❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Fedttab Del 8: Hemmelighed 7. For lidt søvn gør dig fed og gammel

Skrevet 01-10-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Fedttab Del 8: Hemmelighed 7. For lidt søvn gør dig fed og gammel

Fedttab NU ;-) Få nok søvn og se yngre ud i spejlet og hold din vægt. Optimal søvn som hurtigt og nemt vil hjælpe dig til at opbygge og beholde den slanke krop, som du fortjener.


Hemmelighed 7. For lidt søvn gør dig fed og gammel

Nogle af jer der læser dette tænker sikkert: Hvordan kan for lidt søvn øge min livvidde og fremme ældning?

Jeg har en vigtig nyhed til dig: Flere og flere undersøgelser viser, at mangel på søvn gør folk fede og gamle før tid, da de ikke kan kontrollere deres trang til sukker, fordi de er trætte. Mangel på søvn får dig til at overspise og øger din trang efter søde sager, som gør dig fed, syg og gammel!

Det virker på denne måde:

Du har et hormon, der undertrykker appetitten kaldet leptin. Leptin frigøres fra kroppens fedtceller, og er med til at fortælle hjernen, at det er på tide at stoppe med at spise.

Du har også et appetitstimulerende hormon kaldet ghrelin, som produceres i maven og fremkalder sult.

Når du ikke får en hel nats søvn, så stiger kroppens produktion af ghrelin og produktionen af leptin falder.

Resultatet er en trang til sukkerholdige fødevarer. Præcis det du skal undgå, hvis du vil have et godt helbred.

Forskere har fastslået, at jo mindre folk sover, des højere er tendensen til fedme og overvægt. Hvorfor? Fordi en for høj produktion af leptin svarer til at brænde sit lys i begge ender. I sidste ende bliver hjernes leptin receptorer resistente.

Dette resulterer i, at hjernen mister evnen til at sende signaler om at holde op med at spise, så du begynder at tage på. Det er derfor, at overvægtige mennesker altid er sultne, fordi bremsen på deres appetit og trang til søde sager mangler.

Så bare ved at gå i seng til tiden kan du tage et kæmpeskridt i kampen for at slippe af med dit overflødige fedt. Så det næste logiske spørgsmål vil være. Hvad er en god nats søvn?

Jeg tror, at de færreste er klar over, hvor vigtigt det er at sove hele natten. 8 timers søvn er det absolutte minimum for de fleste af os og endnu flere ville have gavn af at sove i 9 timer.

Det er ikke kun et spørgsmål om at få 8 til 9 timers søvn hver nat. Det er også vigtigt, at du får dem på de rigtige tidspunkter i løbet af døgnet. Det skyldes, at din fysiske restitution foregår mellem kl. 22 og 02 og den psykologiske mellem 02 og 06.

Så hvis du går i seng ved midnat, og står op kl. 8 har du mistet halvdelen af din fysiske restitutionsperiode, selvom du har sovet 8 timer. Det vil vise sig i det lange løb som rynker under øjnene, flere sygedage og mere fedt.

Prøv på om vinteren allerede at gå i seng ved 21 tiden. De øvrige måneder er kl. 22 ideelt.

Mange folk tror desuden, at de kan vinde tid ved at sove mindre. Men det handler ikke om, hvor meget tid du har til rådighed, men om hvordan du udnytter den. Hvis du har sovet godt om natten, vil du være meget mere produktiv, mere energisk og være mere koncentreret. Slutresultatet vil være, at du får udført mere på kortere tid.

Der ligger en masse sandhed i udtrykket ‘skønhedssøvn’. Det er fordi, at kroppen har mulighed for at reparere cellerne og forynge din krop og sjæl, mens du sover. Det er livsvigtigt, at du giver kroppen mulighed for at restituere om natten. For mange søvnløse nætter vil vise sig i dit ansigt og også gå ud over dit helbred

Så en GRATIS og nem måde at holde sig slank og smuk på, er simpelthen at gå i seng til tiden!

Hvis du vil læse en omfattende artikel om, hvordan du får en effektiv skønhedssøvn, så klik her: www.alun.dk/livsstil-sov-godt-guide-til-god-nattesoevn.asp 

KONKLUSION

Wow! Tillykke, jeg er meget stolt af den tid du har brugt på at læse denne bog, og den motivation det viser!

Du sidder nu med alle de hemmeligheder, som du behøver for at åbne dørene til den krop du inderst inde drømmer om. Nemlig en sund og veltrænet udgave af dig selv, som ser yngre ud end den er.

Som med alt andet i livet handler det bare om at gøre de simple ting godt. Gør det vedholdende og du vil blive belønnet. Tag et skridt ad gangen og husk at Rom ikke blev bygget på en dag.

Jeg ved, at du kan gøre det. Jeg tror fuldt og fast på, at du kan skabe den krop du ønsker og slippe af med alt uønsket fedt

Men det store spørgsmål er, om du selv tror på, at du kan opnå fantastiske resultater med fedtforbrænding?

Husk at dine fedtceller lytter med. Fortæl dem, at du elsker dem og tak dem for langsomt, men sikkert at blive færre i antal, så du igen kan komme ned i dine yndlingsjeans.

”Loven om Tiltrækning” virker altid, så tænk positive tanker, som kan forbrænde fedt fra starten. Du kan ikke undslippe det faktum, at livet kan opsummeres i 6 ord: 

“Du bliver, hvad du tænker mest.”

Så hvis du får en negativ tanke om din vægt og dit udseende, så skift den ud med en positiv tanke om dine gode resultater med at forbrænde fedt.

Bliv ved med at fokusere på det du ønsker i livet, i stedet for det du ikke ønsker at opleve. Dette gælder ikke kun, hvis du vil tabe fedt, men for alting i dit liv.

Lad os bare indrømme, at der af og til opstår en negativ tanke. Så drejer det kun om at stoppe bekymringerne og erstatte dem med en positiv tanke. Husk hele tiden at positive tanker er 1000 gange kraftigere end negative. Du kan ikke tænke både positivt og negativt samtidigt, så ved at tænke positivt kan du ikke blot skabe den krop du ønsker, men også det liv du drømmer om!

Nu forstår du, at mængden af din muskelmasse ikke bare afgør, hvor meget fedt du forbrænder, men også er med til at bestemme din biologiske alder. 

Muskelmasse = Anti Aging og fedttab

Så kom i gang med at spise og træne, så kroppen stimuleres og dermed får byggeklodserne til et mere atletisk ydre.

Er det ikke en genial ide at bygge muskelmasse og blive yngre samtidigt?

Piger behøver ikke at være bange for vægttræning eller protein, for af hormonelle årsager kan de ikke få så store muskler som mænd. Den muskelmasse de opbygger, vil i stedet forme kroppen og gøre dem mere effektive til at forbrænde fedt.

Hvis du følger alle de ovenstående råd og de øvrige hemmeligheder, f.eks. om at gå i seng til tiden, drikke rigeligt med vand og trække vejret ordentligt, så lover jeg dig, at du vil blive overrasket over resultaterne. Du vil komme til at se din krop blive forvandlet for øjnene af dig selv.

Gør det! Skab den krop du ønsker, du fortjener den ;-) 

Handlingsplan:

Hemmelighed 1 – Tænk dig til en sund og veltrænet krop. Brug et par minutter hver morgen når du vågner og før du går i seng om aftenen på at reflektere over dine positive udsagn. Forestil dig fedtet smelte væk fra kroppen. Husk at dine fedtceller lytter med, så hvis du skulle få en negativ tanke omkring din vægt og størrelse, så erstat den øjeblikkeligt med en positiv. Husk at positive tanker er 1000 gange kraftigere end negative tanker

Hemmelighed 2 – Træk vejret korrekt. Brug maven for at få så meget ilt ind i kroppen som muligt. Det er vigtigt for sundheden og fedttabet.

Hemmelighed 3 - Drik 2 til 3 liter rent vand hver dag og hold dig fra juice, cola og alt for meget kaffe eller koffeinholdig te. Vand holder sulten nede og skyller giftstoffer ud af kroppen. Jo færre gifte i kroppen des mindre chancer er der for at du bliver fed!

Hemmelighed 4 – Byg muskelmasse og forbrænd fedt. Det er virkeligt så enkelt! Du gør det ved at følge hemmelighed 5 og 6 på en effektiv måde!

Hemmelighed 5 - Spis de fødevarer du er genetisk designet til at indtage. Fødevarer med livskraft såsom økologisk kød, fisk, æg, frugt grøntsager, nødder og frø skyllet ned med rent vand. Spis i forhold til din stofskiftetype, undgå kornprodukter og sukkerholdige fødevarer og kroppen vil få de nødvendige byggeklodser til at skabe sundhed, skønhed og fedttab.

Hemmelighed 6 – Træn med vægte mindst 2 gange om ugen så kroppen stimuleres til at danne muskelmasse. Drik en proteindrik af høj kvalitet umiddelbart efter træning. For eksempel ImmunoPro, så du kan fremme restitution og muskelvækst. Hvis du vil løbe, cykle eller lave anden aerobisk træning så brug HIIT princippet

Hemmelighed 7 – Sørg for at få 8 til 9 timers søvn hver nat. En god nats søvn forhindrer, at du vågner op om morgenen og har lyst til at fylde dig med de søde sager, der gør dig fed. Hvis du slukker lyset kl. 22 vil det gøre underværker for din vægt og sundhed.

Yderligere læsning:

Her er nogle gratis e bøger og artikler, der kan hjælpe dig til fantastiske resultater:

Personlig udvikling e-bog: www.alun.dk/nyhed-gratis-ebog.asp

Anti aging e-bog: www.alun.dk/nyhed-Gratis-Anti-Aging-E-bog.asp

FUNktionel trænings e-bog: www.alun.dk/traening-gratis-ebog.asp

www.alun.dk/traening-Hoej-Intensiv-Interval-Træning.asp

www.alun.dk/slank-undgaa-toksiske-kemikalier.asp
www.alun.dk/slank-fra-vaskekumme-til-vaskebraet.asp
www.alun.dk/slank-klar-til-stranden-i-en-fart.asp
www.alun.dk/slank-slankkur-virker-ikke.asp
www.alun.dk/slank-sodavand-foejer-til-din-vaegt.asp
www.alun.dk/slank-fedtceller-lytter-negative-tanker.asp

Se vores hurtige, nemme og effektive slanke og vægttab tips her!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Slank

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley