❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Robert Pengs Yi Jin Jing Qigong Body Mind Transformation

Skrevet 10-01-2019 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Robert Pengs Yi Jin Jing Qigong Body Mind Transformation

I februar 2016 rejste jeg til Costa Rica for at lære den legendariske Qigong-øvelse Yi Jin Jing af min mester Robert Peng. Resultaterne for både min krop og min sjæl var så gode, at jeg i oktober 2017 rejste til New York for at tage kurset igen!


Nu har du måske ikke hørt om Yi Jin Jing før, men det er en supereffektiv Qigong-praksis, og Roberts nye online-kursus, som begynder den 2. Februar 2019, giver dig mulighed for at lære denne praksis når som helst og hvor som helst!

Hvordan vil Yi Jin Jing gavne din krop og sjæl?

Yi Jin Jing er en kraftfuld praksis, som blev gjort alment kendt af de berømte, kæmpende munke fra det legendariske Shaolin Temple.

For mange år siden var Shaolin-munkene imidlertid ikke de åndelige krigere, de er i dag. I gamle dage var Shaolin-munkene meget stillesiddende og læste religiøse tekster eller bad bønner.

Som resultat af deres stillesiddende livsstil var de meget usunde og led af dårlig holdning, rygsmerter, stive skuldre, halssmerter osv.

Lyder det genkendeligt?

Ifølge legenden, som er blevet overleveret gennem generationer, lyder det, at en berømt, omvandrende indisk munk ved navn Damo (Bodhidharma) introducerede Kina for buddhismen.

Bodhidharma skabte en Yi Jin Jing-praksis, som hurtigt kunne transformere de usunde, svage Shaolin-munke til de legendariske, åndelige kampkunstnere, vi kender dem som i dag.

Hvis du googler Shaolin Munks, vil du nok blive forbløffet over resultaterne, og det begyndte alt sammen med den enkle og dog utrolig kraftfulde praksis Yi Jin Jing!

Du behøver dog ikke at være munk for at opnå disse positive fordele. Yi Jin Jing er for alle.

Hvad enten du er mand eller kvinde, ung eller gammel, trænet eller utrænet, har Yi Jin Jing potentialet til at transformere din krop og din sjæl.

Yi Jin Jing har potentiale til at transformere selv det spinkleste individ til et mægtigt menneske i stand til utrolige bedrifter i form af styrke og venlighed.

Yi Jin Jing indgyder dine bløddele i form af ledbånd, sener, fascia (bindevævet) - og endda også knoglemarven - med en særlig form for helbredende Qi.

På rekordtid bliver kroppen mærkbart stærkere, mere modstandsdygtig og mere bevægelig.

Sammen med den fysiske transformation sker der en dyb, mental og følelsesmæssig opvågnen.

Yi Jin Jing arbejder samtidig på at forstærke dit potentiale som et helt menneske, hvilket gør det muligt for dig at bevæge dig gennem verden med mere tillid og mere medfølelse i alle aspekter af dit liv.

Min kære ven Robert Peng, den verdenskendte Qigong-mester (www.RobertPeng.com), vil lære os denne legendariske praksis på 14 uger i et nyt online-program.

Roberts kursus er anderledes end alt andet på planeten, fordi han tilføjer sine personlige Xi-åndedrætsteknikker til sin unikke version af Yi Jin Jing.

Kort og godt vil du lære nogle enkle, men utrolig kraftfulde teknikker, af en mand, som jeg er stolt af at kalde min mester!

Det ville glæde mig meget, hvis du sammen med mig vil deltage i Roberts nye online-kursus

Klik her for at tilmelde dig Yi Jin Jing, og spar 25 % i dag.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley