❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Fedttab Del 4: Hemmelighed 2 og 3 : Træk vejret for at tabe fedt / Drik dig til fedttab

Skrevet 05-10-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Fedttab Del 4: Hemmelighed 2 og 3 : Træk vejret for at tabe fedt / Drik dig til fedttab

Fedttab NU ;-) Vejrtrækning og vand er b.la. de 7 hemmelige trin, som hurtigt og nemt vil hjælpe dig til at opnå det fedttab, som du fortjener. Fedttab her og nu!


Hemmelighed 2: Træk vejret for at tabe fedt

Det siges at, ‘åndedræt er liv’ og det passer i den grad. Du trækker vejret for at overleve og kvaliteten af dit liv påvirkes af, hvordan du gør det samt kvaliteten af den luft, som du indånder. Hvor vigtigt åndedrættet er for dit helbred, kan aflæses direkte i det faktum, at hvis du holder op med at gøre det, vil du dø i løbet af få minutter!

Nu tænker du sikkert: ”Hvad har den måde, som jeg trækker vejret på, at gøre med at se godt ud på stranden til sommer?”

Et korrekt åndedræt vil reducere dit stressniveau, give dig mere energi samt mindre risiko for at blive syg. Din krop, sind og ånd vil belønne dine anstrengelser, ved at blive mere rolig og afslappet.

En øget sundheds- og energiniveau vil øge dine chancer for at kunne tabe fedt betragteligt. Så enkelt er det!

Et naturligt åndedræt er en gratis måde at fylde kroppen op med helse og livskraft. Spædbørn trækker helt naturligt vejret på den korrekte måde. Kig på en baby og læg mærke til hvordan den trækker vejret. Se hvordan maven hæves og sænkes med hvert åndedræt. Når vi bliver ældre får vi besked på at ’trække maven ind’ og ’skubbe brystet ud’, så vi kan holde en så smal livvidde som muligt.

En sådan restriktion af den naturlige holdning og åndedræt begrænser iltoptagelsen, og kan medvirke til for tidlig ældning og sygdomme. Det samme gælder indånding af forurenet luft, da kemikalier lagres i fedtcellerne, hvilket vi kommer nærmere ind på i hemmelighed nummer 5.

Men hvordan trækker man vejret korrekt? Du skal bare trække vejret ind gennem næsen og ud igennem enten næsen eller munden.

Dit åndedræt bør være dybt, langsomt, rytmisk og afslappet, aldrig forceret. Lad din mave udvide sig, når du ånder ind og lad muskulaturen trække luft ind i lungerne.

Heldigvis kan forkert vejrtrækning afhjælpes. Husk at, som med alt muligt andet i livet, som du har ønsket at være god til, så kræver det bare lidt øvelse. Inden længe vil det føles naturligt, at maven hæver sig under indånding. Når du først har lært teknikken, vil du opleve, at du trækker vejret på den rigtige måde oftere, end du ikke gør. 

Hemmelighed 3: Drik dig til Fedttab.

Vand er det dominerende element på jorden, og ifølge legenden befinder ungdommens kilde sig på Bahamas. Faktisk er vand så vigtigt, at dets tilstedeværelse på andre planeter er det mest spændende tegn videnskaben kan finde, når de leder efter spor af liv.

Alligevel tager vi disse tre atomer, H2O for givet. Men hvis vi tænker over følgende fakta, så vil vands betydning for dit helbred være åbenlys.

Af de seks næringsstoffer – kulhydrater, protein, fedt, vitaminer, mineraler og vand – er vand langt det vigtigste for din krop. Mere end 70 % af din kropsvægt er vand. Du kan ikke overleve mere end et par dage uden vand, men du kan klare dig i flere uger uden mad.

Vand i tilstrækkelig mængde beskytter knogler og led, transporterer næringsstoffer rundt i kroppen, skyller giftstoffer ud, regulerer kroppens temperatur og styrker kroppens naturlige helingsprocesser. Kort sagt hjælper det dig til at holde dig ung og smuk.

Desuden kan tilstrækkeligt med vand hjælpe dig med at gå ned i vægt fordi:

1. Mange mennesker føler sult, når de i virkeligheden bare er godt gammeldags tørstige. Så ved at drikke rigeligt med vand undgår du at spise for meget!

2. Ved at drikke vand i stedet for frugtjuice og colaer reducerer du dit indtag af kalorier.

3. Vand skyller giftstoffer ud af kroppen. Ophobning af giftstoffer i kroppen kan medføre vægtøgning – Se hemmelighed nummer 6.

Alt for mange mennesker drikker for lidt vand – bliv ikke en af dem. Lad ikke din krop udtørre! Jeg siger det lige igen:

Dehydrering er den største af de fejltagelser, som folk gør sig skyldige i, når det handler om deres sundhed. Vand er et enkelt og gratis redskab, som du kan bruge for at beskytte din krop imod for tidlig ældning, vægtøgning osv.

Hvis du ikke har et glas vand stående ved siden af dig, imens du læser denne artikel, drikker du med stor sandsynlighed for lidt H2O. Derved går du glip af et

GRATIS trick til at forbrænde fedt!

Klik her for at læse Del 5: Bliv Slank: De 7 hemmeligheder til et varigt vægttab! 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Ayse skrev denne kommentar:
07-10-2010 21:04:34

jeg vil godt finde noget om fedt


Kom med din kommentar

Mest læste i Slank

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley