❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Fedttab Del 1: De 7 hemmeligheder til et varigt vægttab!

Skrevet 08-10-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Fedttab Del 1: De 7 hemmeligheder til et varigt vægttab!

Fedttab NU ;-) Her er de 7 hemmelige trin, som hurtigt og nemt vil hjælpe dig til at opbygge og beholde den slanke krop, som du fortjener. Her og nu!


Tillykke, du sidder lige nu med nøglen til at opbygge den krop, som du altid har ønsket dig!

Foran dig har du en personlig vejledning til et succesfuldt vægttab. I denne bog vil du lære de 7 hemmelige trin, der vil få gang i din fedtforbrænding med det samme.

Hvis du følger disse 7 trin lærer du de hurtige, nemme og essentielle teknikker, som vil forandre din krop for øjnene af dig selv.

Faktisk begynder du øjeblikkeligt at tabe fedt, efter at du har lært den første hemmelighed. Det lyder utroligt, men er ikke desto mindre sandt.

Uanset hvor gammel du er, uanset din nuværende træningstilstand, helbredsstatus, eller hvor mange kilo fedt du ønsker at tabe, vil du finde hemmeligheden til en slankere udgave af dig selv i denne enestående bog.

Når du køber en bil, en computer, et tv, en dvd-afspiller eller andre ting, som kan være indviklet, er du nødt til at læse brugsanvisningen for at lære at betjene, vedligeholde og få maksimalt udbytte af dit indkøb.

Hvis du undlader at læse brugsanvisningen, kan du ikke få det optimale udbytte af produktet, og du risikerer, at det går i stykker.

Jeg giver DIG med denne bog en brugsanvisning til vægttab.

Denne nyskabende bog vil give dig letforståelige og praktiske redskaber, som hurtigt vil føre dig til målet om en ny, yngre og fastere udgave af dig selv.

Den helt store hemmelighed bag disse 7 trin er, at de vil gøre meget mere for dig end bare at hjælpe dig til at kunne passe dine yndlingsbukser.

Når du lærer hemmelighederne, som forklares i denne bog, vil du ikke bare komme til at se godt ud. Du vil også føle dig langt bedre tilpas. Ved at følge de 7 enkle trin som jeg om kort tid vil sætte dig ind i, vil du ikke kun tabe fedt, men du vil blive mere energisk og opnå en vitalitet, du ikke tidligere troede mulig.

Det vil bogstaveligt talt forvandle din krop indefra. Denne bog viser dig, hvordan du kommer til at se godt ud, få det fantastisk, stå op hver morgen og føle dig levende, være fyldt med energi hele dagen og gøre sygdom til en del af fortiden.

Jeg giver dig de 7 hemmelige nøgler, som åbner døren til den krop, som du altid har drømt om!

Jeg ved godt, at jeg allerede har lovet en hel del, men jeg forsikrer dig om, at du ikke bliver skuffet. Før jeg viser dig hemmelighederne bag de 7 trin, så lad os kigge på hvorfor overvægt er blevet dette århundredes epidemi, og hvorfor alt for mange af os har problemer med at passe vores yndlingsbukser.

Når først du forstår, hvorfor du oprindeligt fik for meget på sidebenene , vil det være nemmere at forstå og anvende løsningen til varige resultater. Hvis du herefter yder en indsats, vil fedtet bogstaveligt talt smelte væk.

Er du klar?

Selvfølgelig er du det!

Sæt dig ned, spænd sikkerhedsselen og nyd turen. Målet er selvfølgelig den krop, som du altid har drømt om.

Klik her for at læse Del 2: Bliv Slank: De 7 hemmeligheder til et varigt vægttab!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Slank

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley