❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Kom og deltag sammen med mig i X Factor på fredag!

Skrevet 10-01-2012 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Kom og deltag sammen med mig i X Factor på fredag!

Har du X Factor? Jeg har gode nyheder til dig. Det har du. Hvis du ikke tror mig, så giv mig nogle få minutter, og jeg vil vise dig, at ligegyldig hvem du er, så har du virkelig X Factor.


Jeg er vild med X Factor. Jeg mener det. Selv om jeg sjældent ser TV, så elsker jeg X Factor.

Er du parat til at følge med mig med til vores X Factor?

Bare rolig. Jeg vil ikke gøre Blachman frustreret ved at demonstrere mit sangtalent eller mangel på samme.

Det ville jeg ikke nænne at gøre over for den stakkels mand eller nogen som helst anden for den sags skyld.

På nuværende tidspunkt spørger du sikkert dig selv, hvorfor du læser en artikel om X Factor, skrevet af mig, når jeg åbenlyst ikke har en tone i livet?

Ganske simpelt fordi …

Du, ja DU har X Factor, og her kommer forklaringen!

Som jeg sagde indledningsvis, så elsker jeg X Factor, og programmet efterlader mig altid med tårer, der strømmer ned ad kinderne.

Det er glædestårer over at se mennesker, unge som gamle, som udlever deres drømme.

Nogle får succes, andre gør ikke, men pointen er, at de alle tager det første skridt.

Er du klar til at tage første skridt?

Mens jeg kigger på X Factor tænker jeg ofte på dig, ja DIG, den, du ser i spejlet hver morgen.

Hvorfor?

Fordi jeg ved, du har X Factor.

Jeg laver ikke sjov; jeg ved, at du har X Factor.

Nej, jeg er ikke blevet kugleskør. Selv om vi måske aldrig har mødt hinanden, så ved jeg, at du har X Factor.

Her kommer forklaringen:

ALLE, også den vidunderlige person, DU ser i spejlet hver morgen, har X Factor …

Dybt i mig selv ved jeg, at du er skabt til succes. Du er unik; der har aldrig før været nogen som dig på denne planet. Du har et utroligt ubenyttet talent og potentiale, som hvis det bliver plejet og anvendt, kan give dig alt det, du ønsker fra livet.

Din fremtid er faktisk ubegrænset, og det eneste du behøver at gøre, er at finde ud af, hvad du vil og arbejde hårdt for at få det.

Ved du, at du desuden er meget, meget heldig, fordi vi lever i en usædvanlig spændende tid. Der har aldrig tidligere i menneskets historie været så mange muligheder og potentiale for at realisere vores drømme.

De eneste grænser for, hvad du kan blive, gøre, eller eje, er de grænser, du sætter for dig selv gennem dine egne tanker og overbevisninger.

Mennesket er som hovedregel ikke et resultat af medfødte gener – men af, hvad han udretter. Alexander Graham Bell

Jeg fik tårer i øjnene da jeg skrev ovenstående; jeg håber, at det også rørte dig. Det er mit højeste ønske, at DU er perfekt, som du er, og at det er på tide, at du slipper dit fantastiske potentiale løs. Hvorfor?

Fordi DU fortjener det!

Vi er ved begyndelsen af et nyt år. En ny start for os alle.

Jeg ønsker bare, at du skal vide, at jeg tror på dig, og jeg ved helt sikkert, at du har X Factor.

Slip nu din indre X Factor løs!

Jeg håber, du får en fantastisk dag, og at 2012 er året, hvor alle dine drømme bliver opfyldt.

Hvis du vil se hvordan jeg har fundet min personlige X Factor frem, så klik her.

P.S.: Dit hjemmearbejde til næste uge er at se X Factor sammen med mig i morgen aften, at blive inspireret og derefter at sætte dig et stille sted for at tænke over, hvad din gave til verden er, og hvordan du kan komme til at give den.

P.P.S.: Se nu denne video. Michael er, som for millioner af mennesker rundt om i verden, min lærer, og der er ikke nogen bedre person at lære af på vores planet. Se videoen, og lyt til hans fantastiske visdom.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Kat skrev denne kommentar:
12-01-2012 08:49:28

Kære Alun.
Du virker som et menneske der vil noget med livet, og du fortæller os - at det kun er en selv der sætter grænser for, hvad vi kan opnå, eje og fuldføre. Egentlig er det du siger, meget positivt - Jeg ser hvem du er inspireret af, og jeg håber også du kan være kritisk. - Det med at tænke over, om det nu også føre til meningsfuldhed og fred i hjertet - at eje, få al' succes eller hvad det end måtte være - behøver ikke være ensbetydne med, at du som menneske er glad inden i.. Jeg kan fortælle dig at min krop er syg, men mit hjerte inden i er fyldt af liv.
Selvom jeg måske aldrig deltager i X-factor, så har jeg en dyb glæde i livet, over at vide hvem jeg er, uden at skulle bevise overfor andre at jeg har X-factor,- at jeg har værdig. Jeg er helt enig i, at vi alle er skabte og unikke ( og jeg glæder mig over din positive måde at anskue verden på ) - men tror du vi blev skabt til de ting, du nævner? eller som Michael går meget op i (individuel succes).. Hvad er dette værd, hvis du aldrig lærer at elske dig selv for den du er, inden du jagter andres bekræftigelse.. Det kan du bruge et helt liv på og alligevel ende som "tom" inden i..
Jeg har sat min tillid til Gud, og ikke til mig selv - jeg er ikke nok i mig selv, og jeg kan ikke uden hjælp skabe mig et godt liv og tage de rette beslutninger til gavn for mig selv og andre, - hvis jeg skulle tage hvad jeg selv Lyster - ville jeg ofte ende med at sårer andre. Ærligt tal.. Derfor er Gud min hjælp og min forvandling!

Ved nærmere eftertanke, er mange mennesker som ønsker at vinde verdenen - igang med at miste sig selv.. " den der vil vinde verdenen, skal miste sig selv "
Dette betyder, at man kan fylde sit liv med de ting du nævne, og bruge al' energi på at "vinde" det/dem..
I sidste ende, er disse ting ikke ensbetydne med at du kigger tilbage på dit liv og en dag tænker: Jeg fandt fred trods verdens smerte !! ( for den smerte der er i verdenen, kan vi ikke fornægte, den lever så mange mennesker med og i, hverdag.. Hvem ved, om alle dine positive ord er nok, hvis man ligger med kræft og ud fra din teori, netop her, skal kunne ved egen kræft, hjælpe sig selv via sin egen vilje..?) Jeg er glad for at have sat min tillid, til noget større end jeg selv og igennem Ham, lærer at modnes som menneske både i medgang og modgang. Jeg ønsker dig det bedste. Tro mig :) Lad mig endelig høre fra dig igen.


Iee Christiansen skrev denne kommentar:
12-01-2012 09:13:43

Du gør det! Du gør det jeg til tider efterlyser - en klar udmelding. Men jeg er lidt dobbelttwistet, da jeg har købt varer hos jer . Har penge tilgode hos jer, da jeg modtog 2 knuste glas kokosolie og noget der manglede i pakken. Så jeg åbner for at se hvad I tilbyder, har aldrig fundet ud af, hvad jeg skal have for de tilgodepenge. Nå , men jeg kan li din måde du henvender dig til os - hvad du tager fat i - også denne her til morgen, at vi alle har x-factor. Du har måske gættet, at jeg selv kommer i kontakt med rigtig mange mennesker, da jeg er kropsterapeut og har mange klienter og mange til undervisning i hver uge. Så mange tak for dine ligefremme -klare henvisninger og udtalelser.


Janette skrev denne kommentar:
12-01-2012 09:33:34

Fantastisk!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg fik tårer i øjnene da jeg læste det.


Vis alle kommentarer

Anna Lise Ryberg skrev denne kommentar:
12-01-2012 15:49:11

Hej Alun
Tak for din mail. Den bekræfter mig i at jeg allerede har gjort noget godt for mig selv ved at købe Fivefinger sko.


Tommy Wøldike skrev denne kommentar:
12-01-2012 18:59:05

Virkelig tankevækkende og om ikke andet helt sikkert den rette vej, jeg selv har altid sagt, der er altid noget du er godt til, uanset hvad. :o)) Tak for et godt indslag på en torsdag---


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley