❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Dit livs lommelygte!

Skrevet 08-05-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Dit livs lommelygte!

Her er en enkel teknik, som jeg har lært af en god ven og mentor, professor Srikumar Rao. Den er enkel og nem at udføre, men utrolig kraftfuld. Begynd at bruge den i dag, og lad ”dit livs lommelygte” gøre en positiv forskel for dig ved at løfte dit humør, dit helbred og din lykke et niveau op. Er du klar til at komme i gang?


Tag nu en dyb og afslappende indånding, og luk dine øjne, og forestil dig, at du er udenfor i mørket og prøver at finde hjem til dig selv. Det er ikke bare mørkt, det er kulsort, og du kan ikke engang se din hånd for dig.

Hvad kan du se?

Absolut ingenting selvfølgelig, ikke engang skyggen af din hånd.

Hvordan skal du dog finde hjem?

Heldigvis har du medbragt ”dit livs lommelygte,” så du kan tænde for din fakkel.

Hvad ser du nu?

Er der bygninger, træer, eller en vej foran dig?

Det er ikke et retorisk spørgsmål.

Du vil kunne se det, som du retter ”dit livs lommelygte” mod.

Hvis du lader lommelygten pege lige frem, vil du kunne se lige frem; hvis du retter den mod venstre, vil du kunne se til venstre, og hvis du retter den mod højre, vil du kunne se til højre.

Nu tænker du nok: Alun, hvad er pointen?

Jo, ser du, du lever dit liv meget på samme måde i mørket – det gør vi alle.

Det, jeg mener med det, er, at hvad du end sætter lys på med ”dit livs lommelygte,” hvilke tanker og hvilket fokus du vælger, vil blive din daglige virkelighed.

Så spørgsmålet er, om du vælger at rette dit fokus på, hvad du er bange for – din frygt, det, du ikke ønsker, skal ske? Er det dit fokus og dermed det, du ønsker, skal udvikle sig i dit liv?

Eller retter du din lommelygte mod det, du er taknemmelig for; hvad der gør dig glad, hvad du kunne tænke dig at nyde og opleve i livet? Og som vil resultere i, at du planter frø til et langt, lykkeligt og tilfredsstillende liv.

Min egen erfaring er, at livet fungerer på denne måde. Vi oplever i dagligdagen, at det, vi giver vores energi og fokus - det, vi lyser op med vores lommelygte - bogstavelig talt vokser.

Konceptet er ikke nyt. Fortidens store læremestre har undervist i dette i tusindvis af år:

”Vi formes af vores tanker, og vi bliver, hvad vi tænker på.” Buddha

Så det oplagte spørgsmål, vi bør stille os selv, er: Hvis vi er helt ærlige, hvad lyser vi så op med vores ”livs lommelygte” i vores daglige liv – i øjeblikket?

Retter vi lyset mod, hvad vi ønsker at opleve, hvad der gør os sunde og glade, og hvad der tænder vores ild?

Eller retter vi lyset mod det, vi ikke ønsker skal ske, såsom vores frygt, negative følelser osv.?

Stop op et øjeblik, og træk vejret langsomt og dybt på en afslappet måde, og lad svaret på dette spørgsmål komme til dig.

Den gave, jeg tilbyder dig, lige som Srikumar gør det med sine elever over hele verden, er, at du har kraften i dig lige nu og altid til at bestemme, at træffe en bevidst beslutning om, hvad du vil lyse op med ”dit livs lommelygte.”

Retter du generelt i løbet af dagen dit lys mod ting, der nærer din krop og din sjæl med taknemmelighed, kærlighed og venlighed?

Eller retter du lyset mod det, du på ingen måde ikke ønsker at opleve – hvad du ikke kan lide?

Jeg inviterer dig til at blive opmærksom på hvert eneste øjeblik i løbet af dagen, hvor dit fokus er, mens du nyder din dag, og husk, at du har kraften i dig til at lade ”dit livs lommelygte” skinne på lige det, du ønsker dig.

Hvis du ikke kan lide det, du ser i dit liv, så skal du rette lommelygten et andet sted hen!

Så enkelt er det!

Så sørg nu for at lade din lommelygte skinne på det, der får dig til at stråle af liv – det, der tænder ilden i dig – og gør dig så klar til at opleve magien.

Overvej at forpligte dig fra dette øjeblik til lige at tage en kort pause, når du står op om morgenen, hvor du lader ”dit livs lommelygte” skinne på alle de fantastiske ting, livet har at byde på.

Selv hvis du ikke føler, at du befinder dig, hvor du gerne vil være, kan du godt begynde med bare at være taknemmelig for de små ting i livet, og efterhånden som denne øvelse bliver din nye morgenvane, vil du helt bogstaveligt se dine dage forvandle sig fra middelmådighed til glæde og lykke.

Du fortjener at nære din sjæl med denne smukke gave!

Det er en enkel, men glædesfyldt øvelse, som min kone og jeg har delt med vores tre børn med stor succes.

Jeg håber, den vil hjælpe dig på rejsen, som den har hjulpet vores familie.

Del endelig denne information med dine kære.

Og husk, at det er ganske enkelt at bevæge dig fra, hvor du er nu, til hvor du gerne vil hen.

Bare tag et enkelt skridt ad gangen.

Og det første skridt er at være taknemmelig for, hvad du oplever i dit liv, selv hvis det bare er de simple ting som at have tøj på kroppen eller mad på bordet.

At være taknemmelig for, hvad du har, sender et signal til Universet om, at du er parat til at modtage flere lækkerier at nyde.

Kom i gang. Giv din sjæl livets bedste næring ved at træffe en bevidst beslutning om, hvor du vil rette ”dit livs lommelygte” hen!

Jeg er stolt af dig.

Og før jeg glemmer det, kan du overveje at gøre, hvad jeg har gjort. Sæt en lille fakkel på dit arbejdsbord eller et andet sted, hvor du ofte vil se den, for at minde dig selv om, at du har kraften nu og altid til at lade ”dit livs lommelygte” skinne på det, du ønsker at opleve i dit liv.

Må du og dine kære være velsignet med evig lykke.

P.S.: Jeg havde glæden ved at være vært for Srikumar Rao i Danmark i 2018, og hvis du gerne vil vide mere om hans potentielt livsforandrende Creative and Personal Mastery Course, så klik her!

P.P.S.: Klik her for at læse min gratis ebog om taknemmelighed.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Anne-Marie skrev denne kommentar:
14-05-2020 18:50:01

Jeg er oppe i årene og hver gang du sender en mail med Kære Anne-Marie bliver jeg varm om hjertet.
Dette budskab kan vi alle efterleve og give et hip til dem der har det lidt svært . Den er lys ,sådan videre jeg ting ❤️


Hanne skrev denne kommentar:
15-05-2020 08:29:46

Tak kære Alun!
Tak for dig.
Du er en gave.
Tak for du deler så mange ting med os andre.
❤️


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley