❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Den manglende brik til at opnå dine nytårsforsætter for 2018!

Skrevet 29-12-2017 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Den manglende brik til at opnå dine nytårsforsætter for 2018!

Statistikkerne siger, at når vi når hen i februar, har 92 % af alle mennesker opgivet deres nytårsforsætter for 2018. Hvorfor? Hvor er den manglende brik eller hemmelighed, der vil sikre DIG, at du bliver en af de succesfulde 8 %? Her er en NY teknik, som vil hjælpe dig til at opnå det bedste år nogensinde i 2018!


Godt nytår, kære venner.

Et nytår giver os en frisk start og motivation til at forandre eller opnå noget specielt. Så lad os begynde rejsen sammen med dette citat af Albert Einstein:

“The most important question you can ever ask yourself is, is the Universe is a friendly place?”

Jeg er helt overbevist om, at du og jeg fortjener et liv fyldt med vitalitet og glæde.

Ja, for at besvare Einsteins spørgsmål, så er Universet i sandhed et venligt sted, og det passer på os alle sammen!

Spørgsmålet er, hvordan vi opnår vores drømmeliv, som er vores fødselsret.

I dag vil jeg dele en teknik med dig, en ny, supermagisk teknik, som jeg har lært af professor Srikumar S. Rao, hvis onlinekursus er så kraftfuldt, at jeg har inviteret ham til Danmark i april for at møde dig.

Srikumar forklarede mig, at nøglen til, at du og jeg med succes opnår vores nytårsforsætter eller mål for 2018 og ud i fremtiden, handler helt og aldeles om: At investere i processen, IKKE i resultatet.

Dette er nøglen, og således fungerer den:

Mål er faktisk sekundære i forhold til at opnå succes, og her følger professor Raos game changer.

Hans forskning viser problemet og fejlen ved, at vi tror, at vi kun bliver lykkelige ved at opnå de mål eller de drømme, vi har. At vi kun skal fokusere på resultatet.

I vores moderne verden er vi programmeret til at tro, at hvis vi opnår et mål, vil vi blive lykkelige.

Folk er i dag så besatte af at nå destinationen eller endemålet, at de glemmer selve rejsen, og hvor vigtig og hvor sjov selve rejsen kan være.

Som professor og life coach deler Srikumar med sine elever, hvorledes du i høj grad kan øge din chance for at opnå succes med dine mål, dine nytårsforsætter, og hvad der er vigtigt for dig i dit liv, ved bogstavelig talt at glemme målet i det øjeblik, du har sat dig det for, og i stedet lægge alle kræfter i selve rejsen.

Igen er det processen, ikke målet, som er vigtigt og nøglen til succes

Så nyd rejsen, investér i processen med at arbejde for at opnå målet ved dagligt at handle på det, og vær ikke for fokuseret på endemålet.

Endvidere forklarer Srikumar, at det er hans erfaring med de elever og virksomheder, han coacher, at der ligger et paradoks i, at det er mere sandsynligt, at du vil opnå det, du ønsker, i det øjeblik du holder op med at insistere på, at det sker på en bestemt måde.

Ja, nå dertil hurtigere ved bogstaveligt at overgive dig til Universet og ved at stole på, at hun hjælper dig til at komme derhen. Alt, hvad du skal gøre, er at være parat til at gøre en indsats for det.

Dette skal du foretager dig lige nu!

Ta´et stykke papir og en blyant, og sæt dig et stille sted. Udskyd det ikke, gør det lige nu, for ellers vil du gå glip af en lejlighed til at opleve noget magisk!

Brug nu nogle minutter på at tænke på noget, der er vigtigt for dig – hvad du gerne vil opnå i 2018. Sæt dine mål, eller beslut dig for dine nytårsforsætter.

Herefter udarbejder du de handlinger, du skal udføre for at opnå dine mål. Når du har gjort dette, giver du slip på dine mål og enhver tilknytning, du har til dem!

Fokusér herefter al din energi på at nyde rejsen og på at tage små skridt hver eneste dag for at komme derhen, hvor du ønsker at rejse til.

Dette vil føre dig hurtigere til destinationen, og sikkert via en rute, du ikke troede, eksisterede, og med mindre frustration.

Hvis vi et øjeblik tænker logisk på tingene, så eksisterer en destination, et mål eller et slutpunkt faktisk ikke. Det er blot en mulighed, som måske – måske ikke – bliver til virkelighed i fremtiden. Som et fatamorgana i den varme ørkensol.

Alt, hvad vi har, er nu, dette øjeblik, og muligheden i netop dette øjeblik, som kan hjælpe os til at kommer derhen, hvor vi ønsker at gå.

Ganske enkelt at gøre det bedste, du kan, hver eneste dag, er virkelig et livsforandrende paradigmeskift, som kan spare os for en masse uønsket stress og smerte!

Konklusion

Confucius, Kinas meste berømte læremester, sagde i år 500 før Kristus:

”En rejse på mange tusind mil starter med et enkelt skridt.”

Jeg mener, at du fortjener et vidunderligt og lykkeligt liv. Det er din fødselsret, og Universet er et utrolig venligt sted!

Det første skridt til at opnå noget meget specielt i 2018 er at bruge noget tid på at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig, hvad der gør dig glad, og hvad der tænder din ild.

Så hvis 2018 skal være dit bedste år nogensinde, hvad vil du så gøre for at opnå det?

Det giver dig en retning – destinationen. Giv nu slip på din tilknytning til målet. Overgiv dig til Universet, og lad hende være din guide.

Alt, hvad du skal gøre lige nu, er at investere i processen, IKKE i resultatet.

Det er rejsen, der gør en forskel, ikke målet.

Investér al din energi i de handlinger, du skal tage hver eneste dag for at få dig hen til din destination.

Ja, du skal arbejde for dine ønsker og handle efter dem hver eneste dag.

Ja, der vil være op- og nedture, men det er en del af oplevelsen.

Rom blev ikke bygget på en dag. Tag ét skridt ad gangen, og giv aldrig nogensinde op!

Er du parat til at overraske dig selv?

Jeg er stolt af dig!

P.S.: Jeg vil gerne slutte af med at dele en inspirerende historie med dig …

Denne teknik til at sætte holistiske mål, som er udviklet af Srikumar Rao, er så kraftfuld, at TED.com, et af verdens førende uddannelsesorganisation, kontaktede ham for at bruge det på deres website.

Det er en kæmpe ære at tale på TED, hvor kun den globale elite og de bedste læremestre på planeten, inklusive Bill Clinton, Bill Gates, Stephen Hawking, Jamie Oliver, Bono, Tony Robbins, Richard Branson og andre er blevet inviteret til at tale.

Selvom der er mange TED-konferencer rundt om på kloden, er det kun ganske få taler, der ender på TED.com. Srikumar Rao er en bemærkelsesværdig undtagelse.

Raos potentielt livsændrende budskab vakte så kraftig genklang hos publikum, at så snart TED-organisationen fandt ud af det, gjorde de ham til en af de syv personer i verden, hvis tale ved en TED-konference fik mulighed for at komme på TED.com.

Siden den kom på hjemmesiden, er Raos tale (se videoen nedenfor) blevet set over 1 million gange.  


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Nick Møller-Andersen skrev denne kommentar:
01-01-2018 16:20:21

Det lyder meget spændende. Det vil jeg starte på med det samme.


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley