❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Er lykke dit ultimative mål? Hvordan opnår du et lykkeligt liv?

Skrevet 18-08-2010 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Er lykke dit ultimative mål? Hvordan opnår du et lykkeligt liv?

Aristoteles, en af de største filosoffer, skrev for flere tusinde år siden, at lykke er det ultimative mål for alle menneskets handlinger. Men hvordan skaber du et lykkeligt liv? Her er DINE 7 Hemmelige skridt til et langt og lykkeligt liv.


Prøv at lukke dine øjne, tag et par dybe, afslappende indåndinger, og spørg dig selv, hvor lykkelig du er lige nu? Giv dig tid til at være ærlig, og giv dig selv et lykketal på mellem 0 og 10.

Nu, hvor vi kender udgangspunktet for din lykke, er du klar til at lære nogle simple, men meget effektive teknikker, der har hjulpet med at forvandle mit liv fra at være middelmådigt til at være fyldt med glæde og lykke, næsten fra den ene dag til den anden.

Hvad ville du sige til at score 12 ud af 10 på lykkeskalaen?

Jeg ved godt, at 12 ud 10 lyder lidt for utroligt, men hvis du følger de 7 simple hemmeligheder, som jeg deler med dig om lidt, vil du snart have de redskaber, du behøver, for at få mere energi og i tilgift opnå en grad af lykke, som du ikke har oplevet før.

Vi forvandler dig bogstaveligt talt indefra og ud.

Lad os starte med at bruge en analogi: Når du køber en bil, et TV, en DVD-afspiller eller en hvilken som helst anden kompleks dingenot, er du nødt til at læse manualen for at lære, hvordan du betjener det, vedligeholder det og får maksimalt udbytte af det. Hvis du ikke læser instruktionerne. kan du ikke få fuldt udbytte af produktet. eller du risikerer. at det går itu.

Jeg har gjort alt det hårde arbejde for dig, set på forskningen, læst bøgerne, lært fra de bedste, testet de 7 hemmeligheder i mit eget liv gennem de sidste 10 år og har lavet denne lykkemanual til DIG. så du kan begynde på det liv. du drømmer om.

Jeg ved godt. at jeg har lovet dig en masse allerede i introduktionen, men jeg kan forsikre dig for. at du ikke bliver skuffet. Denne artikel indeholder det bedste af det bedste inden for personlig udvikling og er din nøgle til et liv fyldt med glæder og lykke.

Før jeg fortæller dig om disse enkle, men meget effektive værktøjer, vil jeg lægge ud med at sige, at selvom vi aldrig har mødt hinanden (jeg håber, at vi mødes en dag), nærer jeg den dybeste respekt for dig som et fantastisk menneske.

Desuden tror jeg, at alle, også DIG, er fødte genier og har alt mulig ret til et vidunderligt liv. Det er din fødsels-ret at være lykkelig, have sunde forhold, fremragende helbred, meningsfyldt og behageligt arbejde, spænding og økonomisk sikkerhed. Det er det, som livet handler om.

Dybt i mig selv ved jeg, at du er skabt til succes. Du er unik; der har aldrig før været nogen som dig på denne planet. Du har et utroligt ubenyttet talent og potentiale, som, hvis det bliver plejet og anvendt, kan give dig alt det, du ønsker fra livet.

Din fremtid er faktisk ubegrænset, og det eneste, du behøver at gøre, er at finde ud af, hvad du vil og arbejde hårdt for at få det.

Ved du, at du desuden er meget meget heldig, fordi vi lever i en usædvanlig spændende tid. Der har aldrig tidligere i menneskets historie været så mange muligheder og potentiale for at realisere vores drømme.

De eneste grænser for, hvad du kan blive, gøre, eller eje, er de grænser, du sætter for dig selv gennem dine egne tanker og overbevisninger.

Jeg fik tårer i øjnene da jeg skrev ovenstående. Jeg håber, at det også rørte dig. Det er mit højeste ønske, at DU er perfekt, som du er, og at det er på tide, at du slipper dit fantastiske potentiale løs. Hvorfor?

Fordi DU fortjener det!

Lad os komme i gang. Her er den sjove, praktiske, trin for trin-tilgang til at opnå ALLE dine mål og drømme.

Hvordan bygger du lykkefundamentet for det liv, du drømmer om?

Nu ved jeg, at du er ved at være utålmodig efter at starte på din egen personlige rejse mod et nyt og bedre liv, fyldt med glæder, men før vi når til det virkelig spændende stof, er vi nødt til at bygge et stærkt fundament.

Hvis ikke vi får tingene på plads, når vi bygger dit drømmehus, risikerer vi et svagt fundament, og hvis bunden er svag, vil det, vi bygger ovenpå, kunne rives ned igen.

Så før du afdækker de effektive teknikker, som kan gøre den store forskel i dit liv, så lad os lige stoppe op og tænke lidt over, hvad lykke egentlig er.

Online-leksikonet Wikipedia skriver:

Lykke er en sindstilstand eller følelse karakteriseret ved tilfredshed, kærlighed, glæde eller fornøjelse.

Dernæst må vi tænke over, hvorfor lykken er så vigtig og så bygge vores hus nedefra og op ved hjælp af de 7 hemmeligheder.

Lykke er menneskets højeste mål

Aristoteles, en af de største filosoffer, skrev for flere tusinde år siden, at lykke er det ultimative mål for menneskets handlinger. Han sagde, at alt, hvad vi mennesker gør, gør vi for at opnå lykke af en eller anden slags. Nogle gange har vi succes, andre gange ikke, men målet er altid lykke.

Men hvordan opnår du personligt lykke?

Din evne til at stille og besvare dette spørgsmål korrekt er nøglen til alt, hvad du nogensinde kommer ud for og alt, hvad du nogensinde opnår.

Det er et stort problem i dag, fordi folk har så travlt, at de ikke får prioriteret den nødvendige tid til at tænke over, hvad der virkelig gør dem lykkelige. Man behøver ikke at være et geni for at kunne regne ud, at hvis man ikke ved, hvadder gør en lykkelig, hvordan skal man så forsøge at opnå det?

Steven Covey, forfatteren til ”The 7 Habits of Highly Effective People”
skrev:

“Den værste måde at spilde sin tid og sit liv på er at forsøge at klatre op ad succes’ens stige blot for at opdage, at den stod op af den forkerte bygning!”

Men det er det, som mange af os gør i dag, fordi vi ikke ved, hvad vi ønsker.

Ved du, hvad det er, som gør dig allermest lykkelig?

Den hurtigste og bedste måde, du kan opnå lykke på, er at tage den nødvendige tid til at sætte dig ned og tænke over det og lægge planer derefter, så du ikke er i tvivl om, hvem du er som person, dine værdier og hvad, der gør dig lykkelig, og begynde at leve efter det.

“Find ud af, hvad du virkelig ønsker at lave, og find så en måde at leve godt, mens du gør det.” - Napoleon Hill

Du kan se på universet som en kok. Du går ikke på restaurant og beder servitricen om at bringe dig et eller andet tilfældigt. Hvorfor ikke? Fordi kokken kan lave hvad som helst, som du ikke bryder dig om eller give dig rester fra i går.

Desværre er det sådan, de fleste mennesker lever deres liv

Hvis du ikke ved, hvadder gør dig lykkelig, risikerer du, at kokken serverer alt muligt, godt eller dårligt. Så det er vigtigt, at du tager dig tid til at tænke over, hvad du ønsker dig af livet, så du kan skabe dig et klart overblik over dig selv og din fremtid.

Men når du ved lige præcis, hvad du ønsker dig, og hvadder gør dig lykkelig, vil du øge dine chancer for succes på alle livets områder, fordi:

Du kan ikke ramme et mål, du ikke kan se.

Så det første skridt på vejen til lykke er tage sig tid til at tænke, blive afklaret og skabe nogle retningslinjer for. hvem du er. og hvadder holder dig i gang.

Hemmelighed 1: Hvad gør DIG lykkelig?

Mange succesrige personer vil fortælle dig, at hemmeligheden bag deres succes har været at finde ud af, hvad de elsker og nyder at gøre af hele hjertet. Mange føler ikke, at de arbejder overhovedet; jobbet er bare som en hobby, som de nyder at udføre.

Kan du ærligt sige, at det samme gælder for dit job og dit liv?

Lad være med at gøre det omvendt, sådan som de fleste gør det. De fleste tror, at de er nødt til at arbejde, så de kan få tid og råd til at gøre de ting, de holder af. Det passer ikke. Du kan få det hele med det samme, og du starter her.

Læg artiklen fra dig, og brug et par minutter på at skrive ned, hvad du holder af, og hvordan dit drømmeliv ville være, hvis der ikke var nogen begrænsninger.

Skriv eller tegn, hvordan dit drømmeliv ser ud. Husk, at du kan være, besidde og gøre alt, hvad du ønsker ;-)

Du skal IKKE forsøge at analysere, hvad du skriver ned, eller prøve at regne ud, hvordan du vil opnå det. Lad universet bekymre sig om hvordan - det er dets job. Dit job er at bede det om det, du ønsker.

Nyd øjeblikket, og skriv alt det ned, som er vigtigt for dig.

Du skal ikke være bange for at tænke stort. Når du virkelig udfordrer din hjerne, tvinges den på en positiv måde til at vokse og tilpasse sig og blive mere fuldendt. Tænk STORT!

Læg artiklen fra dig lige nu, og lov dig selv, at du vil bruge et par minutter på at tage dig selv igennem denne enkle, men meget effektive proces. Du har intet at tabe og alt at vinde.

Det tager kun 5 minutter, og det er en sjov lille øvelse. Har du ikke fortjent at bruge 5 minutter på din fremtid?

Hvis du har mulighed for at finde et roligt sted, hvor du ikke bliver forstyrret, eller kan høre noget afslappende musik er det fint, men hvis ikke, betyder det ikke så meget. Gør det NU og:

1. Øverst på papiret, skriv: Hvad elsker (dit navn) at lave?

2. Midt på papiret, skriv: (dit navn) er lykkeligst, når jeg …?

3. Nær bunden af papiret skriv: (dit navn)s drømme og perfekte liv er?

Det er disse 3 spørgsmål, som du skal finde svar på, når du skriver ned, hvad du holder af, og hvadder er vigtigt for dig.

Husk bare at skrive det ned. Lad være med at analysere. Lad være med at sige, at du ikke kan gøre det eller få det etc. Vær kreativ, luk op for dit hjerte, og lad dine drømme flyde ned på det stykke papir.

Hvis det er nemmere for dig, så lav nogle simple tegninger i stedet for at skrive. Så længe du får dine drømme ud på papiret.

Formålet med denne øvelse er at lave en liste over alle de ting, du holder af; de ting, som er vigtigst for dig og har den største betydning for din lykke og dit velbefindende. Leg med, og hold dig ikke tilbage. Skriv mindst 8 ting under hvert spørgsmål.

Når du ved, hvad du drømmer om, og hvad du elsker at lave er det så meget nemmere at sætte sig mål og begynde at leve det liv, du drømmer om. Men først må du have fuldstændig KLARHED og tænke over, hvad du vil gøre, være og have for, at dit liv skal være ideelt.
.
Klarhed er så vigtigt, for som sagt tidligere, kan du ikke ramme et mål, du ikke kan se!

* Hvis du synes, at det er svært at komme i gang eller går i stå, så svar på følgende spørgsmål:

Hvad elsker du?

Hvad synes du er sjovt?

Hvem er du, og hvad ønsker du dig virkelig af livet?

Hvilke omgivelser holder du af at være i?

Hvilken slags mennesker fortrækker du at være i selskab med?

Hvad giver dig spænding, får dig op og i gang?

Du nyder sikkert at lave de ting, som du er god til. Det er derfor, at du er god til dem! Så fornøjelse og færdigheder følges altid ad. Hvad er du god til?

Hvad komplimenterer folk dig oftest for?

Hvad er dine unikke færdigheder og talenter?

Hvis du kunne svinge en tryllestav, drømme de største drømme og ændre alt ved dit liv, hvad ville du så gøre?

Hvad ville du forsøge at gøre, hvis du ikke havde nogen begrænsninger, hvis du vidste, at det ikke kunne gå galt?
Hvis du var fuldstændigt sikker på at få succes, hvilke mål ville du så sætte for dig selv?

Ville det være et nyt job, et lykkeligt familieliv, at bygge dit drømmehus, rigdom eller bare at leve et langt og lykkeligt liv.

Fantastisk godt klaret, du har taget et kæmpeskridt hen imod at opnå det liv, du drømmer om. Jeg er sikker på, at der står nogle fantastiske ting på dit papir.
Jeg er virkelig stolt af dig. Det er ikke altid lige nemt at lave denne slags øvelser, men det er min erfaring, at fordelene er utrolige.

Når jeg laver den slags øvelser, oplever jeg et energiboost, som om 10 kg fjernes fra mine skuldre. Jeg føler mig lettere, friere, mere tilfreds og afslappet, fordi jeg ved, hvilken retning jeg vil gå i. Det er virkelig en fantastisk fornemmelse, som du kan give dig selv ved et par minutters arbejde.

Det bedste af det er, at det også er sjovt, når du begynder at tage dit liv i egne hænder og begynder at skabe din egen fremtid.

Før jeg viser dig, hvordan du kan arbejde hen imod at få opfyldt dine drømme, vil jeg give dig et enkelt og meget effektivt redskab til at få gang i processen med at tiltrække dine drømme til dit liv. Lad os gå videre til næste hemmelighed.

Hemmelighed 2: Vær taknemmelig for, hvad du har lige nu.

Taknemmelighed og det at være taknemmelig for, hvad du har i dette øjeblik, er så effektivt, men benyttes alligevel alt for lidt. Det er ærgerligt, for det er en fantastisk, gratis og nem måde at få loven om tiltrækning (som er den næste hemmelighed) til at virke endnu kraftigere og derigennem tiltrække dine drømme til dit liv. Det virker på den her måde:

Taknemmeligheder skaber positive energi. Så vær taknemmelig for alle de gode ting i dit liv, selvom det til at begynde med virker som ligegyldige småting. Det betyder ikke noget, om du starter fra bunden eller i et liv fyldt med succes. Stå op om morgenen, og vær taknemmelig for, hvad du har.

Tøjet på din krop, maden på din tallerken etc. Det er lige meget, bare vær taknemmelig. Ved at være taknemmelig for alt, hvad du har i dette øjeblik, sender du et signal til Universet om, at du er klar til at modtage flere ting at være taknemmelig for.

“De, som er taknemmelige for, hvad de har, modtager mere, de kan være taknemmelige for.” Alun Biggart

Jeg har oplevet, at hvis jeg bruger et par minutter hver morgen, når jeg vågner, på at tænke over de ting, som jeg er glad for, giver det mig en fantastisk start på dagen. Det tager kun et par minutter, men det er den bedste måde, jeg kender at starte dagen på en god måde.

Så lige så snart mine fødder rammer gulvet, når jeg står ud af sengen hver morgen, siger jeg til mig selv, at det er FANTASTISK at være i live og tak for det.

Du kan også gøre dig klar til dagen (mens du laver morgenmad, børster tænder etc.) ved trin for trin at gennemgå de ting, som du er taknemmelig for.

Det vil give dig en fantastisk start på en ny spændende dag og gøre dig klar til at modtage flere ting i dit liv, som du kan være taknemmelig for. Du kan supplere denne teknik ved at have en amulet eller lignende i din lomme eller tegnebog.

Tag den ud om aftenen, og læg den på natbordet, og brug et par minutter på at være taknemmelig for alt det gode, du har i dit liv. Jeg oplever også, at jeg falder hurtigere i søvn ved at ligge i sengen og tænke over, hvad jeg er taknemmelig for!

”Taknemmelighed er ikke bare den højeste af alle dyder, men også moderen til alle andre.” Cicero, filosof

For at tage denne teknik et skridt videre, så brug 2 minutter hver morgen på at se denne inspirerende film:

Det vil gøre dagen i dag til den bedste i dit liv!

Det tager kun 2 minutter, og du har intet at tabe. Se den nu!

Desværre er vi som samfund alt for fokuserede på, hvad vi ikke har, og det er en skam, for i mine øjne er Danmark det bedste land i hele verden. Hvor ellers finder du et smukt land med en stærk økonomi (på trods af hvad aviserne siger), gratis sundhedsvæsen, gode skoler og idrætsfaciliteter etc.

”Taknemmelighed holder dig forbundet til din forsyningskilde.” Ukendt

Lad os sammen være lykkelige for, hvad vi har, og taknemmelige for de små ting, så vi langsomt, men sikkert kan skabe flere ting, som vi kan nyde.

Tak.

Hemmelighed 3: Loven om Tiltrækning = Du bliver, hvad du tænker mest på.

Et vigtigt skridt på vejen til at åbne op for dit fantastiske potentiale, så du kan nyde alt, hvad livet har at tilbyde, er at forstå og udnytte den utrolige kraft i, hvad jeg betragter som den vigtigste lov eller naturkraft i Universet

Loven om Tiltrækning = “DU bliver, hvad DU tænker mest på.”

Denne lov blev første gang skrevet ned omkring 3000 før Kristus og fastslår, at du er en ‘levende magnet’, og at du tiltrækker de personer og begivenheder til dit liv, som harmonerer med dine dominerende tanker, specielt de tanker du føler stærkt for.

Derfor er din ydre verden i meget høj grad en afspejling af din indre verden. Hvis du ændrer din måde at tænke på, så ændrer du også dit liv. Det er ret simpelt!

“Alt, hvad vi er, er et resultat af, hvad vi har tænkt.” - Buddha

“Som en mand tænker, er han.” - Biblen

Positive tanker skaber et energifelt, som tiltrækker de personer, ideer, ressourcer og muligheder, som du har brug for i dit liv.

Tanker er magnetiske og tanker har sin egen frekvens. Når du tænker dem sendes de ud i Universet og tiltrækker lignende ting og tanker med samme frekvens som dine.

Du kan se på det på denne måde: Det er akkurat, som når et tv-selskabs antennemaster sender på en specifik frekvens, som laves til billeder på din tv-skærm. Hvis vi vil se noget andet på vores skærm, så griber vi fat i fjernbetjeningen, skifter frekvens og finder en anden kanal.

Du er en menneskelig sendemast, som er kraftigere end noget tv-tårn, der nogensinde er lavet på jorden. Din transmission af tanker skaber dit liv.

Den frekvens, du udsender, rækker langt ud over byen, landets og verdens grænser. Den går lige gennem Universet. Og du udsender den lige nu med de tanker, du tænker nu.

De billeder, du modtager fra dine tankers frekvens, bliver ikke vist på dit TV, men på billederne af dit liv. Dine tanker skaber en særlig frekvens, og de sendes tilbage til dig som billeder af dit liv. Hvis du ønsker at ændre noget i dit liv, så skift kanal, og skift frekvens ved at ændre dine tanker!

Jeg tror på, at du og jeg skaber vores eget liv med, hvad der foregår mellem vores ører. Vi høster, som vi sår! Dine tanker er frøene, og din høst vil afspejle de frø, du planter i sindet og dine handlinger. Det spørgsmål jeg synes, at du burde stille dig selv er, om du dyrker blomster eller ukrudt?

Så når du står foran et spejl, og du ser dit spejlbillede, er dette bestemt af dine tidligere tanker. Den ydre verden er i virkeligheden kun en afspejling af din indre verden (indre tanker). Alt, hvad der sker uden for dig, er en refleksion eller manifestation af, hvad der sker inde i dig.

“Verden er som et stort spejl. Den afspejler, hvad du er. Hvis du er kærlig, hvis du er venlig, hvis du er hjælpsom, vil verden være kærlig, hjælpsom og venlig i mod dig. Verden er, som du er.” - Thomas Dreier

Tanker er skabende, så derfor skaber du det, du tror på. Universet giver os simpelthen, hvad vi tror på.

Det er her, at du og jeg har en stor mulighed. Hvis du ændrer, hvad du tror på (dine tanker), vil du ændre dit liv og skabe en anden fremtid. Alt, hvad du skaber i den materielle verden, er startet med en tanke af en eller anden slags. Lav om på dine tanker, lav om på dit liv, det er faktisk så simpelt!

Hvis du ønsker at ændre noget i den ydre verden, må du først ændre det i den indre verden og derefter gå til handling i retning af dit mål. For at få Loven om Tiltrækning til at virke, er du nødt til at være klart fokuseret på, hvad du vil, og ikke tænke på, hvad du ikke vil. Du vil så tiltrække alt, hvad du behøver for at nå dine mål og drømme. Ved at ændre din tankemåde vil du ændre dit liv og din fremtid.

Dine tanker alene kan gøre dig lykkelig eller ulykkelig, rask eller syg, rig eller fattig, populær eller upopulær. Dit sind er en kraftig magnet, som kan tiltrække vidunderlige ting eller smerter og ulykke. Folk er primært fattige på ydersiden, fordi de fattige på indersiden.

Folk, der tænker og taler meget om, hvad de ønsker, tiltrækker mere af den slags til deres liv. Folk som taler og tænker meget på det, de ikke ønsker, frygter eller bekymrer sig om, fortsætter med at tiltrække negative og ubehagelige oplevelser til deres liv.

”Du skaber dit eget Univers undervejs.” - Winston Churchill

Du har kun fuldstændig kontrol over en eneste ting i Universet – dine tanker - og fordi du kun kan tænke en tanke ad gangen, har du fuldstændigt kontrol over dit sind og alt, hvad du kommer ud for. Du kan bestemme, hvad du ønsker at tænke over i enhver given situation. Dine tanker og følelser vil afgøre dine handlinger og bestemme, hvilke resultater du vil få.

Alting starter med dine tanker. Positive tanker giver liv. De får dig til at føle dig stærkere og mere selvsikker. Negative tanker gør det modsatte; de får dig til at føle dig svag og usikker.

Mange mennesker tror ikke, at de er kloge nok, kreative nok, eller talentfulde nok til at opnå de ting, de drømmer om. Men faktisk er det sådan, at der kun findes få begrænsninger for, hvad du kan opnå, undtagen de grænser, du selv sætter i dit sind. Napoleon Hill skrev i sin klassiske bog “Think and Grow Rich”:

“Whatever the mind of a man can conceive and believe, it can achieve.”

Den vigtigste lektion, du kan lære i livet for at få succes og blive lykkelig, er, at du har kraften til at skabe den fremtid, du drømmer om, men for at få dine drømme opfyldt skal du kun tænke på og tale om de ting, du ønsker dig.

Samtidig må du have selvdisciplin nok til ikke at tænke på, tale om eller bekymre dig om de ting, du ikke du ikke ønsker dig. Fokuser på løsningen i stedet for problemet. Når du ændrer kvaliteten af dine tanker, ændrer du kvaliteten af dit liv, nogle gange øjeblikkeligt. Det er såre simpelt.

“Den største revolution i min generation er opdagelsen af, at man ved at ændre de indre aspekter af sindet kan ændre de ydre aspekter af ens liv.” - William James

Så for at leve et liv fyldt med lykke og succes, skab da, inde i dig selv, det mentale billede af det, du ønsker at opleve på ydersiden. Fokuser på billeder af succes, sundhed, lykke, rigdom og personlig udvikling, svarende til hvad du virkelig ønsker at få ud af livet = ved at bruge Loven om Tiltrækning.

Du er nødt til at skabe den ønskede virkelighed i dit sind, før du kan opleve det i din verden. Skønheden ved at være menneske er, at du og kun du kan vælge, hvad du tænker på, og jo mere positivt du tænker, des bedre bliver du til det, og i løbet af ingen tid bliver det en vane, en helt naturlig ting, og jeg lover dig, at forskellen vil kunne mærkes.

Hovedformålet med dit liv bør være at fastholde og fokusere dine fantastiske kræfter og helt unikke talenter, for derefter intelligent og systematisk at lede dem i retning af den fremtid, du ønsker, og dermed ubegrænset lykke. Husk at du er enestående, du er et geni.

Jeg ved godt, det er en ordentlig mundfuld, og mange af jer vil, lige som mig, tænke at Loven om Tiltrækning er noget hokus pokus og ikke noget du bør spilde din tid på.

Det, jeg vil opfordre dig til, er at lave lidt research på Loven om Tiltrækning. Tænk over nogle af de citater, som jeg givet her fra biblen, Buddha, Winston Churchill etc. Eller mange andre inspirerende personer, som jeg kunne have citeret, og spørg så dit indre selv, om du burde give loven en chance og måske skulle prøve dens muligheder i et par uger og se, hvad der sker.

Det tager tid og lidt øvelse, men jeg er sikker på, at du vil blive behageligt overrasket, som jeg blev, da jeg opdagede, hvor stor en forskel det kan gøre.

Før vi går videre til den næste hemmelighed, vil jeg gerne fortælle dig, hvordan Loven om Tiltrækning virker for mig. Vær opmærksom, for det, jeg siger nu, er meget vigtigt, og det er oftest her, at folk misforstår det. Men vi ved jo begge, at du ikke har tænkt dig at begå den fejltagelse; godt gået!

For at frigøre det enorme potentiale, som ligger i DIT geni foreslår jeg, at du gør følgende for at få mest ud af Loven om Tiltrækning:

Først skal du indse, at du og kun du selv har fuldstændig kontrol over indholdet af din tankevirksomhed. Som nævnt før kan du kun tænke en tanke ad gangen, så hvis du fanger dig selv i gang med at tænke negative tanker, har du kraften i dig selv til at vælge øjeblikkeligt at tænke på noget positivt i stil med dine mål og drømme. Denne kraft er alt, hvad du behøver for at skabe et vidunderligt liv for dig selv.

Det er i orden at have negative tanker, tag dem, og elsk dem for, hvad der er, og vær opmærksom på, at når du ændrer dit fokus fra det, du frygter, til løsninger på problemer, vil du tiltrække de løsninger, du har brug for i liv.

Den anden del af denne lov er faktisk en skjult hemmelighed. Kig på ordene ”The Law of Attraction”, og se, om du kan forstå, hvad jeg mener.

Nogle folk siger, at Loven om Tiltrækning ikke virker. De prøver meget hårdt, drømmer og fokuserer på, hvad de ønsker, men der sker ingenting. Det er, fordi at de har misset 50 % af formlen.

Lad os kigge på ordet Attraction igen. Kig nu nærmere: AttrACTION.

Hvis du ikke skrider til ACTION (handling), ikke investerer den nødvendige tid og tager de nødvendige skridt for at opnå det, som gør dig lykkelig, så bruger du kun halvdelen af loven, og det er ikke særlig sandsynligt, at den vil virke for dig.

Du er nødt til, rent fysisk, at lette numsen og lave arbejdet. Det er derfor, at målsætning, den næste hemmelighed, er så effektiv til at hjælpe dig med at frigive kræfterne i Loven om Tiltrækning.

Men før vi går videre til det spændende emne med at lave målsætninger, vil jeg opfordre dig til at overveje at se The Secret på DVD. Den er sine penge værd i guld, men husk altid at skride til ACTION; -)

Hemmelighed 4: Succesrig målsætning

Målsætning styrker de 3 tidligere hemmeligheder og tager dem til det næste niveau. Det, jeg vil gøre her, er at give dig et kort overblik over, hvordan du kan sætte mål og nå dem. Hvis du vil læse en længere artikel om målsætning, så klik her!

Men først en inspirerende historie:

I en undersøgelse fra Harvard i 1979 blev elever på deres MBA-program spurgt: “Har du sat dig klare mål for din fremtid, skrevet dem ned og lagt planer for at opnå dem?” Kun 3 % af eleverne havde klare, nedskrevne mål og planer. 13 % havde mål uden at have skrevet dem ned, og 84 % havde ingen mål overhovedet.

Ti år efter blev klassen interviewet igen. Det viste sig, at de 13 %, som havde mål, der ikke var skrevet ned, i gennemsnit tjente det dobbelte af de 84 % af eleverne, som ikke havde nogle klare mål overhovedet. Til deres overraskelse viste det sig, at de 3 %, som havde klare, nedskrevne mål og planer til at opnå dem, i gennemsnit tjente 10 gange så meget som de resterende 97 %, taget over en bred kam!

Nu har du, som mig, ikke gået på Harvard og ved derfor, at lykke ikke kan måles i penge. Moralen i historien går langt dybere end penge.

Det, historien fortæller, er, hvor vigtigt og effektivt det er ikke bare at have nogle mål med tilværelsen, men også at skrive dem ned. Har du lyst til at være en af de 3 %?

Godt, lad os komme i gang, og gå så tilbage til listen over dine drømme, som du lavede i Hemmelighed 1. Tag et nyt stykke papir, og skriv datoen i dag øverst.

Lav så en liste over de 10 mål, du ønsker at opnå i løbet af de næste 12 måneder. Det er meget vigtigt, når du laver denne øvelse, at du skriver dine mål ned i nutid, som om du allerede har opnået dem. Hvis ikke du gør det sådan, skriver du bare ønsker ned, ikke målsætninger.

Hvis du skriver “Jeg vil gerne tabe 5 kg kropsfedt”, siger du, at du ønsker at tabe kropsfedt, men det er ikke det, som er dit formål. Du ønsker dig at tabe vægten fysisk og ikke bare ønske at gøre det. Man skal passe på med, hvad man ønsker, det kan være ”farligt”, for jo mere du ønsker det, des mere får du lov til at ønske det! Så dit mål med “Jeg vil gerne tabe 5 kg kropsfedt” bliver nu til ”Jeg har tabt 5 kg kropsfedt”.

Dette er en af de mest effektive målsætningsøvelser, du nogensinde kommer til at lære. Den er ikke kun simpel og effektiv, og det eneste, du behøver, er et stykke papir, noget at skrive med og et par minutter af din tid. Så læg artiklen fra dig, og lav dig en liste over de 10 ting, du gerne vil have opnået inden for de næste 12 måneder.

Når du er færdig, så hold et par dages pause, og start så med at se på, hvad du har skrevet ned. Prøv så at udvide dine målsætninger for de næste 12 måneder til langsigtede mål på 5 til 10 år og resten af livet.

Efter at du har identificeret og fastsat dine mål, kan det at skrive stærke målsætninger ned faktisk hjælpe dig til at opnå dem. Måden du formulerer dem på og små ændringer kan have dramatiske indvirkninger på resultatet.

Det virkelige sted at starte med at leve det liv, som er muligt for dig, er at skabe en spændende fremtidsvision af, hvordan du ønsker, at dit liv skal være, på alle områder, som havde du ingen begrænsninger. Forestil dig, at du kunne have, være, eje eller gøre alt i dit familieliv, dit økonomiske og personlige liv. Sæt dig så nogle klare, nedskrevne mål, og læg nogle præcise planer for, hvordan du få det til at gå i opfyldelse.

Ønsker du at opnå bedre resultater på alle dit livs områder? Vil du have større økonomisk succes? Vil du være bedre på det personlige område eller måske på sportsområdet? Så er den bedste måde at få drømme opfyldt at lære at sætte sig mål og opnå dem.

Du skal derfor forsøge at visualisere dine mål så klart som muligt og skabe fornemmelsen i dig selv, som om du allerede har opnået dem. Spil den film, hvor dine drømme går i opfyldelse på din indre skærm, så ofte og så nøjagtigt, du kan. Det bedste tidspunkt at gøre det på er, før du falder i søvn om aftenen. Jo bedre du bliver til denne proces, og jo oftere du gør det, des hurtigere vil du nå dine mål og få dine drømme opfyldt.

Men som jeg forklarede i slutningen af sidste afsnit er kodeordet ACTION. Så hvad er næste skridt, hvad vil du rent fysiske foretage dig lige nu for at opfylde dine drømme? Godt klaret, jeg er stolt af dig ;)

Hemmelighed 5: Tag kontrol over dit liv, og accepter, at du kun er 110 % ansvarlig for, hvad der sker for dig.

Jeg tror på, at de 2 største problemer, vi har i samfundet i dag, er at for mange mennesker IKKE ved, hvad der virkelig gør dem lykkelige, og at folk ikke tager ansvar for deres eget liv.

Når man kigger sig omkring i samfundet i dag, kan man vist roligt sige, at alt for mange mennesker konstant håber på, at der sker dem et eller andet mirakel. De køber lottokuponer, kigger på TV flere timer om dagen og brokker sig over, hvor dårligt de har det.

De bryder sig ikke om folk, som har succes, men de gider ikke udføre det arbejde, som skal til for at få succes. Lav ikke samme fejltagelse. Lad være med at komme med undskyldninger, skyde skylden på andre, eller klage over, hvor hårdt livet er.

Ved at bruge den første hemmelighed ved du nu, hvadder gør dig lykkelig, og hvis du går med til at acceptere, at du kun er 110 % ansvarlig for alt, hvad der sker for dig, vil magien begynde.

Du vil øjeblikkelig have kontrollen over dit liv. Hvis du er villig til at acceptere dette, er det en fantastisk opløftende fornemmelse, som vil give dig en stærk følelse af indre ro.

Jeg tror på, at alt, du og jeg er eller nogensinde vil blive, er et resultat af vores handlinger. Vores skæbne afhænger i store træk af, hvad vi gør, eller ikke gør, fra dag til dag og fra år til år. Vores fremtid ligger i vores egne hænder, ikke andres.

Så start med at tage 100 % ansvar for dit liv, uden at bebrejde andre eller komme med undskyldninger for alt, hvad du oplever. Udvis viljestyrke og kontroller dine tanker, ord og handlinger. Bliv herre over din egen skæbne.

Hav modet til at acceptere 100 % ansvar over dit liv, hvilket betyder at du selv er ansvarlig for resultaterne. Hav modet til at blive ved med at sige til dig selv ”Jeg er 100 % ansvarlig”. Så når noget går galt, kan du fokusere på løsningen i stedet for på problemet! Spørg dig selv, hvad du så skal gøre? Hvad er næste skridt? Hvor er løsningen?

Hvis vi kan blive enige om, at du bliver, hvad du tænker mest på, og at du er den eneste, som kan tænke dine private tanker, så er du selv fuldstændigt ansvarlig for alle aspekter af dit liv. Du er, hvor du er, og hvad du er, fordi DU har besluttet dig for at være det.

Hvis der er noget ved dit liv, som du ikke bryder dig om, er det dit eget ansvar at lave om på det. At acceptere et ansvar kan være enormt befriende. Det sætter dig selv i førersædet for dit liv og alt, hvad der sker for dig.

Da dine tanker kontrollerer din fremtid, kan du ved at blive herre over dine tanker kontrollere resten af dit liv og derved få alle dine drømme opfyldt.

Før vi forlader ansvarligheden, så tænk over, på hvilket område mennesker tager mindst ansvar for deres liv?

Lad mig introducere næste hemmelighed: Hold dig selv sund og rask

Hemmelighed 6: De 3 simple, men meget effektive skridt til at holde dig selv sund.

Vores sundhedssystem er bygget på behandlingen af sygdomme, og det dræner vores økonomi med en hastighed, som vi ikke kan kontrollere. Hvorfor? For når vi bliver syge, går vi til lægen efter medicin, så vi kan lappe på symptomerne i stedet for personligt at gøre en større indsats for ikke at blive syge i første omgang.

Vi lægger ansvaret for vores sundhed over på lægerne og på medicinalindustrien. Jeg tror på, at min sundhed er mit ansvar. Sådan er det bare. Hvad med dig?

Har du hørt om en ny videnskab, som hedder Epigenetik? Dens konklusioner viser, at kun 5 %, og muligvis så lidt som 3 % af alle sygdomme, skyldes dårlige gener.

For resten af os gælder det, at hvis vi bliver syge, så skyldes det vores tanker (stinking thinking), hvad vi vælger at putte i munden, og hvordan vi behandler vores krop. Kort sagt: Hvis vi er syge, er det noget vi selv har skabt.

Epigenetik fortæller os, at i 97 % af alle mennesker findes DNA, som ved hvordan det holder sig sundt og lykkeligt. Selvom vi alle sammen bærer gener, der kan forårsage sygdom, bliver de KUN aktiveret af vores miljø (tanker, fødevarer etc.), og vi er selv ansvarlige for vort miljø.

Hvis DU holder miljøet sundt ved at gøre de simple ting ordentligt (spise og bevæge dig, sådan som Naturen har planlagt, gå i seng til tiden etc.) vil disse gener forblive inaktive, og du vil kunne nyde et liv fyldt af vitalitet og sundhed fra de lykkelige gener.

Kort sagt har vi kontrollen. Vi sidder i førersædet af vores personlige fremtid. Der findes ingen undskyldninger. Jeg tror fuldt og fast på, at vi ikke kan undslippe det faktum, at vi er 100 % ansvarlige for vores kroppe, vores sundhed og alt, hvad vi nogensinde kommer ud for.

Så nu, hvor du er villig til at holde dig selv ansvarlig for din egen sundhed, har du her et kort sammendrag af 3 enkle, men meget effektive ting, du kan gøre lige nu for at få bygget et godt helbred op fra bunden:

A. Gå i seng til tiden, og vågn udhvilet op med et stort smil på munden.

Du kan bogstaveligt sove dig til sundhed og lykke. At få en god nats søvn er af egen erfaring noget af det bedste, du kan gøre for din sundhed og dit velbefindende. Jeg ved godt, at det kan være lidt vanskeligt at tro på, men hvis vi går 2 skridt tilbage og tænker logisk over tingene, står 2 vigtige ting ganske klart:

1. Hvis du er overtræt, kan du så være lykkelig? Hvis du er træt, er du så i stand til at fokusere på dine drømme, eller falder du i fælden og bekymrer dig for meget om det, du frygter?

2. Når du er overtræt, får din krop naturligt lyst til sukker. Det er en indbygget overlevelsesmekanisme, og resultatet for dig og mig er sul på sidebenene og et svækket immunforsvar. At blive længere oppe end Naturen har programmeret os til, gør os syge og fede.

Du kan ikke undslippe det faktum, at det er umuligt at snyde Naturens love. Så hvis du ikke går i seng til tiden, bekymrer dig for meget, ikke kan passe dine yndlingsbukser og bliver syg hver vinter, hvordan kan du så være lykkelig? Heldigvis kan du ved at klikke her få et kort resume af, hvordan du får en fantastisk nattesøvn.

B. Det kræver liv at give liv = Økologisk Kost

Et af temaerne for dette website er, at liv kræver liv. Det, jeg mener med den påstand er, at hvis du spiser en kost fyldt med sundhedsfremmende vitaminer, mineraler, enzymer og øvrige byggeklodser, så giver du kroppen, hvad den behøver for at holde sig sund.

De fødevarer, som jeg tror på er fulde af liv, er:

Økologisk kød, fisk, frugt og grøntsager, æg, nødder, kerner etc., selvfølgelig skyllet ned med rent vand!

Det er det, jeg spiser mindst 80 % af tiden.

Det betyder, drenge og piger, at jeg også spiser kød og grøntsager til morgenmad!

Hvorfor nu det?

Fordi, når jeg lytter til de signaler, min krop sender mig, fortæller den mig, at kød og grøntsager er det, som giver mig mest energi og holder mig sundest.

Du behøver altså ikke at leve som en munk, det er vedholdenhed, som tæller. Hvis du spiser sundt 80 % af tiden, har du 20 % tilbage til sjov og ballade.

Skeptisk? Det var jeg også til at begynde med. Her er en lille test. Prøv at spise som en hulemand i 2 uger og prøv så at gå to skridt baglæns og spørg dig selv om det giver dig mere livskraft og vitalitet at spise, som du er programmeret til? Jeg tror, at du vil blive overrasket over resultaterne, når du ser dig selv i spejlet!

C. Brug det, eller mist det.

Du og jeg blev født til at bevæge os. Vores forfædre var nødt til at jage og samle for at kunne ernære sig selv og bygge sikre steder at sove om natten. Det var ofte hårdt fysisk arbejde, ikke mange timers fysisk arbejde, men ikke desto mindre var det et hårdt arbejde, som holdt dem sunde og i form.

Selv om de kun brugte nogle timer om ugen på at finde mad og husly, havde de veltrænede kroppe, svarende til vore internationale atleter. Kunne du ikke tænke dig det?

Det tænkte jeg nok. Så her har du en gratis bog, som viser dig, hvordan du får fantastiske træningsresultater på ganske få minutters træningsindsats ;-) Jeg ved godt, at det lyder for godt til at være sandt, men jeg lover dig at denne E-bog vil vise dig, hvordan du får mere energi, styrker din krop og kommer i bedre form hurtigere, end du troede muligt. Hyg dig!

Hemmelighed 7: Lær fra de bedste, og giv aldrig op!

Indtil for 10 år siden forstod jeg ikke, hvor meget glæde og fornøjelse man kunne få ud af at læse. I dag forsøger jeg i gennemsnit at læse en ny bog hver uge.

At læse bøger om spiritualitet, personlig udvikling, sundhed og fitness i 30 minutter til en time om dagen har gjort en stor, positiv forskel i mit liv. Som en kærkommen sidegevinst hjælper det mig med at få en god nattesøvn.

I perioder, hvor jeg kæmper med arbejdeog med at tage mig af min familie, har jeg fået stor inspiration ved at lære fra andre mennesker som Brain Tracy, Paul Chek, Eckhart Tolle, Dalai Lama, Bruce Lipton etc.

Prøv at læse, bare 15 minutter om dagen, og se hvor stor forskel det gør i dit liv.

Desuden har det at læse bøger, skrevet af inspirerende mennesker, også lært mig, at de også har deres op- og nedture som resten af os. Men det, som adskiller dem fra flertallet, er:

De giver aldrig op.

Nu, hvor du ved, hvad du virkelig ønsker dig af livet, har du også motivationen til at blive ved, selvom det bliver hårdt, fordi du ved, at du er et geni og beregnet til at få succes.

Det kommer bare til at tage noget tid og kræve en del ACTION for nå derhen.

Konklusion: Dine 7 Hemmelige skridt til at opnå et liv fyldt med lykke og glæde ;-)

Wow! Du har lige taget et gigantisk skridt på vejen hen imod dit drømmeliv. Godt gået. Jeg er stolt af dig!

Men før vi slutter artiklen, vil jeg bede dig om at være ærlig over for dig selv.

Er du enig med mig i, at et af de største problemer, vi har i samfundet i dag, er, at alt for mange af os, når vi skal være ærlige, ikke har nogen ide om, hvad vi vil med livet, og hvadder gør os lykkelige?

Desuden kan man vel også med rimelighed sige, at for få af os er villige til at tage ansvar for vores liv (sundhed, økonomi, lykke etc.) og alt, hvad der sker for os?

Stop et øjeblik, og stil dig selv et spørgsmål:

Hvad vil det sige at leve et liv fyldt med kærlighed og glæde? Spændende, berigende, meningsfyldt, motiverende, belønnende med masser af SJOV? Det er det liv, vi alle sammen drømmer om. Ville det ikke være skønt at vågne hver morgen og være ved at eksplodere af energi, fordi livet er skønt, og bruge dagen på ting, som gør os i godt humør?

Tænk over denne analogi:

Forestil dig, at du kommer til en ny by for at besøge en ven. Men da du ankommer til udkanten af byen, er der ingen vejskilte. Så du leder efter dit kort og opdager, at du har glemt at tage det med. Hvor lang tid tror du, at det vil tage dig at finde din vens hus uden et kort eller vejskilte?

Sikkert resten af dit liv, hvis du nogensinde finder det! Hvis du nogensinde fandt hans hus, ville det være mere held end forstand. Desværre er det sådan, at mange mennesker lever deres liv.

Lad være med at lave den samme fejl, start allerede nu med at planlægge din fremtid. Du har i dig selv, lige nu, al den kraft, du nogensinde får brug for! Du kan starte med nedenstående sætning:

“Mit liv er perfekt når jeg ______________________.” DU udfylder resten.

Fra dette øjeblik af kan du vælge at tage kontrol over dit liv og alt, hvad der sker for dig. Det vil sende dig ud på din egen personlige rejse mod at få opfyldt dine drømme. Yes, der vil være op- og nedture, men ved at bruge de 7 trin, du har lært her, har du nu værktøjerne til at klare dig igennem de hårde tider på vejen mod et liv med glæder og fornøjelser.

Eller du kan blive et offer, acceptere et middelmådigt liv, sætte dig og lave ingenting og ukritisk spise det, som livets køkkenchef vælger at servere i resten af tiden.

Men lad os gå tilbage til starten af denne artikel. Som jeg sagde til dig, tror jeg af hele mit hjerte på, at DU har fortjent et vidunderligt liv. Det er din ret at opleve glæde, lykkelige forhold, et fremragende helbred, et meningsfyldt og fornøjeligt arbejde, spænding og økonomisk sikkerhed.

Jeg tror også på, at hvis du bruger de hemmeligheder, jeg har delt med dig her, så vil du få dig nogle glædelige overraskelser. Så hvis du ikke allerede har gjort det, så print artiklen ud, og læs den igen. Du skal ikke undervurdere enkelheden, for som med alt andet i livet, hvis du gør de simple ting godt, så vil du opnå mere, end du nogensinde kan tro på.

Hvis du kun vil gøre en ting i livet, så tag dig tid til at tænke alvorligt over, hvadder gør dig lykkelig. Mange flyder bare igennem dagen uden at tænke nærmere over, hvadder virkelig gør dem lykkelige. Hvis du ikke ved, hvad du vil, kommer du aldrig til at opnå det, for som tidligere nævnt i artiklen kan du ikke ramme et mål, du ikke kan se!

Lad være med at begå den fejltagelse.

Mit højeste ønske for dig er, at du fra nu af begynder at leve det liv, du drømmer om, for af hele mit hjerte mener jeg, at det har du fortjent.

Jeg glæder mig til at spise isvafler på Cafe Lykke med dig en dag. Vi har fortjent det. Held og lykke.

P.S. Men jeg vil allerede nu fortælle dig, hvad jeg tror er:

Livets største hemmelighed

Jeg tror på, at den store hemmelighed er først at finde ud af, hvad du holder mest af at lave, gøre det af hele dit hjerte og så finde en måde at gøre det på, så det gavner andre.

Hvad ville du sige til at tjene penge på noget, du elsker at lave, og hjælpe andre mennesker samtidig?
Hvad kan være bedre end det?

Så tænk over, hvordan du kan tjene godt ved noget, du holder af, samtidig med at du gavner andre.

Godt gået, jeg er stolt af dig!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Lisbeth skrev denne kommentar:
19-08-2010 12:25:53

så godt skrevet. ting jeg vidst ei forvejen men ikke rigtig kommer i gang med - den måde du skriver det på sætter det i et andet pespektiv - hvor målet "lyser" meget klarer....jeg går i gang med det samme:-)


Gitte Kolandjian skrev denne kommentar:
19-08-2010 13:52:14

Jeg tror ogsaa paa, at ting sker, saasom at laese din artikel, fordi det er meningen og det rette tidspunkt i ens liv. Normalt kan jeg godt finde paa at skimme igennem en artikel som din og taenke, jah... men ikke nu... - men af en eller anden grund gjorde jeg det mere intensivt denne gang .... jeg har nemmelig allerede set 'the secret' og er begyndt at laere theta healing, og er hermed i fuld gang med at udvikle min spiritualitet! Ovenstaaende artikel var endnu et lille skub i den rigtige retning, saa tak for inputtet!


Bitten skrev denne kommentar:
19-08-2010 14:31:41

Virkelig godt skrevet. En positiv tankegang gør meget og det har jeg sandet efter min kræftoperation i 2008.


Vis alle kommentarer

Kenneth Anderson skrev denne kommentar:
20-08-2010 13:23:01

Godt indhold!! Og, for at gentage det af Stephen R. Covey, der står i oplægget:
"If we keep doing what we're doing, we're going to keep getting what we're getting."

I denne forbindelseDer er et koncept med et tilhørende product sortiment, som i øvrigt den samme Stephen R. Covey støtter, der findes i over 90 lande, hvor missionen er at hjælpe andre, også økonomisk.

Firmaet er 1 af 5 virksomheder i verden og den eneste i sundehedsbranchen som har modtaget prisen: "Corporation with Social Responsibility" fra en FN sanktionerede enhed. Det drejer sig om bæredygtighed over hele linien. I 1996 started firmaet Super Frugt industrien og i år er foran igen med Bioactive drikke, der indeholder iridoider, der ikke findes (eller i væsentlig mindre koncentration) i andre, som kaldes super.

Tillige, produkterne er baseret på frugten noni, der betegnes Ashyuka, der er Sanskrit for lang levetid!


Cristina skrev denne kommentar:
14-05-2015 23:25:13

Simpelt.... Fantastisk !! Tusind tak for det :-)


Mrs saby skrev denne kommentar:
03-04-2019 19:30:42

hej, alle er her for at dele min oplevelse / vidnesbyrd med jer alle. jeg blev gift ligesom alle gjorde vi hvor lykkelige i årevis blev jeg fremmet hvor jeg arbejder mine børn fik gode karakterer i skolen på en trofast morgen min mand vågnede så vredt ved ikke hvorfor !! da jeg spurgte hvad forkert alt han kunne gøre var at slå mig og sagde, at han hader mig, jeg var ødelagt, ved ikke hvad der skete, jeg græd, men det har kun gjort min situation værste. da tog jeg op med myphone og Jeg gik på jagt efter hjælp online.Jeg så vidnesbyrd om, hvordan en mand kaldet great lapola hjalp folk med deres problemer, så jeg tog sin emailadresse og hint ham op svarede han og spurgte mig hvordan kan han hjælpe mig og jeg fortalte ham, hvad der foregår med mig. Han sagde at du er på det rigtige sted, han fortalte mig ting, jeg finder svært at tro på, fordi jeg er kristen. da jeg huskede et vers i Bibelen, som siger, at himlen hjælper dem, der ikke kan hjælpe sig selv. Så lyttede jeg til, hvad jeg var blevet fortalte at gøre, men jeg havde tvivl, fordi jeg ikke har nogen idé om, hvad der skal hen den næste dag sagde Greatlapola til mig, at mine problemer er væk, at mit hjem fra i dag kun vil kende lykke og vækst. Jeg var chokeret, og jeg fandt det svært at tro da jeg modtog et opkald fra min mand, der fortæller mig, at han elsker mig og børn, vi er alle han gots. Åh min Gud var jeg overvældet af glæde. Og jeg sagde til mig selv, at jeg vil fortsætte med at fortælle verden om dig og dine kræfter om, hvordan du bragte min verden, min mand tilbage, hvor han tilhører, og jeg er glad for at sige alt har fungeret godt for mig og min familie siden jeg kom til at kende dig godt lapola og jeg vil sørge for hele verden kender til dig og dine åndelige kræfter. De kan også hjælpe dig. Kontakt ham som følger: Greatlapola67 @ gmail.com eller whatsap ham på +2349034970099


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley