❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Del 5: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Træning og Søvn

Skrevet 31-12-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Del 5: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Træning og Søvn

Hemmelighed # 5 og 6: Træn og sov dig til det bedste år i dit liv, få flotte resultater i løbet af ingen tid!


Hemmelighed # 5: Bevæg dig til det bedste år i dit liv

Du og jeg er født til at skulle bevæge os. Vores forfædre blev nødt til at jage dyr og vandre omkring for at samle bær, nødder og anden føde, ligesom de måtte bruge kræfter på at bygge et sikkert sted til overnatning. Det var ofte hårdt, fysisk arbejde, som naturligt holdt dem slanke, stærke og i god form.

Selv om de måske kun brugte nogle få timer om ugen på at skaffe sig mad og husly, så havde vores forfædre atletiske kroppe, fuldt ud på højde med vores nutidige olympiske atleter.

Nu derimod behøver vi ikke at bruge så mange kræfter for at overleve. De fleste af os sidder blot bag et skrivebord og arbejder på computeren for at skaffe penge til dagen og vejen.

Når vi er sultne, går vi i supermarkedet med en stor indkøbsvogn for at købe mad og fornødenheder, eller vi tager måske telefonen og ringer efter en pizza.

Med den stigende brug af teknologi bevæger vi os mindre og mindre, og fordi mange af os er bundet foran computeren mange timer hver dag, er vi også tvunget til en unaturlig stilling, som påvirker vores holdning negativt. En holdning som på længere sigt kan resultere i dårlig nakke, ryg, musearm og andre helbredsproblemer.

Så det er ikke mærkeligt, at alt for mange af os er overvægtige, syge og er gået ”langt over sidste salgsdato”.

Men det behøver ikke at være sådan.

Den gode nyhed er, at du blot ved at udføre de RIGTIGE øvelser nogle få minutter om ugen, kan opnå forbløffende resultater for din fedtforbrænding og helbred.

Jeg ved, at det næsten lyder for godt til at være sandt, men blot nogle få minutters indsats om ugen er nok til, at du bogstavelig talt kan omforme din krop. Det kræver bare lidt træning og de andre hemmeligheder, som jeg har afsløret for dig i denne e-bog.

Med hensyn til træning er det vigtigt at forstå følgende:

“Brug det eller mist det”

Hvad mener jeg med det?

I takt med at vi bliver ældre, mister vi mere og mere af vores muskelmasse, hvilket har den uheldige konsekvens, at vores metabolisme (forbrænding) bliver lavere, og vores muskelstyrke bliver ringere. Denne uheldige udvikling begynder tidligt – allerede fra vi er omkring 35 år.

Dette er meget vigtigt for dig at forstå, fordi mængden af muskelmasse på din krop er den vigtigste faktor for, hvor hurtigt du ældes, og hvor meget fedt du forbrænder. Så i takt med at du opbygger din muskelmasse, så udsætter du ældningsprocessen, samtidig med at du forbrænder mere fedt, der ellers ville sætte sig på sidebenene og maven.

Flere muskler = Fedttab + Anti Aging

Synes du ikke, at det er en god aftale?

I øvrigt vil du blive forbavset over, hvor lidt tid det tager at udvikle din styrke og muskelmasse med nogle enkle, men effektive vægttræningsprogrammer, som du kan lave både i et motionscenter og derhjemme.

Ja, det er sandt. Blot ved at bruge nogle enkle, men effektive værktøjer, så kan du bogstavelig talt forandre din krop for øjnene af dig selv, blot ved at bruge så lidt som 2 timer om ugen.

Heldigvis er det let at opnå gode træningsresultater ved blot at gøre nogle enkle ting virkelig godt.

For at gøre det endnu enklere for dig, så behøver du blot at klikke her. Så får du en gratis e-bog, der med det samme vil give dig fantastiske træningsresultater på rekordtid:
www.alun.dk/traening-gratis-ebog.asp 

Hemmelighed # 6: Sov dig til det bedste år i dit liv

Når du læser denne overskrift, så tænker du nok, at jeg er gået lidt for vidt. For hvordan kan jeg sove mig til det bedste år i mit liv, når jeg har masser af ting, jeg skal nå?

Mange tror, at de kan vinde tid ved at sove noget mindre. Men i virkeligheden drejer det sig ikke om, hvor meget tid du har til rådighed, men derimod om hvor meget du kan få udrettet i den tid, du har til rådighed. Hvis du får en god nats søvn, så vil du være mere produktiv, have mere energi samt en bedre koncentration. Og slutresultatet bliver, at du får udført mere på kortere tid.

For mange mennesker bliver det en ond cirkel med mindre og mindre søvn og en tilsvarende ringere og ringere arbejdsindsats, der kræver længere og længere tid.

Det er ikke kun et spørgsmål om at få otte eller ni timers søvn, det er også vigtigt at få søvnen på det rigtige tidspunkt. Det skyldes den enkle kendsgerning, at du restituerer fysisk bedst mellem klokken 22 og klokken 2 om natten og psykisk bedst mellem klokken 2 og klokken 6 om morgenen.

Så hvis du først går i seng ved midnat og står op klokken 8 om morgenen, så vil det gå ud over både din fysiske regenerering, selv om du har sovet 8 timer. I bedste fald mister du halvdelen af din fysiske regenerering, og det vil i det lange løb kunne ses på rynkerne og poserne under øjnene, ligesom det øger din risiko for at blive syg og overvægtig.

Om vinteren, når det bliver tidligt mørkt, vil det oven i købet være ideelt at gå i seng klokken 21, mens det i de lyse måneder vil være ideelt at gå i seng ved 22-tiden.

Jeg har desuden nogle supplerende og vigtige nyheder om søvnens betydning:

Flere og flere undersøgelser viser, at mangel på søvn gør folk fede og gamle før tiden, fordi de på grund af træthed har sværere ved at styre deres lyst til sukker og mad. Derfor får mangel på søvn folk til at spise mere af især søde sager, som gør dem fede, gamle og syge.

Så en GRATIS og let måde at holde sig ung, slank og smuk på, er simpelthen at gå i seng i ordentlig tid.

Ved at gå i seng i ordentlig tid, vil du vågne op med mere energi, få udrettet mere på kortere tid, tabe dig, komme til at se yngre ud = bidrage meget til det bedste år i dit liv!

For at læse hele den omfattende artikel om søvn med opskriften på en fantastisk nats skønhedssøvn, så klik her: www.alun.dk/livsstil-sov-godt-guide-til-god-nattesoevn.asp 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley