❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Del 2: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Dine tanker

Skrevet 03-01-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Del 2: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Dine tanker

Hemmelighed # 1: Loven om Tiltrækning – Tænk dig til vejen til det bedste år i dit liv. Lær at bruge dine tanker, til at skabe dit drømmeliv.


Hemmelighed # 1: Loven om Tiltrækning – Tænk dig til vejen til det bedste år i dit liv

At lære at bruge ”Loven om Tiltrækning” ændrede mit eget liv til det bedre på flere måder, end ord kan beskrive, og jeg benytter stadig dens kraft til at skabe mit eget drømmeliv.

”Loven om Tiltrækning” er uden tvivl den vigtigste leveregel i det menneskelige liv. Det er hemmeligheden til ubegrænset glæde, helbred, penge, venskaber, kærlighed og evig ungdom. I virkeligheden er det hemmeligheden til alt det, du altid har ønsket dig, inklusive det at gøre 2009 til det bedste år i dit liv.

Loven om Tiltrækning = “Du er et produkt af dine dominerende tanker”

Denne forbløffende lov blev nedfældet første gang omkring år 3000 f.Kr., og den kan forklare – og ligger til grund for – stort set alt, hvad der sker dig. Det er universets vigtigste naturlov.

Før jeg forklarer nærmere om, hvordan ”Loven om Tiltrækning” fungerer, vil jeg lige fortælle dig lidt om, hvad der gennem årene er blevet skrevet om denne lov:

All that we are is a result of what we have thought.” – Buddha

As a man thinketh, so is he.” – Biblen

You create your own Universe as you go along” – Winston Churchill

The greatest revolution of my generation is the discovery that by changing the inner attitudes of your mind, you can change the outer aspects of your life.” – William James

Det der siges i alle 4 citater er, at DU er en levende magnet. Du tiltrækker de mennesker og de hændelser i dit liv, som svarer til dine dominerende tanker, især de tanker, som du føler mest for. Det er det, der er selve essensen af ”Loven om Tiltrækning”.

Så når du står foran et spejl og ser dit spejlbillede, så er billedet, du ser, bestemt af dine tidligere tanker. Din ydre verden er i virkeligheden et spejlbillede af din indre verden (dine tanker). Hvad der foregår uden for dig selv, er en refleksion eller en manifestation af, hvad der foregår i dine indre tanker.

Tanker skaber derfor det, som du selv tror, du vil skabe. Universet giver os simpelthen det, vi tror eller tænker på.

Din evne til at koncentrere dine tanker om det du ønsker og udelukke det, du ikke ønsker, bestemmer således graden af dit helbred, succes og lykke mere end nogen anden beslutning, du tager. Dette er kort og godt hemmeligheden bag helbred, succes og lykke.

Ændr dine tanker = Ændr dit liv

Så enkelt er det faktisk.

Eller vi kan sige det på en anden måde. Hvis du bliver ved med at gøre, som du hidtil har gjort, så vil du få dét ud af livet, du hele tiden har fået.

Dette er den største hemmelighed bag det at gøre 2009 til det bedste år i dit liv!

Hvis du ændrer på dine tanker, kan du ændre dit liv og skabe en anden og bedre fremtid. Alt, hvad du skaber i din materielle verden, starter med tanker af en eller anden slags. Hvis du ønsker at ændre noget i din ydre verden, er det nødvendigt, at du først ændrer det i dit indre. Derefter skal du foretage dig handlinger, som får dig hen imod målet.

For at få “Loven om Tiltrækning” til at arbejde optimalt for dig, skal du derfor koncentrere dine tanker på det, du ønsker (f.eks. godt helbred, lykke og et langt og smukt liv). Du skal ikke tænke på det, du ikke ønsker (f.eks. sygdom, ulykke, fattigdom eller for tidlig alderdom). Så vil du tiltrække alt det, du har brug for at opnå dine mål og drømme. Ved at ændre din måde at tænke på, ændrer du i virkeligheden dit liv og din fremtid!

Du kan ikke komme uden om den kendsgerning, at livet kan opsummeres i 5 ord:

“Du bliver dét, du tænker”

Som med alle ting her i livet, så afgør det, vi hele tiden går og tænker på, hvad vi i virkeligheden oplever i hverdagen.

Vi skaber alle sammen konstant vores eget liv. Vi skaber vores liv ud fra de ting, vi tænker på, og de ting vi giver vores opmærksomhed til. Så hvis du ønsker flere problemer, flere udfordringer eller mere ulykke, så skal du blot give disse ting din opmærksomhed.

Men hvis du ønsker mere skønhed, kærlighed, sundhed, glæde og lykke i dit liv, og ønsker du at blive 100 år eller mere, så tænk på og fokusér på de ting, der skaber disse følelser.

Så nu, hvor du forhåbentlig forstår, hvor kraftfuld ” Loven om Tiltrækning” er, vil jeg vise dig, hvordan du bedst muligt får frigivet denne forbløffende kraft ved at benytte følgende enkle 3-skridts metode:

Skridt 1. Lykke er menneskets ultimative mål
Aristoteles, en af oldtidens største filosoffer, skrev allerede for mere end 2000 år siden, at det ultimative mål for al menneskelig handling er lykke. Han mente, at alt hvad en person gør, det gør vedkommende for at opnå lykke af en eller anden art. Nogle gange lykkes det, andre gange ikke, men det ultimative mål er altid lykke.

Men hvordan opnår netop du denne lykke?

Din evne til at stille dette spørgsmål til dig selv og svare korrekt og udfyldende på det, er nøglen til alt, der sker dig, og alt det du lykkes med. Desværre er det et stort problem i dag, fordi mange mennesker har så travlt med alting, at de ikke får prioriteret tid til at tænke nærmere over, hvad der gør dem lykkelige, og hvordan de kan opnå at blive lykkelige.

The whole purpose of life can be summed up in one word: Enjoy” – Alun Biggart

Desuden skrev, Steven Covey, forfatteren til ”The 7 Habits”: “The worst use of time and life is to work hard to climb the ladder of success only to find it is leaning against the wrong building!”

Men det er jo netop, hvad mange af os gør i dag, fordi vi ikke ved, hvad vi ønsker af livet.

Men ved du, hvad der virkelig gør dig lykkelig?

Den bedste måde hvorpå du kan opnå lykke, er at bruge den nødvendige tid til at tænke over, hvem du er som person. Du skal kende dine værdier og planlægge dine mål. Tænk over, hvad der gør dig lykkelig – og begynd så straks at leve det liv, du har valgt.

“Find out what you really love to do then, and then find a way to make a good living doing it.” – Napoleon Hill

Du kan se Universet som en kok. Du går ind på kokkens restaurant og beder tjeneren om at bringe dig et eller andet at spise. Hvorfor er det en dårlig idé? Fordi kokken så kan tilberede noget mad til dig, som du måske ikke kan lide, eller sågar lave dig et måltid af rester.

Uheldigvis er det den måde, mange mennesker lever deres liv på. De lader andre bestemme over deres liv.

Hvis du ikke ved, hvad der gør dig lykkelig eller glad, så risikerer du, at kokken blot serverer dig alt. Godt eller dårligt. Derfor er det vigtigt for dig at tænke mere over, hvad du ønsker dig af livet, så du kan skabe en klar drejebog for dig selv og din fremtid.

Når du nøjagtigt ved, hvad du ønsker, og hvad der gør dig lykkelig i alle livets aspekter, så øger du dine chancer for succes betragteligt, fordi:

Du kan ikke ramme et mål, du ikke kan se

Så første skridt på vejen til lykke er at give dig tid til at tænke. Få ryddet op og få lavet en plan over, hvem du er, og hvad der gør dig lykkelig.

Handling skridt 1: Kærlighed og drømme

Læg nu denne bog lidt til side. Brug i stedet nogle få minutter til at skrive ned, hvad du godt kan lide at lave, og hvordan dit drømmeliv skulle se ud, hvis du ikke havde begrænsninger.

Beskriv eller tegn blot, hvordan dit drømmeliv ideelt set skulle se ud. Husk at, du kan få, gøre og blive alt du ønsker.

Når du skriver noget ned, så skal du ikke begynde at analysere det du skriver eller begynde at tænke over, hvordan du vil opnå tingene. Lad Universet selv klare problemerne, det er dets job. Dit job er at bede Universet om det, du ønsker dig.

Nyd blot øjeblikket og bliv ved med at skrive ting ned, som er vigtige for dig – uden begrænsninger.
Vær ikke bange for at tænke lidt stort. Når du virkelig udfordrer hjernen, tvinger du den til på en positiv måde at tænke mere kreativt og får dens forskellige dele til at arbejde sammen. Så bliv for en gangs skyld ved med at tænke STORT.

Fortsæt nu med at skrive ned. Opstil nogle løfter og forpligtelser til dig selv ved at bruge nogle minutter til at udføre denne enkle, men meget virksomme proces.

Sæt dig et roligt sted hvor du ved, at du ikke vil blive forstyrret. Lyt eventuelt til noget afslappende musik.

Tag et stykke papir. Øverst oppe skriver du: ”Hvad kan jeg godt lide at lave?”

Og på midten af papiret skriver du: ”Jeg er mest lykkelig, når jeg...?”

Og et stykke før bunden af papiret skriver du: ”Mine drømme og mit ideelle liv er?”

Det er de 3 spørgsmål, som du skal svare på ved at skrive det ned, som du holder af, og som er vigtigst for dig.

Husk, at du skal skrive ned uden at analysere. Lad være med at sige; ”Det kan jeg ikke, eller det kan jeg ikke få.” Bare tænk kreativt, åbn dit hjerte og lad dine drømme flyde ned på papiret.

Hvis det er lettere for dig, så tegn blot enkle billeder i stedet for at skrive en masse ord. Det vigtigste er, at du lader dine drømme flyde ned på papiret.

Formålet med denne opgave er at få lavet en liste over alle de ting, som du holder af, som er vigtige for dig, og som er centrale for din lykke og velbefindende. Vær helt åben uden begrænsninger. Skriv mindst 8 ting ned under hvert spørgsmål – og gerne mange flere.

Når du kender dine drømme og bliver klar over, hvad du egentlig holder mest af, så er det meget lettere at opstille mål og begynde at leve det liv, som du drømmer om. Men først må du få ryddet op i din verden. Tænk over, hvad du vil gøre, hvad du vil være - og hvad du vil have, når dit liv bliver fuldkomment.

Hvis du synes, det er svært at komme i gang, eller hvis du går i stå, så stil dig selv disse spørgsmål:

Hvad holder jeg virkelig af?

Hvad synes jeg er sjovest at lave i min fritid, på mit arbejde eller på mit studium?

Hvem er jeg egentlig, og hvad ønsker jeg mig af livet?

Hvilke omgivelser vil jeg helst være i?

Hvilke slags personer vil jeg helst være sammen med?

Hvad bliver jeg begejstret for, hvad tænder jeg på, hvad giver mig energi?

Formentlig holder du mest af de ting, du er god til. Det er måske grunden til, at du er god til dem.
Så det du er god til, og selve talentet går hånd i hånd. Hvad er du god til? Skriv gerne flere ting.

Hvad roser folk dig for?

Hvad er du specielt god til og har talent for? Måske har du et talent, du ikke har udviklet?

Når du har klaret denne opgave, har du allerede taget et kæmpespring til at opnå dit drømmeliv.
Jeg er sikker på, at du allerede har mange gode ideer og fantastiske ting på dit papir.

Inden jeg nu vil vise dig, hvordan du kan arbejde på at få opfyldt dine drømme, vil jeg fortælle dig om et simpelt, men meget virksomt værktøj, som du kan bruge til at sætte lidt fart i processen med at føre dine drømme ud i livet. Lad os derfor gå videre til næste skridt.

Skridt 2: Vær TAKNEMMELIG for det, du allerede har
Taknemmelighed og det at være taknemmelig for de ting, som du allerede har, er et meget kraftfuldt redskab, der ofte bliver ofte glemt. Det er lidt ærgerligt, fordi det er en gratis og let måde at gøre ”Loven om Tiltrækning” endnu mere kraftfuld, idet det i sig selv er med til at bringe mange af dine drømme ind i dit liv.

Det virker på denne måde: Taknemmelighed skaber positiv energi. Så vær taknemmelig for alle de gode ting, der er i dit liv, selv om de kan synes beskedne i starten. Det betyder ikke noget, om du begynder med få gode ting i dit liv, eller om du allerede har et succesfuldt liv.

Det gælder bare om at stå op om morgenen og være glad og taknemmelig over det, du har. Over det tøj du har at tage på, den mad du har på bordet, dit gode helbred osv.. Ved at være taknemmelig over alt det, du allerede har, sender du de rigtige signaler ud i Universet. Du er klar til at modtage mere.

“Those who are grateful for what they have, receive more things to be grateful for.” – Alun Biggart

Jeg har fundet ud af, at hvis jeg bare bruger nogle få minutter hver morgen, når jeg vågner, til at tænke over de ting, som jeg er taknemmelig for, så giver det mig en fantastisk start på dagen. Det tager kun nogle ganske få minutter, men det er helt klart den bedste og mest positive måde for mig at starte dagen på.

Så snart dine fødder rammer gulvet, når du står ud af sengen om morgenen, så sig ”YES! – det er fantastisk at leve, og jeg er sund og rask – TAK”.

Mens du gør dig klar til dagen (laver morgenmad, børster tænder osv.), så tænk over alle de ting, du har at være taknemmelig for.

Det vil give dig en fantastisk start på dagen og forberede dig på at modtage flere ting at være taknemmelig for i livet. Du kan supplere denne teknik med en lille sten, amulet e.l. i din lomme eller pung. Tag den ud om aftenen, læg den på dit natbord og brug et par minutter til at være taknemmelig for alle de positive ting i dit liv.

Jeg har i øvrigt fundet ud af, at når jeg ligger i min seng og tænker over alle de ting, jeg er taknemmelig for, så falder jeg hurtigere i søvn – ofte med et smil på læben.

Du kan bringe taknemmelighedsteknikken et skridt videre, ved at bruge 2 minutter hver morgen på at se på denne inspirerende film: www.alun.dk/nyhed-visualisering-the-secret.asp

Den vil hjælpe dig med at gøre dagen i dag til den bedste i dit liv. Den varer kun 2 minutter, så hvad med at gå på nettet og se den med det samme?

Som samfund er vi alt for fokuserede på alt det, vi ikke har, i stedet for at glæde os over det, vi har. Det er en skam, for i mine øjne er Danmark det bedste land i verden. Hvilke andre steder finder du så dejligt og smukt et land med en god økonomi, gratis hospitalsvæsen, gode skoler, masser af sportsfaciliteter, kultur osv.?

Du skal være velkommen til – sammen med mig – at være lykkelig for alt det, vi har. Vær taknemmelige selv for de små ting i livet. Så er jeg sikker på, at vi langsomt, men sikkert vil være med til at skabe flere gode ting, som vi alle kan nyde godt af.

Tak.

Handling skridt 2: Taknemmelighed
Skriv alt det, du er taknemmelig for ned.

Føles det ikke dejligt?

Nu kender du dine drømme, og du har lært at være mere taknemmelig for det du har. Inden du er klar til at modtage mere, så lad os gå til skridt 3 for at høre mere om, hvordan vi ved at sætte os nogle mål, bedre bliver i stand til at udløse kraften i ”Loven om Tiltrækning”.

Skridt 3: Målsætning for at udløse kraften i “Loven om Tiltrækning”
Lad os sammen tage vores drømme, som vi har skrevet ned i Skridt 1 og begynde at indføre dem i vores liv.
Lad os som et eksempel antage, at du har ønsket dig at tabe 5 kg. Lige nu er det måske din største drøm, dit vigtigste mål.

Den teknik, jeg vil lære dig nu, tager kun nogle få minutter, men den er utrolig effektiv. Hvis du er villig til at bruge lidt tid med et stykke papir og en blyant, så kan du opnå helt utrolige resultater.

Er du parat?

Her benytter vi målet om fedttab som vores eksempel, men du kan anvende et hvilket som helst andet mål, og metoden vil stadig virke!

Målsætning Trin 1: Skriv dine mål om fedttab ned, vær præcis og klar i din formulering
For at få succes med at opstille dine mål er det nødvendigt, at du skriver din målsætning ned så detaljeret som muligt. Blot at have et mål om at tabe et vist antal kilo, er ikke et mål, før du har skrevet det ned. Indtil da er det blot fantasi.

Når du først har skrevet dit mål ned, står det som mejslet i sten. Skriv altid dine mål ned i hånden og ikke på en computer, fordi din håndskrift på en måde gør dine mål mere personlige og sender din personlige energi ud i Universet.

Du skal også være præcis med nøjagtig angivelse af det antal kilo, du ønsker at tabe dig: ”Jeg vil gerne tabe 5 kg fedt”.

Blot det at skrive dine mål ned, øger dine chancer for at nå målet med 80 %.

Du bør også lægge mærke til, at jeg med vilje skrev et “Jeg” ind i mit ønske. Det er nemlig vigtigt, at du personaliserer dit mål så meget som muligt, fordi det tilføjer følelser til dit mål, hvilket igen er med til skabe en stærk motivation til at nå dit mål.

Målsætning Trin 2: Formulér dine mål, som om du allerede har nået dem
Når du skal formulere din målsætning, så skriv det ned, som om du allerede har nået målet. Det er utroligt vigtigt, at du formulerer det, som om det allerede er en realitet. Hvis du bare skriver ”Jeg vil gerne tabe 5 kg”, betyder det egentlig, at du blot drømmer om, at du gerne vil tabe dig. At ønske sig noget er farligt, fordi jo mere du ønsker dig noget, jo mere vil du komme til at ønske det.

Ja, det er igen ”Loven om Tiltrækning”, der arbejder. Så på denne måde bliver dit mål ”Jeg vil gerne tabe 5 kg fedt” til ”Jeg har tabt 5 kg fedt”.

Så langt så godt. Din målsætning er nu blevet meget mere kraftfuld.

I virkeligheden afhænger din succes i livet i store træk af, hvor præcis og klar du er i formuleringen af det, du gerne vil opnå. Klarhed i tanker og ord tæller sandsynligvis for 80 % af succes og lykke.

Målsætning Trin 3: Lav en liste over alt det, du vil nyde godt af, når du har nået dit mål
Det tredje skridt er at formulere din målsætning, så den indeholder de største fordele, du vil få ud af at nå dit mål. Vores eksempel på en målsætning bliver derfor til: ”Jeg har tabt 5 kg fedt, jeg ser fantastisk ud, jeg kan passe mine yndlingsbukser, og jeg føler mig rigtig sund og fuld af energi!”

Bliver din målsætning alt for lang med alle de fordele, du nu kan se, så list dem bare nedenunder den egentlige målsætning. Vær specifik omkring, hvordan dit liv vil se ud, når du har nået dit mål. Det tilfører følelser og medvirker til, at du vil brænde mere for at nå dine mål.

Målsætning Trin 4: Sæt dig en realistisk deadline for, hvornår dit mål skal være nået
Hvis dit mål er at tabe dig, så sæt en realistisk deadline. At sætte en deadline betyder, at den bliver programmeret ind i din underbevidsthed, så du ubevidst arbejder hen mod målet på en bestemt tid. Så nu er dit mål blevet til: ”Jeg har tabt 5 kg fedt, jeg ser fantastisk ud, jeg kan passe mine yndlingsbukser, jeg føler mig rigtig sund og fuld af energi, og kalenderen siger ikke engang 1. juli 2009.”

Din deadline må dog være realistisk i forhold til dit mål. For eksempel kan du ikke forvente at tabe dig 5 kg på en uge. Det ville være helt urealistisk og ville være med til at ødelægge din motivation, hvis du ikke kunne opnå det. Selvfølgelig skal du sætte dig nogle lidt optimistiske mål, og du behøver ikke at fortvivle, hvis du ikke når dem til tiden, idet du så blot må sætte dig en ny og mere realistisk målsætning.

Målsætning Trin 5: Planlæg din vej til f.eks. fedttab

“If you fail to plan then you plan to fail.”

Forestil dig, at du skal besøge en ven i en storby, du slet ikke kender. Da du kommer til udkanten af byen i din bil, kan du ikke finde nogen vejskilte. Så i bilen leder du efter et kort og opdager, at du har glemt det derhjemme. Hvor lang tid tror du, det vil tage dig at finde din vens bopæl uden vejskilte, uden kort, GPS – eller nogen, du kan spørge? Formentlig flere dage. Hvis du finder ham, vil det være rent held.

Uheldigvis er det sådan, de fleste mennesker lever deres liv .

Planlægning er livsvigtig for at kunne nå dine mål omkring f.eks. fedttab. Udarbejd derfor en detaljeret plan, komplet med deadlines, under-deadlines og prioritering. Start med det mål du tænker på, undersøg det nærmere og skriv så hver enkelt af de handlinger der skal til, for at du kan nå dit mål ned.

For at tabe dig, kunne det være at spise sundt, spise lidt mindre, sove bedre, træne og motionere noget mere osv.
.
Tving dig selv til at skrive mindst 20 ideer ned – det er nemlig ofte blandt de sidste ideer, at gennembruddet kommer, og du ser lyset. Når du først har skrevet hele den liste over handlinger, der er nødvendige for at nå dit mål, så prioritér dem efter vigtighed.

Vælg den vigtigste handling, og gå straks i gang med den.Sæt så hver dag i den efterfølgende tid noget kvalitetstid af til at gennemarbejde de øvrige handlinger, der er nødvendige for at opnå dit mål.

Dette er en meget vigtig og vital øvelse. Du kan næsten ikke planlægge for meget, fordi for hvert minut du bruger til planlægningen, vil spare 10 minutter i udførelsen.

Jo mere og jo bedre du planlægger, hvordan du skal nå dit mål, jo større bliver chancerne for succes.

Ved at arbejde med og nedskrive dine mål og planer, planter du dem dybere i din underbevidsthed, og du vil få større og større tiltro til, at det vil lykkes. Ved hjælp af ”Loven om Tiltrækning” begynder du nu at tiltrække gode ideer, interessante mennesker og ressourcer, der vil hjælpe dig på vejen til målet.

Meget snart vil du begynde at se fremskridt, som yderligere vil motivere dig til arbejde endnu hårdere på at nå dine mål. Du vil få mere energi og fokus, og i takt med det vil du nu begynde at skabe din egen fremtid.

Og alt hvad du behøver, er et stykke papir, en blyant og nogle få minutter af dit liv.

Er det ikke tankevækkende og værd at komme i gang med? Alle mennesker kan få glæde af det.

Handling skridt 3: Målsætning
Find et stykke papir og noget at skrive med. Brug så 5 minutter til at nedskrive 10 mål for 2009 og forsøg samtidig at prioritere dem. Denne hurtige og lette øvelse er så kraftfuld, at bare ved at gøre dette mener eksperter, at du har ca. 80% chance for at nå dem alle.

Så jeg synes, at du skal gå i gang. Hvad har du at miste? Det tager kun 5 minutter!

Filosoffen Confucius sagde for mange år siden:
“A journey of a thousand leagues begins with a single step”. Når du forstår, hvor vigtigt det er at have mål i dit liv, vil du være topmotiveret til at arbejde hårdt for at opnå succes. Rom blev ikke bygget på en dag. Gå langsomt frem – og giv aldrig nogensinde op!.

Sammenfatning af Hemmelighed # 1
Du kan blive, have og gøre alt det, du virkelig ønsker. Det eneste du behøver at gøre, er at finde ud af, hvad du holder mest af at foretage dig, hvad der er dine største drømme og dernæst gå i gang med at udleve dem. Blot ved at gøre det, har du taget et kæmpe skridt i retning mod at leve dit drømmeliv. Mange mennesker ved ikke, hvad de inderst inde ønsker, fordi de aldrig har brugt tid på at tænke over, hvad der virkelig betyder noget for dem.

Husk, at du ikke kan ramme et mål, som du ikke kan se.

Tænk på, hvordan du kan udleve dine største drømme og gøre dem til din tilværelse, mens du samtidig gør en hel masse for andre mennesker. Det er efter min mening livets største hemmelighed, og mit store ønske er, at mange flere mennesker får øjnene op for dette.

Det er let at komme i gang. Tag blot et skridt ad gangen, som beskrevet her, og arbejd så målrettet og hårdt på det hver eneste dag, ved at benytte opskriften til målsætning.

Før du ved af det, er du allerede godt i gang og kan begynde at plukke frugterne af din indsats. Så kom nu i gang. Jeg er sikker på, at du kan klare det. Og jeg er stolt over dig!

Hvis du vil have mere information om dette emne, kan du på min hjemmeside downloade en gratis e-bog om, hvordan du kan få opfyldt alle dine drømme. Du finder e-bogen på dette link:

www.alun.dk/nyhed-gratis-ebog.asp

Klik her for at gå til del 3: www.alun.dk/livsstil-Det-bedste-aar-2009-del3.asp

Denne film vil også hjælpe dig til at opnå det bedste år i dit liv: www.alun.dk/shop/The-Secret-Dvd-Dansk.asp  

 

 

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley