❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Den 8. hemmelighed til sundhed og glæde

Skrevet 14-04-2010 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Den 8. hemmelighed til sundhed og glæde

Hvad er det allervigtigste, du kan gøre for at opnå et liv fyldt med lykke og ubegrænset glæde? Denne faktor er også den største udfordring, vores samfund har i dag. Er du klar til at blive indviet i den hemmelighed, som du kan begynde at anvende lige nu, og som hurtigt og nemt kan forandre dit liv for evigt i en positiv retning?


Denne spændende artikel følger op på sidste uges artikel: De 7 hemmeligheder til et lykkeligt og succesfuldt liv.

I slutningen af artiklen i sidste uge kom jeg ind på, at der er en 8. hemmelighed, som de andre 7 hemmeligheder ikke kan eksistere uden. I løbet af de næste få minutter vil jeg dele med jer, hvad jeg mener, den 8. hemmelighed er.

Men før du læser videre, foreslår jeg, at du klikker her for at læse sidste uges tankevækkende indlæg.

Ok, nu har du læst sidste uges artikel, så vi er klar til at komme i gang.

Lad os gennem hele denne uges artikel huske på de 7 hemmeligheder, som er:

Hemmelighed 1: Vær taknemmelig for det, du har = Taknemmelighed.
Hemmelighed 2: Lev det liv, du drømmer om.
Hemmelighed 3: Gå tidligt i seng, og vågn op med masser af energi.
Hemmelighed 4: Nyd alle de gratis glæder, naturen byder på.
Hemmelighed 5: Nyd de små ting i livet.
Hemmelighed 6: Lev i og for dette øjeblik.
Hemmelighed 7: Giv din krop den næring og bevægelse, naturen har haft til hensigt.

Måske er du 100 % enig, eller også er du kun delvis enig i ovenstående liste, og hvad du end mener, har du ret, for det er jo din krop og dit liv.

Men jeg håber, vi kan blive enige om den kraft og vigtighed, der ligger gemt i den 8. hemmelighed.

Sådan fungerer denne hemmelighed for mig:

Du kan tænke på de 7 hemmeligheder som byggestenene til et lykkeligt, sundt og succesfuldt hus. Men (og det er et meget stort men) hvis du vil bygge et solidt hus af lykke, så har du brug for noget, der kan holde sammen på alle byggestenene.

Det er her, den 8. hemmelighed kommer ind, for det er den hovedingrediens, der holder sammen på de 7 andre hemmeligheder. Ja, for uden den 8. hemmeligheds cement kan du ikke holde sammen på de andre 7 hemmeligheder, som er byggestenene i dit personlige lykkehus.

Stop lige op et øjeblik og tænk over, hvad den 8. hemmelighed mon indebærer.

Ja, læg lige denne artikel fra dig, luk så øjnene og overvej, hvilken faktor du absolut ikke kan undvære for at holde sammen på de andre 7 hemmeligheder, når du skal bygge dit personlige hus fyldt med sundhed og lykke.

Jeg er overbevist om, at den 8. hemmelighed er den største faktor, som i dag begrænser vores samfund, og jeg vil forklare hvorfor lige om lidt.

Hvad er så den 8. hemmelighed?

Ansvarlighed.

Men det er ikke bare ansvarlighed. Det indebærer, at DU og JEG tager 110 % ansvar for dit liv, mit liv og alt, hvad der sker for os.

Jeg mener som sagt, at denne faktor er den største grund til, at vores samfund ikke bevæger sig op til et højere kollektivt stade af sundhed og lykke.

Her får du to eksempler på, hvad jeg mener, og hvordan ansvarlighed er vores samfunds største udfordring:

1. del: Danmark har det svært økonomisk, fordi vi ikke tager personligt ansvar for vores sundhed

Vores sundhedssystem er konstrueret til at behandle sygdom, og det udhuler vores samfundsøkonomi med en hastighed, vi ikke kan kontrollere.

Når vi bliver syge, går vi til lægen for at få medicin, som kan lappe på symptomerne, i stedet for i første omgang at arbejde på at forebygge overhovedet at blive syge.

Ja, vi pålægger lægerne og derefter medicinen ansvaret for vores sundhed.

Og det er ikke lægernes skyld, for de gør det bedste, de kan. Desværre er nutidige lægers uddannelse behandlingsrettet, hvilket fritager patienten for at tage personligt ansvar. De fleste læger ved meget lidt om sundhedsfremme.

Jeg ved godt, at dette er en kontroversiel holdning, men jeg er af den overbevisning, at man ikke kan give noget, man ikke har, og de fleste læger bliver syge, lige som resten af os, og lever ikke længere end gennemsnittet. Hvis almindelige læger virkelig kendte hemmeligheden til sundhed, så ville det kunne ses på deres kroppe, ikke?

Det er ironisk, at når læger afgiver lægeløftet, sværger de på at ville overholde den hippokratiske ed. Men den hippokratiske ed er blevet reduceret til bare at være et ritual. De fleste læger forstår ikke engang meningen med denne ed, og sundhedstilstanden og mængden af sygdom i Danmark er bevis for dette.

Jeg er bestemt ikke ude på at kritisere lægerne. Som sagt gør de deres bedste med de forudsætninger, de har. Jeg har dyb respekt for, hvad de gør, og faktisk er min kone læge, lige som min søster og mine to bedste venner er det. Og de gør som de fleste andre læger deres yderste med de kundskaber, de har erhvervet.

Men jeg synes, at vi som samfund skal ændre på det lægelige paradigme og samtidig ændre på vores tankegang.

Jeg mener, at det vil være retfærdigt at sige, at hvis lægevidenskaben skal overleve, må den bevæge sig væk fra sit behandlingsorienterede fundament og over mod sygdomsforebyggelse baseret på naturlige metoder.

Kort og godt flytte det ansvar, vi har lagt på lægerne, over på dem, der bør påtage sig det, nemlig os patienter = DIG og MIG.

Jeg er sikker på, at dette vil ske, men først når udgifterne i vores nuværende sundhedssystem bliver så store, at vi ganske enkelt ikke kan betale for al den sygdom, vi har skabt.

Og hvis vi kigger på de eksponentielle omkostninger ved at behandle al denne sygdom, så er tidspunktet nærmere, end vi måske har forestillet os det.

Jeg håber, at vores fremtidige politikere vil forstå, at vores helbred er det vigtigste i livet, og at hvis vi sørger for at få dækket vores basale behov, er sundhed og vitalitet ikke så vanskeligt at opnå.

Nu vil jeg gerne dele ny viden med jer, som jeg tror, vil danne grundlag for fremtidens samfund, nemlig viden om den nyopdukkede videnskab Epigenetik.

Når du forstår, hvordan videnskaben om Epigenetik fungerer, kan du bedre forstå den større sammenhæng.

Jeg har skrevet en omfattende artikel om Epigenetik, som jeg vil opfordre dig til at læse. Heri fortæller jeg, at videnskabsmænd nu er af den overbevisning, at kun 5 % (eller måske kun så lidt som 3 %) af al sygdom skyldes genfejl.

Når resten af os bliver syge, skyldes det enten vores tanker (destruktiv tankegang), hvad vi indtager gennem munden, hvordan vi behandler vores krop osv. Kort og godt, hvis vi bliver syge, har vi selv skabt tilstanden.

Ja, for helt op til 97 % af verdens befolkning gælder det, at vi er i besiddelse af DNA, som er i stand til at holde os sunde og lykkelige. Selv om vi alle har gener, som potentielt kan forårsage sygdom, aktiveres disse gener KUN gennem vores miljø (tanker, kost etc.), og vi kan jo kontrollere vores miljø.

Hvis DU sørger for at holde dit miljø sundt ved at gøre de simple ting rigtigt (ved at spise og bevæge dig, som naturen har til hensigt, gå i seng til tiden etc.), så vil disse gener forblive inaktive, og du kan nyde et liv fyldt med sundhed og energi takket være dine glade, sunde gener.

Vi har derfor fuld kontrol og kan sætte os i førersædet til vores fremtid. Der er ingen undskyldninger; jeg er fuldt overbevist om, at der ingen vej er uden om, at vi selv er 100 % ansvarlige for vores kroppe, vores helbred og alt, hvad der sker med os.

Så når vi derfor bliver syge, skyldes det ikke et uheld, men derimod at vores immunforsvar er nedsat pga. den livsstil, vi fører (for sent i seng, forkert kost, som ikke passer til vores unikke kropstype etc.).

Kan du være enig med mig i, at vores nuværende sundhedsvæsen er et klassisk eksempel på, at vi som samfund ikke tager ansvar for vores eget liv?

Alt for mange af os bliver syge pga. vores forkerte livsstil, går til lægen for at få ham til at ordne problemet, ganske ofte med en recept på medicin for at lappe sammen på hullerne. Vi overlader vores ansvar for sundhed til andre.

Og den eneste vinder i dette spil er medicinalindustrien, og den er rig nok i forvejen.

Det er mit håb, at størstedelen af vores samfund i fremtiden vil indse, at vores sundhedstilstand er vores eget ansvar, og at indbygget i vores gener og DNA er alle de markører, som kan give os et perfekt helbred.

Lad os foretage et paradigmeskifte ved personligt at tage kontrol med vores liv og lade lægerne om det, de er fænomenale til (nemlig akut behandling) og overlade sundhedsforebyggelse til de bedste læger på jorden:

VÆR DIN EGEN LÆGE ;-)

At tage 110 % ansvar for sit eget helbred passer fint med den anden halvdel af at være et menneske, der tager fuldt ansvar for sig selv.

2. del: Du bliver dét, dine tanker kredser om

Jeg har erfaret, at når vi står foran et spejl og ser vores spejlbillede, så er det, vi ser, påvirket af vores tidligere tanker og handlinger. Vores ydre verden er i realiteten et spejlbillede af vores indre verden (indre tanker). Hvad der sker for os på det ydre plan er en genspejling eller manifestation af, hvad der foregår i vores sind.

Livet er enkelt. Hvis du ikke kan lide, hvad du ser i livets spejl, må du simpelthen ændre på dine tanker.

Så hvis vi kan være enige om, at du og jeg bliver, hvad vi tænker på det meste af tiden, og at kun du og jeg kan tænke vores helt private tanker og derefter bestemme os til, hvad vi vil foretage os, er det så ikke retfærdigt at sige, at du og jeg er 110 % ansvarlige for ethvert område af vores liv?

Ja, vores skæbne bestemmes i det store hele af, hvad vi foretager os, eller netop ikke får gjort, hver eneste dag, hvert eneste år.

Din fremtid ligger i dine hænder, ingen andens.

Du er kaptajnen på skibet på den rejse, som dine drømme om fremtiden dikterer. Du bestemmer retningen i dit liv.

For du har magten til at kontrollere alt, hvad der sker i dit liv, og du kan vælge vejen til ubegrænset sundhed og lykke.

Det er et valg, du har magten til at foretage helt på egen hånd.

Så lad os starte i dag med at være 100 % ansvarlige for alt, hvad vi oplever, uden beskyldninger og undskyldninger. Udnytte vores personlige kraft og få kontrol over vores tanker, ord og handlinger for på den måde at blive herre over vores eget liv.

Lad os sammen tage det første skridt for at ændre den måde, vores samfund fungerer på i dag.

Desværre går de fleste mennesker konstant og håber og ønsker, at noget godt vil ske for dem. De køber lottokuponer, ser fjernsyn i flere timer hver dag, og de brokker sig over deres liv. De er misundelige på mennesker med succes, men er ikke villige til selv at arbejde hårdt og ofre det, der skal til, for at få succes.

Begå ikke samme fejl. Sæt dig for at nægte at komme med undskyldninger, at skyde skylden på andre, eller at klage over dine omstændigheder.

Hav mod til at påtage dig 100 % ansvar for dit liv, hvilket betyder, at du må stå 100 % til ansvar for de resultater, du oplever.

Hav mod til at gentage igen og igen: ”Jeg er 100 % ansvarlig”, ”Jeg er 100 % ansvarlig”, ”Jeg er 100 % ansvarlig”. Når noget går galt, skal du ændre din tankegang og fokusere på en løsning i stedet for på problemet!

Livet er fyldt med op- og nedture. Bare deltag i legen, og acceptér, at hvis der ikke var nogen nedture, ville du ikke sætte så stor pris på opturene. Og når du begynder at tage ansvar for alt, hvad der sker i dit liv, vil nedturene på magisk vis blive færre og ikke synes så slemme, ja, faktisk vil du komme til at opleve en næsten konstant lykkefølelse.

Og når tingene ikke helt går som planlagt, så lad være med at beklage dig, og spørg i stedet dig selv, hvad du bør foretage dig fra nu af. Hvad er næste skridt eller handling? Hvad er løsningen på dette?

At påtage sig ansvar er en stor befrielse. Det giver dig fuld kontrol over dit liv, og alt hvad der sker for dig. Ved at påtage dig ansvar for dine tanker, har du magten til at bestemme dit fremtidige liv og opnå alle dine drømme.

Er du klar?

Konklusion: DU er 100 % ansvarlig for alt, hvad der sker i dit liv = Den 8. hemmelighed

Jeg mener, at vi som voksne mennesker ikke kan løbe væk fra den kendsgerning, at vi er 100 % ansvarlige for alt, hvad vi oplever. Men som det er i dag, prøver vi både som samfund og individer at gøre andre (læger, familie, chefen osv.) ansvarlige for vores liv.

I dag går alt for mange af os til lægen for at få piller, som blot fungerer som en lappeløsning på en usund livsstil, vi giver finanskrisen skylden for vores økonomiske problemer og vi giver andre mennesker skylden for vores personlige problemer.

Selv om det kan føles, som om vi kun kan gøre en meget lille forskel i samfundet lige nu, så undervurdér ikke den magt, du besidder hvert evige sekund.

Hvis du ikke kan lide det spejlbillede, der møder dig om morgenen, så har du magten til at ændre på det – bare ved at ændre på dine tanker og handlinger. Forvent derefter magiske resultater af dit hårde og dygtige arbejde.

Når du begynder at tage fuldt ansvar for alt, hvad der sker i dit liv, vil gode ting begynde at ske, og nye muligheder dukker op alle vegne.

Så lov dig selv lige nu, at du vil begynde at tage personligt ansvar for dine tanker, handlinger, sundhed osv.

Jeg er stolt af dig, og du bør også være stolt af dig selv ;-)

Men før jeg overlader dig til at gå i gang med at nyde et liv fyldt med ansvarlighed og de gaver, det vil medføre for DIG, synes jeg, vi skal kigge endnu en gang på Epigenetik, for når du har forstået, hvordan din krop virker, vil det gøre en umådelig stor forskel i dit liv.

Det vigtige budskab i Epigenetik er, at vi ikke er sagesløse ofre for dårlige gener.

Det er vores tanker og miljø (kost, motion, søvn osv.), som bestemmer, hvorvidt et gen aktiveres eller bare forbliver inaktivt.

Vi kan sammenligne vores gener og DNA med en CD, som indeholder information, og en CD kan jo kun afspilles på en afspiller. Epigenetik handler om afspilleren.

Hvis du sætter en CD fyldt med glade tanker, frisk luft, afslappet søvn, motion osv. i afspilleren, så kan du nyde sød musik i kraft af sunde gener resten af dit liv.

Men hvis den CD, du sætter i afspilleren, er fyldt med rådne tanker, beklagelser, livløse fødevarer, mangel på søvn osv., vil du aktivere de gener, der forårsager sygdom og depression.

Lige her og nu har du magten til for evigt at bestemme, hvilken CD du gerne vil høre resten af dit liv.

Valget er DIT.

Hvilken befrielse det er at indse, at vi ikke er sagesløse ofre for vores gener, men at vi bestemmer vores egen skæbne. Vi kan kontrollere vores eget liv, og vi kan skabe et liv fyldt med fred, glæde og kærlighed.

JA, du og jeg kan bestemme alt, hvad der kommer til at ske for os.

Derfor mener jeg, at Epigenetik ikke kun er grundlaget for denne hjemmeside, men også kommer til at spille en meget central rolle i vores fremtidige samfund.

Alt dette fører tilbage til den 8. hemmelighed: At tage ansvar for dit liv og alt, hvad der sker med dig.

Hvis vi alle tog ansvar for vores liv og for alt, hvad der sker for os, ville verden øjeblikkelig blive et meget bedre sted.

Så ville vi indse, at himlen eksisterer lige her på jorden.

Så lad os sammen leve i og for øjeblikket; lad os mærke den ubegrænsede nydelse ved at leve et liv, vi har kontrol over.

Godt gjort; jeg er stolt af dig.

Nu vil jeg slutte af med nogle visdomsord fra en mand, som er meget klogere end mig: Mahatma Gandhi

  • Din tro bliver til tanker
  • Dine tanker bliver til ord
  • Dine ord bliver til handlinger
  • Dine handlinger bliver til vaner
  • Dine vaner bliver til værdier
  • Dine værdier bliver din skæbne

Så for at blive herre over DIN egen SKÆBNE, må du udløse den fantastiske kraft, der ligger gemt i den 8. hemmelighed.

Påtag dig 100 % ansvar for alt, hvad der sker i dit liv!

Lad os gå vejen sammen, og jeg glæder mig til at møde dig på Lykkecaféen til en stor portion is, for det har vi fortjent ;-)

P.S.: Du må meget gerne kommentere på denne artikel nedenfor. Er du enig med mig i budskabet i den 8. hemmelighed? Har jeg overset noget? Hvordan kan vi bevæge os fremad som samfund?  


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Marina Aagaard skrev denne kommentar:
15-04-2010 11:12:38

Enig!
Vi ses til is!


Jette Schmidt skrev denne kommentar:
15-04-2010 11:21:59

Jeg er fuldt ud enig - og det bliver dejlig når flere vil indse dette !! Jeg er lige nu ved at igangsætte workshops under navnet "En sundere og gladere hverdag" - hvor deltagerne bl.a. skal lære om ordentlig mad og positive tanker.


Tove skrev denne kommentar:
15-04-2010 11:34:55

Emnet drejer over i meditation så man ved tankens kraft kan få ting til at ske. Kunsten er bare at få de stakkels travle mennesker som dagligt knokler røven ud af bukserne for at betale af på alle deres forbrugsgoder med på ide`en om at det ikke er det livet handler om.


Vis alle kommentarer

Leif skrev denne kommentar:
15-04-2010 12:00:55

Helt enig. Jeg er dog en af de uansvarlige. Dårlige madvaner, negative tanker, for lidt søvn, you name it. MEN en ting er at erkende det, men når man har en familie at forsørge, så er det ikke altid at forandringerne er til at gennemføre. Som et stort skib, så kan man ikke vende på en tallerken. Men museskridt og jeg er på vej...


Mona skrev denne kommentar:
15-04-2010 12:01:22

Den dag det gik op for mig, at jeg selv kan bestemme over mit liv, blev jeg FRI


Joan M. Ipsen skrev denne kommentar:
15-04-2010 12:16:25

En lille solstråle historie.

Jeg har lyst til at fortælle lidt om mine erfainger i forbindelse med indholdet af de såkaldte 7 nu 8 hemmeligheder. I vores fortravlede højteknologiske informationssamfund i dag er det nemt at lade sig rive med strømmen og vi bombarderes hele tiden med nye tiltag, sundhed, sygdom, økonomi, mode o.s.v. I dagligdagen kan vi næsten ikke nå alt det vi skal nå,det hele er næsten nødtil at være total tilrettelagt for at dagen, livet kan hænge sammen. Hvilket ofte forårsager at tiden bliver en fjende frem for vores bedste ven fordi vi ikke kan nå at tænke naturlig, få jordforbindelse, d.v.s. mærke sig selv efter i sømmene, standse op.
For 10 år siden tog jeg en beslutning, at ændre det. Det har været og er en proces der er uendelig Man bliver aldrig uddannet nok i at tage vare på sig selv, man kan hele tiden få ny indsigt og erfaringer, udfordringer o.s.v. Men vi er jo alle unikke individer, og det kan være svært at mestre sit liv. For mit vedkommende har jeg erfaret at man først og fremmest må tænke de rigtige tanker, positive med en urokkelig tro og vilje på det man sætter sig for skal nok lykkes, ikke kade sig påvirke af negative input, sætte mål/delmål og her kommer selvværd ind i billedet, et solidt selvværd styrker jo ens tanker og man handler jo derudfra. Det har jeg opnået ved at gøre noget godt for andre, hver dag,som også er motivation da man jo får positiv respons det er heldigvis naturligt for mig. Jeg vil ovenikøbet vove den påstand at If you give love, You get love. Jeg er nu snart uddannet social-og sundhedsassistent, som var et af de mål jeg satte mig for bare 3 år siden. Derudover tog jeg hjælperudd. lige inden,som også var et mål. Mit forhold til kost er bare ganske almindelig sund fornuft, jeg styrketræner og mortioner og jeg bruger i høj grad også musik i dagligdagen til at huske hvem jeg er og hvad jeg vil. jeg sætter hele tiden nye mål/delmål. Jeg lever idag med oprigtig glæde over at have muligheden for selv at tage ansvar for mit eget liv hver eneste morgen jeg står op, og det er med et smil. M.v.h. Joan


Helle Hansen skrev denne kommentar:
15-04-2010 13:17:09

Det er så indlysende, men desværre har jeg brug for at få det banket ind i hovedet mange gange før jeg begynder at gøre det. Men små skridt hver dag, fører også til målet.


Margrethe skrev denne kommentar:
15-04-2010 13:47:15

Jeg vidste det jo egentlig godt, men jeg havde glemt det. TAK :-D


Anders Schwencke skrev denne kommentar:
15-04-2010 16:55:13

Hej

Jeg er stor fan, og nyder meget glæde af dine artikler.

Tak for endnu en god artikel. :-)


Anne Marie Lind skrev denne kommentar:
15-04-2010 17:00:23

En meget fin artikel, det er så sandt, som det er sagt.


lis jensen skrev denne kommentar:
15-04-2010 22:26:55

Helt enig. Får lyst til at dele 5 leveregler fra japaneren Mikao Usui, som "genopfandt" Reiki Healing. De lyder sådan her:

Blot for i dag vær uden bekymring
Blot for i dag vær uden vrede
Blot for i dag vær taknemmelig
Blot for i dag gør dit arbejde godt
Blot for i dag vær venlig mod andre

Ja, der er mange veje til et lykkeligt liv...


Alun skrev denne kommentar:
16-04-2010 08:15:47

Jeg vil gerne sige mange tak for alle jeres gode kommentarer på både denne artikel og på den foregående.

Jeg håber, at I vil blive ved med at kommenterer på mine artikler, idet jeg værdsætter jeres feedback meget højt og de bliver alle læst grundigt.

Jeg synes, det er fedt hvis vi kan forsætte med at genere en debat, og håber i forsat vil være med til dette.


Pips skrev denne kommentar:
16-04-2010 09:52:56

Sygdom kan være vejen til at erkende, at ens livsstil er skadelig og nedbrydende. Så jeg er taknemmelig for, at jeg fik leddegigt for 23 år siden. Det fik mig til at sadle helt om, og begynde at være god ved mig selv. God kost, søvn, taknemmelighed og en god portion humor, er hvad der virker for mig :o)


Kirsten Trankjær skrev denne kommentar:
17-04-2010 12:18:44

Hvor er det fedt, at nogen tør åbne munden og "offentligt" sige, hvad jeg har sagt og forsøgt at leve efter det meste af mit liv. Det har længe været min påstand, at de allerfleste sygdomme kunne undgås med en ordentlig livsstil, men at kun 3-5% sygdom skyldes gener er nyt for mig. Gid dit indlæg kunne blive kendt af andre end os, der i forvejen er mere eller mindre "fit for life" og har sundhed og livsstil som interesse. Er der videnskabe dokumentation for de 3-5%? Så kunne jeg nemlig godt tænke mig at få sådan en artikel til brug for min argumentation/dokumentation over for min "omverden". Det er altid rart at kunne underbygge sine påstande med noget veldokumenteret videnskab.
Tænk, hvor mange penge vi kunne spare vores sundhedsvæsen for, hvis alle tog 100% ansvar for deres liv. Tænk, hvis nogle flere turde tage bladet fra munden og sige sandheden. Det er bare ikke altid nemt, når man står over for et sygt menneske, selvom man udmærket ved, at vedkommende selv har forsømt en lang række tiltag for at undgå at blive syge.
Jeg bliver næsten helt høj af at læse en artikel, som bekræfter, hvad jeg i mange år har postuleret.
I øvrigt har jeg nyligt fået en udtalelse fra min arbejdsplads, hvor jeg har været leder i en årrække, som i sidste linie siger: "Kirsten bidrager til en god stemning i afdelingen med sit humør og sin humor. Vægter det sociale højt og forsøger at påvirke medarbejderne til en sund levevis". Jeg bliver endnu mere stolt af dette skudsmål, når jeg læser din artikel. Tak for mange gode og inspirerende artikler.


Larsen skrev denne kommentar:
17-04-2010 14:32:18

Kanon artiket, for mig er det bare et problem at finde ud af hvordan jeg kan ændre tingene i mit liv..... men vejen skal nok findes


Jette skrev denne kommentar:
19-04-2010 16:31:34

Dine artikler er pragtfulde, og hvor har du dog ret. Men desværre er jeg også en af dem der skal have det banket ind med syv tommer søm. Godt, at vi har sådan en som dig til at "reminde :-)" (hvis man kan sige sådan).


Kenneth Anderson skrev denne kommentar:
23-04-2010 21:28:49

Det 8. hemmelighed passer meget godt i sammenhæng med de andre.

Det vil være hjælpe hvis flere virksomheder viste social ansvarlighed der er kun vist af ganske få i verden, som har modtaget prisen "Corporatiion with Social Responsibility" fra en FN sanktionerede enhed!


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley