❤ Hvis du bestiller for min. 2000 kr. på vores webshop, vil du finde et par KSO EVO eller en Massagepistol til 0 kr. i indkøbskurven. Klik her og få din nye gave ❤

De 7 hemmeligheder, der giver dig en flad mave for altid

Skrevet 14-06-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

De 7 hemmeligheder, der giver dig en flad mave for altid

Undrer du dig over, hvor din slanke, atletiske krop med den flade mave er blevet af? Her kommer en god nyhed, for denne artikel vil lære dig, hvordan du hurtigt og effektivt kan opnå flad mave og blive i stand til at komme ned i dine yndlingsjeans igen.


Jeg tror, vi kan blive enige om her og nu, at slankekure ikke virker. Hvis de gjorde, ville vi alle se ud som supermodeller eller olympiske atleter.

Vi har derimod brug for en plan, som fokuserer på enkle og dog kraftfulde livsstilsændringer.

Før vi går i gang, så lov mig ikke at undervurdere de hemmeligheder, jeg vil dele med dig nedenfor. De lyder måske simple, men jeg lover dig, at de er meget, meget effektive.

Er du parat til at komme i gang, så du kan se frem til at vise din nye, flade mave frem på stranden til næste sommer?

Lad os begynde ;-)

Hvor gemmer min flade mave sig?

Den gode nyhed er, at du allerede har en flad mave. Den gemmer sig bare under et lag af uønsket fedt.

Så det vi skal gøre, er at hjælpe dig med at komme af med fedtet, så du næste sommer med stolthed kan vise dit nye ”vaskebræt” frem.

Her kommer de 7 hemmeligheder for at opnå den flade mave, du har drømt om, i rækkefølge efter vigtighed.

1. Hemmelighed: Sov dig til en flad mave

Nogle af jer, der læser denne overskrift, tænker måske: Vent nu lige lidt, hvordan kan mangel på søvn være den vigtigste faktor i kampen mod fedt?

Sådan fungerer det:

Vi kan ikke snyde naturen. Vi er som hovedregel genetisk programmerede til at skulle have mindst 8 til 9 timers søvn hver nat, og muligvis mere end 10 timer om vinteren.

Hvis du ikke går i seng til tiden, sker der følgende:

1. Din krop tror, at den sulter. Ja, mangel på søvn får dig til at spise for meget og giver dig trang til sukkerholdige fødevarer, som gør dig fed, gammel og syg!

Ved du, at du har et hormon, som regulerer appetitten, og at det hedder leptin?

Leptin bliver udskilt fra fedtceller og hjælper til med at give hjernen besked på, at det er tid til at stoppe med at spise og samtidig at stoppe for det appetitstimulerende hormon, ghrelin, som produceres i maven, og som udløser sultfornemmelser.

Hvis du ikke får en hel nats søvn, vil din krop øge produktionen af ghrelin og reducere produktionen af leptin. Resultatet bliver en uhæmmet trang til fødevarer med et højt indhold af sukker, lige præcis de fødevarer du bør undgå, hvis du gerne vil have en flad mave.

2. Når du er træt, er det svært for dig at være positiv og fokusere på, hvad du ønsker dig, nemlig at genskabe din flade mave.

Når vi er småirritable, har vi derimod en tendens til at fokusere på, hvad vi ikke ønsker, og hvad vi er bange for, hvilket i dette tilfælde er størrelsen af bildækkene rundt om maven.

Som du vil se i næste hemmelighed nedenfor, er det min opfattelse, at vi får mere af det, vi fokuserer på.

3. Træning er vigtigt i kampen mod fedt, og hvis du er for træt, mangler du ikke bare energi til at træne hårdt nok, men du kan heller ikke restituere efter træningen (se mere i 5. hemmelighed).

Når det handler om søvn, er det ikke kun et spørgsmål om at få 8 til 9 timers søvn. Det er også vigtigt at få din søvnration på det rigtige tidspunkt. Dette skyldes, at kroppen genopbygges fysisk mellem kl. 22 og kl. 2, og at den mentalt genopbygges mellem kl. 2 og kl. 6.

Så går du i seng kl. 24 og står op kl. 8, så er du, selv om du har fået 8 timers søvn, gået glip af halvdelen af din fysiske reparationsfase, og det vil i det lange løb vise sig som flere rynker under øjnene, en større risiko for at blive syg og selvfølgelig større bildæk om maven!

Derfor er det første trin til at opnå din nye, flade mave at gå i seng til tiden.

Klik her for at læse en grundig søvnartikel om, hvordan man får en fantastisk skønhedssøvn ;-)
 

2. Hemmelighed: Tænk dig til en flad mave

Shhh … dine fedtceller lytter med!

Ja, de der grimme, ækle fedtceller, som du hader, lytter til hvert et ord, du siger. Og ved du hvad?

De elsker det, hver gang du tænker på dem eller taler om, hvor store de er. Jo mere du brokker dig over, hvor mange fedtceller du har, hvor store de er, og hvor grimme de er, jo større og grimmere bliver de.

Ved du godt, at vi alle konstant skaber vores liv? Vi skaber vores liv af de ting, vi tænker på og giver vores opmærksomhed til.

Så hvis du ønsker at tage mere på i vægt, at ældes hurtigt, have flere problemer i dit liv, mere tristhed, så giv opmærksomhed til disse ting.

Hvis du derimod ønsker at tabe fedt og at skabe en stærk, atletisk og mere ungdommelig udgave af dig selv, opleve masser af kærlighed, sundhed og lykke i dit liv, så tænk på og fokusér på de ting, der skaber disse følelser.

Jeg tror fuldt og fast på, at der ikke er nogen vej udenom, at livet kan opsummeres i 6 ord:

”Mennesket bliver, hvad det tænker på.”

Heldigvis er det faktisk meget nemt at forandre negative tanker til positive tanker. Alt, hvad du behøver at gøre, er at begynde at tænke på, hvad du ønsker at opnå, nemlig fedttab, og hvis du får en negativ tanke, så udskift den med en positiv.

Endvidere kan du kun tænke på én ting ad gangen – den sætning er så vigtig, så lad os gentage den:

Du kan kun tænke på én ting ad gangen. Du kan ikke samtidig tænke negativt og positivt, og skønheden ved positiv tænkning er, har videnskabsmænd påvist, at positive tanker er 1000 gange mere magtfulde end de negative.

Du har lige her og nu kraften i dig selv til at tage et kæmpe skridt hen imod at sige farvel til din topmave ved at bruge din energi på, hvad du ønsker dig. Fokusér derfor fra nu af på din flade mave, og på hvordan du vil opnå den.

3. Hemmelighed: Få mere muskelmasse, og forbrænd mere fedt

Selv om alle celler og væv i din krop hele tiden bruger fedt til energi, kræver dine muskler, som altid trækker sig sammen og bevæger sig, signifikant større mængder energi end andet væv.

Fordi det arbejde, dine muskler udfører, er meget anstrengende, kan musklerne ses som små miniature-brændeovne. De er helt uovertrufne i deres måde at forbrænde kalorier på og mindst 18 gange hurtigere til det end fedtceller f.eks.

Når du ønsker at opnå en flad mave er det derfor helt centralt at motionere og at indtage protein fra kvalitetsfødevarer for at vedligeholde og øge din muskelmasse.

Når du opnår mere muskelmasse, øges din fedtforbrændende kapacitet og dit stofskifte. På den måde kan du spise mere uden at tage på.

Ved du også, at jo ældre vi bliver, jo mere muskelmasse taber vi?

Jo, den mest betydningsfulde faktor for din biologiske alder er størrelsen af din muskelmasse. Kort og godt sænker du din aldringsproces samtidig med at du forbrænder mere fedt, når du øger din muskelmasse.

Der er to faktorer, som er nødvendige for at opbygge muskelmasse:

1. Som det første må du spise nok protein for at give din krop de byggesten, der skal til for at opbygge muskelmasse.

2. For det andet skal du træne din krop for at stimulere den til at opbygge muskelmasse.

Lad os kigge på disse faktorer igen!

4. Hemmelighed: Spis dig til en flad mave

Jeg håber, at du på nuværende tidspunkt er begyndt at forstå, at medmindre du går i seng til tiden, vil det være svært for dig at spise sundt i det lange løb.

Hvis du derudover kan opbygge mere muskelmasse, vil du ikke bare se slankere ud (samme vægt i muskelmasse fylder mindre end fedt), men du vil også forbrænde mere fedt, selv når du ser TV ;-)

Så det vigtige spørgsmål er: Hvordan spiser du dig til en flad mave?

For at holde denne artikel kort og uden omsvøb, vil jeg give dig en kort version nedenfor (for en mere detaljeret plan kan du klikke her).

For mig er det at spise simpelt. Jeg er overbevist om, at vi er programmerede til at spise:

ØKOLOGISK kød, fisk, grøntsager, frugt, æg, nødder og frø, skyllet ned med rent vand. Hverken mere eller mindre!

Ja, mine damer og herrer, og det gælder også morgenmaden.

Hvis du spiser kød og grøntsager til ethvert måltid, vil du ikke blot give din krop den fornødne mængde protein til at skabe muskelmasse med, men du vil også nære din krop med fødevarer, Vital Whey® Valle Proteinpulver chokolade køb onlinesom er fyldt med den bedst mulige ernæring.

Kød og grøntsager er også de fødevarer, der hjælper dig bedst til at tabe dig..

For at fremskynde restitueringsprocessen efter træning kan du også overveje at drikke et proteinpulver af HØJ KVALITET for yderligere at øge denne proces. Du kan læse mere om protein pulver her

5. Hemmelighed: Flad mave-øvelser

Faktisk har jeg vildledt dig med ovenstående overskrift, for desværre er der ikke nogen som helst maveøvelser, der kan give dig en flad mave.

Hvorfor? Jo, for først og fremmest skal du have fjernet fedtlaget, som skjuler maven, før du eller nogen anden kan se den.

Og for det andet kan du ikke tabe fedt kun på udvalgte steder. Hvad jeg mener med dette er, at det gør ingen forskel, hvor mange mavebøjninger du laver, hvis du ikke samtidig reducerer fedtlaget. I så fald vil din flade mave forblive gemt for evigt.

Men den gode nyhed er, at du kan opnå fremragende resultater mht. fedtforbrænding via en kombination af vægttræning og høj-intensiv intervaltræning (HIIT).

Den endnu bedre nyhed er, at begge disse typer af træning giver dig flotte resultater på bare nogle få minutter.

Du kan finde ud af, hvordan du kan træne for at skabe en flad mave her. Jeg har også en gratis trænings-ebog til dig med masser af øvelser til inspiration, som vil få dig i fantastisk form.

6. Hemmelighed: Drik dig til en flad mave

Det er min oplevelse, at de fleste mennesker er dehydrerede i en eller anden grad. Denne konklusion synes støttet af ny forskning, som viser, at mennesker, der drikker mere vand, taber mere fedt. Sådan mener videnskabsfolk, at det hænger sammen:

1. Mange mennesker føler sult, når de faktisk bare er tørstige. At være sikker på, at du får vand nok, er derfor en rigtig god måde at forebygge overspisning på!

2. At drikke vand i stedet for frugtjuice, cola osv. reducerer antallet af kalorier, du indtager.

3. Vand skyller toksiner ud af kroppen. For mange toksiner i kroppen kan få din krop til at lagre fedt, fordi det sikreste sted at opbevare uønskede kemikalier er i dine fedtceller.

Har du et stort glas vand stående foran dig lige nu? Hvis ikke, ved du hvad du skal gøre.

7. Hemmelighed: At tage ansvar for din flade mave

I tidligere artikler har jeg været inde på, at jeg mener, at det at tage ansvar for dit liv og alt, hvad der sker dig, er den allervigtigste faktor i forhold til sundhed og lykke.

Dette gælder også for din flade mave. Din krop, dit helbred og din flade mave er dit ansvar og ingen andens.

Så denne hemmelighed er faktisk nøglen til at kombinere alle de andre hemmeligheder. Derfor starter vejen til en flad mave ved at vedkende dig det ekstra fedt, du har på din krop.

Er du klar til at tage ansvar for ikke bare din lidt for store mave, men også dit liv generelt?

Men når det er sagt, så bliv ikke fantastisk. Jo, hvis du har 5 til 10 kilo mere fedt, end du behøver, så er det vigtigt at gøre en indsats for at blive sundere ved at sige farvel til dine ”bilringe”.

Husk blot at sætte tingene i perspektiv. Nogle få ekstra kilo gør hverken fra eller til i det lange løb, selv om de skjuler dine mavemuskler. Det vigtige er at være ærlig over for sig selv og at finde en god balance.

Konklusion: Sådan opnår du en flad mave resten af livet

Jeg er stolt af dig, for hvis du er kommet så langt i denne artikel, viser det, at du er supermotiveret til at opnå en flad mave.

Jeg mener, at det første skridt i forhold til at opnå en flad mave, er at beslutte sig lige her og nu for at tage 110 % ansvar for alt, hvad der sker i dit liv.

Er du parat til at tage 110 % ansvar ikke bare for din fremtidige flade mave, men også dit liv i det hele taget?

Lad os starte med at gå tidligt i seng. For ved at gøre dette vil du vågne udhvilet op om morgenen med masser energi, som:

• Vil gøre dig positiv og få dig til at fokusere helt målrettet på, hvad du ønsker = en flad mave.
• Vil gøre dig konsekvent og få dig til at spise de fødevarer, der opbygger sundhed, muskelmasse og forbrænder fedt i stedet for at give dig trang til sukkerholdig mad.
• Vil give dig energien til, ikke bare at træne, men også restituere efter træningen.

Alt i alt tager du på denne måde et kæmpe skridt hen imod en slankere, sundere og yngre udgave af dig selv, fordi du erstatter fedt med muskelmasse. Jeg ved, du kan, og jeg er stolt af dig!

Held og lykke med det.

P.S.: Denne artikel er baseret på udpluk fra min populære gratis e-bog om fedttab. Tusindvis af mennesker har downloadet denne gratis, og det kan du også her!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Lone skrev denne kommentar:
01-04-2014 11:48:43

Vi (min mand og mig) har selv været der hvor vi troede at kød var godt, i 10 år levede vi uden stivelse men af kød og grønsager, vi tabte os men fik ikke flad mave. Jeg fik sukkersyge - jeg vidste ikke at kød er den største årsag til sukkersyge, det er lumsk fordi det ikke for blodsukkeret til at stige, men bruger insulin i omsætningen, og derfor er årsag til sukkersyge. Jeg helbredte mig selv for sukkersyge ved hjælp af Andreas Moritz's bog der nu fås på dansk jeg tror den hedder "Aldrig mere sukkersyge", det tog som lovet 6 uger, bla. ved at undgå alt kadaverprotein. Siden har min mand og jeg ændret kosten en gang til da jeg læste bogen "slimfri diæt" af Arnold Ehret (kan kun lånes på biblioteket eller købes på engelsk)For mig den bedste bog om årsager til sygdomme og hvordan man helbreder dem. Så det passer med vores Ayurvediske typer mind mand Vata jeg Pitta, han lever af kogte grønsager jeg lever af rå frugt og grønt, oplever vi hvordan vores krop bliver fornyet og genopbygget som vi aldrig havde troet muligt, min mands muskelmasse er blevet helt utrolig - virkelig helt utrolig - fyldig, med en imponerende styrke, som slet slet ikke kunne opnås med kadaverprotein. I meditation for 4 dage siden blev jeg inspireret til at læse i bibelen, som ellers ikke er min vanlige læsning Daniels bog 1:5-17 Der står følgende: I de tre år deres uddannelse varede, fik de unge mænd samme slags mad og vin som kongen selv. Hans plan var at gøre dem til sine personlige rådgivere. 6 Blandt de udvalgte var der fire unge mænd fra Judas stamme, som hed Daniel, Hananja, Mishael og Azarja. 7 Hofmarskalen gav dem babyloniske navne.1 Daniel kom til at hedde Belteshazzar, Hananja blev kaldt Shadrak, Mishael blev kaldt Meshak, og Azarja blev kaldt Abed-Nego. 8 Daniel besluttede af religiøse grunde,2 at han ikke ville spise den mad og drikke den vin, som blev serveret, så han bad hofmarskalen om, at de måtte få noget andet at spise. 9 Gud gjorde det sådan, at hofmarskalen blev venligt stemt over for Daniel, 10 men han var alligevel meget betænkelig ved sagen. »Hvis I ikke spiser den kongelige mad,« indvendte han, »er jeg bange for, at I bliver blege og tynde i sammenligning med de andre unge mænd, og i sidste ende bliver det mig, det går ud over. Kongen vil hugge hovedet af mig, fordi jeg har forsømt mine pligter.« 11 Daniel henvendte sig nu til den opsynsmand, som Ashpenaz havde udpeget til at tage sig af de fire unge mænd. 12 »Prøv i ti dage at give os grønsager og vand,« foreslog han. 13 »Derefter kan du sammenligne os med de unge mænd, som spiser kongens mad, og så afgøre, om du vil tillade, at vi fortsætter med at spise grønsager.« 14 Opsynsmanden gik med på det, 15 og da prøvetiden var overstået, så Daniel og hans tre venner både bedre og sundere ud end de andre, der havde spist kongens mad. 16 Derfor lod han dem fortsætte med at spise grønsager, og gav dem ikke mad og vin fra kongens køkken. 17 Gud gjorde disse fire unge mænd usædvanligt lærenemme, så de snart var godt kendt med datidens videnskab, og Gud gav Daniel en særlig evne til at tyde drømme og syner. Jeg synes det var yderst interessant læsning.


Jaquelin skrev denne kommentar:
01-04-2014 12:52:39

Altid gode og spændende artikler du skriver Alun :-)


jytte ravn-larsen skrev denne kommentar:
01-04-2014 19:31:04

Jeg vil prøve at følge dine råd og glæde mig til en flad mave.
Jeg spiser ikke kød. men det går vel alligevel.


Vis alle kommentarer

Laura skrev denne kommentar:
02-04-2014 01:14:05

Tak, Lone og Alun.
Det er meget inspirerende ! :)


Helen kjærbøl skrev denne kommentar:
03-04-2014 14:42:18

Tak for artiklen. Du skriver altid gøde artikler og tak fordi du bare deler ud af al din viden


jens skrev denne kommentar:
15-05-2014 21:36:05

der skete alså ikke noget i starten men så hjalp tak


Jonas skrev denne kommentar:
09-06-2014 15:19:12

Rigtig fint læsning! Og noget de fleste kan bruge til noget.
Dog er der en ting der er meget misinformerende og som for mig kaster en skygge over hele artiklen.. At kroppen genopbygges fysisk og mentalt på bestemt klokkeslæt er da noget af et postulat? Hvad er din kilde på dette? Som udgangspunkt handler det vel om ens døgnrytme og da bestemt ikke om bestemte klokkeslæt?

Vh
Jonas


Liva skrev denne kommentar:
08-07-2014 19:16:42

Ja den er mega god den artikkel men jeg kan først gå i semg kl 22:00 alder tidligst


Liva skrev denne kommentar:
08-07-2014 19:16:50

Ja den er mega god den artikkel men jeg kan først gå i semg kl 22:00 alder tidligst


christian skrev denne kommentar:
22-07-2014 22:09:02

håber det virker let`s workout


jacosor skrev denne kommentar:
25-07-2014 08:59:36

Det har intet med mad og søvn at gøre,.. thhh typisk TV2 spil noget MWF OG CS.. AHM DET JO LOGISK... THHHH LÆNGERE ER DEN IK


rebecca skrev denne kommentar:
27-07-2014 13:44:47

vildt gode tip til at tabe sig


Netze skrev denne kommentar:
17-09-2014 17:17:44

Er en 13 årig-pige som er rigtig utilfreds så vil prøve dine råd på forhånd tak


klara skrev denne kommentar:
17-10-2014 09:44:08

Det virker


Sarah skrev denne kommentar:
04-11-2014 17:42:59

Jeg syntes det er så dejligt at vide og jeg er så glad lige nu jeg er nemlig tit lidt ked fordi jeg er lidt buted på maven og jeg har læst det hele og det er så godt at vide for jeg går også til sundhedsblegeske og du er så sej at du ved alt det jeg er så glad får at jeg moske snart kan få en flad mave og lige nu drikker jeg maser af vand men slaper lidt af fordi jeg er træt


Bo skrev denne kommentar:
05-11-2014 16:49:22

Jeg er 12 år men vil prøve den her:)


Rita skrev denne kommentar:
15-11-2014 22:17:00

Hvad skal man så spise?
Til morgenmad, frokost og aftensmad


Freja skrev denne kommentar:
19-12-2014 12:36:53

jeg kan godt lide dem glæder mig til at prøve det. Men hvor mange dage er det til.


Amalie Larsen skrev denne kommentar:
21-12-2014 20:40:16

jeg syntes denne artikel lyder meget motiveret, håber det virker :-)


Maria skrev denne kommentar:
23-12-2014 23:08:23

Hej
Jeg håber denne side har ret i det der står, for jeg har i lang tid haft lidt for meget uønsket fedt på maven. Og jeg vil bare gerne have det væk nu, og få den flade mave jeg altid har drømt om.


Noah skrev denne kommentar:
16-02-2015 21:53:35

Hej jeg hedder Noah og jeg er 13 år. Og jeg vil gerne tabe mig måske 3-5 kilo fordi det irretere mig alt det der fedt der er. Jeg vil også gerne tabe mig i hovede. Men jeg ville gerne hører noget om i kunne lave en kostplan?


iman skrev denne kommentar:
11-03-2015 16:59:48

god i der


leq skrev denne kommentar:
11-03-2015 17:05:17

det var dårligt


Kenya skrev denne kommentar:
16-04-2015 16:14:46

Jeg håber at jeg kan bli tynd virkelig tynd og ve si tusen tak for i visde meg det program tusen tak


Claus Rasmussen skrev denne kommentar:
03-05-2015 00:23:03

Send venligst denne artikel til min mor , hun er 70år og mener ikke at hun kan slippe af med sin( efterhånden ret så store mave ) hun siger at det er alderen som går det og det har noget med hormonerne at gøre, hvilket jeg er absolut uenig med hende i, jeg ved at alle somønsker at slippe af med uønsket fedt, ligemeget hvor det sidder og hvor gammelman er, så kan det lade sig gøre, hendes mail adresse en : liseoestergaard45@gmail.com På forhånd tak og tak for en god artikel med de 7 gode råd til en flad mave ))).'
Venlig hilsen.
claus Rasmussen


peter skrev denne kommentar:
25-05-2015 15:09:11

Hold så op hvor er det da en gang sluder


Jytte skrev denne kommentar:
29-05-2015 15:41:30

hold op noget godt viden tak


Sara skrev denne kommentar:
26-06-2015 19:45:14

Hej. Jeg er en pige på 13 år jeg har lidt fedt på maven og jeg vil gerne se pæn ud efter sommer ferien, men jeg ved ikke hvordan er der ikke noget traning eller noget jeg kan sådan det kommer væk og jeg får mave musklerne /sikpacken frem?


Sara skrev denne kommentar:
26-06-2015 19:45:25

Hej. Jeg er en pige på 13 år jeg har lidt fedt på maven og jeg vil gerne se pæn ud efter sommer ferien, men jeg ved ikke hvordan er der ikke noget traning eller noget jeg kan sådan det kommer væk og jeg får mave musklerne /sikpacken frem?


Marie skrev denne kommentar:
25-07-2015 20:00:48

Jeg vil prøver at få en flad mave håber at din råd hjælper son at jeg ikke bliver mobbet senre hen af vejen i skolen


Marie skrev denne kommentar:
25-07-2015 20:05:17

hej er en pige på 11 åt og jeg vil prøver at få en flad mave håber at din råd hjælper son at jeg ikke bliver mobbet senre hen af vejen i skolen


Pia Madsen skrev denne kommentar:
15-09-2015 13:51:49

din fokus på søvn før midnat blev lidt en øjenåbner for mig
Jeg har vejet stort set det samme i mange år er 160 cm og vejer ca 54-55 kg,53 år. fraset en periode hvor jeg havde tabt mig pga gluten allergi. De sidste 10 år ca har jeg haft en del aften arb og først kommet i seng ved 24- 01 tiden. Selv jeg synes jeg lever nogenlunde sundt ,forsøger at reducere mit sukker og træner et par gange om ugen og cykler 2x3 km 3 gange,er maven bare blevet større,,sså. Jeg vil have mere fokus på at komme i seng så snart jeg kan,,,


Js skrev denne kommentar:
05-11-2015 20:48:34

Haha


Sille skrev denne kommentar:
03-01-2016 21:34:42

Jeg syntes overhovedet ikke det virker


Natasja❤️ skrev denne kommentar:
24-01-2016 19:07:41

Tusind tak fordi du har skrevet dette! Jeg synes selv jeg er for overvægtig, men jeg har lyst til at løbe et helt maraton nu!! Dette indslag har gjort mig lykkelig. Jeg har altid gerne ville hve haft et "Vaskebræt"! Så dette var lige hvad der fik mig til at gå ud og motionere MEGET MERE!!!


rikke skrev denne kommentar:
19-03-2016 17:44:17

TAK for meget motiverende artikel!! Ja vi er hvad vi tænker!! Er dog ikke til kød, så der springer jeg over, men


Ulla Petersen skrev denne kommentar:
29-03-2016 09:55:18

Onsdag den 23. marts viste DR 2 "Spis dig til et evigt liv", en dokumentar fra BBC fra 2015 med flg. indhold:

"Kan radikale kost- og livsstilsvalg forlænge dit liv? Madanmelderen Giles Core opsøger nogle af de mest engagerede og ekstreme kostfanatikere fra hele verden, der underkaster sig deres helseregimer, som var det en religion. Giles undersøger og prøver tre diæter, kalorierestriktion, stenalderkost og frugtarismen, og prøver at veje fordele og ulemper op ved hver af dem ved at møde mennesker, som har levet på denne måde i mange år."

Han mødte bl.a. en fyr, der selv opdrættede og slagtede sin mad OG ÅD DEN RÅ! Inkl. drak blodet fra nyslagtede dyr. Han begyndte på denne kost fordi han led af kronisk træthed, og han havde nu levet således i seks år og var sund og rask og fuld af energi.

Måske er vi bare forskellige, og mht. hvilken kost, der bekommer os godt.


Gitte Damgård skrev denne kommentar:
30-03-2016 08:41:10

Super fin artikel.


Agnes Rannung skrev denne kommentar:
17-05-2016 14:32:44

Det er meget godt artikel, dette mangler vi mange gange for at hive frem fra underbevisheden hvad det er vi gør og ikke gør forkert for vores krop.


Anita skrev denne kommentar:
22-05-2016 15:16:26

Jeg kan ikke vente med at komme tidlig i seng, og ellers bare i gang, drømmer om flad mave


Mette skrev denne kommentar:
14-06-2016 07:34:54

Jeg vil gerne modtage en gratis online bog


Arbi skrev denne kommentar:
20-08-2016 23:09:00

Jeg gad rigtig godt tabe mig 10 eller 15 kilo :(


birgit skrev denne kommentar:
11-09-2016 21:21:18

jeg har fundet ud af ved at læse det her,skyles at jeg ikke får nok søvn,sover kun ca 6 timer hver nat.min mave er bare så står.


maria skrev denne kommentar:
11-09-2016 22:00:05

tusind tak. jeg vil genre have en flad mave


Anders and skrev denne kommentar:
01-02-2017 03:23:17

Rap rap


pølserb gfvdc.s skrev denne kommentar:
18-03-2017 21:02:26

kan i skrive mindre...


mia nissen skrev denne kommentar:
03-08-2017 20:44:33

hvorfor skal det være så besværelig kan i ikke komme med nogle enkle ting


herdis green skrev denne kommentar:
08-06-2018 19:18:11

tak,nu har jeg læst jeg vil prøve om jeg kan kan fuldfører det,vejer 72 kg-152 høj ,har mange smerte i min krop lægen vil ikke hjælpe på grund af at jeg skal tabe dig det er ikke nem når man har en dårlig ben


Mina haarsma skrev denne kommentar:
06-09-2018 20:38:02

Hej jeg er tyk og jeg vil hvære tynd.
Hvad skal jeg gøre.


Charlotte Andersen skrev denne kommentar:
28-01-2020 11:29:35

Fedt at læse.
Så godt skrevet, med et direkte let sprog. Med humor og varme.
Jeg sprang op og hentede et glas vand, med stort smil på læben. Tak for god læsning.


Christina Brix Rasmussen skrev denne kommentar:
27-06-2020 20:44:11

Hej!
Jeg vil meget gerne ha din e-bog, men siden vil ikke godkende min mail, så jeg Kh an ikke downloade


Kom med din kommentar

Mest læste i Slank

  

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser