❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Farvel, fedt: Tab store mængder fedt uden at træne!

Skrevet 10-11-2013 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Farvel, fedt: Tab store mængder fedt uden at træne!

Dette er en bemærkelsesværdig historie om en af mine venner, som tabt 14 kg fedt på bare nogle få måneder uden overhovedet at motionere. Det var ikke noget tilfælde; hendes søster opnåede samme fantastiske resultater. Du kan lære hendes hemmelighed og også opnå de samme fordele. Er du klar?


Ok, før vi går i gang med de virkelig spændende oplysninger, så lad os lige få én ting på det rene:

Det er en god idé at motionere, hvis du gerne vil forbedre din sundhed og dit energiniveau.

Klik her for at downloade min gratis træningsguide, som vil hjælpe dig med at smelte fedtet bort.

Her er min vens hemmelighed:

Hendes tidligere kost bestod primært af brød og ris til alle tre måltider de fleste dage. Cola, varm kakao og kaffe var også en del af hendes daglige vaner.

Så kom hun og boede hos os og spiste det samme, som vi gjorde:

 • Masser af raw grøntsager
 • Kød
 • Fisk
 • Æg
 • Frugt
 • Nødder og frø
 • Skyllet ned med rent vand

De fødevarer, vi kun spiser lidt af eller holder os helt fra er:

 • Pasteuriserede mælkeprodukter
 • Brød og andre produkter, der indeholder hvede
 • Kornprodukter
 • Forarbejdede fødevarer, der indeholder kemikalier
 • Sojaprodukter

Hun ændrede ikke på noget som helst andet i sin livsstil. Så der blev ikke motioneret, og der var ikke noget med at gå tidligt i seng.

Så hun nød bare et relativt stressfrit liv, mens hun spiste fødevarer fyldt med livskraft og ernæring, og det gav forbløffende resultater.

Hvis du undlod at spise brød, kornprodukter, mælkeprodukter, forarbejdede fødevarer osv., kan du så se for dig, at mange kg fedt ville smelte bort?

Fødevarers skjulte sundheds- og slankekraft

Når man spiser meget brød, som mange af os gør her i den vestlige verden, så spiser man fødevarer, som:

1. Er fyldt med mange kalorier
2. Kun har ringe næringsindhold sammenlignet med frisk kød, æg, fisk, frugt, grøntsager og nødder, skyllet ned med rent vand.

Ja, hvis den mad, du spiser, dybest set er ernæringsmæssigt død og ikke indeholder meget næring og livskraft, så vil den ikke bidrage med noget godt for dit helbred.

Faktisk er det modsatte tilfældet. De døde fødevarer, folk spiser i dag, suger bogstaveligt livet ud af dem og trækker konstant penge ud af deres sundhedsbankkonto.

Hvorfor?

Når du spiser døde fødevarer, som kun har ringe eller ingen næring (vitaminer, mineraler, enzymer osv.), må din krop bruge af dens gemte ressourcer af vitaminer, mineraler, enzymer osv. for at fordøje og absorbere denne ikke-fødevare.

Du må bogstaveligt stjæle næring fra din egen krop, og dette resulterer i en kontanthævning fra din helsekonto.

Dette fører også i mange tilfælde til overspisning og indtagelse af mange flere kalorier, end du har brug for.

Så før du putter noget i munden, så stop op og tænk et øjeblik: Er denne fødevare fyldt med liv, vil den skabe den krop, jeg drømmer om, og vil den sætte tabte kontanter ind på min sundhedskonto?

Din udfordring til dig selv ;-)

Her er tre kostråd, som radikalt kan forbedre dit helbred og smelte fedt bort:

1. Som det første skal du skrive alt, hvad du spiser og drikker, ned i en uge. Du vil blive forbløffet over, hvad du rent faktisk putter i munden.

2. For det andet skal du gå ud og handle og købe fødevarer fyldt med livskraft og næring (frisk kød, æg, fisk, frugt, grøntsager, nødder osv.)

3. Som det sidste skal du følge 80/20-reglen:

Der er ingen grund til at leve som en munk. Når bare du bliver ved med at gøre de rigtige ting over tid, så kan du selvfølgelig godt forkæle dig selv indimellem.

Livet handler om balance. Vær vedholdende med at spise næringsrig mad, men nyd også livets glæder.

Kort og godt: Prøv en hulemandsdiæt i to uger, og se, om du kan mærke forskel i dit energiniveau, din vitalitet, og om du får øje på en slankere og yngre udgave af dig selv i spejlet.

Lad os vide her, hvordan det går.

Held og lykke.

P.S.: Din gratis fedttabsbog venter på dig her. Den indeholder 7 simple og effektive hemmeligheder, som jeg anbefaler for at kunne sige: Farvel, fedt.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Kadri skrev denne kommentar:
10-11-2013 22:03:02

Dear Alun, i like your post very much. It is the action to change those habits that is a hard part for me. I am also a mom to a 8 year old girl. We are not fat but as i look back i have had a fight with myself about wight and food all my life. Like eating when i am bored and sometimes eating and i dont even notice. More and more i am looking into what i eat and what i give my daughter. I can see she loves bread and potatoes and meatballs and candy and etc. I am proud of her because she takes often better choices then i do.I come from eastern europe where we ate a lot of white bread and potatoes and different sauces. For my family 2 liters of cola was normal. Coffee with 5 spoons of sugar. I have changed that part. We eat dark bread. I dont use sugar in my coffee. i am proud of that but... My question here: how do i change from eating pasta and meatballs, lasagne, dark bread with salami and etc to eating what you described. I have gotten so safe with her so i do what i know she will eat. What is the right way for her to be introduced to new kind of lifestyle? Thank you, Kadri.


Susanne Emilie skrev denne kommentar:
11-11-2013 12:34:00

My bedst advice is to take your girl into your new thourghts. Teel her absolut what you Think is healthy and that you want to choose food wish is good for you and not just teast good - behaovior before lust. I Can imagine, that she think it would be could and funny to try to find new ways - ask her to help thinking aboit healthy food. Children know when something is caring and healthy and good for them.

Also seach on the internet for your new style :-))


Lise-Lotte Elley skrev denne kommentar:
11-11-2013 15:22:12

Hej Alun,
Jeg anbefaler dine artikler til "mine" mennesker og siger til dem at jeg syntes du behandler emner meget
sobert. Så tak for det i alt.
Jeg må bare lige sige et par ting til dig som har stødt mig i min fornuft.
1. Du SKYLLER maden ned med rent vand. Det lyder ikke godt i mine øre jeg syntes rent vand er så godt, noget man drikker, nyde - til tider kan en kop kogende vand være det dejligste dejlige.
2. Du skriver KORNPRODUKTER OG BRØD hvad med godt rugbrød sådan med alle de gode egenskaber.
Skal jeg have lidt godt er et tristet stykke rugbrød med dejlig smør godt og jeg er ikke overvægtig har ikke for højt kolesteroltal eller sådan.


Vis alle kommentarer

gunhild weisbjerg skrev denne kommentar:
11-11-2013 20:18:35

Hejsa en lille korrektion Det hedder "jeg elsker, når folk kommenterer"
Tak for nogle dejlige nyhedsbreve.

Gunhild Weisbjerg


Emma skrev denne kommentar:
12-11-2013 06:58:37

Kunne være fedt at prøve men for mig ville det være en heeelt ny verden at starte på så lidt flere redskaber kunne jeg rigtig godt bruge :) ingen brød. Rugbrød? Kunne rigtig godt tænke mig at se en form for kostplan eller bare vide lidt om hvad de forskellige måltider består af.. morgenmad, middag og aften..


Jørgen skrev denne kommentar:
12-11-2013 07:15:41

Hej. Fin artikel. Jeg kan fortælle, at jeg har levet efter dette princip i snart 2 år. Dette skete med baggrund i diabetes 2. Udover påvirkning af vægt, betød det, at jeg efter ca 2 måneder lagde medicinen på hylden. Alle tal, blodsukker, kolesterol, lever, nyre m.v er siden kun blevet bedre og bedre. Jeg går efter en bestemt procentfordeling af fedt, protein og kulhydrat. Fordelingen kan være individuel i forhold til den enkeltes gen- og livstidsmæssige forudsætninger. Jeg skal foreslå Alun at arbejde med denne opdeling og ikke bruge kaloriebegrebet. Kalorietælling er ikke det der giver rette fokus og du kan f.eks, overse for stort et indtag af kulhydrat.


Birthe Munch skrev denne kommentar:
12-11-2013 08:45:45

Tak for spændende artikler. Så er det bare lige med at få det sat i system og få energien til at lave alt den raw kost. Jeg ville gerne vide hvad 80/20 reglen er, ellers er det jo ikke så nemt at følge den. Det er hunde svært at omlægge kost når man som jeg er et produkt af den danske landbrugs politik og karoline koens sunde budskaber. Husker endnu fra min skoletid verset: Kom Karoline , danske ko,din mælk får barnet til at gro, ja, man kan blive stærk og stor, når blot man har en fornuftig mor, der gør som alle mødre bør, på bordet hverdag mælk, ost og smør.Jeg kunne godt tænke mig lidt hjælp, gode ideer, til hvordan man kommer igang med den sunde kost, når man er 65/72 og oplært med den"sunde" bondekost. mvh Birthe


Jørgen skrev denne kommentar:
12-11-2013 08:52:57

Hej. Lige en tilføjelse. Der går meget kort tid - hold ud en uge eller to - så har du vænnet dig til et andet fødevalg rent kropsligt. Det med søge, sager, behovet for rugbrød m.v er mere et udtryk for en ubevidst søgen efter at få kulhydrater og stivelse(=kulhydrater) end noget som helst andet. Udskift blot det søde med det sunde = der er fedt og til en start! der de første uger, måske ret rigeligt! fordi fedet giver dig mæthed! så du din hjerne ikke automatisk . udløser hunger og du derfor tager fat i slikket eller rugbrødet. Stol på at du sagtens kan få de ernæringsmæssige rigtige ting ved at spise efter de principper som Alun anviser. Skær også ned på frugt, da frugtose er nærmest ren sukker. Betyder dette at alt skal tages væk som vi normalt kan lide. Nej, bliv ikke ekstrem, tænk blot på at livet i dag med de fødekilder vi indtager er langt anderledes end før, hvor mængder af frugt, bær, æbler og slik som honning var en begrænset ressource. Vi får rigeligt i hvert måltid og hvis vi følger de nuværende kostråd alt, alt for meget kulhydrat og alt, alt for lidt fedt. Undersøg selv dette gennem selvstudier på nettet.


Lisbeth albinus skrev denne kommentar:
12-11-2013 09:42:42

Hej Aun
Du har flere gange skrevet, at man skal holde sig fra soyaprodukter, men kan man ikke stole på, at den økologiske soyamælk og tofu ikke er gensplejset?
Vh.
Lisbeth


Maj skrev denne kommentar:
12-11-2013 13:49:31

Hvad bør man spise til morgenmad?? det synes jeg er svært uden brød og/eller mælkeprodukter..


James skrev denne kommentar:
12-11-2013 14:05:44

Jeg vil anbefale at tjekke bogen "The China Study" ud for dem som ønsker en dybere forståelse af kost og dens indvirkning på helbred, og evt. også checke "The 80/10/10 Diet" ud.


martin vest skrev denne kommentar:
12-11-2013 14:15:42

Det er ikke svært.
Du skal bare spise mindre end du forbrænder, så vis du spiser 1600 kalorier på en dag,så kan du bare se en film og taber dig.
Eller du kan spise 4500 kalorier og der ville ikke være tid nok til at tabe dig. Vis du har et arbejde hvor men sider stille.


Timugin skrev denne kommentar:
12-11-2013 17:13:02

Gode idéer og kommentarer. Personligt er jeg meget for at motionere, for da vil jeg både have styr på min vægt og humør. Har tidligere været på SSRI præparater, men har erfaret at for mit vedkommende er der intet der er ligeså godt som motion, helst Cardio Vascular og selvfølgeligt kombineret med god kost. Er der sunde grønsager jeg ikke kan lide, blender jeg det og laver en juice eller smoothie - og iblandt grønsags te - det kan jeg varmt anbefale. Hold kæft hvor jeg lyder dum, men jeg mener det...En god kost uden motion er ikke så meget værd.


Timugin skrev denne kommentar:
12-11-2013 17:21:11

Lige en ting til...Jeg kan varmt anbefale Inga-Lill Valfridssons bog om vejrtrækning -her ser man hvor stor en rolle en korrekt vejrtrækning spiller for vægten og den gennerelle sundhed. Bogen hedder "Lær at trække vejret".

Bedste hilsener og ønsker til jer alle fra

Timugin Othman


cecilie skrev denne kommentar:
18-11-2013 17:04:43

Det lyder som en god kost, bortset fra al det animalske. Der er absolut ingen grund til at købe eller spise kød, økologisk eller ej, er det fyldt med pencillin, det er meget fedtholdigt (ja, selv det "magre") og det er også vigtigt at tænke på, hvis man er spirituel, om man respekterer andre væseners liv. Jeg har prøvet Paleo, fik det lidt bedre til at starte med, men fik det dårligere og dårligere som tiden gik. Nu spiser jeg en raw kost primært bestående af frugt, kaldes 801010. Det er det bedste der nogensinde er sket for mig, jeg kan anbefale all at prøve det. Bogen kan vist lånes på bibilioteket.


Helle Højte Nielsen skrev denne kommentar:
09-12-2013 21:02:09

Meget insperende og virker meget nemt. Hvad er 80/20 reglen? Kan jeg få nogle ideer til min kost plan ? Hilsen Helle Nielsen


:) skrev denne kommentar:
06-06-2017 15:11:49

Hvis man ikke må få mælkeprodukter hvad så med de daglige to glas mælk om dagen ting?


Stefan Rasmussen skrev denne kommentar:
12-06-2020 10:52:29

Hejsa jeg hedder Stefan og er 32 år.. Jeg vil godt tabe mig fordi er let bange for at vise med fram for min kæreste og min vægt er på 112 og vil godt ned på 95 - 100 kilo hvordan skal jeg gør det mvh Stefan Rasmussen


Kom med din kommentar

Mest læste i Slank

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley