirkulationen som den gør i forbindelse med indtag af aspartam.
• ""Ingestion represents a minor route of [formaldehyde] exposure because the dilution factor and the binding to the macromolecules present in food reduce substantially the [formaldehyde] concentration that enters into contact with the gastrointestinal mucosa" (Restani 1991)
Or formaldehyde may be broken down by the digestive system. With aspartame, however, the methanol has been proven to be absorbed and then after it is already in the bloodstream, it is converted to formaldehyde..."
http://holisticmed.com/aspartame/abuse/methanol.html

Men bare det, hvordan Donald Rumsfeld i sin korte tid hos Searle fik godkendt aspartam lagt sammen med hans andre meget uetiske handlinger og løgne der har akkumuleret op i løbet af hans liv, ikke har fået alarmklokkerne at ringe, er der nok ikke meget håb om at ovenstående vil ændre så meget hos J.A. Hertz så.
http://corbettreport.com/episode-089-meet-donald-rumsfeld
http://theguardian.com/world/2003/may/09/nuclear.northkorea
http://whale.to/b/rumsfeld_q.html


Peter skrev denne kommentar:
16-01-2015 18:18:53

Jeg blev selv lidt overvældet af det jeg læste og delte promte på Facebook, men der kom en ven af mig som er lektor i kemi med denne kommentar.
Citat: Jeg kan hilse og sige at Alun.dk ikke er neutral i dette sammenhæng og at langt de fleste af påstandene i teksten er usande. Asparatam har f.eks. aldrig været et kemisk eller biologisk våben. Der er mere metanol i 1L økologisk æblesaft end der vil opstå af aspartamen i 1L cola. Og så videre, og så videre, og så videre. Citat slut.
Også sidder man med tanken... HMMMMM???


Cecilie skrev denne kommentar:
28-01-2015 15:51:13

Hejsa,
Super fin artikel. Det som jeg mangler og ikke er til at finde nogle steder er udtrapnings idéer. Hjælp, planer osv. Derudover, så har jeg brug for at vide om det har betydning at stoppe.

Jeg har googlet og googlet. Ved rygning ved man, at hvis man stopper inden man er 35 og ikke ryger i 7 år, så er ens krop som hvis man ikke havde røget. Dette eksistere ikke med aspartam.

Jeg har drukket minimum 0,5 L om dagen siden jeg var 11-12 år. I dag er jeg 22 år. De sidste to-tre år har jeg drukket 1,5-3 L pepsi max om dagen. For 7 dage siden stoppede jeg 100% og er blevet gladere siden.

Hver gang jeg støder på noget omkring Aspartam, så undre jeg mig dog over nøjagtig det samme. Hvorfor er der ikke hjælp til hvordan man stopper? og HVORFOR nævner ingen de benefits man opnår og hvor lang tid der går. Igen som rygning - "Efter .. Jeg mener det er 14 dage.. Vil dine lungefunktion være forbedret"

Hvis du kunne skrive om det ville det hjælpe mange. Jeg selv overvejede en blog og skrive om planer hvordan man kan stoppe. Samtidig skrive om bivirkninger ved at fortsætter og bivirkninger ved at stoppe. Samtidig hvor lang tid der går før man kan se effekt. Jeg har dog ikke den nødvendige tid og ekspertise til, at jeg mener jeg kan fagligt argumentere i en blog.

Mvh Cecilie


Wendela skrev denne kommentar:
07-08-2015 22:03:42

Ja, desværre er der mange producere der brug det møg aspartam.. nogen skulle i deres indholdfortegnelse, hvad der er i maden.. Især Chesy skyr.. pas på dem.. jeg undrer mig lidt, hvorfor bruger de ikke Stevia i stedet for..

Aspartam er det rene gift


Jytte Mølgaard Jensen skrev denne kommentar:
06-08-2016 08:06:45

Gad vide om de der kloge fjolser, der agiterer for aspartam, selv indtager produkter, hvor det giftstof puttet i.


Liselotte Grønne skrev denne kommentar:
16-06-2017 06:00:41

Interessant video og artikel og meget tankevækkende og afskrækkende. Jeg vil fremadrettet være mere opmærksom på om de føde-og drikkevarer mine børn og jeg indtager indeholder aspartan..
Jeg håber at Aspartan vil blive fjernet fra market, desværre nok en næsten umulig kamp...som jo allerede har været kæmpet længe.
Vh.
Liselotte Grønne


Svend Thaarup skrev denne kommentar:
18-06-2017 10:10:13

Tirsdag og torsdag i denne uge fik jeg en heftig Diarré. Det eneste jeg havde spist,
bortset fra min normale morgenmad, var en tallerken jordbær med kunstigt sukkerdrys med Aspartam.


Jens Hansen skrev denne kommentar:
28-08-2018 09:18:26

Nej, nej og nej. Det er noget vrøvl, Aspartam findes naturligt i næsten alt sukkerrigt frugt, og er derfor ikke farligt, men det er rigtigt at det bliver nedbrudt til metanol, som kan give lidt ubehag. Helt ligesom tømmermænd fra billig vodka også er værre end fra dyr, ene og alene på grund af mængden af metanol. Lad nu vær med at tro på alt det nonsens. Hvis du indtager en stor mængde at et stof bliver du syg, hvad enten det er sukker, salt, vitaminer (bl.a. indre blødninger fra A-vitamin) eller så meget andet. Aspartam er først skadeligt efter Cola nr. 50, og på daværende tidspunkt har dit blodtryk givet op pga. væskemængden, så konklusionen er at det er ikke farligere end så meget andet.


august skrev denne kommentar:
03-10-2018 14:18:51

hej mit navn er august, har lige læst din artikel, jeg kan ikke lade være med at blive sur, for det første laves aspartam af to proteiner asparinsyre og penylalin de findes helt naturligt i alt kød. Når man tvinger dem sammen danner man aspertam når det nedbrydes danner det methanol som ja det er giftigt i store mængder men 2 liter light sodavand må ikke´kunnne danne mere end 60 mg methanol
og kroppen dannner methanol helt uden intagelse af aspertam så de små mænger har ingen indvirkning på kroppen. læste også dine"flotte"linjer over hvad aspartam bruges til så jeg at der stod det blev brugt som krigs våben vad er det for en gang pis og hvor har du hørt det da jeg ikke ser nogen kilde henvisninger, må vi jo antage at du er fuld af gode historier der ikke har noget hold det er synd for alle de folk der falde i dine farlige forstilinger.mvh august


Thad Flood skrev denne kommentar:
24-12-2018 05:52:24

Hello!

Nice alcohol content you have on your site. You know, MOST customers look at your review pages before visiting and spending at your business.
Over 63% of them check Google first! We feel that your site could use a little help at Google and TripAdvisor.

Most clients avoid leaving a review unless they have a BAD experience to vent!
We have just the team from USA/Canada to come up with great reviews you need.
Our services help maintain at least a 4 star rating in order to avoid losing business to competitors!

We provide reliable Google, SiteJabber, TrustPilot, TripAdvisor, Facebook, Zomato, YellowPages reviews in bulk, starting at $20 in as little as 5 days!

Check out our work and past clients here:
http://bit.ly/ormworks

Thank you for your time,

Cheers.
Thad


Deon Shores skrev denne kommentar:
07-01-2019 22:25:56

Hi!

Nice alcohol content you have on your site. You know, MOST customers look at your review pages before visiting and spending at your business.
Over 63% of them check Google first! We feel that your business could use a little boost at Google and TrustPilot.

Most consumers avoid leaving reviews until they have a BAD experience to share!
We have just the team from US/Canada to come up with great reviews you are looking for.
Our services help maintain at least a 4.0 star rating in order to avoid losing business to competitors!

We provide reliable Google, SiteJabber, TrustPilot, TripAdvisor, Facebook, Zomato, YellowPages reviews in bulk, starting at $20 in as little as 5 business days!

Check out our work and happy clients here:
http://bit.ly/ormworks

Thanks for your time,

Have a great day.
Deon


Brian Biehl skrev denne kommentar:
10-01-2019 13:58:12

Hi!

Nice alcohol content you have on your site. You know, MOST consumers look at your review pages before visiting and spending at your business.
Over 63% of them check Google first! We feel that your business could use a little boost at Google and TripAdvisor.

Most consumers avoid leaving reviews unless they have a POOR experience to vent!
We have just the team to come up with great reviews you are looking for.
Our services help keep at least a 4.0 star rating in order to avoid losing business to competitors!

We provide reliable Google, SiteJabber, TrustPilot, TripAdvisor, Facebook, Zomato, YellowPages reviews in bulk, starting at $20 in as little as 5 days!

Check out our work and satisfied clients here:
http://bit.ly/ormworks

Thank you for your time,

Have a great day.
Brian


Kom med din kommentar

Mest læste i Sund kost

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley