❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Del 6: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Livsstil og konklusion

Skrevet 30-12-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Del 6: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Livsstil og konklusion

Hemmelighed # 7: Nyd livet på vej til det bedste år i dit liv. Livsstilsfaktorer der alle vil hjælpe dig, med at få det bedste år i dit liv.


Hemmelighed # 7: Nyd livet på vej til det bedste år i dit liv

Her er en række andre ting, som du hurtigt og let kan indføre i dine daglige rutiner. De vil alle gøre en mærkbar forandring på dit helbred.

A. Nyd solen, den friske luft og naturen
Ideelt set skulle vi alle hver dag tilbringe et par timer uden for i solen, som vores forfædre gjorde det. Især om vinteren burde vi alle anstrenge os mere for at komme ud i naturen hver dag.

Husk, at sollyset ikke er noget, vi skal undgå. Vi behøver sollys, for at kroppen kan producere det vigtige D-vitamin. Det er essentielt for vores helbred og knogler, og især om vinteren er der mange af os, der lider af mangel på D-vitamin.

Nøglen til at få tilstrækkeligt med sollys er langsomt at opbygge vores modstandskraft over for solen ved lidt efter lidt at opholde os i solen allerede fra det tidlige forår. I starten omkring 20-30 minutter om dagen og ved altid at undgå at blive forbrændt. Om sommeren kan man så langt bedre tåle sollyset uden at blive forbrændt.

Klik her for at læse en rigtig god artikel om, hvordan du kan lukke solen og naturen ind i dit liv: www.alun.dk/livsstil-luk-solen-ind-i-dit-liv.asp

B. Kosmetik, hudprodukter og husholdningsprodukter
Folk bruger mange forskellige kosmetik- og hudprodukter for at komme til at se yngre og bedre ud, men i de fleste tilfælde bliver de snydt. Hvis du ikke tror på mig, så prøv lige at læse ingredienslisterne, som desværre ofte står skrevet med meget små bogstaver.

Det er det, du kommer på din hud og i dit hår hver eneste dag. Tror du, at alle disse tilsætningsstoffer er blevet testet for deres sikkerhed?

Nej!

Tror du, at alle disse kedelige kemikalier gør dig syg?

Sandsynligvis, fordi over 60 % af alt det du smører på din hud, bliver absorberet i din krop. I virkeligheden svarer det til, at du spiser eller drikker produktet. Så lad være med at tro på de smarte reklamekampagner, som vil have dig til at bruge et hudprodukt, der skal få dig til at se bedre ud.

De bedste produkter, som jeg efter megen søgen har kunnet finde på markedet er ”Green People”. Vi har selv udelukkende brugt dem hjemme hos os i mange år. Ikke blot er ”Green People” gode produkter, de dufter også godt og føles dejlige at bruge.

Du kan læse mere om sunde hudplejeprodukter her:
www.alun.dk/shop/oekologisk_hudpleje.asp

Tænk også over, hvilke produkter du benytter til rengøring samt til at vaske dit tøj og din opvask med. Vi benytter ”Ecover”-produkterne. Det er vigtigt at forstå, at hvis du kommer de kemiske husholdningsprodukter på dine hænder eller indånder kraftige dufte fra dem, så kan de være farlige for dit helbred. Uanset hvad du bruger til at rengøre dit hjem med, så sørg altid for at åbne vinduerne, så du får frisk luft ind i stuerne.

C. Stress
Man anslår, at op til 90% af alle sygdomme er stressrelaterede. Men den gode nyhed er, at du selv kan kontrollere din stress. Jeg ved godt, at livet er fyldt med op- og nedture, men du kan stadig selv kontrollere din stress. De fem bedste måder, jeg har fundet til at reducere min egen stress er:

1. At udleve mine drømme
2. At fokusere på løsningen i stedet for på problemet
3. At være taknemmelig for hvad jeg har
4. At holde mig selv sund ved at følge de råd, jeg har givet dig i denne e-bog
5. At sørge for at få en god nats søvn

Husk endnu engang, at det er dig selv, der bestemmer. Det er dig, der afgør, om du vil være stresset eller ej ved at tage livet alvorligt. Her er der nogle gratis kilder, som forhåbentlig kan hjælpe dig:

Klik her for en gratis stress-test:
www.alun.dk/stresstest.asp

Lær hurtige og effektive redskaber til at reducere stress her:
www.alun.dk/livsstil-lider-af-stress.asp

D. Latter reducerer stress og styrker dit immunforsvar
Jeg kan ikke huske, om jeg har grint i dag. Jeg burde skamme mig! Latter er en af de bedste måder til at holde sig ung og sund. Så jeg tror, at jeg vil gå ud og lege med mine børn nu, for hvis jeg har glemt at grine i dag, så skal de nok hurtigt få lært mig at grine igen. Men en god latter med sin ven, kæreste, ægtefælle eller kollega kan klare mange problemer.

En af nøglerne til at leve et langt og lykkeligt liv i vore dage, er at bremse lidt op og tage sig tid til at leve livet. At have det sjovt og grine lidt, er en meget god måde at gøre det på.

Så prioritér noget tid til dig selv, hvor du bare nyder livet. 

Konklusion

Først og fremmest tillykke med at du har taget dig tid og kræfter til at læse denne bog. Jeg er virkelig stolt over dig. Det er altid grænseoverskridende at indrømme, at man måske skal til at ændre på sit liv – og så at gøre noget ved det.

Her har du i hvert fald nøglen til at opnå det bedste år i dit liv, mentalt, fysisk og åndeligt.
De syv kraftfulde og enkle hemmeligheder i denne e-bog giver dig manualen til at opnå alt det, du har drømt om.

Men det er op til dig selv at åbne døren. Ingen anden kan gøre det for dig.

Den gode nyhed er, at det faktisk er enkelt at opnå forbløffende resultater. Som med alting her i livet: Gør de enkle ting godt, gør dem vedvarende, og du kan forøge dine chancer for at få tolv fantastiske måneder.
Synes du ikke, at det er en god handel?

Så begynd med at tænke på: Hvad der gør dig lykkelig, hvad du er taknemmelig for og brug så de enkle og kraftfulde teknikker, som jeg har forklaret dig om tidligere. Lav så en plan over, hvordan du skal nå dine drømme.

Tænk på, hvordan du kan blive lykkelig og få succes samtidig med, at du hjælper andre mennesker. Dette er sandt at sige livets største hemmelighed. Husk:

Mennesker bliver dét, de tænker på det meste af tiden

Tag et skridt ad gangen. Rom blev ikke bygget på én dag.

Dernæst giv dig tid til at lære at trække vejret korrekt og sørg for at drikke nok med vand hele dagen.

Du kan også se frem til, hvordan du får masser af energi, og hvordan du kommer til at se yngre ud, når du begynder at spise den mad, som naturen har designet dig til at spise.

Spis de fødevarer, som du genetisk er bygget til at spise. Madvarer fyldt med livskraft som frisk økologisk kød, fisk, æg, grøntsager, frugt, nødder og frø alt sammen skyllet ned med frisk, rent vand.

Ja, det betyder kød, frugt og grøntsager både om morgenen, til frokost og om aftenen. Spis så sundt 80 % af tiden og brug så de sidste 20 % til lidt udskejelser – men selvfølgelig også gerne sunde.

Husk desuden:

Flere muskler = Fedttab + Anti Aging

Så ved at kombinere nogle få minutters træning hver uge (vægttræning er vigtig for opbygning af muskler) med at give din krop det rigtige brændstof i form af ”kvalitets-byggeklodser”, så vil du ikke bare komme til at se godt ud, du vil også føle dig godt tilpas.

Ved at spise på den måde, naturen har designet dig til at spise, ved at bruge din krop rigtigt og ved at gå i seng i ordentlig tid, vil du få masser af energi til at nyde de næste 12 måneder.

Er det i virkeligheden ikke det, hele livet drejer sig om?

Lad os alle vågne op hver dag sunde, lykkelige og med masser at se frem til.

Universet ønsker, at du skal være lykkelig og succesfuld. I virkeligheden er det din ret lige fra fødslen!

Du har nu nøglerne i hånden til at åbne døren til det bedste år i dit liv – ja også i de kommende år.

Så nu må du bare i gang – du fortjener det virkelig!

Trin til handling

1. Tænk dig vejen til det bedste år i dit liv. Tag dig tid til at finde ud af, hvad du kan tænke dig at lave samt hvad du skal være taknemmelig for, at du allerede har. Lav så en plan over, hvordan du skal opnå dine drømme, mens du samtidig tænker på andre mennesker.

2. Indånd helbred og skønhed til din krop ved at trække vejret korrekt via din mave og ved at indånde frisk luft.

3. Drik 2-3 liter rent vand hver dag og undgå juice med for meget sukker, cola samt for meget kaffe og te.

4. Spis den mad, du er genetisk bygget til at spise. Madvarer fyldt med livskraft såsom frisk økologisk kød, fisk, æg, grøntsager, frugt, nødder, frø alt sammen skyllet ned med frisk, rent vand. Undgå korn og fødevarer med meget sukker, og du vil snart opleve mere energi hver eneste dag.

5. Opbyg muskler, forbrænd fedt og hold dig ung. Det tager dig kun nogle få minutter 2-3 gange om ugen, men resultaterne vil forbløffe dig. Husk: Brug det eller mist det!

6. Sørg for at få otte til ni timers søvn hver nat. Slukkes lyset klokken 22, vil det gør underværker for at holde dig ung, smuk og sund.

7. Lev livet fuldt ud, grin noget mere og ha’ det sjovt.

Jeg håber, at du har nydt denne lille rejse ind i dig selv og videre ud i Universet. Mine nytårsønsker er, at både du og en masse andre mennesker har fået inspiration til at benytte 2009 til at få det foreløbigt bedste år i jeres liv – trods finanskriser og andre truende skyer på himlen

Godt Nytår!

Denne film vil også hjælpe dig til at opnå det bedste år i dit liv: www.alun.dk/shop/The-Secret-Dvd-Dansk.asp  


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley