❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Hvad er Danmarks største hemmelighed?

Skrevet 04-07-2011 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hvad er Danmarks største hemmelighed?

Nogle få måneder efter at jeg flyttede fra Skotland til Denmark for 18 år siden, indså jeg, at Danmark har en vidunderlig hemmelighed. At så få danskere kendte til denne fantastiske hemmelighed, overraskede mig.


Omfattende rejseaktivitet i hele verden gennem de sidste 15 år har bestyrket dette indtryk. Her er noget så simpelt og helt gratis, og når du lærer Danmarks skjulte hemmelighed, kan du bogstaveligt transformere dit liv på en nat.

Er du klar til at lære hemmeligheden?

Danmarks hemmelighed er:

Danmark er det bedste land i verden. Det er kun danskerne, der ikke har indset det.

Brug nu venligst et par minutter på at læse videre, så jeg kan forklare, hvorfor jeg mener, denne hemmelighed er så vigtig for dig! Tak.

Jeg elsker Skotland og mine skønne landsmænd, skotterne, men Skotland er, ligesom mange andre europæiske lande (og det gør mig ondt at sige det) et andenklasses land i sammenligning med Danmark.

Du skal ikke bare tro på mig. Tænk lige over det. Hvilket land har så mange muligheder som Danmark?

Fantastisk uddannelsessystem, gode job, et socialt sikkerhedsnet, der hjælper dem i nød, sportsfaciliteter, som overgår alt, vidunderlig natur, muligheder i massevis.  

Men hvad enten du er enig med mig eller ej i, at Danmark er bedst, så er jeg sikker på, at vi kan blive enige om, at vi danskere som nation brokker os alt for meget.

Ja, til trods for, at vi ikke blot lever i et vidunderligt land, men også i en utrolig tidsperiode, så er vi danskere desværre en nation af brokkehoveder.

Lad os holde op med at brokke os over, hvad vi ikke har, og lad os blive mere taknemmelige for, hvad vi har = øjeblikkelig lykke

Er du enig med mig i, at som nation bruger danskerne langt mere tid på at brokke sig over, hvad de ikke har i stedet for at være taknemmelige for, hvad de har?

Vil det være retfærdigt at sige, at danskerne lever i en brokkekultur?

Fokusérer du og dine landsfæller på det halvtomme i stedet for det halvfulde glas for ofte?

Tænk lige over det, og vær ærlig.

Og hvorfor mon Janteloven (du skal ikke tro, du er noget) er så fremtrædende her? Er det et tilfældigt sammentræf?

Jeg siger ikke, at folk i andre lande ikke klager, men jeg siger, at folk her i Danmark beklager sig for meget, alt for meget, og hvis du ikke tror på mig, så åbn bare avisen og kig på overskrifterne, eller se nyhederne. Hvor mange glade historier finder du?

Bob Marley har engang sagt: ”At beklage sig er at bede til djævlen.”

Hvor mange gange om dagen beder du personligt til djævlen? 

Ja, desværre mener jeg, at danskerne er en nation af brokkehoveder. Generelt brokker vi os over, hvad vi ikke har og fokusérer på vores mangler i stedet for at være taknemmelige for, hvad vi har. Trist, men sandt.

Ville det ikke være en bedre idé at vende bøtten og begynde at være taknemmelig for, hvad vi HAR?

Om lidt vil jeg dele med dig, hvordan det at bruge bare nogle få sekunder på taknemmelighed øjeblikkelig kan øge dit sundheds- og lykkeniveau. Det er her, guldet er, som jeg lovede dig i starten af artiklen.

Men før jeg gør dette, vil jeg gerne dele en AHA-oplevelse med dig, jeg havde for 7 år siden, som bogstaveligt forandrede mit liv, og det hele er indeholdt i denne sætnings visdom:

Loven om tiltrækning = Du bliver, hvad du tænker på hele dagen

Da jeg læste denne sætning, og det gik op for mig, hvad den betød, forandrede mit liv sig med det samme i en positiv retning. Det er den vigtigste og mest kraftfulde sætning, jeg nogensinde har læst.

Tænk lige på denne sætning et øjeblik. Vær nu ærlig over for dig selv igen. Hvad fokusérer du på?

På manglerne, det, du ikke har, hvad du er bange for, at andre er heldigere end du er osv.?

Eller …

Er du taknemmelig for, hvad du har, for dine drømme, og for muligheden for at arbejde hårdt for at opnå dem?

Jeg tror, at for størstedelen af os gælder det, hvis vi virkelig er ærlige, at vi det meste af tiden fokusérer på, hvad vi IKKE ønsker skal ske, hvad vi er bange for, og hvad vi ikke vil have.

Denne universelle lov, Loven om tiltrækning, er altid aktiv. Lad os kigge på den igen:

Loven om tiltrækning = Du bliver, hvad du tænker på det meste af tiden

Hvad tænker du på det meste af tiden?

Ja, dine tanker er magnetiske, og dine personlige tanker har deres specifikke frekvens. Mens du tænker disse tanker, sendes de ud i universet, og de tiltrækker magnetisk lignende ting, som er på samme frekvens som dine tanker.

Jeg tror på, at du og jeg skaber vores unikke liv gennem det, der foregår mellem ørerne. Hvad vi sår, skal vi høste! Dine tanker er frø, og den høst, du opnår, reflekterer de tankefrø, du har plantet, og de handlinger, du foretager.

Planter du blomster eller ukrudt?

Så når du står foran spejlet og ser din refleksion, er billedet bestemt af dine tidligere tanker. Din ydre verden er i realiteten et spejlbillede af din indre verden (indre tanker). Hvad der sker for dig på det ydre plan, er en refleksion eller en manifestation af, hvad der sker i dit sind.

Det er her, du og jeg har en stor mulighed, en meget stor mulighed, for vi har nemlig magten til at styre vores livs skæbne.

Hvis du ændrer din overbevisning (tanker), vil du ændre dit liv og skabe en anderledes fremtid. Alt, hvad du skaber i den materielle verden, begynder med en eller anden tanke.

Ja, du har kun fuld kontrol over én ting i universet – din tankegang, og fordi du kun kan tænke én tanke ad gangen, har du fuld kontrol over dit sind og alt, hvad der sker i dit liv.

Den tanke er så vigtig, så jeg vil bede dig stoppe op lige nu og reflektere over det faktum, at du kun kan tænke på én ting ad gangen. Så hvis du tager dig selv i at tænke på din frygt, og hvad du ikke ønsker at opleve, så har du kraften til at tænke på løsningen i stedet for.

Denne enkle, men kraftfulde indsigt har øget mit personlige lykkeniveau eksponentielt, og den vil gøre det samme for dig.

Du har fuld kontrol. Du sidder i førersædet. Du kan bestemme dig for, hvad du vil tænke i enhver given situation. Dine tanker og følelser fører til handlinger og bestemmer de resultater, du opnår. Du har således mulighed for personligt at spille en stor rolle for at gøre verden bedre.

Og det er her, taknemmelighedens kraft spiller ind. Jo mere taknemmelig du er, jo mere vil du opnå ting at være taknemmelig for.

Og du kan bruge denne gratis kraft, der ligger i taknemmelighed, til at spille en betydelig rolle i at vende Danmark fra at være en nation af brokkehoveder til at være det bedste land i verden.

Samfundsbevidsthed

Jeg tror, at vi alle er forbundet med hinanden på et plan. Dalai Lama, som er en stor inspiration for mange af os, behandler alle, som var de hans brødre.

Han siger, at vi alle er forbundet, at vi alle er del af den samme kilde, så det er i vores bedste interesse at være gode over for hinanden. Hvis vi gør noget ondt mod andre mennesker, vil det på et eller andet plan ramme os selv.

Lyder det logisk i dine ører?

Så hvis vi er enige om, at vi alle er forbundne og kommer fra samme kilde, hvorfor har vi så udviklet sådan en ”mig, mig, mig”-kultur?

Vi skubber for at komme forrest i køen i supermarkedet i stedet for at spørge, hvis tur det er. Vi ”glemmer” at se, at nogen venter på at komme over gaden, når vi kører. Vi brokker os over, hvad naboen har, og vi selv ikke har, i stedet for at være oprigtigt glade på andres vegne.

Ville det ikke være bedre at leve i et samfund, hvor vi sænkede farten et øjeblik, løftede vores bevidsthed op til et højere niveau fra MIG til VI og dermed forbedrede livskvaliteten for os alle ved at være tålmodige, ved at sige ”Vil du være så sød” og ”Tak” og være oprigtigt rare over for andre?

Det giver stof til eftertanke, ikke?

Og det er her, at enkelheden og den utrolige kraft, der ligger i taknemmelighed, kommer ind.  

Brug taknemmelig til at løfte DIG og Danmark op til et højere niveau

Lad os et øjeblik reflektere over det potentiale, der ligger i taknemmelighed, hvis du som jeg også er overbevist om, at Loven om tiltrækning virker for os alle sammen, og at vores dominerende tanker som magneter tiltrækker hændelser i vores liv, som matcher disse.

For så bliver det helt klart, at taknemmelighed er såre simpelt at udføre. Det tager kun nogle sekunder hver dag, det er helt gratis, og ved at være taknemmelig for, hvad du allerede har, vil universet hjælpe dig med at tiltrække flere ting at være taknemmelig for.

Ja, taknemmelighed skaber positiv energi. Vær derfor taknemmelig for alt det gode i dit liv, også selv om det er små ting. Det betyder ikke noget, om du starter fra et ydmygt sted, eller om dit liv er fyldt med succes. Når du står op om morgenen, skal du være glad og taknemmelig for, hvad du har.

Tøjet på din krop, maden på bordet osv. Det er lige meget, hvad det er, bare vær taknemmelig. Ved at være taknemmelig for alt, hvad du har her og nu, sender du de rette signaler til universet om, at du er klar til at modtage flere gode ting.

Jeg har opdaget, at ved at bruge nogle få minutter hver morgen, når jeg vågner, på at tænke på alt det, jeg er taknemmelig for, får jeg en fantastisk start på dagen. Det tager helt bogstaveligt kun nogle få minutter, men det er den bedste måde, jeg kender, til at starte min dag på en positiv måde.

Og så snart mine fødder rammer gulvet, når jeg står ud af sengen hver morgen, siger jeg ”JA, det er fantastisk at være i live og være sund, mange tak for det!”

Du kan gøre det samme, når du gør dig parat til dagen (laver morgenmad, børster tænder osv.). Trin for trin kan du gennemgå de ting, du er taknemmelig for.

Det vil give dig en helt særlig start på en ny, spændende dag, og det vil gøre dig klar til at modtage flere ting i dit liv, som du kan være taknemmelig for. Du kan supplere denne teknik med at have en dejlig sten eller et smykke i din lomme eller pung.

Tag stenen eller smykket op om aftenen og læg det på natbordet. Brug så et par minutter på at være taknemmelig for alt det positive, du har i dit liv. Jeg har også erfaret, at ved at ligge i min seng og tænke på alt det, jeg er taknemmelig for, falder jeg hurtigere i søvn!

Hvis du vil løfte denne teknik til et højere niveau, kan du bruge 2 minutter hver morgen på at se denne inspirerende film:

Klik her: Filmen vil gøre denne dag til den bedste dag i dit nye liv.

Det tager kun 2 minutter. Hvad har du at miste? Få nu set den!

Konklusion på Danmarks hemmelighed: At bruge taknemmelighed til at gå fra mig til os

Desværre synes jeg, at vi som samfund er alt for fokuserede på, hvad vi ikke har, hvilket er en skam. Jeg mener, at Danmark er det bedste land i verden. Hvor finder du ellers et smukt land med en særdeles god økonomi (til trods for, hvad vi læser i aviserne), et gratis sundhedssystem, gode skoler, sportsfaciliteter og meget mere?

Måske er du ikke enig med mig i, at Danmark er det bedste land i verden, men jeg er sikker på, at 99 % af alle jer, der læser denne artikel, vil være enige med mig i, at Danmark i det mindste er et af de bedste steder, man kan bo på denne planet.

Hvorfor er det så, at så mange af jeres danske landsfæller ikke indser, at de lever i muligvis det bedste land i verden?

Hvorfor skal Danmarks største hemmelighed vedblive med at være skjult? Vil det ikke være en bedre idé at være taknemmelig for, at vi ikke bare lever i et vidunderligt land, men også i en utrolig tidsperiode fyldt med uendelige muligheder?

Er det ikke på tide at holde op med at brokke os og vende vores opmærksomhed mod ting, vi kan være taknemmelige for.

Vi bør være stolte af Danmark, og hvad vores bedsteforældre, forældre og vi har skabt, som vi alle kan nyde.

Lad os blive kendt som en nation af glade, taknemmelige mennesker i stedet for som en nation af brokkehoveder.

Jeg håber, at du sammen med mig vil være glad for det, du har, og at du vil være taknemmelig for alle de små ting. På den måde vil vi langsomt, men sikkert skabe flere gode ting, vi alle kan nyde godt af.  

Lav en aftale med dig selv om, at du vil bruge nogle få øjeblikke hver dag på at gøre taknemmelighed til en del af din daglige rutine.

Hvis vi kan gøre det (og helt ærligt, så er det ikke vanskeligt), og på samme tid flytte vores tanker og ønsker væk fra ”mig, mig, mig”-kulturen og over til VI, vil transformationen være ubeskrivelig

Er du parat?

Jeg er stolt af dig.

Tak.

P.S.: Husk, at det er nemt at komme i gang med at vise taknemmelighed. Du skal blot bruge et par minutter om morgenen, og før du går i seng på at tænke på, hvad du er taknemmelig for. Den forskel, du vil opleve i dit liv, vil være utrolig.

P.P.S.: I kommentarboksen nedenfor skal du endelig skrive dine idéer til, hvordan vi kan gå fra MIG til VI og på den måde skabe en taknemmelig kultur. Jeg sætter stor pris på, at du vil dele dine idéer med os her på alun.dk.

Handling skridt 1: Skriv alt det, du er taknemmelig for, ned.  Lav så en bindende aftale med dig selv om, at du vil bruge nogle øjeblikke på at gøre taknemmelighed til en del af din daglige rutine.

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Mianne skrev denne kommentar:
04-07-2011 16:55:05

Hej Alun.

1000 Tak fordi du vil dele " hemmeligheden med os alle " Det er rigtigt at det nærmest er en hemmelighed, men jeg tænker også at det MÅSKE lidt ER fordi vi " brokker" os,at vi har det bedre socialt end i andre lande? FORDI vi netop taler om og gør opmærksom på de ting vi ikke synes er O.K.?? AT vi har ytringsfrihed og bruger den OPTIMALT!
MEN jeg er da enig med dig i at vi skal NYDE vores frihed og gode uddannelsessystem og SMUKKE LAND!DESSVÆRRE er der den massive pressedækning OVERALT ( i T.V, i aviser i S-toget, JA alle vegne efterhånden hvor det KUN er om indbrud mord og ulykker og finanskriser og det PÅVIRKER vores humør utroligt meget!VI kunne jo boykotte aviser og T.V indtil de lærte at halvdelen af nyhederne skulle være GODE, sjove og glade:-)).MEN vi må starte med os SELV og tage anvaret for at dagen bliver god, og give et smil og en hjælpende hånd til andre. Det vil give Danmark meget mere OVERSKUD på alle fronter.
Jeg bruger selv taknemmeligheds prinsippet daglig og det gør at jeg har svært ved at høre på andres brokkeri, men hurtigt får samtalen hen på noget positivt og glædeligt, som der hvis du selv vil- LANGT hen ad vejen er så MEGET af her i danmark!!!
Mianne


sophia skrev denne kommentar:
05-07-2011 09:43:45

Tak Alun, for alt det du bidrager med.

Læg mærke til hvor du har dine tanker og dit fokus og læg også mærke til din tilstand, ja lige nu :-) er du anspændt? er du afslappet? dér har du svaret på hvad du er igang med at skabe. Fokusér på lys, glæde, latter og taknemmelighed og stop de meningsløse tanker, hvad har de bragt dig indtil nu? nej vel...
venlig hilsen sophia


sophia skrev denne kommentar:
05-07-2011 09:44:17

Tak Alun, for alt det du bidrager med.

Læg mærke til hvor du har dine tanker og dit fokus og læg også mærke til din tilstand, ja lige nu :-) er du anspændt? er du afslappet? dér har du svaret på hvad du er igang med at skabe. Fokusér på lys, glæde, latter og taknemmelighed og stop de meningsløse tanker, hvad har de bragt dig indtil nu? nej vel...
venlig hilsen sophia


Vis alle kommentarer

Harriet skrev denne kommentar:
05-07-2011 09:55:32

Det kan jo ikke siges mere klart og præcist !!!

Jeg har i et års tid arbejdet på at blive bevidst om mine tanker, helst hele tiden, og jage de negative væk, i det øjeblik jeg opdager at jeg tænker dem !

Jeg tillader ikke længere noget negativt i mit sind !

Mine daglige rutiner har jeg planlagt skal indeholde at mine børn og jeg hver dag skal sætte os ned sammen og fortælle hinanden hvad vi er taknemmelige for :o)

Indtil videre er det kun lykkedes sporadisk, men jeg tror på at det nok skal lykkes Rituelt og rutineret og komme struktur på !
Det er ihvertfald mit ønske og mål, at lære mine børn at være bevidste i alt, især om deres tanker, OG at være taknemmelige !!!

Jeg vil være stolt over og sætte en ære i at sprede Budskabet !!!

:-) <3

Harriet


Marianne skrev denne kommentar:
05-07-2011 10:39:20

Jeg er helt enig og praktiserer det selv hver aften. Og mit liv er skønt og bliver skønnere og skønnere...:-)


Hilda skrev denne kommentar:
05-07-2011 10:49:36

Det er godt set, Alun! Og godt sagt - noget som kun en udlænding kan få lov at sige her. Hvis man som "indfødt" dansker udtaler, at man elsker sit land og synes, det er det bedste i verden, plejer man at få jantelovsstemplet - eller nationaliststemplet. Du må ikke være for stolt af dit eget land, så er du en farlig nationalist! Så hellere lidt ydmyg og negativ ... og en brokkerøv.

Ja, danskerne er en underlig samling. Vi er pisseforkælede og måske det eneste ægte socialistiske land i verden: Vi ejer jo næsten intet! Vi betaler ejendomsskat, moms og afgifter af de penge, vi allerede er blevet beskattet af.
Vi har en kæmpe fælleskasse, men i stedet for at være stolte og visionære omkring den, brokker vi os!
Og nu sidder jeg her og brokker mig over, at alle brokker sig ... Typisk!


inge-lise haagerup skrev denne kommentar:
05-07-2011 10:59:10

Tak for budskabet.
Her får du/I min morgenbøn:
"Dagen i dag er en vidunderlig dag. Jeg takker for denne perfekte dag. Mirakel skal følge på mirakel og undere skal undere ophøre."
Det er et mirakel og et under, når jeg opfatter ting, der sker, uden at dømme.
På denne måde bliver mange sten fjernet på min vej, fordi jeg kan se på modstand med overbærenhed og nogle gange med kærlighed.
Nogle dage kommer jeg for hurtigt i gang og glemmer min bøn. Det får jeg at føle i løbet af dagen.
hilsen fra Inge-Lise


Lotte skrev denne kommentar:
05-07-2011 11:11:00

Fantastisk budskab. Lad os løfte i flok. Gid det bliver muligt at de danske medier vil vende bøtten og skrive/sende nyheder med fokus på det alt det gode.
Hilsen Lotte


Elsebeth Grøntved skrev denne kommentar:
05-07-2011 11:16:11

Hej. Ikke engang en slem omgang influenza kantrække så meget på energi reserverne, som brokkeri. Og brokkeri har mange sorte sider, det smitter og giver symptomer som irritation , glædesløshed, tab af motivtion, kreativitet, manglende lyst og manglende nysgerrighed. Det er vanedannede. Men det har også den side, at det er noget vi kan være fælles om. Vi kan være enige om, at chefen er en idiot, at politikerne ord ikke holde vand osv... Vi har vel som mennnesker et behov for at være fælles om noget, som vi ser det når vi har natur katastrofer og lignede. Vi har måske bare ikke fundet- endnu- noget bedre at være fælles om. Noget der er udviklende, glædeligt og andre positive ting. Så godt - at der er nogen der kommer ud af starthullerne og får gang i en energiberigende proces. tak


Stig skrev denne kommentar:
05-07-2011 11:18:18

Godt indslag - men Skotland vinder nu over Danmark når det kommer til natur, social sammenhold, venlighed, muligheder (indenfor en lang række områder) osv. Dejligt hvis du kan sprede noget af den skotske metalitet og venlighed i vores lille andedam :)
/Stig


Gitte skrev denne kommentar:
05-07-2011 11:24:14

Min dejlige kæreste afholder kurser om "The Secret" og hvordan du kommer igang med bruge den <3
www.sjaelensport.dk
Mange hilsner fra
Gitte


Camilla skrev denne kommentar:
05-07-2011 17:04:25

Hej Alun.
Super god artikel. Det er netop det, vi skal ha' skabt fokus på.
Jeg kan varmt anbefale dig at læse bøgerne "Guddommelige samtaler" af Neale Donald Walsch. Jeg tror, du vil finde dem spændende! :)
Mvh.
Camilla


Stig R. Hansen skrev denne kommentar:
07-07-2011 14:14:40

Kære Alun,

Tak for ordene. -Men glem ikke, at DK er så godt, fordi vi hele tiden fokuserer på at forbedre alting. Det kan godt forveksles med "brokkeri", men er måske nærmere et udtryk for "lysten til forbedring".
Mvh.
Stig


L.L. skrev denne kommentar:
09-07-2011 00:11:38

Helt klart, alt for mange brokker sig uden at gøre noget ved problemerne. Og brokker sig over ting som er problemer de selv skaber fordi de har det for godt og er for priviligerede. Men at rose vores socialesystem og sygehusvæsen, er en fejl, for det er skræmmende så dårligt det er. Og ja vi har velfærd i Danmark, hvis velfærd er at have et sted at bo og mad at putte i maven, men er det nok mening i livet til at vi kan bryste os af at have velfærd i Danmark?
Danmark fungere sikkert bedre end de fleste lande i verden, men desværre er det udsagn en kæp der bliver brugt til at slå dem der ødelægges af "systemet" og give dem skylden for at det går dem skidt og en undskyldning til ikke at foretage de massive forandringer der virkelig trænger til at blive gjort i sygesystemet og socialsystemet..


anja skrev denne kommentar:
19-07-2011 00:04:20

jeg sys vi har et fantastisk sygehusvæsen, jeg har lige været indlagt og det kunne ikke være gået bedre.. selvom de selvfølgelig godt kunne forbedre sig på nogle punkter, var jeg ovenud tilfreds med det. så tak til alle sygeplejerskerne og læger på hospitaler for det gode stykke arbejde I laver!


Steffen Rasmussen skrev denne kommentar:
07-08-2011 09:33:38

Rigtig godt artikel Alun, det kan rigtig mange danskere lære meget af!
Når du lærer Law of Attraction at kende bedre, kan du også begynde at skabe resultater med den. Hvis du fx vil være rig, bliver du også nødt til tænke som en rig. Rige mennesker vil fx ikke føle sig ukomfortabel med at gå rundt med 2.000 kroner i sin pung, det føles normalt for dem at tjene 1 million om året, og de er helt ude af den, hvis de tjener mindre. Små ting som dette gør en forskel!
Det er utrolig spændende at lære om loven om tiltrækning, og begynde at bruge den til at skabe konkrete resultater.


Susan skrev denne kommentar:
20-11-2012 21:35:06

De mest eftertragtede og sjældne blomster er ukrudt.


Peter skrev denne kommentar:
26-12-2015 21:05:19

Enig
Problemet er idag ses fet tydeligt fordi vi Danskere bare sidder og feder den brokker os lidt på Facebook her og der går det stærkt ned af bakke.
Jobs ?
Sociale velfærd ?
Nej desværre var det dengang det vi havde i 2011 er stærkt på vej væk det blir være og være og være at leve i Danmark desværre fordi vi lukker alt skrammel ind fint nok så må vi fable også hjælpe staklerne ellers lukke og låse for grænsen SLUT med flygtige, se vores samfund totalt smadret ja det er rigtigt er mange gode mennesker men de skidte og kriminelle overskygger alt 85 % er udlændinge i fængslerne vi tvunget at bygge flere og større fængsler det tørre og smadre vores samfund hvorfor fanen fatter vi det ikke sidder bare på vores fede røv nej det er nemlig sådan vi har opret holdet Danmark som det er nemlig ved at brokke os og klage når regering ikke makker ret gik vi på gaden strejkende og sagde imod men desværre er Danmark langt fra sådan idag og hvorfor så det kan man spørge sig selv om hvorfra finder vi os egentligt i alt regering gør som vi ikke kan lide det gør?
Jo fordi vi ikke er danskere mere og det et sandt vi er overskyet af en udlændinge politik der styre og regere landet på så et ekstremt niveau vi orker det bare ikke mere og det er derfor Danmark engang var vidunderligt land som du også selv beskriver det.
Kan du ærligt talt sige DK er so det bar i 2011 et det enten fordi du absolut intet har lært eller fordi du er snotblind. Er selv gift med en udlændinge og vi har selv været igennem et mareridt bare fordi hun ikke er fra et shengen land men med en meget meget uddannelse og kommer fra en snot rig familie det er desværre ikke nok og vi måtte ty til at forlade Danmark i 5 gifte og bosætte os i Sverige for siden at rejse hjem igen. Faktisk har vi besluttet aldrig at sætte vores ben her igen Sorry men Danmark fy for fanden er inte godt her andet en der var engang nu det bare møg lulle land med næsten igen arbejde i Sverige alene mangler vi idag 7000 arbejder tallet forventes at stige til 8000 næste år kan DK hamle op med det tror jeg næppe. PS husk straffe attesten 1 gang straffet aldrig mere arbejde det sandt og pisse synd for men går stærkt ind for flygtninge som gør kriminalitet sendes hjem uden advarsel og med livsvarig udvisning eneste rigtige måde hvorfor fanden skal de have lov at lave kriminalitet her gir sku da for helvede ingen mening og tro mig dem der forsætter ikke engang det vil afskrække dem men vi vil fange få tømt ud i de dårlige af slagsen meget meget hurtigt Kom nu Pia Kærsgård


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley