❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Fedttab Del 3: Hemmelighed 1: Tænk dig til en atletisk krop

Skrevet 06-10-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Fedttab Del 3: Hemmelighed 1: Tænk dig til en atletisk krop

Bliv slank NU ;-) Det hemmelige trin om tanker, som hurtigt og nemt vil hjælpe dig til at opbygge og beholde den slanke krop, som du fortjener. Bliv Slank Her og nu!


Hemmelighed 1: Tænk dig til en sund og atletisk krop

Shhhh … dine fedtceller lytter med!

Den er god nok. De onde fedtceller, som du hader så meget, lytter til hvert et ord du siger. Og ved du hvad? De elsker at høre dig tænke eller tale om, hvor store og grimme de er.

Jo mere du beklager dig over, hvor mange fedtceller du bærer rundt på, hvor store de er eller hvor grimme de ser ud, jo større og grimmere bliver de!

Du tænker sikkert, at det umuligt kan være rigtigt. Men det er korrekt og her kommer forklaringen:

På kvantefysisk-niveau er vi alle sammen bare store bundter af energi. Vores tanker er energi, vores ord er energi og vores følelser er energi. Hvis du satte kroppen under et tilstrækkeligt kraftigt mikroskop, ville du kunne se, at vi består af vibrerende energi.

Du er bare energi i bevægelse i form af en fysisk krop.
Vidste du for øvrigt, at du giver energi til alt, hvad du tænker på og taler om i højere grad end alt andet. Det du reagerer følelsesmæssigt på vokser.

Du er i et indviklet forhold med din krop. DIN KROP, INKLUSIVE DINE FEDTCELLER LYTTER TIL DIG!

Hvis du bliver ved med at fortælle din krop, at den er FED, vil den vedblive med at være det for din skyld. Dine celler er et intelligent system, som du kommunikerer direkte med.

Hver gang du siger: ”Jeg er fed” lytter dine fedtceller og adlyder!

De fleste mennesker med vægtproblemer er ganske dygtige til at tale og tænke negativt om dem selv og deres krop. Resultatet er en yderlig forværring af problemet.

Vidste du, at vi alle sammen konstant skaber vores eget liv? Vi skaber vores liv af de ting, vi tænker på og giver vores opmærksomhed til.

Så hvis du ønsker at tage yderligere på i vægt, blive gammel før tid, få flere problemer at slås med i livet, mere ulykke, behøver du ikke at gøre andet rette din fulde opmærksomhed mod det.

Men hvis du ønsker at tabe fedt, opbygge en yngre mere tonet udgave af dig selv, opleve masser af kærlighed, sundhed, glæde og lykke i dit liv, så tænk på det og fokuser på de ting, der skaber de følelser.

”Loven om Tiltrækning” er det vigtigste princip for menneskets liv. Den er hemmeligheden bag vægttab, sundhed, penge, forhold, kærlighed, ungdom og alt andet du nogensinde har ønsket dig.

Loven om Tiltrækning = “Du bliver hvad du tænker mest på”

Denne fantastiske lov blev skrevet ned for første gang omkring 3000 f.kr. og forklarer næsten alt, hvad der sker i dit liv. Det er den vigtigste lov og Universets stærkeste naturkraft. Ifølge ”Loven om Tiltrækning” er du en levende magnet, der trækker de personer og hændelser ind i dit liv, som harmonerer med dine dominerende tanker. Særligt de tanker du føler stærkt for.

Så når du står foran spejlet, er det billede du ser bestemt af dine tidligere tanker. Din ydre verden er i virkeligheden et spejlbillede af din indre verden (dine inderste tanker). Hvad der sker i din fysiske verden, er en refleksion eller manifestering af, hvad der foregår i din indre verden.

Dit liv er et spejlbillede af dine tanker. Dine evner til at fokusere på, hvad du ønsker dig, frem for hvad du ikke ønsker dig, vil afgøre hvor store mængder af sundhed og lykke, du vil modtage i højere grad end nogen anden beslutning, du nogensinde har taget. Dette er HEMMELIGHEDEN bag succes, sundhed, lykke samt evnen til at kunne passe dit yndlingstøj igen.

Tanker er skabende og du skaber derfor, hvad du tror på. Universet giver os simpelthen det, som vi tror på.

Ved at ændre din tro (dine tanker) kan du ændre dit liv og skabe en anderledes fremtid. Alt hvad du skaber og har skabt i den materielle verden, er startet med en tanke. Hvis du vil ændre på noget udadtil, må du først ændre dette indadtil. Foretag derefter handlinger, der bringer dig i retning af dit mål.

For at få ”Loven om Tiltrækning” til at arbejde for dig og ikke imod dig er det vigtigt, at du holder dine tanker klart fokuseret på, hvad du ønsker dig ud af livet. (Sundhed, lykke, at leve et langt smukt liv) Undgå at give liv til det, som du ikke ønsker dig (sygdom, ulykke, for tidlig ældning).

Du vil så tiltrække de ting der skal til, for at du kan nå dine mål og udleve dine drømme. Ved at ændre din tankegang kan du bogstaveligt talt ændre dit liv og din fremtid!

Vi kan ikke undslippe det faktum, at livet kan opsummeres i 5 ord; 

“Du bliver, hvad du tænker.”

Nu hvor det er slået fast, så tænk over følgende:

A. Hvis du virkelig ønsker at opbygge din drømmekrop, så er du nødt til at tro på, at du kan forbrænde fedt og vil komme til at se en yngre udgave af dig selv, når du kigger på dig selv i spejlet. Tankens kraft er den vigtigste af de faktorer, som afgør hvad du oplever i dit liv!

B. Hver morgen f.eks. når du står ud af sengen, eller når du børster tænder, så se dig selv forbrænde fedt, træne din krop og både se godt ud og have det godt. Tænk over hvor dejligt det føles, når du får komplimenter for dit vægttab, eller hvor godt du ser ud.

Smil hver gang du kommer i tanke om, hvor godt det føles, når folk ikke kan forstå hvor godt du holder dig, og hvordan du har forvandlet din krop. Kort sagt: Tænk dig til en smuk, sund og veltrænet krop.

Gør det samme når du ligger i sengen om aftenen. Tak gud, universet eller hvad du ønsker for at hjælpe dig tilbage i dine yndlingsjeans igen. Luk så øjnene, vel vidende at du vil vågne op slankere og sundere.

Hvis du vil gøre denne øvelse endnu kraftigere, så køb en lille bog og brug et par minutter hver morgen og aften på at notere positive tanker og tilkendegivelser om, hvor godt du ser ud og har det. Disse få minutter vil give utrolige resultater.

C. Find ligesindede mennesker at være sammen med. Negative mennesker udsender negativ energi, som trækker dig nedad. Hold dig fra den slags. Du vil få meget større fornøjelse og glæde af, at være sammen med positive mennesker, som også er interesserede i at passe på deres krop og sind. Hvis du vil finde den slags mennesker, er det eneste du behøver gøre, selv at blive sådan og du vil begynde at tiltrække dem som en magnet.

Okay, nu ved du, at det er praktisk talt umuligt for din krop at forandre sig, hvis du bliver ved med at sende negative signaler til den. Så længe du siger, ’Jeg er FED’ giver du kroppen yderligere instrukser og energi til at FORBLIVE FED!

Men de gode nyheder er, at det faktisk er meget nemt at ændre negative tanker til positive. Det eneste du behøver at gøre, er at tænke på hvad du ønsker at opnå, nemlig fedttab. Hvis du får en negativ tanke, så erstat den med en positiv tanke øjeblikkeligt.

Du kan kun tænke på én ting af gangen – Den sætning er så vigtig, at vi gentager den:

Du kan kun tænke på en ting af gangen, så det er ikke muligt at tænke negative og positive tanker samtidigt. Skønheden ved positive tanker er, at det er fastslået af forskere, at de er 1000 gange kraftigere end negative tanker.

Så med det bag øret`, så lad os hjælpe dig med at finde nogle positive udsagn, som dine fedtceller kommer til at hade.

Nogle eksempler kunne være:

• Jeg elsker mig selv. Jeg elsker min krop og fedtet forsvinder foran mine øjne.

• Jeg er stolt af min krop: Den gjorde hvad den fik besked på, og den forbrænder fedt hele tiden.

• Min krops naturlige tilstand er slank, sund og attraktiv.

• Jeg er sund, slank og ser fantastisk ud.

• Jeg befinder mig godt i mit tøj, og kan passe
mine yndlingsjeans.

• Jeg spiser kun fødevarer, som holder mig slank, sund og attraktiv.

• Jeg kan sige, ”Nej” til fødevarer, der påvirker mig negativt.

• Jeg nyder at træne flere gange om ugen.

• Jeg er tålmodig med min krop, mens den forvandler sig til en sundere og yngre udgave af mig selv.

• Jeg får komplimenter for hvor godt jeg ser ud til at have det, og folk spørger til min hemmelighed!

• Jeg er slank, veltrænet og fit for fight.

• Min krop reagerer hurtigt og effektivt på mine tanker.

• Jeg er på alle planer: Fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og spirituelt sund og i balance.

Dette er bare nogle forslag, så du kan komme i gang. Læg denne bog fra dig nu og lav dine egne personlige erklæringer. Dine egne udsagn er mange gange kraftigere end de ovenstående, fordi de er personlige og dine!

Så læg bogen fra dig nu!

Godt. Nu hvor du har dine egne positive udsagn, kan du så mærke fedtet smelte væk, når du fokuserer på det du ønsker. Fedttab, sundhed, vitalitet m.fl.

Du kan tage denne meget simple, men særdeles effektive øvelse til et højere niveau. Skriv dine positive tilkendegivelser ned på små kort eller sedler. Læg dem i din tegnebog, hæng dem på computerskærmen, på køleskabet, på spejlet i badeværelset eller andre steder, hvor du får øje på dem.

Når du ser dem, så smil med en sikker viden om, at du er i gang med at skabe drømmekroppen.

Når du så får en negativ tanke, (Det vil ske) så skift:

”Jeg er fed” ud med ”Jeg taber mig”.

Skift ”Jeg får aldrig succes - Det er for svært at tabe sig” ud med ”Jeg har fine resultater - Det bliver nemmere at tabe sig.”

Nogle mennesker har svært ved at udtrykke sig positivt om dem selv, (Jeg er…) når det ikke er den nuværende virkelighed. Pointen er, at hvis du vil ændre noget, er du nødt til at starte med at ændre måden, hvorpå du taler og tænker om det.

Du vil altid opleve negative tanker og følelser. Sådan er livet, men jo mere du arbejder med at ændre negative tanker til positive og sundhedsfremmende tanker, jo bedre resultater vil du opnå.

Husk at, de positive tanker er 1000 gange stærkere end de negative. Med dette i baghovedet så skriv positive udsagn om din krop på små sedler og hæng dem op overalt: I bilen, på køleskabet, på badeværelsespejlet, computerskærmen, overalt. Smil hver gang du får øje på dem og føl din krop forvandle sig lige foran dine øjne.

Din krops intelligente system er højt udviklet. Jeg tror på, at kroppens naturlige tilstand er at være slank og sund.

Kroppen stræber altid efter dette, men den kraft dine tanker har til at forstyrre denne naturlige tilstand er meget stærk. Især hvis kroppen dagligt udsættes for negativ tanker fra dig selv.

Men negative tanker hører nu fortiden til. Stol trygt på din krops evne til at starte på det arbejde, som den er skabt til at udføre for dig.

Elsk din krop i dens nuværende tilstand. Kroppen er på mange måder som et lille barn. Den ønsker kun at gøre det godt og blive værdsat og elsket. Du ville aldrig fortælle et barn på 4 år, at barnet var værdiløst og ikke værd at elske, ville du?

Forestil dig din krop som et lille barn, som dine tanker og ord rettes mod dagligt. Er du en voldelig voksen i forholdet til din krop? Hold op med at misbruge din krop med dine tanker og ord. Start med at elske din krop her og nu. Du vil blive overrasket over, hvor hårdt den vil arbejde, for at du kan få de resultater du ønsker.

Så nu hvor vi ved, at for at blive slank, er du nødt til at starte med det, som er mellem ørerne. Her en gratis e-bog, som specielt handler om, hvordan du opnår den krop du drømmer om. Klik på dette link og modtag den: www.alun.dk/nyhed-gratis-ebog.asp

Denne e-bog vil give dig de nødvendige redskaber, til at opnå en smuk krop og beholde dit ungdommelige ydre

Husk hvad jeg lovede dig i begyndelsen af denne bog: Når du har lært den første hemmelighed, vil du øjeblikkeligt begynde at tabe fedt. Det lyder utroligt, men nu ved du, at det stemmer.

Før vi går videre til den næste hemmelighed, vil jeg fortælle dig, hvor effektivt det er at arbejde med ”målsætning”. Det vil hjælpe dig med at få den krop, du altid har ønsket dig.

Brug målsætninger for at opbygge drømmekroppen.

Trin 1. Skriv dine mål for fedttab ned, vær præcis og klarsynet.

For effektivt at kunne sætte sig mål, må du skrive dem ned så detaljeret som muligt. Bare at have en idé om at tabe sig en vis mængde kropsfedt, er ikke et mål, før du har skrevet det ned. Før du sætter det på skrift, er det bare en fantasi.

Når først dit mål er nedfældet på papir, ligger det klippefast. Skriv altid dine mål ned i hånden og ikke på computeren.

Din unikke håndskrift gør dine mål personlige og sender din personlige energi ud i Universet.

Du er også nødt til, at være specifik med den mængde fedt du ønsker at tabe: ”Jeg ønsker at tabe 5 kg kropsfedt”.

Tillykke! Bare ved at skrive dine mål ned har du 80 % større chance for at nå dem.

Jeg har, som du kan se, inkorporeret et ’Jeg’ i sætningen foroven. Det er vigtigt, at du gør dine mål så personlige som muligt, fordi det tillægger følelser til målet, som så til gengæld virker som en stærkt motiverende faktor til at opnå det.

Trin 2: Skriv dine mål for fedttab ned i nutid, som om du allerede har opnået dem.

Det er utroligt vigtigt at anvende nutid. Hvis du siger ’Jeg ønsker at tabe 5 kg kropsfedt’, forbliver det bare et ønske om at tabe fedt, men det er jo i virkeligheden ikke det du ønsker. Du ønsker at tabe dig i vægt fysisk set og ikke kun ønske dig at du gjorde det. Det kan være ’farligt’ at ønske sig noget, fordi jo mere du ønsker det, des mere kommer du til at ønske det!

Ja, det er Loven om Tiltrækning igen. Så dit mål ’Jeg ønsker at tabe 5 kg kropsfedt’, bliver nu til ’Jeg har tabt 5kg kropsfedt’.

At udtrykke dine mål korrekt kan have stor betydning for, hvorvidt du nogensinde opnår dem eller ej. Faktisk vil din succes i livet i høj grad blive afgjort af, hvor klarsynet du er om, hvad du virkeligt ønsker dig. Klarhed er baggrunden for 80 % af succes og lykke.

Trin 3: Lav en liste over alle de måder du vil få glæde af at tabe fedt.

Det tredje trin er at indarbejde alle de store fordele du vil opleve, når du har opnået i målsætningen, så det i stedet bliver til:

’Jeg har tabt 5 kg kropsfedt. Jeg ser godt ud og har det fantastisk. Kan passe mine yndlingsbukser, Jeg er ufattelig sund og er fuld af energi!’

Hvis din målsætning bliver for lang med alle de fordele du kommer til at opleve, så skriv dem nedenunder din målsætning. Vær præcis omkring hvordan dit liv vil blive, når du har nået dette mål. Dette tillægger endnu mere følelse og begær, deraf endnu mere motivation til at arbejde hårdt for at få dine drømme opfyldt.

Trin 4: Sæt en realistisk deadline for dine mål med fedttab.

Hvis dit mål er at tabe kropsfedt, så lav en deadline. En deadline programmerer din underbevidsthed til at opnå dit mål inden for en tidsfrist, hvis ikke før. Så nu er dit mål blevet til ’Jeg har tabt 5 kg kropsfedt. Jeg føler mig og ser fantastisk ud. Jeg kan passe mit yndlingstøj. Jeg er ufattelig sund og rask, sprængfyldt med energi og det er IKKE engang den første juli 2009!’

Din deadline skal være realistisk, så den passer til målet. Du kan ikke regne med at tabe 5 kg kropsfedt på en uge.

Dette ville være urealistisk og meget demotiverende, hvis du ikke opnåede det. Hvis du ikke fik sat en realistisk deadline i første forsøg, så gå ikke i panik. Det er kun et spørgsmål om at sætte en ny og mere opnåelig deadline.

Trin 5: Lav en detaljeret plan for hvordan du opnår målet for dit fedttab – “Hvis du ikke planlægger, så planlægger du at fejle.”

Forestil dig at besøge en ny storby for at besøge en ven.

Men når du kommer til udkanten af byen, er der ikke nogen vejskilte. Du leder efter dit kort og opdager, at du desværre har glemt det derhjemme. Du kan heller ikke få øje på nogen, som du kan spørge om vej. Hvor lang tid tror du, at du vil være om at finde din vens hus uden et kort på hånden eller vejskilte? Sikkert resten af dit liv, hvis overhovedet nogensinde. Skulle det lykkes, ville det være mere held end forstand.

Desværre er det den måde, de fleste mennesker lever deres liv på.

Planlægning er essentielt for dine mål omkring fedttab. Lav en detaljeret plan, komplet med tidsfrister og delmål såvel som en prioritering af dem. Start med at holde fokus på målet, vend derefter det hele på hovedet og skriv hver eneste ting ned, som du nu eller i fremtiden kommer i tanke om, vil kunne hjælpe dig til at nå målet.

For at tabe kropsfedt kunne det være ting som at spise sundt, spise mindre, træne osv.

Tving dig selv til at skrive mindst 20 ideer ned, da det ofte er de seneste ideer, som fører til gennembruddet. Når først du har din liste over de aktiviteter, som du er nødt til at udføre, så prioriter dem i forhold til vigtighed. Vælg de vigtigste aktiviteter og udfør dem med det samme. Reserver derefter dagligt kvalitetstid til at udføre de nødvendige aktiviteter, der vil bringe dig nærmere opfyldelsen af dit mål.

Dette er en meget vigtig øvelse. Du kan ikke planlægge for meget, for som man siger: Hvert minut du bruger på planlægning, kan spare dig for 10 minutter arbejde. Jo bedre du planlægger, hvordan du opnår dit mål, jo større er dine chancer for succes.

Ved at skrive dine mål og planer ned, planter du dem dybere i din underbevidsthed og din tro på deres opnåelighed, vil blive stærkere. Ifølge ”Loven om Tiltrækning” vil du desuden begynde at tiltrække ideer, mennesker og ressourcer der vil hjælpe dig til at opnå dem.

Du vil hurtigt begynde at kunne se fremgangen, og den vil motivere dig yderligere til at arbejde for at nå dine mål. Du vil få mere energi og større fokus, når først du begynder på at skabe din egen fremtid.

Og alt hvad du har brug for et stykke papir, en blyant og et par minutter af din tid.

Confucius sagde ‘En rejse på tusinde mil begynder med et enkelt skridt’. Den dag du indser, hvor vigtigt dit mål er for dit inderste væsen, vil du være supermotiveret på at arbejde hårdt for succes. Rom blev ikke bygget på en dag.

Tag et skridt ad gangen og giv aldrig nogensinde op!

Klik her for at læse Del 4: Bliv Slank: De 7 hemmeligheder til et varigt vægttab!

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Slank

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley