❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Mere energi og overskud til iværksættere

Skrevet 20-04-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Mere energi og overskud til iværksættere

Som iværksætter kan man godt ønske, at døgnet havde 48 timer. Men i stedet for urealistiske ønsker bør du satse på at øge din energi og dit overskud så du kan få mere ud af døgnets 24 timer. Her får du 10 råd, der har hjulpet mig og som helt sikkert også vil øge din energi og give dig endnu mere overskud til at arbejde på din sag.


1. Målsætning

Det er alfa omega at sætte sig mål. Bare det at sætte dig et mål og skrive det ned vil give dig langt mere energi og blod på tanden og vil øge sandsynligheden mangefold for, at du når det. Her er en artikel, der vil give dig det ultimative værktøj til at opnå dine mål: www.alun.dk/livsstil-maalsaetning-saet-dig-maal-og-naa-dem.asp

2. Søvn

Du tænker måske, at du kan sove når du bliver gammel, men sørg for at få din nattesøvn, du vil hurtigt finde ud af, at de timer er godt givet ud, og du vil reducere dit sygefravær fordi dit immunforsvar styrkes af 8 timers søvn hver nat.

Husk på, at det ikke er det antal timer, du lægger i dit arbejde, der tæller, det er hvor meget du får gjort på de timer, du arbejder, samt kvaliteten af det, du udretter.

Hvis du er frisk efter en god nattesøvn, vil du helt sikkert få produceret mere, være langt mere kreativ og lægge mere energi i dit arbejde! Her får du gode råd til en god nattesøvn:

www.alun.dk/livsstil-sov-godt-guide-til-god-nattesoevn.asp

3. Økologi

Spis økologisk - de ekstra penge er godt givet ud: Det vil give dig mere energi og igen styrke dit immunforsvar og give dig færre sygedage. Her kan du læse mere om fordelene ved at spise økologisk: www.alun.dk/sund-kost-okologi-er-det-virkelig-bedre.asp

4. Metabolic typing

Lær dit stofskifte at kende. Sker det ofte for dig, at du går sukkerkold efter frokost? Eller skal du langt op ad eftermiddagen og gennem to liter Cola før du føler det kick, der gør dig i stand til at lægge masser af energi i arbejdet?

Ved at finde ud af, hvad din Metabolic Type er, vil du være i stand til at spise det forhold mellem protein, fedt og kulhydrater, din krop har brug for, og dermed bevare et stabilt og højt energiniveau fra morgen til aften, uden nedture eller stærk sukkertrang. Læs mere om hvordan du finder din stofskiftetype på www.metabolictyping.dk

5. Vand

Drik 2 liter vand hver dag og skær ned på vanddrivende drikke som cola, the og kaffe. Her kan du læse mere om, hvorfor det er så vigtigt at give din krop masser af rent, frisk vand og vedligeholde din væskebalance hver dag: www.alun.dk/sund-kost-vand-er-kilden-til-liv.asp

6. Morgenmad

Din mor havde faktisk ret: Morgenmaden er dagens vigtigste måltid. Du har sovet i 8 timer og dit blodsukker er lavt, så din krop har brug for næring.

Du bør holde dig fra de forarbejdede morgenmadsprodukter, de lover så meget godt om i TV-reklamerne. Spis i stedet noget kød og gerne nogle grøntsager til morgenmad.

Det lyder måske lidt underligt, men du kan f.eks. spise æg, bacon eller pølser, og hvis du ikke er så sulten om morgenen, så husk, at lidt er bedre end ingenting. Efterhånden som du vænner dig til at spise morgenmad, vil du automatisk blive mere sulten først på dagen og mindre sulten om aftenen.

Du vil hurtigt få rmere energi med en god proteinholdig morgenmad! Læs mere her: www.alun.dk/sund-kost-stenalderkost-din-fremtid.asp

7. Sund mad

Sørg for at basere din kost på kød, æg, fisk, grøntsager, frugt, frø og nødder; det er det, du er skabt til at leve af, og det er det, der holder dig sund og rask og fuld af energi til at skabe store resultater. Hold dig fra brød og andre forarbejdede kulhydrater, det er bare tomme kalorier der vil gøre dig træt hele eftermiddagen.

Din mad er vigtig, men husk, at ingen får mere energi af at blive fanatiske, så bare sørg for at spise de "rigtige" ting 80 % af tiden, så er der også plads til at skeje lidt ud. Læs mere her: www.alun.dk/sund-kost-stenalderkost-din-fremtid.asp

8. Træning

Træningen bliver måske nedprioriteret, fordi det er umuligt for dig at tage to timer ud af dagens program et par gange om ugen. Men husk, at lidt er bedre end ingenting, og faktisk vil du have langt bedre af 20 minútters styrketræning 3 gange om ugen end tre løbeture af en times varighed.

Træning og bevægelse vil også gøre din krop mere produktiv, give dig mere energi og styrke dit immunforsvar. Her kan du få inspiration til træningen: www.alun.dk/traening.asp

9. Planlægning

Du gør det sikkert allerede, men det kan ikke understreges for ofte, hvor vigtigt det er at planlægge sin tid - og også sørge for at planlægge tid til sjov og fritidsaktiviteter. Det er måske mest det sidste, det kan knibe med for energiske mennesker som dig.

Men vi har alle brug for at komme væk fra arbejdet, og ved at give dig selv kvalitets-fritid vil du få mere energi og være mere kreativ, når du kommer tilbage til arbejdet. I øvrigt, så gør alt hvad du gør fuldt ud: Når du arbejder, så koncentrér dig om det, går du til fest, så fest, leger du med børnene, så leg med børnene og lad være med at snakke i telefon med potentielle kunder samtidigt.

10. GODE tanker

Verdens mest succesrige mennesker er nået dertil hvor de er, fordi de tænker de rigtige tanker og taler om alle de positive ting i livet.

 De ting, de gerne vil have, der sker, i stedet for at bruge negativ energi på at bekymre sig om de ting, de ikke ønsker, der skal ske dem, eller på at være irriterede over det, der ikke lige gik som planlagt.

Med de rigtige tanker kan du opnå lige hvad du ønsker af livet! Her kan du læse mere om THE SECRET, der giver dig opskriften på gode tanker: www.alun.dk/nyhed-the-secret-opskriften-paa-lykke.asp

Konklusion

Som med alt her i livet skal du bare gøre et par enkelte, grundlæggende ting rigtigt. Følg ovenstående råd og du vil være godt på vej mod sprudlende fysisk og mentalt velvære, du vil hurtigt opleve langt mere energi og få et helbred af stål med meget få sygedage.

Men det allermest vigtige er, at du lever din drøm ud. Hvis du ikke står ud af sengen om morgenen og tænker "Yes! Endnu en dag som iværksætter", så er du i den forkerte branche. For virkelig at få energi og succes er du nødt til at lave det, du har lyst til at lave.

Det er den eneste måde, du kan blive super motiveret og nå din drøm. Ellers arbejder du på en andens drøm. Så kom i gang med at leve din drøm ud. Livet er for kort til at lade være – og du kan!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley