❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

The SECRET til at opnå glæde og succes - The Law of Attraction

Skrevet 27-01-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

The SECRET til at opnå glæde og succes - The Law of Attraction

The Law of Attraction siger, at du er en slags “levende magnet” og at du tiltrækker de mennesker og de begivenheder, som harmoniserer med dine dominerende tanker, især dem, der påvirker dig stærkt følelsesmæssigt. Ifølge THE SECRET skaber positive tanker et kraftfelt af energi, der trækker de mennesker, ideer, ressourcer og muligheder ind i dit liv, som du har brug for til at nå dine mål.


Alle, også DU, er fødte genier, og fortjener et dejligt liv. Det er din dåbsgave at nyde glæde, lykkelige forhold, stærkt helbred, spændende, indholdsrigt arbejde, udfordringer og økonomisk succes.

Gud har skabt dig til storhed og succes. Du er unik, og der har aldrig før været nogen som dig på denne planet. Du bærer på fantastiske talenter, der bare venter på at blive taget i brug, og som, hvis de kanaliseres og anvendes rigtigt, kan give dig alt det, du ønsker i livet. Der er ingen begrænsninger for din fremtid.

Du lever også i en ekstraordinær tid. Der har aldrig før været en periode i menneskets historie med så mange muligheder og med det potentiale til at realisere dine drømme. De eneste begrænsninger for, hvad du kan være, gøre, eller få, er de begrænsninger, du lægger på dig selv med dine egne tanker.

The secret til at åbne for dit utrolige potentiale for at nyde alt det, livet har at tilbyde dig, er ganske simpelt at forstå den vigtigste lov i Universet:

The Law of Attraction = “Du er et produkt af dine tanker”

Ifølge denne lov er din ydre verden i stort omfang et spejlbillede af din indre verden. Hvis du ændrer dine tanker, ændrer du også dit liv. Så simpelt er det!

Dine tanker kontrollerer og bestemmer alt hvad der sker dig. De kan øge eller sinke din hjerterytme, påvirke din fordøjelse, ændre på dit blods kemiske sammensætning, og hjælpe dig til at sove eller til at holde dig vågen om natten. Dine tanker kan straks gøre dig glad eller trist, positiv eller negativ, stærk eller svag, rig eller fattig. Dine tanker og dit sind har en utrolig styrke.

Men du og kun du har fuldstændig kontrol over indholdet af dit eget sind. Du kan kun tænke én tanke ad gangen, så hvis du opdager, at du begynder at tænke negative tanker, kan du vælge med det samme at tænke på noget positivt på linie med dine mål og drømme. Denne styrke er alt hvad du behøver for at skabe dig et dejligt liv.

I denne artikel vil jeg ikke blot forklare, hvordan du “ændrer dine tanker for at ændre og forbedre dit liv”, men også give dig en sjov og praktisk metode hvor du trin for trin kan opnå alle dine mål og drømme. Læs videre for at forstå the SECRET til ubegrænset lykke, stærkt helbred, penge, forhold, kærlighed: Alt, hvad du nogensinde har drømt om. 

Law of Attraction – du er et produkt af dine tanker

The Law of Attraction = “du er et produkt af dine tanker” blev skrevet første gang omkring 3000 år før vor tidsregning.

Denne lov danner grundlag for og forklarer næsten alt hvad der sker dig i livet. Det er den vigtigste naturlov. The Law of Attraction siger, at du er en slags “levende magnet” og at du tiltrækker de mennesker og de begivenheder, som harmoniserer med dine dominerende tanker, især dem, der påvirker dig stærkt følelsesmæssigt.

 Positive tanker skaber et kraftfelt af energi, der trækker de mennesker, ideer, ressourcer og muligheder ind i dit liv, som du har brug for til at nå dine mål.

Så når du står foran et spejl og ser dit spejlbillede, afgøres dette billede af dine tanker. Din ydre verden er faktisk et spejlbillede af din indre verden (tanker). Hvad der sker på ydersiden er en refleksion eller en manifestation af, hvad der sker i dit sind.

“The world is like a great mirror. It reflects back to you what you are. If you’re loving, if you are friendly, if you are helpful, the world will prove loving, helpful, friendly, and helpful to you. The world is what you are.” Thomas Dreier

Tanker skaber altså hvad du tror på, at du kan skabe. Universet giver os simpelthen hvad vi tror på. Ved at ændre din tro og dine tanker vil du ændre dit liv. Alt, hvad du skaber i din materielle verden, begynder med en tanke af en eller anden slags.

Hvis du ønsker at ændre noget på ydersiden, må du først ændre det på indersiden. For at få Law of Attraction til at arbejde for dig, må du holde din hjerne fokuseret på det, du ønsker, og lad være med at tænke på det, du ikke vil have. På denne måde vil du trække alle de ting ind i dit liv, som du har brug for, for at opnå dine drømme og mål. Ved at ændre på dine tanker vil du bogstaveligt talt ændre på dit liv og din fremtid!

“We are shaped by our thoughts and we become what we think.“ Buddha

Men pas på, din bevidsthed kan være din bedste ven eller din værste fjende. Alene dine tanker har styrken til at gøre dig lykkelig eller ulykkelig, syg eller rask, rig eller fattig, populær eller upopulær. Din bevidsthed er bogstaveligt talt en kraftfuld magnet, der kan tiltrække utrolige resultater eller smertelig ulykke. Ofte er folk stakler på ydersiden, fordi de er fattige på indersiden.

Folk, der konstant tænker på og taler om, hvad de ønsker, trækker mere af disse ting ind i deres liv. Folk, der taler om og tænker på de ting, de ikke ønsker, de ting, de er bange for eller bekymrer sig om, vil hele tiden tiltrække negative eller triste hændelser i deres liv.

“You create your own Universe as you go along” Winston Churchill

Du har fuldstændigt kontrol over én ting i universet – dine tanker, og fordi du kun kan tænke én tanke ad gangen, har du fuldstændigt kontrol over dit eget sind og alt, hvad der sker dig. Du bestemmer, hvad du vil tænke på i enhver given situation.

Dine tanker og følelser leder til dine handlinger og bestemmer de resultater, du opnår. Alt starter med dine tanker. Positive tanker forskønner livet. De får dig til at føle dig stærkere og giver dig mere selvtillid. Negative tanker gør det modsatte; de får dig til at føle dig svagere og giver dig mindre selvtillid.

Du skal ikke retfærdiggøre negative følelser og tanker, bare se at komme af med dem. Negative følelser underminerer din glæde og dit selvværd, og gør dig dermed svagere og mindre effektiv på andre områder af livet. Husk, at hvad du end dvæler ved og taler om bliver til din virkelighed.

Hvis du begynder at tænke på problemer eller ting, du er bange for, så tag den sunde beslutning at tænke på noget positivt eller på problemets løsning. Hvis du bliver ved med at fokusere på det, du ikke ønsker, der skal ske dig, så pas på, hvad der sker dig!

Mange mennesker tror, at de ikke er kloge nok, kreative nok, eller ikke har talent nok til at opnå de ting, de drømmer om. Men faktisk er der meget få grænser for, hvad du kan opnå, kun dem, der findes i dit eget hoved. Napoleon Hill siger i sin bog “Think and Grow Rich”: “What ever the mind of a man can conceive and believe, it can achieve.”

Det vigtigste, du kan lære i livet for at få succes og blive lykkelig er: Udelukkende at tænke på og tale om de ting, du ønsker. Samtidig må du disciplinere dig selv til ikke at tænke på, tale om eller bekymre dig om alle de ting, du ikke ønsker. Fokusér på løsningen og ikke på problemet. Når du ændrer på dine tanker, ændrer du dit liv. Nogle gange med det samme – så enkelt er det.

“The greatest revolution of my generation is the discovery that by changing the inner attitudes of your mind, you can change the outer aspects of your life.” William James

Så for at nyde et liv fyldt med glæde og succes, må du i din bevidsthed skabe et billede af det, du gerne vil opleve på ydersiden. Fokuser på billeder af succes, godt helbred, glæde, fremgang og gode personlige resultater der svarer til det, du ønsker af livet.

Du må skabe din ønskede virkelighed i dit sind, før du kan opleve den i din virkelige verden. Det gode ved at være et menneske er, at du og kun du bestemmer dine tanker og jo mere positivt, du tænker, jo bedre bliver du til det, og på ingen tid bliver det til en vane, der falder dig naturligt og forskellen vil synes utrolig.

Dit overordnede mål med livet bør være at koncentrere dine utrolige kræfter og dit unikke talent og bruge dem intelligent og systematisk i opnåelsen af alt hvad du ønsker; dermed vil du opnå ubegrænset lykke.

Lykke er menneskets ultimative mål

Aristoteles skrev for tusinder af år siden, at det ultimative mål for al menneskelig handling er lykke. Han sagde, at alt hvad man gør, gør man for at opnå en eller anden form for lykke. Nogle gange lykkes det, andre gange ikke, men det ultimative mål forbliver lykke. Men hvordan opnår du personligt lykke?

Din evne til at stille og besvare dette spørgsmål korrekt er nøglen til alt hvad der sker dig og alt hvad du vil udføre i livet. Den værste måde at bruge dit liv og din tid på, er at knokle for at komme op ad en stige blot for at finde ud af, at den ikke ledte derop, hvor du ville!

Den hurtigste og bedste måde for dig at opnå lykke på, er ved at bruge den nødvendige tid til at sætte sig ned og tænke og planlægge, så du er fuldstændigt klar over, hvem du er som person, hvilke værdier, du har, samt hvilke drømme og mål, du har, og dermed straks gå i gang med at leve det liv, du har valgt, du gerne vil leve.

Når du ved præcist hvad du ønsker, i hvert område af livet, øger du massivt dine chancer for succes, fordi du ikke kan ramme et mål, du ikke kan se! Det første skridt på vejen til glæde er at tage dig tid til at lave dig en personlig målsætning.

Vær taknemmelig for hvad du har

Taknemmelighed skaber positiv energi. Så lær at glæde dig over og være taknemmelig for alle de gode ting i livet selvom de kan synes små i starten. Det betyder ikke noget, om dit udgangspunkt er små begyndelser eller om du allerede har et succesrigt liv, bare lær at stå op om morgenen og glæd dig over det, du har.

Over det tøj, du har at tage på, den mad, du har på bordet osv. det er lige meget hvad det er, bare vær taknemmelig for det. Ved at være taknemmelig for alt det, du allerede har, sender du de rigtige signaler ud i universet om, at du er klar til at modtage mere.

“Dem, der er taknemmelige for det, de har, får mere at være taknemmelige for!”

En god måde at få dette til at fungere, er ved at have en lille sten, en amulet el.lign i din lomme eller i din pung. Tag den frem om aftenen og læg den på dit natbord og brug så et par minutter på at være taknemmelig for alle de positive ting i livet.

Gør det samme om morgenen, men husk kun at fokusere på de ting, du er taknemmelig for, for som Law of Attraction siger, bliver du som dine egne tanker!

Hvad er din målsætning – hvem er du og hvad gør dig glad?

En målsætning er en klar definition af, hvem du helt præcist er, dine værdier, hvad der er vigtigt for dig, hvad dine drømme er, samt hvad du vil have ud af livet. Stephen Covey, forfatter af ”7 gode vaner” (”7 Habits”) anbefaler dig at skrive din personlige målsætning som om du skriver din egen nekrolog.

Definér dit mål som den måde, du gerne vil huskes, med den beskrivelse, du ville ønske en betroet ven ville læse op ved din begravelse.

Den bedste måde at starte denne proces er ved at sætte kvalitetstid af til at tage til et stille sted, et sted der tillader dig at være kreativ, det kan f.eks. være en café hvor du føler dig hjemme, eller ude i naturen. Det bedste tidspunkt at gøre dette er tidligt om morgenen, hvor du er mest kreativ. Medbring noget papir og nogle farveblyanter, luk øjnene og skriv og tegn løs – alt det, der falder dig ind.

Lad være med at analysere dine tanker og drømme, bare få dem ned på papiret. Lad dit sind flyde frit. Forestil dig, at du kan gøre, være, få eller opnå alt i livet, og at der virkelig ingen begrænsninger er på dit potentiale.

“The very best way to predict the future is to create it” Peter Drucker

Skab en drømmevision for dit liv. Forestil dig, at du virkelig har haft succes med at opnå alle dine mål, og beskriv dit liv og dine aktiviteter som om du allerede havde opnået dem. Et eksempel på en målsætning kunne være: “Jeg er glad, sund, positiv og sjov at være sammen med, jeg er rigtig god til mit job og vellidt af mine kollegaer, ekstremt godt betalt, og virkelig elsket af min familie og venner.”

Denne målsætning kan begynde som en rettesnor for dit liv. Du kan bruge den til at hjælpe dig til at tage de beslutninger, der stemmer overens med dit mål og med, hvem du gerne vil være. Du bør også gennemgå, opdatere og udbygge den regelmæssigt. Den tjener som en guide for din opførsel overfor andre mennesker gennem hele livet.

Den er udtryk for dine værdier og for alt, hvad du står for. Dine værdier er kernen til alt, hvad du er som menneske. Hvad tror du på, og hvad er vigtigst for dig? Gå aldrig på kompromis med disse værdier, forbliv tro mod dig selv.

Finder du denne proces svær eller står ideerne ikke ligefrem i kø, så er nøglen til at komme i gang at tænke på hvad du kan lide at lave og hvilke ting, der gør dig gladest. Disciplinér dig selv til at skrive så meget som muligt ned for din evne til at sætte dig mål og opnå dem bestemmer din succes og lykke langt mere end nogen som helst evne, du nogensinde kan lære.

Mange succesrige mennesker fortæller, at hemmeligheden bag deres succes er, at den er bygget op omkring hvad de kan lide at lave og hvad de gør med hele deres hjerte. Succesrige mennesker føler ikke engang at de arbejder, deres job er bare deres hobby, som de holder af at udføre. Kan du sige det samme om dit job?

Ellers er det på tide, at du tager to skridt bagud og planlægger anderledes for fremtiden! Lad være med at leve livet baglæns som de fleste gør. De fleste mennesker tror, at de må arbejde for en dag at få tid og penge til at lave det, de kan lide at lave.

Det virkelige udgangspunkt for at leve det liv, du gerne vil leve, og som er muligt for dig, er at skabe en spændende fremtidsvision af, hvordan du gerne vil have dit liv til at se ud på alle områder, hvis du absolut ingen begrænsninger havde overhovedet.

Forestil dig, at du kan være, få eller gøre hvad som helst i dit liv – både på det familiemæssige, det finansielle og det personlige niveau. Sæt dig så klare skrevne mål, bakket op af detaljerede planer for, hvordan du skal få dine drømme til at gå i opfyldelse.

Målsætning med succes – gør drøm til virkelighed ved at skrive dine mål ned i en målsætning og lave en detaljeret plan!

Det er ekstremt vigtigt for din chance for succes, hvordan du formulerer dine mål. De fleste menneskers “mål” er blot ønsker, fordi de ikke har skrevet dem ned eller, hvis de endelig har skrevet dem ned, ikke har formuleret dem korrekt.

Effektiv målsætning indebærer, at du skriver målet ned, at du formulerer det som om, det allerede er opnået, i en positiv, realistisk og præcis formulering. I målsætningen må du også inkludere de fordele, du vil drage af at opnå målet, hvilket tilføjer følelse og higen efter målet.

Ydermere skal din målsætning indeholde en deadline for, hvornår du skal have opnået målet, samt en detaljeret og præcis plan for, hvordan du vil opnå det. Endelig må du gennemgå og opdatere din målsætning regelmæssigt.

En god målsætning må altså:

- Skrives ned og være konkret og fuldstændigt klar.
- Være målbar, du må kunne måle dine fremskridt mod målet.
- Indeholde en udfordring.
- Være realistisk (hvis du vejer 60 kg og er 170 cm høj, bliver du aldrig verdensmester i sværvægtsboksning).
- indeholde en tidsplan med deadlines og deadlines for delmål.

Alle målsætninger, du laver dig, må overholde ovenstående. Husker du disse ting, er du allerede godt på vej til at få realiseret dine mål. Nedenfor vil du få en udførlig vejledning i 10 trin til, hvordan du hurtigt og nemt kan gøre dine drømme til virkelighed. Lad os bruge som eksempel, at dit mål er, at du gerne vil tabe en bestemt mængde kropsfedt. Men dit mål kan være hvad som helst, det kan handle om din finansielle situation, din familie, dit arbejde osv.

1: Skriv dit mål ned
For at have held med din målsætning må du skrive dine mål ned så detaljeret som muligt. Blot at have et mål om at tabe en bestemt mængde kropsfedt er ikke et mål før du skriver det ned. Før du får det ned på skrift, er det stadig fantasi. Når først du har skrevet din målsætning, er den som hugget i sten. Skriv altid dine mål ud i hånden og ikke på computer, for din unikke håndskrift personaliserer dine mål og sender din personlige energi ud i Universet.

Du må også være specifik om, hvor meget kropsfedt, du vil af med. Dit mål med at ønske at tabe kropsfedt bliver dermed til: “Jeg vil gerne tabe 5 kg kropsfedt”. Tillykke! Bare det, at skrive dit mål ned, øger sandsynlighedn for, at du opnår det med 80 %!

Du vil også bemærke, at jeg har inkorporeret ”Jeg” i sætningen. Det er essentielt, at du personaliserer målet så meget som muligt, for det tilfører følelse, hvilket til gengæld giver dig endnu mere motivation og får dig til at stræbe efter at nå målet.

2: Skriv dit mål ned som om det allerede er opfyldt
Det næste skridt mod at nå dit mål er at formulere det som om du allerede har opnået det. Dette er utroligt vigtigt, for hvis du bare skriver “Jeg vil gerne tabe 5 kg kropsfedt” siger du, at du ønsker at tabe kropsfedt, men det er ikke det, du vil opnå.

Du ønsker rent faktisk at tabe dette fedt, dit ønske er ikke bare at ønske noget. At ønske noget er ”farligt”, for jo mere du ønsker det, desto mere kommer du til at ønske det! Dermed bliver dit mål “Jeg vil gerne tabe 5 kg kropsfedt” til: "Jeg har tabt 5kg kropsfedt”. Formuleringen af dit mål kan have meget stor indflydelse på udfaldet – om du opnår det eller ej.

3: Hvad vil du få ud af at nå dit mål?
Det tredje skridt er at inkorporere de største fordele ved at nå målet i din målsætning. I vores eksempel bliver målsætningen dermed til: "Jeg har tabt 5kg kropsfedt. Jeg ser godt ud og har det dejligt, jeg kan passe mine yndlingsbukser, er utroligt sund, har masser af energi og elsker livet!” Vær specifik om hvordan dit liv bliver når du har nået dit mål, dermed tilføres målsætningen følelse og higen efter at nå målet, hvilket vil øge motivationen for at arbejde hårdt for at opfylde dine drømme.

4: Sæt dig en deadline for opnåelsen af dit mål.
Det fjerde skridt mod opnåelsen af dit mål er at sætte dig en deadline for, hvornår du skal have opfyldt det. Med en deadline bliver det til: "Jeg har tabt 5kg kropsfedt. Jeg ser godt ud og har det dejligt, jeg kan passe mine yndlingsbukser, er utroligt sund, har masser af energi og elsker livet og det er IKKE en gang 1. juli 2007!”

Du må sætte dig en realistisk deadline for, hvornår dit mål skal være nået. Klarer du ikke din deadline, så lad være med at give op, i så tilfælde er det et spørgsmål om at sætte sig en ny og mere realistisk deadline.

Nu skal du tage din færdige målsætning og skrive den på en masse post-it sedler. Placer dem i din bil, på dit kontor, på dit badeværelsesspejl og én på dit natbord så du hele tiden bliver mindet om dine drømme.

5: Planlæg vejen til at nå dit mål
Planlægning er helt essentielt for at opnå dit mål, så lav dig en plan og udbyg den med deadlines og underdeadlines samt prioriteringer. Start med det mål, du har i hovedet, brainstorm og skriv alle de ting ned, du overhovedet kan komme i tanker om, som kan hjælpe dig til at opnå dette mål. For at miste kropsfedt kunne det være at spise sundt, spise mindre, træne mere osv.

Tving dig selv til at skrive mindst 20 ideer ned, for det er ofte blandt de sidste påfund, at gennembrudet kommer. Dette er en meget vigtig øvelse; du kan aldrig planlægge for meget, hvert minut brugt på planlægning kan spare dig 10 minutter i udførsel. Jo bedre du planlægger, hvordan du skal opnå dine mål, desto større er dine chancer for, at det lykkes.

Ved at skrive dine mål og planer ned på papir planter du dem dybere i din underbevidsthed. Du tror dermed mere og mere på, at de er mulige at opnå. Og ved hjælp af Law of Attraction begynder du at tiltrække ideer, mennesker og ressourcer til at opnå dem. Så lav meget udførlige og detaljerede planer og mens du gør det vil dit mål fremstå mere og mere opnåeligt! Jo mere detaljeret din plan er, jo større sandsynlighed er der for, at du opnår dit mål!

Når først du har en liste over de ting, du skal gøre for at opnå dit mål, så prioritér dem efter vigtighed. Vælg den vigtigste ting, du skal gøre og gå i gang med den med det samme. Sæt så hver dag noget kvalitetstid af til at arbejde på de aktiviteter du må udføre for at opnå dit mål.

Snart vil du begynde at se fremskridt og de fremskridt vil motivere dig endnu mere til at arbejde endnu hårdere på at nå dit mål. Du vil få mere energi og fokus og du vil begynde at skabe din egen fremtid. Det eneste, du har brug for, er et stykke papir, noget at skrive med og nogle øjeblikke af dit liv!

Tillykke! Nu hvor du har skrevet dine mål ned som om de allerede er nået, med en deadline og lavet planer for, hvordan du skal nå dem, er du rykket ind i top 3% af alle nulevende mennesker. 97% af alle voksne mennesker har nemlig ingen nedskrevne mål eller planer for, hvordan de skal nå dem.

6: Lav en liste over de 10 mål, du vil nå inden for det næste år
Nu hvor du ved hvordan du skal sætte dig mål for at nå dem, så gå tilbage til den liste over dine drømme som du lavede, da du startede på målsætningen. Tag et blankt stykke papir og skriv dagens dato øverst.

Tag dernæst din drømmeliste og vælg de 10 mål, du gerne vil opfylde inden for de næste 12 måneder; list dem på det nye stykke papir. Når du har gjort det, så tag et par dages pause og gå tilbage og gennemgå hvad du har skrevet. Udbyg hvad du gerne vil opnå på de næste 12 måneder til en liste over langsigtede mål: Hvad vil du have opnået om 5 år, om 10 år, gennem hele dit liv?

Studier har vist, at ved at bruge 5 minutter på denne simple øvelse med at skrive de 10 mål ned, man gerne vil opnå inden for det næste år, opnår folk omkring 8 af de mål. Utroligt, men sandt: 5 minutter af din tid, et stykke papir og noget at skrive med, for at nå fantastiske resultater! Så hvis du ikke har skrevet dine 10 mål ned for 2007, så læg denne artikel ned og se at komme i gang, du har alt at vinde, intet at tabe!

7: Hvad er dit overordnede mål?
Nu hvor du har din liste med dine 10 mål, så stil dig selv følgende spørgsmål, “Hvis jeg kunne opnå ét af disse mål, hvilket ville så have den største positive indflydelse på mit liv?” Skriv dette mål ned på et andet stykke papir. Dette mål bliver nu til dit overordnede fokus på de næste 12 måneder. Dette bliver det mål, du tænker på og arbejder på i hovedparten af din tid.

Tillykke! Klap dig selv på skulderen, for du er nu rykket op i top 1% af alle voksne mennesker, blot ved at have valgt dit primære mål, skrevet det ned og lavet planer for, hvordan du vil nå det.

8: Motivation og higen.
Gå straks i gang med arbejdet på at nå dit mål; Prioritér hver dag noget kvalitetstid, hvor du gør noget for at arbejde dig hen imod målet, og lov dig selv, at du aldrig vil give op. Husk, at intet i livet kommer gratis til dig, alt kræver hårdt arbejde. Det eneste spørgsmål, du må besvare er: Hvor brændende ønsker jeg det her?

9: Gennemgå dine mål dagligt.
Det er en god idé at anskaffe dig en lille notesbog som du kan have i lommen eller i håndtasken. Brug et par minutter hver morgen på at skrive dine overordnede mål igen, som om de allerede var nået.

Når du har gjort det, så skriv 3 ting ned, du kan gøre for at nå hvert mål. Ved at gøre det hver morgen vil du køre din hjerne på rette spor mod succes. Fordi bogen er så lille kan du altid have den med dig og dermed tage den frem hver gang du har et par minutter for at gennemgå dit mål og arbejde på dine planer om at opnå det.

10: Visualisering gør drømme til virkelighed.
Brug et par minutter hver morgen efter du har skrevet dit mål ned flere gange, på at visualisere dit mål som om det allerede var opfyldt. Se hvert mål i dit sind som om det allerede var virkelighed. Tænk over, hvordan du vil have det, når du har opnået dit mål. Vil du føle dig stolt, afslappet, boblende af lykke? Se dig selv nyde frugterne af at have opfyldt din drøm. Slut af med et smil, slap af og begynd din dag.

Når du tænker på og visualiserer dine mål og drømme bliver du mere positiv, målrettet og kreativ. Du skaber en klar, spændende fremtidsvision af dine drømme og mål der bliver til virkelighed. Ved hjælp af Law of Attraction vil du opleve, at du ligesom en kraftig magnet begynder at suge lige præcis de folk, begivenheder og ressourcer ind i dit liv som du har brug for til at opfylde selv dine vildeste fantasier.

Visualisering er kraftfuld. Du får hvad du ser. Men du må visualisere med følelse. Tanker alene er ikke nok, du må rent faktisk føle, at dit mål allerede er opnået. Tænk på hvor meget du brænder for det og læg følelser i – kort sagt må du tænke på, hvor meget du brænder for det. Når du lukker øjnene og visualiserer, må du fremkalde den følelse, du vil have, når dit mål er opnået!

For at styrke din evne til at visualisere og stadfæste kan du købe blade og magasiner med billeder af dine mål (job, familie, rigdom, huse, ferier osv.) som du ønsker at nå en dag. Klip dem ud og sæt dem op rundt omkring derhjemme og på arbejdet. Tænk over og forestil dig dem igen som om de allerede er opnået.

Går vi tilbage til vores mål om at tabe 5 kg kropsfedt, så prøv at visualisere det, føl fedtet smelte af dig og musklerne træde frem i stedet mens du træner. Se for dig, hvor godt du vil have det når du har implementeret de kostråd, der vil give dig de byggestene, der skal til for at bygge en smuk krop.

Forestil dig et liv med et skudsikkert helbred og masser af energi. Tag dig tid hver dag til at se det for dig. Gør dette om aftenen eller når du står op om morgenen, mens du læser og gennemskriver dine mål. Resultatet vil overraske dig!

Du tænker måske, at du ikke kan nå dine mål eller dine venner og familie siger, det er umuligt, men man kan hvad man vil, som Einstein sagde: “what the mind can conceive, you can achieve”. Det faktum, at du kan skrive det ned og visualisere det, betyder, at det er muligt at opnå det. De eneste spørgsmål er, hvor brændende, du ønsker det? Er du villig til at betale prisen forud for at opnå det? Kun du kan besvare de spørgsmål.

Nøglen til et lykkeligt liv er at vide præcist, hvad du ønsker i alle områder af dit liv. Du øger mangefold chancen for at få succes ved at skrive klare specifikke, målbare mål ned sammen med detaljerede planer for, hvordan de skal opnås, og ved at akkompagnere dette med et brændende ønske om at nå dem. Ved at vide hvad du vil, vil du øge sandsynligheden betragteligt for, at du får det. Du kan jo ikke nå et mål, du ikke kan se!

Et menneske uden mål er som en bil, der kører uden rat, kører i hvilken som helst retning alt efter hvad vej, vinden blæser, eller vejen drejer. Men en person med klare, specifikke mål vil styre lige mod sin destination.

Når du arbejder og gør fremskridt og skridt for skridt bevæger dig tættere på noget, der er vigtigt for dig, genererer du inden i dig selv en vedholdende følelse af succes og opnåelse. Du føler dig mere positiv og motiveret. Du føler, at du har kontrol over dit eget liv. Du bliver gladere og mere “hel”. Du føler dig som en vinder, og du vil snart udvikle det psykiske moment der gør dig i stand til at overkomme forhindringer og pløje modstandere af banen efterhånden som du bevæger dig mod opnåelse af de mål, der er vigtigst for dig.

Tag 100% ansvar for dit eget liv og alt hvad der sker dig!

Eftersom du er et produkt af dine tanker, og kun du kan tænke dine egne tanker, er du fuldstændigt ansvarlig for hvert aspekt af dit eget liv. Du er hvor du er og hvad du er, fordi DU har besluttet dig for det. Hvis der er noget ved dit liv, du ikke kan lide, så er du ansvarlig for at ændre på det.

Alt, hvad du er eller nogensinde vil blive i fremtiden, er et resultat af dine handlinger. Din skæbne bestemmes i stort omfang af, hvad du gør eller ikke får gjort, dag for dag, år for år.

Din fremtid er i dine hænder og ingen andens. Begynd straks på at tage 100% ansvar, ingen skyden skylden på andre og ingen dårlige undskyldninger for alt, hvad der sker dig. Udøv din egen personlige styrke og tag kontrol over dine egne tanker, ord og handlinger. Bliv herre over dit eget liv.

Desværre håber de fleste konstant på, at noget godt skal dumpe ned i deres turban. De spiller lotto og bruger timer foran fjernsynet hver eneste dag, og beklager sig over deres liv.

De er irriterede på succesrige mennesker, men er ikke villige til at gøre det hårde stykke arbejde og ofre det, der skal til for at få succes. Begå ikke den samme fejltagelse som dem. Nægt at komme med dårlige undskyldninger, at bebrejde andre, eller at beklage dig over din situation.

Vær modig nok til at tage 100% ansvar for dit liv, hvilket også betyder, at resultaterne helt og holdent tilfalder dig. Hav modet til at gentage igen og igen “Jeg er 100% ansvarlig”. Så når noget går galt, så fokusér på løsningen i stedet for på problemet! Spørg dig selv: Hvad skal jeg nu gøre? Hvad er det næste skridt? Hvad er løsningen?

Accept af ansvar er en stor frigørelse. Det gør dig fuldstændigt til herre over dit eget liv, og alt hvad der sker dig. Eftersom dine tanker kontrollerer din fremtid, kan du ved at bestemme over dine tanker kontrollere resten af dit liv og dermed kan du opfylde alle dine drømme.

Lad fortiden hvile hvor den hører til – fokusér på fremtiden

Lad være med at gøre dig til et offer og med at blive holdt tilbage på grund af de fejl, du har begået i fortiden. Dine valg og dine beslutninger fra fortiden skal ikke diktere din fremtid. Det var dengang, men dette er nu. Den, der begik disse fejltagelser, var en tidligere udgave af dig. I dag er du blevet klogere og langt mere moden.

Du kan beslutte dig for at træffe nye beslutninger baseret på den person, du er i dag. Bryd med fortiden, slip de kræfter fri, du har inden i dig og skab din egen fremtid, så den stemmer overens med dine drømme.

“A man as a general rule owes very little to what he is born with, a man is what he makes of himself” Alexander Graham Bell

Det er ligegyldigt hvor du kommer fra, det eneste, der virkelig tæller, er, hvor du er på vej hen. Fortid er fortid og kan ikke ændres. Den tjener kun til at give dig en ledetråd og den erfaring og viden, der gør dig i stand til at træffe bedre beslutninger i fremtiden. Alt, der betyder noget, er, hvor du skal hen nu og i fremtiden. Lad være med at græde over spildt mælk. Du kan alligevel ikke få det igen.

Fokusér al din opmærksomhed på hvad du ønsker at opleve i fremtiden og begynd at tænke og bevæge dig i den retning. Det fantastiske ved at være et menneske er, at du selv kan overtage styringen over dit eget liv og dirigere din fremtid i den retning, du vil.

En positiv mental attitude

En positiv mental attitude hænger nøje sammen med succes i alle henseender i dit liv. De mennesker, vi bedst kan lide, og som vi gerne vil være sammen med og gerne vil sættes i sammenhæng med, er oftest dem, der generelt er glade og optimistiske omkring såvel deres private liv som deres arbejde. Ingen ønsker at bruge sin tid sammen med en negativ person, der hele tiden beklager sig.

Stress er uundgåeligt. Problemer kan synes uden løsning. Alle kommer ud for fejl og skuffelser. Den eneste ting, du har fuldstændigt kontrol over er, hvordan du reagerer på disse stressende situationer.

Er glasset halvt fyldt eller halvt tomt? Det er op til dig! Hvis du reagerer på en positiv og konstruktiv måde, vil du bevare en positiv attitude. Når dit sind er roligt og klart, er du langt mere kreativ og vågen. Du vil bedre være i stand til at se flere udveje af dit problem, og til at blive ved med at arbejde dig fremad mod dine mål.

“Thought is the source of all wealth, all success, all material gain, all great discoveries, and inventions, and of all achievement”. Claud M. Bristol

Enhver succesrig person har oplevet utallige midlertidige fejlslagne forsøg, forhindringer og endda nederlag i sit liv. Men det er evnen til at reagere positivt og konstruktivt på sådanne hindringer der i sidste ende har ført til deres succes. Faktisk er fejlslagne forsøg en forudsætning for succes idet det lærer én at komme igen og gør én endnu stærkere end før!

“Failure is merely an opportunity to more intelligently begin again.” Henry Ford.

Lad ikke den store mængde negativ information fra fjernsyn og aviser trække dig ned. Vær positiv og omgiv dig med positive mennesker der giver dig masser af energi. Hvis noget ubehageligt sker dig, så lad være med at blive sur for det udløser en række reflekser, der lukker ned for de mest kreative dele af din hjerne.

Acceptér i stedet problemerne som midlertidige, lær af dem og kom så videre og fokusér på positive ting. Dette er en evne, man må lære og som kun kan læres i praksis. Succesrige mænd og kvinder har arbejdet hårdt på altid at se positivt på situationen.

En positiv tanke har 100 gange mere styrke end en negativ tanke. Så vælg dine tanker med omhu, det gør ikke noget at få en negativ tanke en gang i mellem, bare sørg for hurtigt at acceptere den og så skift den ud med noget mere positivt på linie med dine mål og drømme. Ved at gøre dette bliver du dit eget livsværk, du er Michael Angelo, nyd erfaringen og hav det SJOVT med det.

Sværg fra nu af at udvikle og bevare en positiv mental attitude - lige meget hvad der sker. 

Positiv selv-snak

En af de mest magtfulde øvelser til mental programmering, er positiv selv-snak. Vær dit eget heppekor og tal hele tiden positivt til dig selv. Sig til dig selv: “Jeg er den bedste”, “Jeg kan lide mig selv”, “Jeg elsker mig selv”, ved at sige en af disse ting eller noget andet positivt vil du få det godt med dig selv, og du vil blive mere motiveret. Du bliver mere fokuseret, mere målrettet.

Desuden har psykologer fundet ud af, at ved at sige “Jeg kan” fejer man al sin frygt for at fejle af banen, og det er netop den frygt, der ofte afholder dig fra at prøve. Gentag disse ord om og om igen for dig selv hver eneste gang du er bange for at prøve noget eller i tvivl om du nu også tør gøre noget, du egentlig gerne vil.

Sig meget entusiastisk til dig selv: “Jeg kan godt, jeg kan godt, jeg kan godt!” Når du begynder at sige “Jeg kan godt, jeg kan godt” sender du denne besked dybt ind i din underbevidsthed. Beskeden fjerner din frygt og opbygger din selvtillid.

Træn din bevidsthed – et personligt mentalt fitness program

Ligesom du bliver hvad du spiser, bliver du også til hvad du giver din hjerne at spise. Spis sunde økologiske fødevarer hver dag for at give din krop de næringsstoffer og de byggestene, den har brug for for at give dig et fantastisk helbred og masser af energi. På samme måde må du også give din bevidsthed sund mental føde hver eneste dag for at holde dig selv sund og glad, optimistisk og klar til enhver udfordring i livet.

“More gold has been mined from the thoughts of men than has ever been taken from the earth.” – Napoleon Hill

Mange af dine følelser bestemmes af din selv-snak, dvs af den måde, du snakker til dig selv. Ved at kontrollere og styre din indre dialog kan du tage kontrol over dine tanker, følelser, handlinger og i sidste ende over din egen fremtid.

For at være glad og have succes må du få fokus væk fra det negative det, du ikke ønsker, og over på det positive – det, du ønsker af dit liv. Hvis du ikke bevidst og tilsigtet tænker på og taler om de ting, du ønsker, har du en naturlig tendens til at begynde at tænke på de ting, du frygter eller ikke ønsker, der skal ske, og på de mennesker eller situationer, der gør dig sur eller trist.

Hvis du ikke tager et stramt greb i din bevidsthed og hele tiden sørger for at holde dine tanker fokuseret på hvor du gerne vil hen, vil du helt sikkert ryge ind i den negativitet, og det liv, alt for mange mennesker har i dag.

Tal om dig selv og dit liv på den måde, du gerne vil have de skal være, ikke på den måde, de måske lige er for tiden. Husk, før du kan opleve det i virkeligheden, må du overbevise din underbevidsthed om, at du allerede har det. Hvis du ikke føler dig positiv og entusiastisk i dette øjeblik, så lad som om du er det. “Fake it until you make it”

Din underbevidsthed, der styrer din attitude, din personlighed, dit kropssprog, dine følelser, dit stressniveau og din energi, er lige så automatisk som en computer. Den har ingen evne til at tænke eller beslutte selv.

Den accepterer blot instruktioner. Det er som om din bevidsthed er gartneren og din underbevidsthed er haven. Du kan enten plante blomster eller ukrudt og begge dele vil gro, men hvis du ikke planter blomster, vil haven fyldes op med ukrudt helt af sig selv!

Du kan overkomme ethvert optræk til negative tanker ved i stedet at fokusere på dine mål og drømme. Hver gang der sker noget, der gør dig sur, så neutralisér de negative tanker ved at at tænke på dine mål, især på dit største og mest fantastiske mål. Tal om, tænk på, visualisér og føl dine mål som om de allerede var nået. Tal til dig selv om hvad du ønsker, og brug det til at holde dine tanker væk fra det, du ikke ønsker.

Hver gang du kommer ud for et problem, så disciplinér dig selv til at tænke på løsningen og lad være med at fokusere på selve problemet. Lad være med at blive ved med at gennemgå problemet inden i hovedet; glem hvis skyld det var og lad være med at overveje, hvad du skulle have gjort anderledes.

Tænk i stedet på løsningen og på, hvad du skal gøre nu. I det øjeblik, du begynder at tænke på, hvad du kan gøre, klarer din bevidsthed op. Du bliver positiv og konstruktiv. Du overtager igen styringen.

Tænk over hvor du skal hen, i stedet for hvor du har været. Tænk over dit ideelle liv og de vidunderlige muligheder, der ligger foran dig. Dine fremtidsdrømme vil virke naturligt opløftende og positive. Mens du tænker på dem, kan du ikke samtidigt tænke på noget, der holder dig tilbage og trækker dig ned.

Da du har tendens til at være følsom overfor dine omgivelser, må du tage kontrol over de faktorer, du tillader at nærme sig din bevidsthed. Ligesom du kun vil spise sunde, økologiske fødevarer, hvis du vil være sund og i fysisk god form, må du også sørge for udelukkende at indtage sunde, nærende påvirkninger, hvis du vil være i god mental form. Omgiv dig med positive og glade mennesker, læs inspirerende bøger, hør positive lydbøger etc.

En af de bedste måder at forbedre sig er at omgive sig med succesrige, positive og glade mennesker. Ved at bruge tid med andre positive mennesker får du energi og bliver kreativ, og det gør dig entusiastisk i forhold til det, du er i gang med. Derimod vil det trække dig ned, hvis du tilbringer for meget tid i selskab med negative mennesker!

Når du taler med succesrige og glade mennesker, vil du opdage, at de tænker på og taler om deres drømme, om de ting, de ønsker sig og de ting, de gerne vil gøre. De tænker på, hvad de må gøre, og hvad de må opnå for at opfylde deres drømme, og hvordan deres drømme vil være, når de er gået i opfyldelse. Hvad er det ulykkelige mennesker tænker på hele tiden?

Undgå negative tanker

Når du taler med triste mennesker og spørger dem, hvad de oftest tænker på, vil du finde ud af, at de stort set alle sammen tænker på deres problemer, deres regninger, deres negative forhold, og alle livets besværligheder. De fylder deres hjerner med tanker om, hvor få penge de har, hvor dyrt alting er, og at de kunne tænke sig at have et bedre liv.

Jo mere du tænker på eller taler om de mennesker og de situationer, der gør dig vred eller ked af det, jo mere vred og ulykkelig bliver du. Negative følelser undertrykker faktisk både din fysik og din psyke. De stjæler din energi. De tager kræfterne fra dig. De undertrykker dit immunforsvar og gør dig mere sårbar overfor sygdomme.

De udmatter dig og tager modet fra dig. De underminerer din selvtillid og din entusiasme, og de reducerer din effektivitet. Et ukontrolleret udbrud af vrede kan kræve lige så meget energi som 8 timers arbejde!

Takket være Law of Attraction får du i langt de fleste tilfælde mere af det, du taler om og tænker på. Så folk, der bekymrer sig om penge hele tiden vil altid få flere pengeproblemer.

Folk, der tænker og taler negativt om andre, vil altid have problemer i deres forhold. Folk, der beklager sig over deres job, vil altid have problemer på arbejdet osv. for mere af det samme giver altid mere af det samme.

Når du bekymrer dig trækker du flere af de ting, du bekymrer dig om ind i dit liv. Så du må sørge for altid kun at tænke på, tale om og forestille, dig de ting, du ønsker dig. Nægt at dvæle ved de ting, du ikke ønsker. Du må gøre alt, hvad der er muligt, for at sikre dig, at disse mentale principper og love arbejder for dig og ikke mod dig. Dette er essentielt for at skabe din drømmefremtid!

Når du tænker på noget, du ønsker eller behøver, men som du ikke har penge til pt., så i stedet for at sige: "Det har jeg ikke råd til", så spørg dig selv: "Hvordan får jeg råd til det?" eller ”Hvordan kan jeg få det?“. Fokusér altid på løsningen og på, hvordan du kan komme fra, hvor du er i dag, til der hvor du gerne vil være i fremtiden. En sådan positiv attitude vil ændre dit liv.

Eftersom du kun kan tænke på én ting ad gangen, kan du ikke tænke på din frygt og dine bekymringer, hvis du tænker på dine mål og på, hvordan du skal nå dem! Ernær din hjerne fra morgen til aften med ord, billeder, information og ideer, der stemmer overens med dine mål for økonomisk succes.

Tillæg dig vanen at tænke positivt og med selvtillid på hvert aspekt i dit liv. Læs historier, bøger og artikler om andre succesrige mennesker. Tænk på, hvordan du kan blive ligesom dem. Visualisér dig selv, fantasér og forestil dig i dine tanker, at du er ligesom den slags mennesker som du beundrer og respekterer og gerne vil være som. Bliv betingelsesløst forelsket i dig selv!

Bliv forelsket i dig selv

Du er et geni, du er begavet med unikke og særlige talenter. Det er din skæbne at have et fantastisk liv, fyldt med glæde, lykke, sjov og ubegrænset succes. Udgangspunktet for at have et lykkeligt liv er at elske dig selv. Hvis du ikke elsker dig selv, kan ingen andre elske dig. Andre mennesker kan kun elske dig så meget, som du elsker dig selv. Men hvordan bliver man vildt og betingelsesløst forelsket i sig selv?

Du bliver forelsket i dig selv ved at finde ud af hvem du gerne vil være og blive, ved at tage dig tiden til at tænke over dine værdier og sætte dig nogle mål og formulere en målsætning. Lev derefter dit liv og udfør alle dine handlinger ved at være tro mod din etik. Jo mere du gør alt dette, jo mere forelsket bliver du i dig selv!

Her er et lille trick til at få lidt mere fart på processen. Før du læser videre, så gå hen foran et spejl og sig højt “Jeg elsker mig selv” 5 gange. Ikke noget med at snyde, læg denne artikel ned straks og gå hen foran spejlet og sig højt “Jeg elsker mig selv” 5 gange. Lagde du mærke til, hvad der skete?

Ja, du begyndte at smile ikke? Ligesom du er et produkt af dine tanker, er du også et produkt af det, du siger om dig selv. De stærkeste ord, du kan sige til dig selv, især hvis du føler dig nede i kulkælderen eller er irriteret over et eller andet, er ordene ”Jeg elsker virkelig mig selv uden betingelser” eller ”Jeg holder af mig selv”!

Det er fordi at når du siger “Jeg elsker mig selv” eller ”Jeg holder af mig selv”, sender du denne positive besked dybt ind i din underbevidsthed. Jo mere du elsker eller holder af dig selv, jo mere selvtillid vil du have. Jo mere selvtillid du har, jo bedre vil du begå dig på alle områder af dit liv.

Så gentag for dig selv hver eneste dag, især når du står op og inden du går i seng: ”Jeg elsker og holder af mig selv uden betingelser! Jeg er et godt menneske og jeg vil altid gøre mit bedste i alt hvad jeg foretager mig. Jeg er en stor succes. Alt hvad der sker mig hører til processen at opnå lykke. Jeg er taknemmelig for alt hvad jeg har og jeg ved, at jeg vil være en succes. 

DU er et geni, DU er perfekt, DU er unik

Du har al den hjernekapacitet, du nogensinde vil få brug for, for at opnå ethvert mål, du sætter dig. Du bærer på kapaciteten til at fungere på langt højere intelligens- og kreativitetsniveauer, end du nogensinde har gjort. Vidste du, at din hjerne har 100 milliarder celler, der hver især er forbundet til 20.000 andre celler?

Det betyder, at det potentielle antal tanker og ideer, du kan generere, er uoverskueligt højt. Der findes ikke det problem, du ikke kan løse, den forhindring, du ikke kan overkomme eller det mål, du ikke kan nå, når først du begynder at anvende den utrolige hjernekapacitet, du går og bærer rundt på. Faktisk er dit potentiale ubegrænset. DU er et geni, også selvom du ikke er klar over det!

Du har kapaciteten til at lære utrolige ting og til at huske mere information, end du kan forestille dig. Succesrige mennesker fylder deres hjerner med tanker, ord og billeder af godt helbred, af glæde og lykke og af økonomisk tryghed det meste af tiden og det er derfor, de har den succes, de har! Disse tanker aktiverer hjernebarken, den del af hjernen, der gør dig mere opmærksom på og følsom overfor de ting, du har brug for for at opnå dine drømme.

Hvis du for eksempel beslutter dig for at starte en ny virksomhed, vil du begynde at se nyheder og informationer om din potentielle virksomhed alle vegne. Hver gang emnet nævnes i aviser, blade eller i fjernsynet, vil det springe dig i øjnene. Disse notitser har altid været der, men nu hvor du har aktiveret din hjerne til at samle dem op, fanger de din opmærksomhed langt oftere og langt mere aktivt end før.

Nøglen, der kan åbne for dit geni, er at finde ud af, hvad der gør dig glad og at gøre, hvad du kan lide at gøre! De fleste mennesker lader sig bare styre gennem dagen uden at tænke over, hvad der egentlig gør dem glade. Hvis du ikke ved, hvad du ønsker, vil du aldrig opnå det, for som nævnt tidligere i denne artikel kan du ikke ramme et mål, du ikke kan se!

De fleste mennesker har ikke taget sig tid til at tænke over, hvad de vil have ud af livet, og derfor har de tendens til at tale om sig selv på en negativ måde. Folks indre dialog handler oftest om de ting, de frygter, om deres bekymringer, om de mennesker, de er gale på, om deres problemer osv.

Men du er anderledes, for du ved, at for at få succes må du tænke på, hvad du vil have ud af livet, og du må være bevidst om at holde dine ord og din indre dialog i overensstemmelse med hvad du ønsker at opnå og for at gøre dette, må du tænke over, hvad der gør dig glad!

Hvis du havde en tryllestav og kunne udleve dine vildeste drømme og ændre lige præcis det, ved dit liv, som du har lyst til at ændre, hvad skulle det så være? Hvad ville du forsøge hvis der absolut ingen begrænsninger var, hvis du vidste, at du ikke kunne fejle? Hvis du var garanteret succes, hvilke mål ville du så sætte dig?

Ville det være et nyt job, en glad familie, dit drømmehus, rigdom, eller at leve et langt og lykkeligt liv? Tag den tid, der skal til, for at skrive en plan ned over hvad du ønsker af livet og skriv dine vigtigste værdier og mål ned.

Konklusion

Du kan begynde til hver en tid på at skabe din egen drømmefremtid. Det er ikke dine tidligere tanker og handlinger, der bestemmer dit liv og din skæbne. Det er kun de tanker, du tænker lige nu og her. Du er ikke bundet af fejltagelser i fortiden eller af usikkerhed for fremtiden. Fra nu af skal du lade fortiden hvile, sket er sket, og det kan du ikke ændre på, du kan kun lære af det.

Nu må du flytte fokus fremad mod det, du ønsker resten af livet. Du og kun du er 100 % ansvarlig og har fuldstændigt kontrol over din egen skæbne og fremtid. Dit potentiale er ubegrænset, for du er fri til at tænke dine egne tanker lige nu og her, og det, du tænker på, bestemmer, hvor dit liv bevæger sig hen.

“If we did all the things we are capable of doing, we would literally astonish ourselves” – Thomas Edison

Du ved og forstår nu, at Law of Attraction er det vigtigste princip i menneskets liv. Det er fundamentet for religion, filosofi, metafysik, psykologi, succes og for livet selv. Law of Attraction er hemmeligheden bag ubegrænset glæde, godt helbred, lykkelige forhold, kærlighed, ungdom og alt, hvad du nogensinde har drømt om.

The Law of Attraction = “Du er et produkt af de tanker, du har det meste af tiden”

Denne naturlov er den vigtigste lov i Universet; den bekræfter, at din ydre verden er et spejlbillede af din indre verden. Hvad der sker på ydersiden er i stort omfang en spejling af, hvad der foregår inden i dig. Din hjerne har ufatteligt store kræfter. Dine tanker kontrollerer og bestemmer alt hvad der sker dig.

De kan forøge eller sinke din hjerterytme, påvirke din fordøjelse, ændre den kemiske sammensætning af dit blod og hjælpe dig til at falde i søvn eller til at holde dig vågen om natten. Dine tanker kan med det samme gøre dig glad eller trist, positiv eller negativ, stærk eller svag.

Dit liv spejler dine tanker. Din evne til at holde dine tanker på hvad du ønsker og fra det, du ikke ønsker, vil bestemme dit niveau af glæde og godt helbred mere end noget andet i livet. Dette er The SECRET til glæde og succes.

Der er kun én ting, du har fuldstændigt kontrol over, og det er indholdet af din egen hjerne. Det er menenskets største gave, at vi kan bestemme, hvad vi tænker på. Denne kraft er alt, hvad du behøver for at skabe dig et vidunderligt liv. Hvis du ændrer dine tanker, ændrer du også dit liv. Så simpelt er det.

Hvert øjeblik i løbet af dagen har du valg, valget om at kæmpe mere, valget om at skabe mere glæde og frihed. Hvis du fokuserer på det negative, vil du opleve, at livet bliver hårdere. Hvis du fokuserer på det positive, vil du opleve, at livet bliver nemmere.
Alle vil gerne være glade, raske, populære, velhavende og have succes med alt, hvad de gør.

Den eneste måde, du kan opnå og nyde alt dette, er at skabe din egen fremtid. Og den gode nyhed er, at vi aldrig har haft bedre muligheder for at opfylde vores drømme og nå vores mål, end vi har i dag.

Vi lever i en fantastisk tid for mennesket. Aldrig har vi haft så mange muligheder for at blive alt det, vi vil, og for at nå vore mål og drømme. Der er ingen grænser for, hvad du kan opnå bortset fra de begrænsninger, du lægger på dig selv med dine egne tanker.

Når du starter processen med at arbejde med dig selv for indvendigt at skabe et klart billede af det, du ønsker at nyde på ydersiden, kan det gå lidt langsomt i starten. Bare hold ved; når du bliver ved med at tænke, gøre og visualisere de rigtige ting på den rette måde, vil du snart se utrolige resultater.

Nøglen er at starte netop nu og aldrig give op. Så når du tager dig tid til at tænke dine værdier og din overbevisning igennem og dernæst giver dig til fuldt ud at leve dit liv i overbevisning dermed, vil du føle et sug af mental styrke og glæde. Du vil føle dig stærkere og mere værd. Du vil få mere tro på, at du kan nå de mål, du sætter dig, og du vil blive forelsket i dig selv!

Så formulér din målsætning og skriv den ned, overvej hvem du er, dine værdier, og hvad der virkelig gør dig glad, og begynd så at organisere dit liv omkring det. Lav dig en vision for din ideelle fremtid og livsstil; hvis dit liv var perfekt i alle henseender, hvordan ville det så være? Sæt dig ned og skriv din egen personlige drømmeliste.

Forestil dig, at du kan få al den tid, de penge og de evner, du har brug for. Hvad er det, du virkelig ønsker? Du må investere noget tid i at overveje disse ting, for ingen andre gør det for dig.

Desværre har under 3 % af voksne mennesker klare nedskrevne mål og planer for, hvordan de vil nå dem. Men studier har vist, at hvis du ikke bare skriver dine mål ned, men også laver en plan for, hvordan du skal realisere dem, øger du betragteligt dine chancer for succes. Så lav en liste med de 10 mål, du gerne vil nå på de næste 12 måneder; skriv dem ned som om de allerede er nået ved at følge de 10 skridt, du fik i denne artikel.

Din målsætning og dine mål vil give dig et klart punkt at styre imod, det, du gerne vil have ud af livet, og hvor du vil hen. Vælg at have billeder og tanker i dit hoved der virkelig stemmer overens med dine drømme og mål.

Du ved nu, at den måde, du tænker om dig selv og dit liv bestemmer alt, hvad der sker dig. Dit primære ansvar i livet er at tage fud kontrol over dine tanker og at holde dine ord og tanker klart fokuseret på de ting, du virkelig ønsker. Tilsvarende må du nægte at tænke på alle de ting, du ikke ønsker. Denne simple opskrift er den egentlige nøgle til sundhed, glæde og personlig succes og vil tillade dig at få fuld kontrol over dit liv.

Du har nu den viden, der skal til, og den styrke, du har brug for, for at undgå den fejltagelse at tænke negative tanker i stedet for at fokusere din mentale styrke på hvad du vil have ud af livet og hvordan du skal få det. Hjernen har brug for træning ligesom resten af kroppen, og jo mere du arbejder på at tænke positivt jo hurtigere vil det blive en vane og falde dig helt naturligt.

Når du sætter dig ned og tænker over, hvilken slags menneske, du er eller gerne vil blive og hvilke værdier, du gerne vil leve efter, sætter dig klare mål og formulerer din målsætning, har du taget et syvmileskridt mod ubegrænset lykke. Nu må du bare fylde dit indre med planer og positive tanker om, hvordan du skal få de ting ud af livet, der vil gøre dig glad. Ja, så enkelt er det!

Din største udfordring og dit største ansvar overfor dig selv er inden i dig selv at skabe de tanker, følelser og billeder af det, du gerne vil opleve på ydersiden. Ved at gøre dette aktiverer du alle dine mentale kræfter og får Universets kræfter igang med at arbejde på dine vegne. Du tager fuldstændig styring over dit eget liv.

Så se at komme i gang med at bruge Law of Attraction, anvend denne kraftfulde lov på alle områder af dit liv, fra helbred til velstand, fra succes til forhold. Drøm stort og skab inden i dig selv det, du gerne vil nyde uden på, og du kan opnå alt. Brug nogle minutter på at skrive dine mål og din målsætning ned; slip dit ubegrænsede potentiale fri og vær klar til at få utrolige resultater!

Øvelser for at komme i gang:

1. Vær taknemmelig for alt, hvad du har.
2. Definér klart hvilken type person du gerne vil være og dine mål for livet.
3. Formulér dine mål ved hjælp af de 10 skridt ovenfor og lav detaljerede planer for, hvordan du skal nå dem.
4. Sværg på, at fra dette øjeblik vil du kun tænke på og tale om de ting, du virkelig ønsker i livet. Hvad er det?
5. Får du negative tanker ind i dit hoved, så erstat dem straks med noget positivt i overensstemmelse med dine drømme og mål. Ved at gøre dette, vil du takket være Law of Attraction tiltrække de mennesker, hændelser og redskaber, som du har brug for for at opfylde dine drømme.
6. Omgiv dig med positive og glade mennesker.

Læs mere om The Secret
The Secret præsentationen som lydbog af høj kvalitet: www.alun.dk/shop/CD-The-Secret.asp

The Secret DVD spændende dokumentarreportage: www.alun.dk/shop/DVD-The-Secret.asp

The Secret bog:
www.alun.dk/shop/bogen-the-secret.asp

The Secret pakke med bog, DVD og CD-sæt: www.alun.dk/shop/Pakke-The-Secret.asp

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Lotte skrev denne kommentar:
22-03-2015 04:20:29

Helt vild dejlig og fantastisk artikel !!! Har alt for længe tænkt og bekymret mig om det dårlige/negative i mit liv. Det jeg har fået ud af det, er bare endnu mere negativitet og frygtlige "oplevelser". Denne artikel, sammen med "The secret", vil fremover hjælpe mig på vej mod mit rette mål for mit liv :). Lotte


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley