❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Shhhh … dine fedtceller lytter med!

Skrevet 21-02-2012 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Shhhh … dine fedtceller lytter med!

Den er god nok. De onde fedtceller, som du hader så meget, lytter til hvert et ord du siger. Og ved du hvad? De elsker at høre dig tænke eller tale om, hvor store og grimme de er.


Jo mere du beklager dig over, hvor mange fedtceller du bærer rundt på, hvor store de er eller hvor grimme de ser ud, jo større og grimmere bliver de!

Du tænker sikkert, at det umuligt kan være rigtigt. Men det er korrekt og her kommer forklaringen:

På kvantefysisk-niveau er vi alle sammen bare store bundter af energi. Vores tanker er energi, vores ord er energi og vores følelser er energi. Hvis du satte kroppen under et tilstrækkeligt kraftigt mikroskop, ville du kunne se, at vi består af vibrerende energi.

Du er bare energi i bevægelse i form af en fysisk krop. 

Vidste du for øvrigt, at du giver energi til alt, hvad du tænker på og taler om i højere grad end alt andet. Det du reagerer følelsesmæssigt på vokser.

Du er i et indviklet forhold med din krop. DIN KROP, INKLUSIV DINE FEDTCELLER LYTTER TIL DIG!

Hvis du bliver ved med at fortælle din krop, at den er FED, vil den vedblive med at være det for din skyld. Dine celler er et intelligent system, som du kommunikerer direkte med.

Hver gang du siger: ”Jeg er fed” lytter dine fedtceller og adlyder!

De fleste mennesker med vægtproblemer er ganske dygtige til at tale og tænke negativt om dem selv og deres krop. Resultatet er en yderlig forværring af problemet.

Det er næsten umuligt for din krop at slanke sig, når du bliver ved med at sende den negative signaler. Så længe du siger ”JEG ER FED” giver du din krop energi til og instruktion om at BLIVE VED MED AT VÆRE FED.

Derfor er det første skridt, du må tage for at slanke dig, at gøre dine negative tanker positive.

Det er et essentielt skridt, der vil have stor virkning. Du må ændre ”jeg er fed” til ”Jeg slanker mig” og ”jeg opnår aldrig resultater” til ”Jeg opnår resultater, det bliver nemmere og nemmere at tabe fedt”.

Nogle mennesker har svært ved at sige ”jeg er...” ...noget positivt, når det ikke er den øjeblikkelige sandhed. Men pointen er, at hvis du vil ændre noget i dit liv, er du nødt til at ændre din måde at tænke på og tale om det.

Din krop er intelligent. Du er skabt til at være sund og rask, du har faktisk en medfødt rettighed til et godt helbred. Kroppen søger altid at være sund og rask, men din bevidsthed har stor magt og kan forstyrre din krops naturlige stræben, især når den får daglige doser negativ feedback fra dig.

Stol på, at din krop gør det arbejde, den er skabt til at udføre for dig. Har du ikke tillid til den, svækker du den, og den vil ikke have kræfter til at gøre sig sund, slank og smuk.

Elsk din krop, også i dens nuværende tilstand. Kroppen er på mange måder som et lille barn: Den vil bare gerne gøre det så godt, den kan og værdsættes og elskes. Du ville ikke fortælle et 4 år gammelt barn, at han eller hun ikke kunne finde ud af noget og ikke er værdig til din kærlighed, vel? Forestil dig, at din krop er et lille barn, der hver dag modtager alle dine tanker og ord.

Er du en sød forælder for din krop? Hold op med at mishandle din krop med dine tanker og ord. Begynd at elske din krop, og du vil blive overrasket over, hvordan den vil begynde at knokle endnu hårdere for dig for at at opnå vægttab eller de andre resultater, du ønsker.

Tænk over og brug nogle af følgende udsagn. De kan inspirere dig til, hvordan du kan tænke og handle for at styrke din krop.

Jeg er sund og rask, og jeg elsker mig selv

Jeg elsker mig selv, jeg elsker min krop, og fedtet forsvinder.

Jeg har en ideel vægt og fedtprocent og jeg elsker mig selv.

Jeg kan godt lide at træne flere gange om ugen. Træning opbygger en smuk krop, og jeg elsker mig selv.

Det er min krops medfødte ret at være sund, slank, rask og glad. Jeg elsker mig selv og min krop.

Andre bemærker, hvor godt jeg ser ud, og hvor godt jeg har det. Jeg taber fedt, bliver sundere og sundere, og jeg elsker mig selv.

Jeg er fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt i balance og ved godt helbred. Jeg bliver slankere og kommer i bedre form, og jeg elsker mig selv.

Det er vigtigt, at du nu gør 3 ting:

1. Tænk tre positive personlige sætninger som du kan relatere til, og som du kan bruge til at vende de negative tanker til positive tanker. Det er vigtigt, at du sidst i hver sætning siger “jeg elsker mig selv”, og at du virkelig også elsker dig selv.

2. Lær hvordan du effektivt sætter dig mål for at opnå den ønskede ændring og for hvor meget fedt, du vil tabe. Klik på nedenstående link for at lære at sætte dig mål.

3. Følg rådene i slanke sektionen her på sitet: www.alun.dk/slank.asp hvor du vil finde den information og de redskaber, du har brug for, for at spise og træne korrekt og opnå det vægttab og den krop, du ønsker. 

Konklusion - vægttab ved tankens kraft

Det, du fokuserer på, skaber du mere af. Hvordan du end tror, tænker eller taler om dig selv, bliver det til virkelighed. Det, du leder følelsesmæssig energi til, skaber du til overflod. Hvis du fokuserer på, at du er fed, hvis du tror på, at du er fed, tænker, at du er fed og taler om, at du er fed, vil du kun opnå mere fedt!

Hvis du er ulykkelig, opgivende, vred og ked af det, fordi du oplever dig selv som fed og ikke tror på, at du kan opnå vægttab, opbygger du flere fedtceller og forsyner dem med masser af energi til at vokse og formere sig.

Din krop lytter til dig! Gør den fri til at gøre det arbejde, den fra naturens side er skabt til at gøre. Din krops naturlige tilstand er at være sund, slank, smuk og rask og det er det, den helst vil være. Hvad fortæller du den?

Begynd med det samme, giv din krop styrke. Du vil blive overrasket over, hvor stærk den i virkeligheden er, og hvor langt mere held du vil have til at opnå dine mål om vægttab og sundhed.

Se vores hurtige, nemme og effektive slanke og vægttab tips her!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Steen Andersen skrev denne kommentar:
21-02-2012 08:29:58

Som hjælp i processen kan jeg anbefale at anvende en eller anden form for meridiantapping som TFT eller EFT. Bekræftelser kan også kombineres med kinesiologiske cross-crawl øvelser for at bedre indlæring. Det giver lige et ekstra skub til at slippe afhængigheder.

//Steen


Georg L. skrev denne kommentar:
21-02-2012 08:51:03

Synes ærlig talt at det er noget vrøvl.

Der sidder ikke noget fedt på min eller din krop der ikke er kommet ind gennem munden. Spis mindre end din krop forbrænder og du vil tabe dig.

Der findes kun EN eneste "slankekur" og den hedder "will power".

Vilje og selvdisciplin er eneste sande nøgle til permanent vægttab.

Alle spekulationer i nemme løsninger og hjælp på vejen er selvbedrag og vil kun medføre, at du aldrig når dit mål.


Mille skrev denne kommentar:
21-02-2012 09:05:48

Hørt! Livet bliver for surt, og for langt hvis vi som mennesker går rundt og bruger vores tid på at kritisere os selv. Dét at elske sig selv præcis som den man er, specielt kropsmæssigt, er et meget let valg. At vælge kærligheden til DIG er noget af det smukkeste du kan give til dig selv!
Psssst.: hvis du vælger kærligheden til dig selv, vil maden og motionen løse sig selv. For du vil lige pludseligt blive bevidst om hvad, og hvorfor du putter det ind i munden, som du gør. Du vil blive i stand til at mærke, og føle på hvad der er kærligst og sundest at nære din fantastiske, lækre, drønsexede, smukke krop!


Vis alle kommentarer

Esther skrev denne kommentar:
21-02-2012 09:34:28

Hej Alun

Jeg kunne næsten ikke tro min øjne da jeg så overskriften "Shhhh.... din fedt celler lytter". Jeg er ikke selv overvægtig (BMI 20) men har haft lidt "ridebukser lår" som jeg har været ret irriteret på længe....! Jeg har også prøvet meget for at komme af med dem. For et par dage siden slog det mig at jeg kunne tale sødt til fedt cellerne.....! , istedet for at blive sur på dem hele tiden. Det lyder skørt men jeg fortalte dem, hvor glade jeg var for dem, og hvor taknemlig jeg var for at de passede så godt på mig ved lagre energi til mig. Jeg forsikrede dem om at jeg ikke sultede og boede i et land med rigelig mad-) så de skulle bare slap af for jeg vil altid sorge for at få nok at spise (jeg elsker mad og spiser meget...:-), sundt for det meste:-)) Jeg fortalte dem også at jeg ikke havde behov for så store depoter nu og at det ikke var farligt at forbrænde fedt men sundt for min krop......:-) Det lyder SÅ skørt men det virker på den måde at når jeg har cravings for et eller andet usundt, så hører jeg min egen stemme igen sige "du sulter ikke, du har mere en nok mad, nu må du også hjælpe fedtcellerne ved at sende det rigtig signal " og det hjælper :-) Jeg bliver ikke længere styret af min cravings...:-) jeg er ikke ridebuksefri endnu men der er allerede sket en markant forbedring :-) Jeg er også meget motiveret for at træne og tror ikke længere at min krop vil sabotere processen ved at sende sult alarm signaler rundt i kroppen som giver voldsomme cravings......:-) Igen det lyder det alt sammen lidt skørt så jeg var derfor positivt overassket over at se Jeres indslag.....:-) som styrker mig i at det ikke er det :-)

Tak for indslaget

Mh Esther


Janne Moser skrev denne kommentar:
22-02-2012 10:58:26

Tak det er godt og berigende med sådane gode indlæg jeg vil brede budskabet.
Tusind tak og god dag.

Med Venlig Hilsen Janne


Kristine Nielsen skrev denne kommentar:
23-02-2012 09:45:20

Det kunne ikke være mere sandt! Hvis man ved bare en smule om kvantefysik, så begynder man at forstå, hvordan alt hvad vi siger og tænker bliver til virkelighed. For mange lyder det skørt, men det er blot indtil man forstår energisystemerne og oplever det virke! Og én ting er fedtceller - tænk på cancerceller m.m. - hvis vi taler om sygdom, om kræft eller måske endda frygter dette, hvad er det så vi tiltrækker? Positive tanker og taknemmelighed. Det er de helbredende kræfter i livet. Jeg er smuk, slank og rask. Tak for det.


Per Hansen skrev denne kommentar:
25-02-2012 09:07:32

Jeg er helt med på, at vores tanker om os selv betyder medet, både for sundhed og sygdom - tænk blot på placeboeffekten.

Jeg er også med på, at der kan være mere om tanker og kollektiv bevidsthed end vi umiddelbart anerkender.

Men det virker forkert at påstå, at vores fedtdepoter eller fedtmængde skulle være bestemt af andet end forskellen mellem optaget og forbrændt energi.

Energioptagelsen bestemmes af hvor meget, hvordan og hvad vi spiser, mens forbrændngen bestemmes af vores aktivitet og aktivitetsmønster.

Om man forbrænder kulhydrat-, fedt- eller muskeldepoter bestemmes af spise og drikkemønster samt aktivitetsmønster.

Man kan tale om man skal løbe eller styrketræne, hvilke kulhydrater der er gode osv.

Brug af kvantemekanik til forklaring af sammenspil mellem tanker og fedt er forkert. Skulle tankeenergi kunne påvirker fedtenergi? Og måske ændre fedt til muskler? Det sidste er på egen regning, men for at illustrere, at det her er noget spekulativt.

Iøvrigt er jeg glad for Aluns artikler, men den her er, synes jeg, skudt forbi.


Birgit Månestråle skrev denne kommentar:
10-03-2012 18:18:40

Tak for en interessant artikel, som er blevet videresendt til mig af en som absolut ikke tror på sådan noget med at tanker har betydning - og, som efter at have læst artiklen - "er kommet på andre - og bedre/slankere - tanker".

Så: Tak Alun for at denne viden er tilgængelig her.

Min egen erfaring er, at "tanker tæller" - og, jeg véd også at "ting ta'r tid" - og, at det for nogle af os kan være svært at sige, mene, føle og rumme: "Jeg elsker mig selv".
I mange år har jeg "tænkt positivt" og, for dem der ønsker positive forandringer er mine bedste råd:

1. Tænk det du gerne vil
2. Tænk det du gerne vil igen og igen og igen
3. Tænk flere positive tanker som forstærker hinanden. F.eks. Jeg elsker mig selv - og, jeg må gerne elske mig selv. Og/ eller: Det er iorden at kunne li' sig selv. Og/eller: Jeg er tryg ved at være mig. Der er rigtig mange måder at komme frem til at elske sig selv, sin krop m.m.
4. Hold øje med dine fremskridt - f.eks. ved at skrive om dem i Din Positive Dagbog, hvori du KUN skriver om positive øjeblikke, erfaringer og oplevelser.

Jeg har beskæftiget mig med Bevidst Positiv Tænkning siden 1982 og deler gerne af mine praktiske erfaringer.
Læs evt. mere på www.birgitmaanestraale.dk

Eller på www.facebook.com/Tankevending (hvor du også kan få svar på spørgsmål eller få forslag til en eller flere positive tanker, som du kan tænke for at få eller nå det, som er betydningsfuldt for dig.
M.v.h. Birgit Månestråle


Michael Edahl skrev denne kommentar:
29-08-2012 12:08:20

Første regel i kvantefysikken:

Kvantefysikkens resultater gælder kun på det atomare og det subatomare niveau og I K K E i vores makroverden.

Ovenstående artikel viser således, at vi endnu engang skal forføres til Mumbo-Jumbo-dansen ved brug af noget pseudovidenskabeligt nonsens, præcis som det bla. også sker mht. Homøopatien.


hp. skrev denne kommentar:
27-07-2014 12:58:00

Tanken er super negativ el. positiv.
Jeg har i en anden sammenhæng oplevet
en fantastisk helbredekse !!.....


Pernille skrev denne kommentar:
21-02-2016 12:04:21

Hvad nu hvis man vil blive tynd men beholde sin vægt???for det vil jeg.


Kom med din kommentar

Mest læste i Slank

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley