❤ Tyvstart Black Friday nu! Brug koden BLACK FRIDAY i indkøbskurven (kampagnefeltet) og få 25% EKSTRA rabat ved køb over 1.000 kr. ❤

Hvilke fem fødevarer giver dig en stor, fed mave?

Skrevet 15-01-2017 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hvilke fem fødevarer giver dig en stor, fed mave?

Ingen ønsker at være overvægtig, men der er noget ved mavefedt, som gør det værre end fedtdepoter andre steder på kroppen. Ja, et ”bildæk” er ikke bare ubehageligt rent æstetisk; det er også dårligt for dit helbred. Undersøgelser har vist, at jo større dit taljemål er, jo mere sandsynligt er det, at du har forhøjet blodtryk, sukkersyge, hjertekarsygdom og visse kræftformer.


Selvom sund mad og motion er fremragende måder at mindske omfanget af dit taljemål på, er der også nogle fødevarer, du decideret skal undgå eller kun spise lejlighedsvis, hvis dit gode helbred og at tabe fedtet om maven er dit mål.

Men før vi kigger på, hvilke fødevarer du skal undgå for at få en flad mave, så lad os lige igen kigge på det centrale tema for denne hjemmeside:

Vi bliver tykkere, men sulter = At leve kræver livskraft.

Dette er et enkelt, men kraftfuldt koncept og er baseret på det faktum, at hvis de fødevarer, du spiser, i bund og grund er ernæringsmæssigt døde og ikke indeholder ret meget ernæring og livskraft (vitaminer, mineraler, enzymer osv.), så vil de ikke tilføre noget godt for dit helbred.

Faktisk er det modsatte tilfældet. De døde fødevarer, folk spiser i dag, suger bogstaveligt livet ud af dem og trækker konstant penge fra deres sundhedskonto.

Hvorfor?

Når du spiser døde fødevarer, som indeholder ringe eller slet ingen ernæring, må din krop bruge sine reserver af vitaminer, mineraler osv. for at fordøje og absorbere denne ikke-fødevare. Du bliver helt bogstaveligt nødt til at stjæle ernæring fra din egen krop, og dette resulterer i en kontanthævning på din sundhedskonto.

Så før du putter noget i munden, så stop lige op og overvej i nogle få sekunder: Er dette fuld af livskraft, vil det medvirke til at opbygge den krop, jeg drømmer om og sætte tabte penge ind på min sundhedskonto?

Har du i øvrigt hørt om dette:

”Kan ikke nøjes med bare én-syndromet?”

Har du nogensinde undret dig over, at når du åbner en pose chips, en æske chokolade eller en chokoladebar, så kan du ikke holde op med at spise, før pakken er tom?

Højst sandsynligt er du blevet offer for et af de kemiske tricks, som fødevareproducenterne udsætter din krop og din pengepung for!

Bromatologer har udtænkt, hvordan de kan manipulere den del af din hjerne, som styrer din madtrang, appestaten.

Appestaten, som er en del af hypofysen i hjernen, overvåger dit blod for 51 næringsstoffer, som skal være til stede i rette mængder, for at du kan føle dig helt mæt og tilfreds.

Hvis bare ét næringsstof mangler, vil du stadig føle dig sulten. Disse ”dygtige” forskere har opdaget, at hvis de udelader eller tilsætter ekstra af nogle af disse næringsstoffer, kan de manipulere med din sult- og mæthedsfølelse.

Jo mere du forstår, hvordan din krop fungerer, jo nemmere bliver det at holde dig sund og rask.

Hvilke fem fødevarer giver dig en stor, fed mave?

Lad os nu kigge på de fødevarer, som højst sandsynligt giver dig en stor, tyk mave!

1. Hvidt brød

Hvidt brød fremstilles af stærkt forarbejdet hvidt mel. Næsten alle de vitaminer, mineraler og fibre, som findes i hele korn, er blevet fjernet.

Resultatet er kulhydrater, som hurtigt bliver optaget i din krop, hvilket får dit blodsukker og insulin til at stige brat for derefter at falde igen.

Denne proces kan, hvis den gentages ofte nok, føre til overvægt, overanstrengelse af bugspytkirtlen, type 2 sukkersyge og en forøgelse af mavefedtet.

Selvom fuldkornsbrød eller mørkt brød er et bedre valg end hvidt brød, er det et dårligt valg sammenlignet med grøntsager, frugt, kød, nødder og frø.

Overvej at tage en kold tyrker med alle typer af brød i 14 dage, og du vil nok blive overrasket over, hvad du ser i spejlet!

2. Cola og andre læskedrikke

Sodavand er lutter flydende kalorier fyldt med store mængder sukker.

Sodavand indeholder absolut ingen ernæring, og som brød vil det give hurtige ændringer i dit blodsukker, give dig ekstra kilo at slæbe rundt på, og hvis sodavand indtages i større mængder, kan det øge din risiko for at blive syg.

Gem colaen til særlige lejligheder, og drik ellers bare vand eller te.

3. Alkohol

Alkohol er ganske enkelt raffineret sukker. Og selvom nogle undersøgelser peger på, at moderat indtagelse af alkohol er godt for helbredet, så reagerer kroppen på sukkeret i alkoholen på nøjagtig samme måde, som den gør ved indtagelse af almindeligt raffineret sukker og øger derfor på samme måde dit blodsukkerniveau.

Dette kan negativt påvirke din vægt, din bugspytkirtel og dit taljemål.

Så et glas rødvin i ny og næ for at slappe af er godt, men overdriv ikke.

4. Kunstige sødestoffer – aspartame

Aspartam og andre kunstige sødestoffer lyder som en storartet ide. Du får den søde smag uden at indtage sukker. Men du kan bare ikke narre hverken naturen eller din krop.

Men var du klar over, at forskning har vist, at kunstige sødemidler kan øge din appetit, øge din trang til kulhydrater og øge fedtophobning?

Dette skyldes, at selvom aspartam og andre kunstige sødestoffer ganske vist ingen kalorier indeholder, lader din krop sig ikke snyde.

Når kroppen får den “søde” smag, forventer den, at der følger kalorier efter, og når dette ikke sker, opstår der en forvrængning i din krops biokemi på en måde, som kan føre til vægtøgning.

Når det gælder “sødmetilfredsstillelse” i hjernen, så kan den ikke kende forskel på rigtigt sukker og kunstigt.

Kunstige sødemidler har tendens til at stimulere mere aktivitet i hjernens nydelsescenter, men på samme tid giver det mindre reel tilfredsstillelse.

Så når du indtager kunstige sødestoffer, forventer din krop mere af det samme, får trang til mere og også trang til mere rigtigt sukker, for din hjerne er ikke blevet tilfredsstillet på celleniveau af denne sukkerbedrager.

Der er endda forskning, der antyder, at brug af kunstige sødestoffer kan ødelægge din krops evne til at styre kalorieindtaget og derved medvirke til overspisning.

Kunstige sødestoffer såsom aspartam kan:

  • Øge din appetit
  • Øge din trang til kulhydrater
  • Øge oplagring af fedt og give vægtforøgelse.

Endvidere er aspartam og lignende stoffer sat i forbindelse med flere alvorlige sygdomme.

5. Industrimad

Nemme, færdigfremstillede fødevarer opfører sig lige som brød, cola og alkohol. De indeholder kun meget ringe næring.

For at holde fedtniveauet nede og for at sørge for, at indholdet smager godt, er fabriksfremstillet mad tilsat store mængder sukker.

Tilmed er der tilsat kemikalier for at forbedre både smag og holdbarhed.

Tidligere i denne artikel har vi talt om, at hvis den mad, du spiser, ikke indeholder den næring, din krop har brug for, så vil du sandsynligvis spise for meget af den.

Men hvad kun få mennesker ved, er at de kemikalier, vi indtager, ikke alle udskilles fra kroppen igen og derfor er nødt til at blive oplagret et sted.

Og hvor tror du, det er?

Tillykke! Ja, i kroppens fedtceller, det sikreste sted i kroppen.

Så jo flere kemikalier du indtager, jo større er sandsynligheden for, at du tager på!

Resumé: Tips til at booste din energi og vitalitet

Hvis du er parat til at komme af med ”bildækket” eller bare tage din sundhed og din fitness et niveau op, så tag en kold tyrker med de fem fødevarer nævnt ovenfor.

Spis i stedet en kost bestående af frisk kød, æg, fisk, frugt, grønt, nødder og frø skyllet ned med rent vand.

Overvej følgende, før du overvejer at putte noget som helst i din mund:

  • Hvis dine forfædre af jægere og samlere ikke spiste det for 10.000 år siden, skal du ikke købe det
  • Generelt er det sådan, at jo længere holdbarhed, jo dårligere er det for dig
  • Hvis der er et ord, du ikke forstår på ingredienslisten, så køb det ikke
  • Hvis det, du spiser, ikke er økologisk kød, fisk, æg, grøntsager, frugt, nødder og frø, så indeholder det nok kun ringe næring
  • Undgå alt, som er blevet genetisk modificeret eller gensplejset!
  • Jo flere penge producenterne bruger på at markedsføre deres produkter, jo værre er de sandsynligvis for dig! God, sund mad behøver ingen marketing, for folk ved, at den er sund. Derfor ser du aldrig reklamer på TV for sunde fødevarer som frugt og grønt
  • Følg 80-20-reglen. Hvis 80 % af det, du spiser, er hvad Moder Natur har skabt dig til spise, så er der 20 % tilbage til det sjove!

Bon Appetit!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Kirsten skrev denne kommentar:
20-07-2014 13:30:09

Ja der er jo nok noget om det, men det vil kræve en omlægning, og noget mere opmærksomhed, når man handler ind


Mogens skrev denne kommentar:
22-07-2014 07:40:39

Ret banal information uden noget nyt overhovedet. Oven i købet suppleret af grove påstande om eksempelvis ikke økologisk madvarer - hvor er der lødig dokumentation for, at ikke økologiske fødevarer "kun har ringe næring" ??
PS: Er ikke imod økologi tværtimod, men ønsker lødig og saglig information!


Marie skrev denne kommentar:
22-07-2014 08:07:23

I min optik en lidt for ensporet og usaglig artikel, der ikke stiller spørgsmålstegn ved egne påstande. Og desuden kunne overskriften set ud fra de bud, man slutteligt får, ligeså godt have været "Spis stenalderkost for flad mave".


Vis alle kommentarer

Kirsten skrev denne kommentar:
22-07-2014 08:12:28

hvad med stevia?


Jytte Aa. Møller skrev denne kommentar:
22-07-2014 08:54:15

For mig at se, er det 5 gode råd. Jeg har praktiseret dem i flere år - sådan da - og det har virket for mig. Jeg synes, det sværeste har været at undvære brød, så jeg startede med at undvære det hvide, Først efter et års tid gav jeg mig til virkelig at spare på alt brød. Det gav mig den vægtreduktion, jeg ønskede. Men jeg elsker godt brød og holder af at bage selv. Så sommetider giver jeg los, og waw - hvor det smager!


Maja skrev denne kommentar:
22-07-2014 09:41:56

Christ nu igen!! Aspartame er ikke farligt og snyder heller ikke hjernen til at blive mere sulten. Det er en myte! Tjek jeres facts bedre!!


Nina skrev denne kommentar:
22-07-2014 10:07:04

Hej Maja, jeg er også af den opfattelse at Aspartame er skidt for kroppen - har du info der beviser at det ikke er farligt?


Lis Lindhardt skrev denne kommentar:
22-07-2014 10:23:59

Du skriver, at hvis det du spiser ikke er økologisk indeholder det nok kun ringe næring - det er da vist en modificeret sandhed.
20% tilbage til det sjove - burde 80% ikke også være sjovt - eller er det kun det "usunde", der er sjovt? En lidt uheldig formulering synes jeg. Mine 80% bliver nemt til 90%, fordi jeg synes det smager eventyrligt.


Vianne skrev denne kommentar:
22-07-2014 11:13:43

Er meget enig i det meste af din gode artikel :-) jeg mærker også fedtet forsvinder når jeg undlader sukker og brød! Men jeg nænner ikke at spise dyr, spiser af og til lidt fisk (som også er dyr), men føler heller ikke det er ok, i betragtning af at vi er ved at tømme havene for fisk med de grådige, umoralske fangstmetoder vi anvender og kunne bestemt ikke selv slå nogen ihjel. Hvorfor går Alun m. fl., så meget ind for at spise kød, når man fint kan leve uden? Vores forfædre fik heller ikke kød hver dag, de var veganere for en stor del, da det var svært at nedlægge dyrerne med de våben de havde! I dag spiser vi meget mere kød end vi gjorde tidligere, da jeg var barn havde vi mindst en kødfri dag om ugen. Plus det forurener vores jord og det kræver enorme arealer, alene at dyrke føde nok til alle de dyr vi spiser og ikke mindst dyrerne lider. Vi er er så dobbeltmoralske! Råber op når Zoo nænsomt afliver en giraf, samtidig med vi selv er årsag til, at der hver dag slås masser, masser af dyr ihjel som har levet et kummerligt stressende liv! Tænk lige over det!
Læs bl.a.: "Om at spise Dyr" af Jonathan Safran Foer (Tiderne Skifter).. Det måtte ud, tak for oplysende fine artikler og produkter! kh Vianne


Sus skrev denne kommentar:
22-07-2014 12:43:17

Fin artikel. Indeholder vigtig information, som vi ikke kan få nok af. Sund fornuft - og intet andet en ren logik :0)
TAK til Alun


Sus skrev denne kommentar:
22-07-2014 12:43:30

Fin artikel. Indeholder vigtig information, som vi ikke kan få nok af. Sund fornuft - og intet andet en ren logik :0)
TAK til Alun


Alfine skrev denne kommentar:
22-07-2014 12:52:41

Det er ikke fordi jeg har noget til overs for forarbejdet mad, men jeg kunne godt tænke mig at se dokumentation for at virksomhederne undlader et næringstof for at snyde os.
Det andet er der ikke noget nyt i.. En eller anden spørger til Stevia.. Det er ikke kunstigt og det påvirker ikke blodsukkeret og det snyder heller ikke din hjerne.. Så vidt jeg ved da... Men kan godt se, at det burde det måske.. Værd at undersøge :-)


Agnes Jensen skrev denne kommentar:
22-07-2014 13:06:20

Jeg lever vegetarisk, med lidt fjerkræ og lidt fisk sommetider. Men har det bedst helt vegetarisk, og helst økologisk også..


Jesper skrev denne kommentar:
22-07-2014 15:31:30

Jeg synes snart ALUN er moden til en tur i Detektor. Jeg er især nysgerrig om dette er sandt eller falsk:
Hvis det, du spiser, ikke er økologisk kød, fisk, æg, grøntsager, frugt, nødder og frø, så indeholder det nok kun ringe næring


Irene skrev denne kommentar:
22-07-2014 16:28:29

Tak for din vigtige Info om kunstigt sødemiddel som jeg omgående vil stoppe med at bruge. Så vil jeg tage en test på brødet. Som du sikkert kan regne ud er jeg en med bildækket om maven.


Preben skrev denne kommentar:
22-07-2014 21:52:19

Hvis det første menneske på jorden skulle gå efter hvad der var sundt og ikke var sundt så havde vi slet ikke eksisteret
Alt det sundheds snak det forvirrer kun din hjerne og da det er den der skal styre kroppen så kan enhver jo godt forstå at når først den bliver forvirret så bliver alle de menneskelige organer jo også forvirret
Tyg lige på den


Christian skrev denne kommentar:
22-07-2014 23:11:23

Mængden af usaglig information i den her såkaldte artikel er bare for høj. Du påstår en hel masse uden nogen former for referencer. Ikke just særlig informativ.

Postulatet omkring at sødestoffer skulle være "farlige" for os er vidst også lidt op til diskussion.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2900484/

Ovenstående studie fandt at indtag af stevia (et sødemiddel) sænkede sekretionen af insulin og glukose-niveauet efter indtaget. Alt kan dog være usundt, hvis det bliver indtaget i absurde mængder... Det gælder grønsager og det vi ynder at kalde sundt fedt.

I forhold til ikke-økologisk fødevarer skulle være af lav kvalitet. Øh what? Bevares, lipid- og aminoprofiler kan variere baseret på hvilken fødevare f.eks. høns (for æg) har fået eller kvæget der bliver til kød. Men at sige det er dårligt? Det er godt nok store ord at bruge.

Brug jeres fornuft når det kommer til kost. Det er ikke rocket-science. Spis rigeligt med grønt, magert kød og husk at indtag sundt fedt (især omega-3, vi får i forvejen alt for meget omega-6 som f.eks. linolsyre).


Birte skrev denne kommentar:
23-07-2014 08:44:35

For en flott og motiverende artikkel! Jeg får lyst til å tømme kjøleskapet for døde matvarer med det samme!
Men hvordan er det egentlig med kaffe? Jeg spiser ganske sundt og har mye frukt og grønnsaker i kostholdet mitt. Men om
morgenen nyter jeg virkelig en kopp kaffe med melk for å kose meg. Er dette noe jeg bør slutte med? Og yoghurt naturell? Melkeprodukter generelt?


Takk til Alun for fin artikkel men nyttige tips:-)


Zlatko skrev denne kommentar:
23-07-2014 11:02:11

-Hvis det, du spiser, ikke er økologisk kød, fisk, æg, grøntsager, frugt, nødder og frø, så indeholder det nok kun ringe næring.

WTF??? Hvad fan' er det for noget vrøvel?? Sådanne påstande kræver at der linkes videnskabelige artikler!! Ellers så er det BARE NOGET VRØVEL!!


-Undgå alt, som er blevet genetisk modificeret eller gensplejset!

Ligeledes som for oven, videnskabelige undersøgelser tak! En PHD som sætter sit prestige på spil. Ellers så er det bare følelses ladet snak!


henny skrev denne kommentar:
23-07-2014 11:42:37

TAK


lene skrev denne kommentar:
24-07-2014 01:07:27

Interessant at se de forskellinge kommentarer - kvinder kan li' artiklen, maendende synes det er noget sludder og den magler videnskablig opbakning.


Pauline skrev denne kommentar:
24-07-2014 10:08:50

Lyder jo egentligt ret logisk. Vil da tænke over det mere i fremtiden


Sus skrev denne kommentar:
24-07-2014 10:33:08

Det morer mig, at læse et par af kommentarerne herinde0) Hvordan har I dog forvildet jer herind, når det tydeligvis ikke har jeres interesse ?


Henrik Sand skrev denne kommentar:
24-07-2014 11:09:09

Artiklen placerer sig tæt op af palæo principperne. De virker og der er endda læger der nu erkender at rådene er bedre end kost pyramiden. Til veganeren, i er så frelste og skal altid lige belære om hvor dumt det er at spise kød. Men faktum er at mennesket udviklede sig til det vi er idag fordi vores hjerner kunne blive så store på animalsk fedt og energi fra kød. En ko har ikke så stor hjerne for den skal ikke finde nye måder at få mad på. Gælder for langt de fleste dyr der lever af planter. De store primater og gorillaer spiser meget vegetarisk men har også bevaret et fordøjelses system til at forarbejde det. Det har mennesket kun delvis. Altså er vi skabt til dels at spise kød og dels animalsk. Det jeg skriver her er der skrevet tykke bøger om, men man finder som regel den information der passer med ens verdensbillede. Spis i bare jeres bønner og linser, så tager jeg en rød bøf. Økologisk elller ej.


Janus skrev denne kommentar:
24-07-2014 12:04:22

I det hele taget kan man sige at spiser du processerede fødevarer så er du enten på vej til eller eller befinder dig i en meget kedelig helbredsmæssig tilstand.

@Jesper, Christian m.fl.
Det er blevet bevist adskillige gange at ikke-økologisk har et langt lavere indhold af vitaminer og mineraler, det kan man jo kompenserer for ved at spise mere, men problemet er alle de sprøjtegifte du få i kroppen så.
Det er derfor man siger økologisk er meget sundere :)

Spis rigeligt med fedt, mættet fra græsspisende dyr, nødder, kokos, avocado osv.
Spis grønt hver dag, hold et moderat frugtindtag.

Undgå sukker, brød og mel og andet som giver diabetes 2.

Sukker og aspartame industrien er en multimilliardforretning og giver gerne millioner af penge til rapporter der beviser deres uskyld.

Jeg vil opfordre til at se denne: https://www.youtube.com/watch?v=d-miwEGr6nQ
Der netop handler om sukker.





Janus skrev denne kommentar:
24-07-2014 12:37:23

I det hele taget kan man sige at spiser du processerede fødevarer så er du enten på vej til eller eller befinder dig i en meget kedelig helbredsmæssig tilstand.

@Jesper, Christian m.fl.
Det er blevet bevist adskillige gange at ikke-økologisk har et langt lavere indhold af vitaminer og mineraler, det kan man jo kompenserer for ved at spise mere, men problemet er alle de sprøjtegifte du få i kroppen så.
Det er derfor man siger økologisk er meget sundere :)

Spis rigeligt med fedt, mættet fra græsspisende dyr, nødder, kokos, avocado osv.
Spis grønt hver dag, hold et moderat frugtindtag.

Undgå sukker, brød og mel og andet som giver diabetes 2.

Sukker og aspartame industrien er en multimilliardforretning og giver gerne millioner af penge til rapporter der beviser deres uskyld.

Jeg vil opfordre til at se denne: https://www.youtube.com/watch?v=d-miwEGr6nQ
Der netop handler om sukker.





lene skrev denne kommentar:
24-07-2014 22:50:28

Interessant at se de forskellinge kommentarer - kvinder kan li' artiklen, maendende synes det er noget sludder og den magler videnskablig opbakning.


Annette skrev denne kommentar:
24-07-2014 23:49:38

Tak for en reminder. Har bagt glutenfri i et års tid, har ikke haft "gravid mave"siden. Tak for din kanon side, giver en et lods bagi på den gode måde
Ta


Le skrev denne kommentar:
29-07-2014 12:20:00

Økologisk mad spiser man ikke kun for sit eget store ego! Men også af empati til vores allesammen jord.


Trine Riis skrev denne kommentar:
30-07-2014 09:18:19

Det er en ok artikel, blot er der intet nyt i den, fordi os der er opmærksom på kost og vægt allerede spiser sådan og resten læser den ikke - Endvidere vil det afskrække mange der har behov for kost omlægning din "religiøse" holdning til økologi. Mange har ikke råd til den kost, men derfor kan man godt leve sundt og rigtigt.


Jesper skrev denne kommentar:
02-08-2014 22:16:48

Hej Janus

Jeg anfægter ikke at økologisk er sundere.. jeg er enig med dit udsagn som jeg mener er sandt. Derimod mener jeg artiklens udsagn godt kan tåle nærmere undersøgelse:
Artiklen: Hvis det, du spiser, ikke er økologisk kød, fisk, æg, grøntsager, frugt, nødder og frø, så indeholder det nok kun ringe næring

Dit svar: @Jesper, Christian m.fl.
Det er blevet bevist adskillige gange at ikke-økologisk har et langt lavere indhold af vitaminer og mineraler, det kan man jo kompenserer for ved at spise mere, men problemet er alle de sprøjtegifte du få i kroppen så.
Det er derfor man siger økologisk er meget sundere :)


Peter Bruun skrev denne kommentar:
04-08-2015 14:59:38

Til alle jer negative skrivende mennesker, det er kun I ikke gider gøre en indsats. På at smage på din industrikøbte mad, hele lortet smager ens, køber du frikadeller, dansk bøf or whatever
det smager ens, altså ingen smag af det som det skulle smage af. Dokumentation skriver I, det er ikke nødvendig, se på jeres egen dovenskab og kom så igang med at lave mad fra bunden, I vil opdage at det ikke bare feder så meget, men også smager af det du har lavet.


vibeke skrev denne kommentar:
06-06-2016 22:05:44

må medgive at det er en dårlig opsætning af ord.
Hvad så når man ikke spiser hvidt brød, ikke drikker cola,ikke drikker spiritus og færdiglavet mad og chokolade er allergi givende for mig og chipsne er no go?..
Hvor kommer fedtet så fra?


Annette skrev denne kommentar:
07-06-2016 11:17:43

Hvor lang var gennemsnitslevealderen for 10.000 år siden? Nok ikke så lang som i dag på trods af den sunde levevis. Der er dukket andre afgrøder op siden dengang, som det nok vil være dumt at sige nej til - f.eks havregryn, som er meget sundt. Lidt for enøjet artikel.


Preben skrev denne kommentar:
07-06-2016 21:14:34

konklusion:
Spis kun madvarer som smager rigtig dårligt resten af livet,eller spis sunde nødder som næsten er umulige at betale for almindelige mennesker


Thomas skrev denne kommentar:
07-06-2016 21:36:52

Til sidst i artiklen lige inden resume'et står der skreven:
Men hvad kun få mennesker ved, er at de kemikalier, vi indtager, ikke alle udskilles fra kroppen igen og derfor er nødt til at blive oplagret et sted.

Og hvor tror du, det er?

Tillykke! Ja, i kroppens fedtceller, det sikreste sted i kroppen.

Så ligemeget hvad vil dette altid blive i kroppen, hvad så hvis man er så slank at der knapt er nogle fedt celler? så ligger de bare i uden? kan de ikke udskille gennem huden? det lyder vildt vi aldrig kommer af med det?!


Karin Larsen skrev denne kommentar:
08-06-2016 08:08:54

Kik om du også falder i den fælde , som fødevarer industrien lokker dig med at indtage !! Det er få ændringer der skal til, for at få det bedre !!


Søren Buch skrev denne kommentar:
11-06-2016 20:25:46

Den med 80-20 reglen kendte jeg ikke, men den lyder godt, og er nem at huske


Patrik skrev denne kommentar:
18-01-2018 08:42:54

Ha ha, man skal træde varsomt :-) Jeg kan li din artikel, men jeg synes at du er blevet lidt "blød". Kom gerne med flere videnskabelige facts, som du har gjort det tidligere. Det er godt for specielt mande-hjernerne. Jeg er selv forsker og alternativ behandler og oplever at sandheden ikke ligger i enten maven eller hjernen, men begge steder. Påstanden med økologi er risky. Grundlæggende er jeg enig med dig, men jeg synes at det kunne være interessant med referencer til nogle undersøgelser (der ikke er lavet af industrien eller NGOer). Og mht kød, så er jeg overrasket over, at du virker som en varm fortaler for at vi spiser det. Keep up the good work-)


Peter skrev denne kommentar:
18-01-2018 15:33:22

Rigtig godt indhold som igen minder en om at spise med indsigt.
Et spørgsmål: Jeg er begyndt at fermentere, så jeg laver Kombucha te og vandkefir. Det er jo stort set kun sukker, så hvordan er det med sundheden?


Ulla skrev denne kommentar:
18-01-2018 19:11:05

hvor er der lødig dokumentation for, at ikke økologiske fødevarer "kun har ringe næring" ??

Prøv f.eks. at læse David Perlmutters bøger "Grain Brain" og"Brain Maker"der vil du finde mange oplysninger og henvisninger til videnskabelige undersøgelser.

Mvh. Ulla


Ulla skrev denne kommentar:
18-01-2018 19:15:16

Mogens spørger: "hvor er der lødig dokumentation for, at ikke økologiske fødevarer "kun har ringe næring" ??"

Prøv f.eks. at læse David Perlmutters bøger "Grain Brain" og"Brain Maker"der vil du finde oplysninger om virkningen af behandlinger af hans egne patienter og henvisninger til mange videnskabelige undersøgelser.

Mvh. Ulla


Brian skrev denne kommentar:
22-01-2018 19:46:27

Alt med måde, man kan/ skal veje alt på en individuel vurdering af personlig karakterer, da ikke et menneske er indrettet ens , hverken indvendigt eller udvendigt.


Gitte møller skrev denne kommentar:
25-01-2018 10:40:54

Jeg bliver harm over det bedrag, vi bliver udsat for. Der burde være en lov som forbød at manipulere med folks sundhed.


Inga skrev denne kommentar:
16-02-2018 22:16:12

Tak for dine gode råd ☺️


Kom med din kommentar

Mest læste i Slank

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser