❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

D-vitamin kan potentielt spare Danmark for milliarder af kroner!

Skrevet 14-12-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

D-vitamin kan potentielt spare Danmark for milliarder af kroner!

Det estimeres, at COVID-19 har kostet hver person i Danmark 60.000 kr. eller hele landet 336 milliarder kroner. Et statsfinansieret D-vitamin-program ville kun koste 100 millioner kr.! Politikere, hører I efter? D-vitamin spiller en central rolle for vores immunforsvar, og ny videnskabelig forskning viser, at det er meget usandsynligt, at personer med et normalt D-vitamin-niveau smittes med coronavirus. Endvidere kan du, hvis du alligevel skulle få coronavirus, mindske din risiko for at ende på intensivafdelingen med 25 gange ved at indtage et D-vitamin-tilskud.


Adskillige nye studier, som jeg har nævnt i tidligere artikler, peger på helt konkrete, positive, livsændrende effekter ved D-vitamin-tilskud og kan måske være løsningen på den krise, vi står midt i med COVID-19.

Ja, hvis vores regering ville flytte fokus fra frygt og behandling til forebyggelse, så kunne Danmark potentielt spare mange milliarder kroner.

Hvis du ikke har læst mine tidligere artikler (Ny forskning: D-vitamin mindsker risikoen for COVID-19 med 50 %! og D-vitamin forebygger potentielt COVID-19), så klik på overskrifterne her!

I disse artikler deler jeg banebrydende ny forskning, der viser, at ved at optimere dit D-vitamin-niveau kan du ikke blot drastisk mindske din risiko for at få coronavirus her til vinter, men også mindske din risiko for at få behov for intensiv behandling med 25 gange.

Det er helt utroligt, synes du ikke?

D-vitamin er uhyre kraftfuld og spiller en kritisk rolle i opbygningen af et sundt immunforsvar!

Jeg er både chokeret og skuffet over, at medierne OG politikerne ikke har informeret os om denne potentielle mulighed for at skabe en dramatisk forandring.

Ja, ved at indtage et D-vitamin-tilskud hver dag kan vi potentielt fjerne faren ved coronavirus.

Naturligvis kræves der mere forskning for at validere D-vitaminets potentiale som et forebyggende redskab i forhold til COVID-19 og andre vira, men det er relativt billigt og sikkert!

Og hvad ville udgiften være til et statsfinansieret program pr. person i Danmark?

Omkring 20 kr. pr. person eller 100 millioner kr. om måneden for hele befolkningen.

Coronavirus kommer til at koste Danmark 336 mia. kroner

Dansk Erhverv har oplyst, at i perioden fra marts til og med september i år er firmaernes salg 105 mia. kr. mindre end i den tilsvarende periode sidste år.

CBS-professor Jesper Rangvid har udregnet, at COVID-19 kommer til at koste Danmark 336 mia. kr. Det svarer til omkring 60.000 kroner pr. dansker eller 16 procent af det samlede danske bruttonationalprodukt.

I må selv lægge to og to sammen og se, hvad der bedst kan svare sig.

Konklusion

Hvorfor har medierne ikke skrevet om de mulige positive effekter ved at indtage et D-vitamin-tilskud?

Vent ikke på, at vores regering vågner op. Overvej at begynde at tage et D-vitamin-tilskud nu!

Det er det, jeg selv gør, især fordi jeg ikke kan rejse sydpå denne vinter og få stærkere sol på min hud.

Solen er naturligvis en fremragende kilde til D-vitamin, og det samme gælder for fed fisk som laks, sardiner, sild og makrel, champignon, æg, rødt kød, lever osv.

Hvis vores regering ville flytte fokus fra frygt og behandling til forebyggelse og arbejde på at få gjort den danske befolkning så sund som muligt, kunne Danmark potentielt spare mange milliarder af kroner, OG vores livskvalitet ville blive mærkbart bedre.

Jeg foreslår, at du bruger noget tid på at læse videnskabelig litteratur om D-vitamin, og hvis du er lige så overbevist som mig, så del gerne denne information med dine nære og kære.

Pas godt på dig selv!

Yderligere læsning:

Topforsker: Coronakrisen koster 60.000 kr. pr. dansker

Coronakrisen har nu kostet 105 mia. kr. i tabt omsætning

D-vitamin forebygger COVID-19. Men hvilke mad bør du spise?

Ny forskning: D-vitamin mindsker risikoen for COVID-19 med 50 %!

Effect of calcifediol (Vitamin D) treatment and best available therapy versus best available therapy on intensive care unit admission and mortality among patients hospitalized for COVID-19: A pilot randomized clinical study

Vitamin D sufficiency, a serum 25-hydroxyvitamin D at least 30 ng/mL reduced risk for adverse clinical outcomes in patients with COVID-19 infection

SARS-CoV-2 positivity rates associated with circulating 25-hydroxyvitamin D levels


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Jette skrev denne kommentar:
21-12-2020 18:52:26

Jeg savner stadig de videnskabelige beviser for BÅDE anti-vaccinationspropogandaen og D-vitaminernes lyksageligheder, overdosis af D-vitamin er LANGT FARLIGERE end covid-19


G. skrev denne kommentar:
21-12-2020 23:30:08

Jeg fik Covid-19 først i Marts.
Jeg har altid i efterår og vinter periode spist D - vitamin 1 pille og høj dosis.
Ups! Jeg blev alligevel smittet med Covid-19.
D - vitamin beskytter ikke mod Covid-19
Men da jeg var mega syg med Covid-19, stoppede jeg med at spise D - vitamin og det var ikke så godt. Så havde jeg blevet ved at spise D - vitamin, havde jeg måske ikke blevet så syg, fordi mine tal viste ved en blodprøve at jeg manglede kun lidt D - vitamin mangel og skulle ikke have stoppet med at spise D - vitamin, da jeg lige var blevet smittet med Covid-19
Det handler om at vi skal have de vitaminer kroppen har brug for, det kan ses igennem en blodprøve om vi har mangel på et vitamin eller ej. Det er forskelligt fra person til person hvor godt man optager vitaminer igennem kosten, eller der er et behov for en vitamin pille/kost tilskud.
Har man IKKE mangel på D - vitaminer eller andet, skal man ikke spise vitaminer/kosttilskud - da det kan risikere at give for meget dosis og en form for forgiftning i kroppen - kan blive farligt for helbredet.


Marianna skrev denne kommentar:
22-12-2020 20:16:49

Husk bare at spise din D3 sammen med måltid med god portion fedt, f.eks. aftensmad, samt spis godt af K2 og magnesium i din mad. Vitamin D indtaget med f.eks. havregryn med mælk nytter ikke.
Udover det skal vi spise madvarer meg høj indhold af zink. Zink hjælper også hvis man har mistet smagssans - det har man dokumenteret allerede for flere år siden :-)


Vis alle kommentarer

Poul-E skrev denne kommentar:
22-12-2020 22:40:18

Et D-vitamin indtag på 35 mcg giver under danske forhold helt sikkert ikke en overdosis. Og flere danske læger har samstemmende de sidste måneder gjort opmærksom på et sammenfald mellem mulig D-vitamin mangel og høj 'deltagelse' i at være Covid 19 smittet. Og som altid, sørg for at spormineralerne og andre vitaminer, som nævnt fx K2, er på niveau.


René Bartholdi skrev denne kommentar:
25-12-2020 01:26:10

Har selv taget vitamin D i flydende form i 4 år. Inden havde jeg 1,2 gange året lungebetændelse og tit influenza. Nu tager jeg 6000 enheder om dagen fra 15 september til 15 maj. Siden dette 4 år har jeg ikke været syg overhovedet


Simon skrev denne kommentar:
27-01-2022 19:46:27

God artikel, jeg er helt enig!
Derudover er guidelines i danmark med hensyn til D vitamin udelukkende baseret på knogleproblemer hvilken kun kræver en meget meget lav dosis D vitamin (~10mcg)
Jeg kunne godt tænke mig nogle kilder til stærkere D vitamin, I andre lande kan man købe meget stærkere versioner som 1250mcg (50.000 IU) eller lignende som man så skal tage en gang om ugen, men jeg syntes at de er svære at finde her hjemme.
Har du nogle links til stærke D vitaminer?


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley