❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Mit møde med Dalai Lama i Dharamsala i Indien

Skrevet 31-10-2022 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Mit møde med Dalai Lama i Dharamsala i Indien

I sidste uge fløj jeg til Dharamsala i Indien for at møde den 87-årige Dalai Lama sammen med internationale “changemakers” og unge aktivister fra 23 lande. Vi var samlet til ”Better WE better WORLD” arrangementet. For mig personligt var det en drøm, der gik i opfyldelse, da Hans Hellighed er den person, jeg respekterer mest på planeten. Kunne du tænke dig at høre, hvad han havde at sige?


Siddende stille, med en sitrene spænding, jeg kun har oplevet før mine børns fødsel, ventede jeg tålmodigt med mine kolleger.
 
Da Dalai Lama trådte ind i rummet og jeg hørte hans karakteristiske og glade latter, begyndte mit hjerte at banke.
 
Jeg sad nu kun få meter fra en af ​​de store åndelige og humanitære ledere af vores smukke planet.
 
Tårer af glæde og taknemmelighed begyndte at strømme, da han begyndte at tale.
 
Det er én ting at læse hans visdom i ​​hans bøger. Det er noget andet at være i stand til at se ind i hans kærlige øjne, blive mødt af hans smukke smil, mens han taler direkte til dig.
 

Det centrale budskab, han formidlede til os, var:
  • Vi er alle brødre og søstre.
  • Kærlighed, venlighed og medfølelse er i sandhed menneskelig natur.
  • Vi har brug for flere kvindelige ledere, der kan bruge deres moderinstinkt til bedre at guide os til at gøre verden til et bedre sted.
  • Krige og våben er en meget indbringende industri men det er tid til at lægge våbnene.
  • Fred og fællesskab er den eneste vej frem for os.
Tak fordi du har været med til at gøre dette unikke møde muligt for mig. Hvis det ikke var for dig og alle jer andre, der har besøgt denne hjemmeside gennem årene, så havde denne rejse for livet ikke været mulig.
 
En stor tak også til Paul Luftenegger (den fantastiske musiker der spillede til Bruce Lipton eventet), som introducerede mig til Sofia og Khoa, grundlæggerne af “Better WE better WORLD”.

Og til sidst, tak til vores lærer Samdhong Rinpoche (Tibets premierminister i mere end 10 år), som gjorde et fantastisk stykke arbejde med at vejlede os under turen til Indien. 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Ileana Schrøder skrev denne kommentar:
02-11-2022 21:43:09

Tidligere mente jeg også at der skulle være flere kvindelige ledere som kunne bruge deres moderinstinkt, men på det seneste er jeg blevet skuffet over at konstatere at der nu er netop flere kvindelige ledere i verden, men de fleste er ligeså krigeriske som mange af de mandlige ledere.


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley