❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

21-12-12: Verdens undergang eller en positiv ny begyndelse?

Skrevet 13-12-2012 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

21-12-12: Verdens undergang eller en positiv ny begyndelse?

Nogle forudser, at verden, som vi kender den, vil gå under, mens andre fortæller os, at menneskeheden vil opleve en positiv ny begyndelse med fred og harmoni på Jorden.


Dokumentaren Apocalypse Now og filmen The Hollywood Disaster Movie 2012 har tegnet et skræmmende billede af efterdønningerne af 21-12-2012. Ganske enkelt verdens undergang.

Måske har du endnu ikke hørt om denne dato før, men som vi kommer tættere på slutningen af 2012, vil der husere masser af skrækkelige historier i medierne, som vil forudsige en skræmmende fremtid for menneskeheden.

Hvis du søger på Google, vil du på bare 0,16 sekunder finde 397.000.000 resultater. Denne dato er stort nyhedsstof, og den bliver større og større dag for dag.

Men hvad drejer d. 21. december 2012 sig egentlig om?

Hvad venter os på denne mystiske dato?

Gør dig klar til en spændende rejse gennem tiden og rummet.

Denne artikel vil ikke bare være interessant læsning, men vil også hjælpe dig i forhold til forudsigelsen af Jordens undergang, for som du vil erfare om et øjeblik, så venter den næste Edens Have måske lige rundt om hjørnet, hvis du er villig til at udføre din rolle i vores fantastiske rejse gennem himmeriget.

Spænd sikkerhedsbælterne, og gør klar til en fascinerende rejse gennem tiden, som vil tage os op til stjernerne, til universets centrum og tilbage til Jorden igen.

Hvorfor er den fredag 21. december 2012 så vigtig for vores fremtid? Stjernerne og det urgamle Maya har måske svaret!

Mange gamle traditioner så som Maya fra Centralamerika peger på vintersolhvervet på den 21. december 2012 som et vendepunkt for menneskeheden. Denne dato vil markere slutningen på en 26.000 års cyklus, som er delt op i 5 minicyklusser på hver 5.125 år.

Ja, hvert 5.125. år når Jorden og vores solsystem til et sted på sin rejse gennem himmeriget og rummet, som markerer slutningen af netop sådan en cyklus. Med slutningen på en sådan cyklus markeres begyndelsen på en ny verden, siger legenden.

Den nuværende verdensalder begyndte i år 3114 før Kristus og vil slutte i 2012. Dens slutning markeres af den sjældne konstellation mellem vores solsystem og hjertet af Mælkevejens galakse den 21. december 2012 – en hændelse, som sidst fandt sted for 26.000 år siden.

Kun fem generationer i de seneste 26.000 år har oplevet skiftet mellem verdensaldre. Vi bliver den sjette.

Det er utroligt, at Mayaerne på denne dato forudser overvældende astronomiske hændelser, som vil afslutte denne verdensalder, og de gjorde dette for flere tusinde år siden.

Den hellige dato den 21. december 2012 blev derefter af Mayaerne hugget ind i stenmonumenter, som blev bygget til at holde til evig tid.

Dette var Mayaernes store gave til os. En besked fra fortiden, som fortæller os, hvad vi kan komme til at opleve i fremtiden. De er ikke den eneste gamle tradition, som peger på denne dato, men den mest omtalte.

Hvad der er spændende, endog meget spændende, er, at nutidens videnskabsmænd og astrologer (se referencerne fra Nature Journal i slutningen af artiklen) er enige med Mayaerne om, at den 21. december 2012 med sikkerhed vil markere slutningen på en stor verdensalder.

Eksperter såsom Gregg Braden (som nogle af jer vil møde i 2013) fremlægger en fascinerende indsigt i de beskeder, som vores forfædre efterlod os, og giver os viden om, hvad vi kan forvente før, medens og efter slutningen af 2012.

Men når så vores planet slutter sin 26.000 års rejse og når til hjertet af Mælkevejens galakse, hvad kommer der så helt nøjagtigt til at ske?

Er fredag den 21. december 2012 dagen for verdens undergang?

Det står klart for os alle, at med alt det, der sker i vores verden i dag, står vi over for de største udfordringer i menneskehedens 5000 års nedfældede historie.

Vores civilisation kan ikke blive ved med at fastholde den samme rute, som vi er gået ad de sidste 100 år, med voldelig kapitalisme, økonomien over styr, fortsat rovdrift på vores ressourcer og vores hele tiden stigende bidrag til CO2-udledning og klimaforandringer.

Desværre synes krige, terror, naturkatastrofer (tsunamier og jordskælv), social uro, økonomisk recession, hungersnød osv. at blive værre og værre. Lyset for enden af tunnelen synes at være langt væk.

Dommedagsentusiaster siger, at den 21. december 2012 vil blive starten på en så skrækindgydende tid, at vi aldrig har set lignende i vores menneskelige historie.

Men hvad kommer til at ske på denne særlige dato?

Igen har stjernerne måske svaret.

Videnskabsmænd ved nu, at der er en meget kraftfuld energikilde i midten af vores galakse.

Når vores solsystem når til slutningen af sin rejse den 21. december 2012, vil denne kraftfulde energikilde i hjertet af vores Mælkevej muligvis få en betydning for os og vores planet.

Resultatet af denne kraftfulde energi-indflydelse kunne blive en forøgelse af de fysiske forandringer på Jorden, som vi netop nu oplever f.eks. med klimaforandringerne.

Nogle forudser, at katastrofer såsom tsunamier og jordskælv af en størrelsesorden, vi aldrig har set før, vil true selve vores planets eksistens.

En anden mulighed er, at denne kraftfulde energiforsyning vil åbne døren til en stor spirituel opvågnen blandt menneskeheden.

Men selvfølgelig kan det alt sammen være hype, og måske kommer intet særligt til at ske på denne dato. Du og jeg vil finde ud af det om blot nogle få måneder …

Jeg er sikker på, at jo nærmere vi kommer den 21. december 2012, vil vi se en forøget mængde af negative og frygtbaserede nyheder, frembragt af de mennesker, som kontrollerer medierne for deres egne interessers skyld.

Denne negativitet får muligvis tilliden til de finansielle markeder til at dykke, hvilket vil forværre vores aktuelle økonomiske nedadgående spiral. Dette vil blive brændstof for mere og mere negativitet.

Hvis dette kommer til at ske, er det vigtigt at forblive rolig og at se alt i et større perspektiv.

I den vestlige verden har vi i det mindste stadig en utrolig høj levestandard, som vores bedsteforældre kun kunne drømme om. Jeg holder meget af den historie, min 97-årige bedstemor fortalte mig, da jeg var teenager, om Den Store Depression i 1930erne.

Da jeg spurgte hende, hvad hun fik i julegave, svarede hun til min store overraskelse, at hendes eneste og meget ønskede gave var en appelsin! Det sætter tingene i relief, ikke?

Selv i udviklede lande sultede middelklassen under Den Store Depression. Det sætter vores midlertidige økonomiske nedtur i perspektiv. Derfor skal du forblive rolig, hvis det finansielle marked tager et dyk, for det skal nok komme op igen.Bare vær taknemmelig for det, du har, og hav tålmodighed. Alting vil ordne sig på bedste måde.

Det spørgsmål, vi alle bør stille os selv, mens vi står over for disse store udfordringer i vores tid, er: ”Hvad kan vi gøre?”

Hvad kan du personligt gøre for at forberede dig på fredag den 21. december 2012?

Den gode nyhed er, at du har magten på din side. Ja, DU besidder den kraft, der kan skabe en bedre fremtid for os alle.

Se denne video nedenfor, som afslører en spændende, øjenåbnende opdagelse:

I det seneste årti har videnskabsmænd gjort en revolutionerende opdagelse, som kan forandre den måde, vi betragter os selv og verden på.

Som videoen ovenfor beskriver det, så skaber vi, når vi bruger vores hjerte til at skabe følelser af taknemmelighed, værdsættelse, omsorg osv., et magnetisk felt inden i vores kroppe, som påvirker ikke bare vores hjerner, men hele det magnetiske felt på Jorden og dermed alt andet på planeten.

I takt med, at Jordens magnetiske felt stiger og falder, reguleres alt fra klima til indlandsis og vandstand. Det magnetiske felt forbinder sig med alt levende på Jorden, dig, mig, alle planter, dyr og alt andet levende på vores planet.

Når en stor gruppe af os forener os og skaber en fælles følelse, kaldes det for ”coherence” (samstemmighed). Coherence kan faktisk måles. Den ligger på 0.10 hertz. Det er måleresultatet for den samstemmighed, der skabes mellem hjertet og hjernen.

Videnskabsmænd opdagede denne ”coherence” under de tragiske hændelser, som fandt sted under 9/11, da satellitter med mere end 35.000 kilometers afstand begyndte at registrere ændringer i det magnetiske felt på Jorden. Det var på netop det tidspunkt, hvor mennesker havde stærke, emotionelle følelser som reaktion på den 11. september og ødelæggelsen af The World Trade Center.

Disse forandringer blev registreret 15 minutter efter, at de to tvillingetårne blev angrebet. Det var netop den tid, det tog for billederne at blive sendt rundt i verden og for os at reagere med vores følelser herpå.

Men hvad er betydningen af denne hjertestyrede ”coherence”?

Jamen, hvis dette center, Mælkevejens hjerte, virkelig besidder en kraftfuld energikilde, så vil denne energi måske muliggøre, at menneskeheden kan foretage et spirituelt kvantespring.

Ja, hvis nok mennesker praktiserer taknemmelighed, kærlighed og fred hver dag, så vil Jordens magnetiske felt ændre sig, og dette skift kan og vil påvirke alt på vores planet på en positiv måde.

Denne globale samstemmighed mellem vækkede individer forstærkes muligvis af den kraftfulde energi i Mælkevejen i en sådan grad, at den bliver så stærk, at vi kan forandre verden positivt og skabe Paradis på Jorden.

Ja, du har et valg, et spændende valg, for du og jeg har i os kraften/magten til at udføre vores roller for at skabe en smuk, ny verden. Nøglen ligger i, at den eneste måde at nå dertil er ved at arbejde sammen, ved bevidst samarbejde.

Er du parat til, at vi skaber denne ændring sammen?

Konklusion på fredag 21. december 2012

En spændende tid venter os alle.

Hvis vi i sandhed er ved slutningen af en stor verdensalder, og hvis den 21. december 2012 markerer det tidspunkt, hvor Jorden når til Mælkevejens center, en rejse, som blev påbegyndt for 26.000 år siden, så venter noget helt særligt måske på os.

Jeg mener ikke, der er noget som helst at være bange for.

For slutningen på noget markerer også begyndelsen på det, der kommer bagefter: den næste store verdensalder (Den Gyldne Tidsalder).

Heldigvis synes det heller ikke at være tilfældet (selv om det hævdes af nogle), at der skulle forekomme massive naturkatastrofer i denne forbindelse.

Den mulige globale fremkomst af en ny æra med fred og samarbejde giver associationer til de gamle fortællinger om Edens Have, det sted, som engang indeholdt alle muligheder for vores største lykke og hjertelige længsler.

Bibelske skrifter antyder faktisk også, at sidste gang Edens Have viste sig på Jorden, var for omkring 5.000 år siden, ved slutningen af den sidste store verdensalder.

På den tid havde Jordens indbyggere alt, hvad de behøvede, for at leve i balance med Jorden, for at opleve vitalitet, sundhed og lange, lykkelige liv.

Så er lige nu og her ikke det tidspunkt, hvor vi skal holde hinanden i hånden og forene vores hjerter og skabe en global samstemmighed, en samhørighed, der vil ændre menneskeheden til det bedre?

Praktisér de simple, men kraftfulde værktøjer som taknemmelighed, tilgivelse, kærlighed og fred, og ved at gøre dette kan vi sammen skabe en kraftfuld, helbredende energi, som vil arbejde i forlængelse af naturens egne kræfter for at gøre denne verden til et bedre sted, som vi alle kan nyde.

Lad os sammen skabe spirerne til dette spirituelle kvantespring nu, frøene og planterne til vores moderne version af Edens Have.

Jeg mener, at dette er den hemmelige besked, som Mayaerne og andre gamle traditioner fortalte os om for mere end 5.000 år siden, og at den 21. december 2012 giver os denne mulighed på grund af den position, vi indtager i Mælkevejen, og at hvis vi arbejder sammen kan vi igen opleve Paradis på Jorden.

Dette er en ny mulighed for os alle for at opleve mere kærlighed, glæde og lykke.

Tak, fordi du udfører din del arbejdet.

Mere læsestof:

http://en.wikipedia.org/wiki/21st_december_2012

www.greggbraden.com

Nature vol 434 October 2004

Nature vol 441 Maj 2006


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Jannie Kruse skrev denne kommentar:
25-03-2012 19:18:58

Diane Cooper har skrevet en bog om 2012. Her giver hun sit bud på hvad der skal ske efter 21.12.2012. Har selv et par dvd film af Gregg Braden. Virkelig gode.


Martin Bjerregaard Nielsen skrev denne kommentar:
26-03-2012 15:47:06

Kærlighed og omsorg er godt og dejligt. Intet "kraftcenter" i galaksens centrum kan ændre på dette. Ingen forældet kalender fra en oldtidskultur kan ændre på dette. Kilden til liv og kærlighed er inden i os. Vi har selv planetens og vores egen skæbne i vores hænder.
Vågn op og se på virkeligheden som den er. Den er fantastisk og vidunderlig uden at vi behøver at tillægge den talmystik og myter om "større sandheder" som vi ikke kan forstå.
21. december 2012 er en dag som alle andre. Vi kam betragte hver dag som en gave eller et problem. Det er op til os selv. Vi behøver ikke vente med at udleve vores drømme og inspirere andre til tillid og kærlighed til livet og vores Jord.


Lars Sandeberg skrev denne kommentar:
26-03-2012 15:54:37

En meget interessant berettelse. Især opmærksomheden på taknemmelighed, tilgivelse, kærlighed og fred som er kraftfuld helbredende energi og giver ro i hjertet. Jeg er taknemmelig for de vise ord!


Vis alle kommentarer

Magnus skrev denne kommentar:
26-03-2012 16:29:06

Eksperter såsom Gregg Braden (som nogle af jer vil møde i 2013) Ha, ha... der er jorden jo allerede gået under!!!


Hanne Møller Borgstrøm skrev denne kommentar:
26-03-2012 17:37:32

Nu må I holde op! Helt ærligt. Sikke noget vrøvl!

Verdens undergang har været forudset siden jeg var ganske lille. Jeg er 57 år.

Jehovas Vidner har haft sat gravide (Jehova)kvinder i isolation både her og dér, for at der kunne overleve nogle ret-troende.

Hvad er ret-troende..?

Glem ALT om dommedags profetier og NYD LIVET OG dine super dejlige Five Fingers sko! :-))

Venlig hilsen

Hanne M. Borgstrøm


morten christensen skrev denne kommentar:
26-03-2012 18:02:47

Der er mange der ikke kan deres bibelhistorie ...... hva... Men herligt der er så mange synspunkter... det lægger jo op til samtale... Men en fint skrevet artikel.


Steffen skrev denne kommentar:
26-03-2012 23:10:29

Mayaerne har ikke regnet med vores skudår..
Det betyder at deres 21. december var for lang tid siden.
Og så er vi gået ind i det nye. Eller også er det vrøvl.


Schæffer skrev denne kommentar:
26-03-2012 23:59:52

Hvad så med skudår, eks: Januar der er årets første måned, er opkaldt efter guden Janus fra den romerske mytologi.
Han afbildes tit med to ansigter – et der skuer bagud, og et der skuer fremad.


Den romerske gud, Janus.

Men januar har ikke altid været årets første måned.
I det antikke Rom startede året den 1. marts, og var på kun 10 måneder.
Resten af vinteren (de sidste 61 dage) havde intet navn, og blev ikke særligt nøje registreret, idet der jo ikke var noget, man kunne tage sig til.  Denne kalendertype blev opfundet af Romulus (771-717 f.Kr.), der er Roms grundlægger og første konge.

Denne første kalendertype kan stadig spores i navnene på vore dages måneder:
september, oktober, november og december, der var syvende, ottende, niende og tiende måned i den gamle romerske kalender.
Septem, octo, novem og decem er de latinske ord for tallene 7, 8, 9 og 10.

Numa Pompilius (753-673 f.Kr.), der efterfulgte Romulus som konge, tilføjede månederne januar og februar efter december, således at året blev på 12 måneder, men stadigvæk startede den 1. marts.

Denne kalender var uden skudår. Desuden begyndte man fra omkring 300 f.Kr. og årene frem, at afholde gladiatorkampe. Disse kampe fandt hyppigt sted i februar og det var blevet skik, at Romerrigets skiftende herskere bestemte, hvornår året sluttede. Først efter megen festivitas i forbindelse med gladiatorkampene og fejring af den romerske hærs triumfer kunne året slutte.

Det gav jo efterhånden en meget unøjagtig kalender, som ikke passede med årstiderne.

I år X reformerede den politiske leder Gaius Julius Cæsar kalenderen.
Han bestemte, at hvert fjerde år skulle være skudår, altså en dag længere end de tre næste følgende. Desuden skulle året starte den 1. januarfebruar var den anden måned osv. (ligesom vore dages rækkefølge af månederne). Denne kalendertype kaldes den julianske.
Det var året efter X, at den nye kalender trådte i kraft.

År X blev Cæsar nødt til at forøge til 445 dage, for at få årstiderne til at passe.
Dette år  kaldtes også forvirringens år (annus confusionis).


Mads skrev denne kommentar:
27-03-2012 06:21:55

Kun Jesus frelser!


hanne skrev denne kommentar:
27-03-2012 12:27:33

ifølge bibelen vil jorden bestå til evig tid!Jehovas vidner tror at Gud vil gribe ind og rense jorden for ondskab.jesus henviser til situationer der vil være meget synlige i det som biblen kalder de sidste dage.Samtidig står der i bibelen at ingen kender timen hvor gud griber ind bibelen er tilgængelig for alle mennesker,og fortæller hvordan man skal forholde sig der er ingen grund til at frygte mayaernes dom.Hvis man tror på at bibelen er guds ord.venlig hilsen


Lykke Jensen skrev denne kommentar:
27-03-2012 16:24:51

Tror det er vigtigt,at holde godt fast i sig selv,og ikke lade sig kyse af dommedagsprofetier m.m.Vær overfor andre,som du ønsker de skal være imod dig...Og for dem,som tror på "Gud",tro på det I læser i jeres bibel


Benjamin Breüner Frost skrev denne kommentar:
28-03-2012 17:05:10

skal lige være sikker på jeg har forstået det rigtigt. altså når vi har en positiv følelse så bliver jordes magnet felt strækkere og mere stabilt mens i en verden som den vi lever i. i dag hvor flok bliver mere og mere stresset så bliver jordes magnet felt svagere og ustabilt som vil føre til mere ren og at her bliver varmere

undskyld vis der er stave fejl men jeg staver ikke så godt


Benjamin skrev denne kommentar:
29-03-2012 02:11:43

Alle de teorier om verdens undergang er da lige til at lukke op og ***** i. Nu var det jo bare sådan at mayaer, dog foran for deres tid. Ikke kunne "se" længere frem i tiden end 21.12.2012, og de gik derfor udfra at verden ville gå under der. Yes yes. Glæder mig til at vågne op den 22.12.2012, fryde mig over at det snart er jul. Og skænker tåberne som nok sidder og måber lidt over at jorden stadig er som vi kender den i dag.


Mettemaija skrev denne kommentar:
30-03-2012 09:42:08

Tak, tak, tak..
..det var lige netop denne type af viden jeg har søgt..og savnet, for der igennem at forstå mit..uforståelige..til tider (i forhold til egen situation), alt for sorte mismod.

Hvor giver denne artikel god mening!

Hermed min hånd..jeg vil gerne følges, i disse tankers ånd, i taknemmelighed.. for alt som er i og omkring mig/os.

Ingen tvivl..vi må hjælpes ad!
Skal vi ikke forsøge, at nå jorden rundt "hånd i hånd" ?

Kærlig hilsen. Mettemaija.


Carsten skrev denne kommentar:
03-04-2012 21:03:39

Her er lidt at læse i Nyt Aspekt om 2012, og Steen Landsy holder ind i mellem foredrag om samme emne, mener der kommer et inden så længe her lidt undenfor Kbh :)

http://www.e-pages.dk/glumsoe/398/17


Karsten skrev denne kommentar:
08-04-2012 15:19:21

Det er lige som sidste gang i 1975 jorden skulle gå under. De gravede beskyttelserum med mad til flere år og da det ikke skete som de troede og havde spået, hvordan skulle det så forklares? Ha ha salige være de hellige i deres besynderlige heldige indfold, at det lige skulle være dem der skulle videreføre slægternes gang her på jorden.
Det der skete var at titelplejen dukker op fra underverdenen/ underbevidstheden med nye titler til den nye tid med "Fish & chips" og nye muligheder for børserne til at malke den hellige ko for hele jordens brutto nationalprodukt for penge "lykkens redskab". For de mange eller få?
For at få en god forståelse af de ord vi tror vi forstår må de skilles ad og nyoversættes, ligesom JORDEN= "jeg er ordets orden i en tanke for Alle"
Så hvis det skulle ske en gang til med nye titler og nyt sprogbrug kan det kun blive bedre, når de betitlede hoveder fører et sprogbrug der enten ligner tegneseriesprog eller bogklubbernes " Jeg er brugs gud, nå ja også kejser og forresten også pave og konge". Det kalder de mig i 1000 klubben, så skulle der kun være opgaveforvaltning og tanken om hvad der har været kæmpet for i fortiden. "Kærlighedens og krigens Ris og Ros i tusind verdener, ligsom kristusvæsenet.


Jakob Hansen skrev denne kommentar:
06-06-2012 22:53:09

Sikke en omgang sludder og vrøvl. At mennesker kan være så langt ude, at de tror på den slags er mig fuldstændig ubegribeligt. Men sørgeligt er det!


Midjan skrev denne kommentar:
31-07-2012 22:55:46

jeg ved denne dag ville komme.. måske ikke den 21/12 2012, men den kommer inden så længe


Trololololol skrev denne kommentar:
08-08-2012 21:52:36

Hah! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!


rasmus skrev denne kommentar:
09-08-2012 09:50:35

her de sagt det for og var det den samme dato som dende her


Dea Jensen skrev denne kommentar:
02-09-2012 18:04:21

Hej Danmark
Du behøver ikke læse videre end her til, hvis du ingen interesse har for at uddanne dig eller opnå yderligere højder af intellekt og/eller spiritualitet. Dette er intet mere end en liste over internet adresser og navne. Du kan vælge ikke at læse denne kommentar, hvis du ikke mener, at der er noget seriøst galt med vores verdens struktur i øjeblikket! Hvad er den største magt på vores planet? Hvem er i besiddelse af denne magt? Hvad mener du skulle være den største magt på jorden? Hvad har du tænkt dig at gøre ved det? Her er blot et lille udvalg af alternetrive synspunkter i folkemunde også kaldet konspirations teorier:
Adresser:
I.
II. http://www.infowars.com
III. http://www.youtube.com
How do the WTO, the world bank and IMF work?
Al Gore Slammed By Congress Over Global Warming hoax
9/11: A Conspiracy Theory (4:56 min)
Invisible Empire A New World Order Defined Full
The Obama Deception HQ Full length version
IV. http://www.free-energy-info.com
V. http://www.thrivemovement.com
VI. http://www.disclosureproject.org
Navne:
I. Alex Jones
II. Susan Lindauer
III. Alex collier
IV. Tolec
V. Dr Steven Greer
Er du stadig kritisk overfor disse påstande? Eller er der en enkelt lille stemme i dit indre øre, der endnu ikke er helt hjernevasket af de godkendte mediers monopol på sandheden? Hvis du gabende er ved at vågne op fra de lullende toner af dit tv's konstante ego tilfredsstillende, frygt skabende, informations tilbageholdende vuggeviser der synger dig til ro om aftenen, tillykke du er nu fri til selv at vælge din fremtid. Du er skaber af dit eget univers, hvis du har brug for mere information så hold aldrig tilbage. Lad aldrig andre fortælle DIG hvad der er rigtig og forkert, du er i stand til at være kritisk hvis du bare lytter til din samvittighed/indre stemme/sjæl/skaber/du forstår vidst hvad jeg mener. UBETINGET KÆRLIGHED er den eneste magt der nogensinde har eksisteret, brug det som våben hvis det bliver nødvendigt!
Love Is Everything!


Bjorn skrev denne kommentar:
11-09-2012 23:08:21

Hello, I don't think that the world will end in 2012. That i do think is that the world will end by a nuke-war soon. The 3rd world war is getting us close. Very close. The war will be about the oil in Asia. And it is going to be about these countries: Vietnam, Korea, China, Russia, Japan, Indonesia. Then the war will spread and spread. Get peoples to fright to others countries and terrorism is starting everywhere. Barack Obama is sending help to stop the war. Russia is attacking America and food is being needed. And others causes of this war is that there are so many peoples thinking that 2012 END OF THE WORLD is true. Then some of them are going to leave their job. And they will be trying the last think in their life and pay all their moneys on the holiday. Then if it is not gonna happen, they are wanting their job back and are'nt getting it back. And then there will be a more explosive beginning on the END OF THE WORLD. Sorry if this text is abit hard to understand, i have been to fast to type in. But i hope u understand what i do mean. Please spread.


Mathias skrev denne kommentar:
01-10-2012 08:34:29

Var faktisk megen bange for denne dato - 21 december men efter noget research om denne dato, blev jeg faktisk megen klogere...
Jeg har været inde og kigge på nogle forskællige links osv...
Blandt andet NASA og Wikipedia og så alun som jeg er på lige nu!
Men det jeg fik af vide de forskællige websites er at jorden ville krydse et utroligt stor energy felt som beskrevet længere oppe, igen ville der komme harmoni på jorden...
Men i følge NASA ville der ikke ske noget specialt, bare at mayaerne's kalender løber ud og når vores kalender løber ud starter vi et nyt... Mere specialt er det ikke...

Skrevet af : Mathias... 13år ... 7klasse!!!

Mega spændende tror jeg vil lave et project om det!!


kurt jensen skrev denne kommentar:
06-10-2012 18:57:40

glæder mig til jul


Birger Wulffeld skrev denne kommentar:
22-10-2012 12:48:57

Jorden går under d. 21/12 2012. Det er en matematisk bestemt faktor, så der er intet at gøre ved det......


christian skrev denne kommentar:
28-10-2012 21:14:56

Og det er 12/11-2012 ikke eller hva'?


Rami skrev denne kommentar:
01-11-2012 18:21:29

Og de siger der ville fald een kæmpe komet som består af planeten x/ nibrunof ville du være venlig og svare på min spørgsmål og NASA siger også den ville falde ned en 21 december 2012 osv er meget bange og kan ikke sove om natten


Kirsten Schlosser skrev denne kommentar:
05-11-2012 18:03:15

Alt i livet foregår i processer, det kender vi jo også fra os selv. Sådan er det både på mikro- og makroplan, som i naturen. Selvfølgelig er der mennesker rundt om på Jorden, der vil dø d 21.12.2012, som det sker hver eneste dag året rundt, men det vil være et fuldstændig ulogisk brud på livets og jordens cyklus, hvis vi alle skulle bukke under på lige denne dato.
Personligt er jeg overbevist om at Mayaerne var kloge folk, så når der er forskellige udlægninger af Maya-kalenderen, må det nok tilskrives nutidensmenneskets bevidsthedsniveau, der jo kan variere en hel del.
Så jeg vil ønske alle en dejlig vinter solhvervsdag d. 21.12.2012


Annonym skrev denne kommentar:
06-11-2012 00:00:34

den 21 12 2012 det er den dato hvor messiah ( mahdi) viser sig frem altså retfærdigheden vil komme og ingen ateister vil blive tilbage i løbet af få år fra han viser sig frem. og den 21 12 2121 vil dommedagen komme med guds tilladelse.


Trine Tulin skrev denne kommentar:
06-11-2012 16:52:29

Som der står i artiklen:

"Vores civilisation kan ikke blive ved med at fastholde den samme rute, som vi er gået ad de sidste 100 år, med voldelig kapitalisme, økonomien over styr, fortsat rovdrift på vores ressourcer og vores hele tiden stigende bidrag til CO2-udledning og klimaforandringer."

Voldelig kapitalisme ? Flere og flere lande, betaler højre og højre skat = mindre voldelig kapitalisme.
Økonomi over styr ? Der vil altid opstår børs krak/økonomiske bobler.
Fortsat rovdrift på vores ressourrcer ? Forstår ikke order "fortsat". De sidste 15 år er
der blvet produceret og forsket i vind og sol og anden bæger dygti energi.
Stigende CO2-udledning ? De sidste 10 år er vores CO2 udledning faldet, og hullet i ozonlaget udvidre sig ikke på nuværende tidspunkt.

"Desværre synes krige, terror, naturkatastrofer (tsunamier og jordskælv), social uro, økonomisk recession, hungersnød osv. at blive værre og værre. Lyset for enden af tunnelen synes at være langt væk."

Krige, terror ? Vi lever i den fredeliste tid mennesket nogensiden har kendt.
Krigen i Afghanistan er peanuts!
Stigning af Naturkatastrofer ? Kan man få bare ET link der kan dokumentere dette ?
Nej det kan man ikke, for det er purre opspind. Der er præsis ligeså mange naturkatastrofer nu, som der har været før i tiden. (Ingen richerscalaer har formået at måle nogle stigning)
Aner simpelthen ikke hvor jornalisten har sine tal fra!?!
Lystet for enden af tunlen er tættere end nogen siden før, og det er fakta!


kirsten skrev denne kommentar:
09-11-2012 19:42:13

ja, meget interessant læsning - mayerne er kendt som et meget vidende folk, så man ved jo ikke!!!, men jeg tilslutter mig nu de indlæg som minder os om skudår, så ja det må jo være indtruffet for mange mange år siden - keep smiling :-)


Henrik Jensen skrev denne kommentar:
10-11-2012 23:31:43

Siden 1947 har en anden livsform forsøgt at bringe os nogle oplysninger, regeringerne verden rundt har holdt disse ops. Hemmelige for menneskeheden roswell 1947' og andre observationer, korncirklerne som kritikerne mener er lavet af mennesker men kan ikke forklare at planterne dør ved de flotteste formationer og gror videre når menneskene har prøvet kunsten efter, vi vil ikke lytte og den 21. December vil vi derfor føle, mit råd køb en pistol, eller andet som kan give dig selv en human død


Knud Erik skrev denne kommentar:
11-11-2012 11:26:39

Det var en utrolig god måde at formulerer 2012 på, jeg mener også at vi alle sammen er nød til at vogne op, og se helheden i hele universet, jeg mener selv at det hele er så indlysende, jeg kan simpelthen ikke forstå at menneskene ikke kan se at vi skal gøre som du beskriver i din skrivelse, for at få et bedre liv.


Iver Beck skrev denne kommentar:
12-11-2012 17:13:38

Skulle menneskeheden uddø, lever jorden videre, sikker bedre end nogensinde.
Hvorfor har menneskene så meget storhedsvanvid.
Tag alle bøger i et bibliotek og menneskene fylder ikke mere end det sidste punktum i sidste bog.
Jorden lever videre med liv og planter uanset hvor åndsvagt vi opfører os.
Vi vil ikke være savnet !
P.S. jeg venter til 22/12 med at købe julegaver :-)


Juhu skrev denne kommentar:
13-11-2012 19:01:16

Jeg tror forskerene skal skyde matronerne fordi så rammer den jorden


Berit Pedersen skrev denne kommentar:
16-11-2012 09:33:24

Tak for en fantastisk fyldestgørende artikel om det mest spændende fænomen nogensinde.

I september var jeg så heldig to gange at få et glimt af hvad der venter os af energi.

Første gang var i en gruppe, hvor jeg underviste i naturlig helbredelses. Pludselig blev vi alle fyldt op med et stort hvidt vidunderligt lyst af energi og kærlighed. Vi var 10 og vi så og mærkede det alle.

Anden gang holdt vi en energirejse til Malta og da jeg befandt mig blandt enkle sten der engang havde dannet rammen om et temple i stenalderen samtidig med en ung pige fra England, jeg ikke havde udvekslet et ord med - fik vi begge uafhængig af hinanden en ud af kroppen oplevelse.

Jeg følte jeg bleve hevet med op i luften og ud i universet hvor jeg fik informationer om hvordan disse energier der snart bliver frigjort skal bruges.

Bagefter kiggede vi på hinanden og det røg ud af mig -Du så det samme som mig ikke, jeg kunne mærke du også var der. Heldigvis svarede hun jo og vi begyndte at tale om det vi havde oplevet.

Mælkevejen er jo vores spirituelle rygrad og helt tilbage i den tidlige stenalder var der flere civilisationer der kendte og levede efter universets opbygning. Det ses tydeligt på de templer de byggede også dem vi har her i Danmark.

I denne weekend skal jeg igen holde kursus i naturlig helbredelse og jeg er slet ikke i tvivl om at det bliver mindst lige så spændende.

Glæden ved at kende til universet opbygning ned i mindste molekyle og helt op til mælkevejen er helt ubeskrivelig.

Og glæden ved at vi nærmere os en ny begyndelse meget snart endnu mere ubeskrivelig skøn.

Fyld jer selv med energi og kærlighed fra universet, ønsk det bedste for jer selv og alle andre skabninger. Og lad jeres ønske bliver opfyldt.

1000 tak for din inspiration.

Lysende hilsner Berit


Annonym skrev denne kommentar:
16-11-2012 17:28:23

Kære Berit: du er ikke den eneste der har haft den energi oplevelse jeg går ud for det var en dejlig oplevelse med den power (energi) du fik i kroppen og det sjove er når den går ud af kroppen :). tænk på den korte tid du have den energi i kroppen hvor dejligt det føles og tænk på messiah grunden til du og andre får det er fordi messiah (guds soldat) er i verden og han vil have den power plus meget mere som vi ikke kan gætte os til i kroppen og vil spræde glæde og stoppe krige og fortælle om guds enhed og messiah viser sig frem meget snart grunden til denne store power du vi føler er messiah ankomst. mayaerne fik messiahs ankomst dato af vide ved deres kalenders ende altså en ny leve måde :) mayaernerne fik oplysningerge fra ca. 4000 år siden af zulkarneyn som var profet.
Berit hvor i verden oplevede du denne energi kraft hende ??


Cecilie skrev denne kommentar:
20-11-2012 10:08:01

Sådan helt ærligt.. Personen som har skrevet denne artikel, så ville jeg få rimelig ondt hvis det så ikke skete..
Hvorfor gøre befolkningen bange? Og ikke tage det som det kommer. Nu har I lavet artikler om dette emne de sidste mange år, og det er ikke sket én eneste gang.


ham der skrev denne kommentar:
20-11-2012 13:09:00

hvad laaaaaveeeer iiiiiiii?


gulshan skrev denne kommentar:
20-11-2012 16:40:32

er det virkelig ægte det her for vis det er går jeg altså i panik(ååååå neejjj)


Thomas skrev denne kommentar:
23-11-2012 20:33:36

Hvis man bruger sin sunde fornuft, kan man jo nok se at det at slå alle mennesker på jorden bare sådan wuush og knald, er jo totalt umuligt. Tag jer nu sammen kammerater. Vi skal ikke dø. Planet X er ikke fundet og har aldrig været set. Nok har der været en hel masse grimt her på kloden i den seneste tid, men lige frem at vi dør. Nej det kan ikke lade sig gøre.


Kristian skrev denne kommentar:
25-11-2012 12:25:07

hvorfor....hvorfor er rigtig bange og kan ikk' sove om natten jeg græder nesten hele tiden p.g.a dette men hvis der ikk' sker noget f.x i år 1978 der trode alle mensker at jorden vil gå under p.g.a planet x <--F*CK PLANET X men nu sker det...


marduk skrev denne kommentar:
26-11-2012 00:34:21

hvorfor skulle alt det pladder være mere sandt end så meget andet?


Bodil-Margrete schou skrev denne kommentar:
27-11-2012 11:36:54

Ja, d. 21-12-2012 er dagen vi eller mange har vis kendskab til nu. Jeg selv har skrevet en bog som udkom i september sidste år, Det Store Energiskift, Den nye tids menneskehed. Efter mange år at have studeret (hjemmestudie) og hørt mange foredrag om dette emne, der der kun noget at glæde sig til. At sige farvel til noget gammelt, (den gamle tids energi) og sige goddag til noget nyt( den nye tids energi) Vi får at se, hvad der sker, vi VED intet hvad der sker, men sørg for at være så ærlig som overhovedet er muligt. Min hjemmeside: www.bodil-margrete.dk Med venlig hilsen Bodil - Margrete Schou.


b skrev denne kommentar:
30-11-2012 11:55:54

Uanset om der sker noget eller ej kan vi INTET gøre ved det!!!!


Najaaraq petrussen skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:44:47

allamik piseqasooq nunarsuaq qaarnavianngilaq upperisarsorunaarniaritsi:D


Najaaraq petrussen skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:44:52

allamik piseqasooq nunarsuaq qaarnavianngilaq upperisarsorunaarniaritsi:D


Najaaraq petrussen skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:44:59

allamik piseqasooq nunarsuaq qaarnavianngilaq upperisarsorunaarniaritsi:D


Najaaraq petrussen skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:45:07

allamik piseqasooq nunarsuaq qaarnavianngilaq upperisarsorunaarniaritsi:D


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:46:08

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Najaaraq petrussen skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:46:13

allamik piseqasooq nunarsuaq qaarnavianngilaq upperisarsorunaarniaritsi:D


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:46:14

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:46:16

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:46:17

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:46:17

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:53:58

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:53:58

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:53:59

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:53:59

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:53:59

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:00

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:02

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:02

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:02

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:03

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:03

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:03

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:04

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang findes ikke!


Salome skrev denne kommentar:
30-11-2012 12:54:15

21 december 2012, verden vil ikke eksploderer! 21 december 2012 verdensundergang, findes ikke!


christina madsen skrev denne kommentar:
05-12-2012 09:44:13

jeg håber ikke på at det sker. jeg er en af dem
at jeg er så bange meget bange jeg kan ikke holde
det bare tanken om det... jeg gå og frygter hver dag
hvordan kommer jeg vidre med det nogle gange må jeg tage til lægen for at tale om det... jeg har fået lov til at få nogle berolige piller for det til den dag.... men glædelig jul til jer alle... P.L.H


Pia P skrev denne kommentar:
05-12-2012 20:39:31

Yderst interessant teori endnu engang.. Jo jo vi har da efterhånden hørt denne gamle traver i mange år..
Dog har jeg et spørgsmål der ligger mig meget på sinde når man hører at "jorden går under".. Så er det jeg tænker " jamen planeten svæver frit i rummet, hvad er det lige den går under???"


Lise skrev denne kommentar:
07-12-2012 00:49:26

Pia P : Godt spørgsmål. Det fik mig til at trække på smilebåndet. For ja, det virker jo usandsynligt at jorden "går under". ps. jeg ser frem til at vågne d. 22 dec 2012 :-)


kim skrev denne kommentar:
09-12-2012 10:12:09

det er første gang at jeg læser om den 21.12.2012 ja ja har hørt om det om til flere gange.
men det jeg vil sige er....... jeg glæder mig til den dato og jeg ved ikke hvorfor!!det har jeg gjort hvert år den 21december for der går vi lyser tider i møde.. men i år føler jeg noget nyt som jeg ikke har gjort før??


Birgitte skrev denne kommentar:
09-12-2012 19:07:34

Synes fandme at det er sygt at fyrre alt det pis af folk er pisse bange jeg har en søn der lider af angst pga alle de opdateringer jeg er selv sindsyg bange den ene del prøver at tænke positiv den Anden prøver at få tankerne væk. Jeg kunne jo også bare lade vær med at dyrke det og se rundt på forskellige sider:-(


Mia nielsen skrev denne kommentar:
09-12-2012 22:04:18

håber det den 25 december end det 21 december 2012


Kimi skrev denne kommentar:
10-12-2012 15:05:54

Det er noget lort det der. De er bare alt for doven til at tælle det. Fadt det mennesker


carsten skrev denne kommentar:
10-12-2012 20:32:02

Jeg har læst meget syns det ikke kan lade sig gøre at sætte en dato men vi lever videre d 22dec. Jeg har tidlig fri fra arbejde d 21dec alle jule gaver er købt jule mad bestilt betalt;-)


Natacha skrev denne kommentar:
11-12-2012 02:36:35

Come on mennesker :) Vi lever videre D. 22 dec. Også kan alle dem der påstår at jorden gå under, gå hjem og få mavesår af at tænke over det de næste par år, indtil de kommer med en dato IGEN! Nyd livet og slap af..) God jul og godt nytår :)


Nicole skrev denne kommentar:
11-12-2012 23:08:40

Ej hvor folk synker dybt!
Som om der er sat en dag?

Stop do'v med at være så naive!


michael skrev denne kommentar:
12-12-2012 12:03:39

forskere mener at jorden går under d.21 december 2012, men problemet er bare at det er 2 gang de siger det men forskere mener osse at månen vil komme i vejen for planet X så kommer der et andet problem med månens opgave på jorden som gør at vi har det sådan som vi har det med høj vande og lav vande vis månen er væk hva så så har vi ca 9 timer fuld mørke intet lys fra månen og 70 % af jordens befolkning vil gå under af den masse meteor regn som vi vil så imod og de andre forskere som mener at denne planet X vil gå forbi os med meget kort varsel og vil ødelægge noget af planetens struktur pga den hastighed som den kommer med. jeg vil gerne gå jorden undergang i møde med et smil på læben for jeg tror ikke på denne planet X vil komme og ødelægge jorden de har udskudt denne jords undergang et par gange nu og bare fordi nogen gamle forhistoiske stamme siger vi dør d. 21 december 2012 er changer 0.000000000001 % for at ske og biblen er nået vås den rigtige biblen er i biblen ja men der er osse lagt noget andet ind som ikke har noget med biblen at gøre der er tilføjet så mange ting i den bog at jeg har mistet troet på den så kaldte gud som bor i himlen som vi flyver i gemmen ca 23 gange om året med rumfærger og der siges at han er den al megtige gu er han ej vi er for vi styre vores eget liv det gør han ikke folk må lade vær med at tro på hvor teknologi nu om dage. de siges at om max 5 år er der atomic war world wide det tror jeg mere på nu i dag har nord korea send deres første rocket afsted og for vis denne såkaldte planet X kommer så kan vi udnøtte de flere end 3000 atom missiler mod denne planet og skubbe de du af dens kurs for jordens farligste og mest ødelæggene våben nogen siden er skabt er A-bomben og H-bomben og tænk vis nu ma blander dem i samme måde a-bomben udlægger alt på sin vej og det samme gør hydrogen bomb er en usynlig tryk bølge som er så kraftig at den fjerner alt på sin vej og brug dov den til at skubbe planet x ud dens bane den har til vor dyrebare jord


jasmin skrev denne kommentar:
12-12-2012 13:33:30

er det ægte at verden går under


Alexander B skrev denne kommentar:
13-12-2012 12:05:30

Min teori er at dette enorme energifelt som jorden kommer til at krydse d. 21. kommer til at forandre vores klima utrolig meget. Jordens indre kerne er vores magnet og den afgører hvor vores poler ligger i verden (nordpolen og sydpolen). Når vi krydser denne engergi tror jeg at jordens indre jerne vil stå still i denne periode mens jordens ydre skald vil blive ved med atfortsætte endnu pga den enorme kraft jorden drejer rundt ved, det der så sker er at jordens magnetfelter vil rygge sig gevaldigt og vores klima vil ændre sig. hvis vi er uheldige vil f.eks Antarktis få tropisk klima og alt isen vil smelte rimelig hurtigt da is smelter pænt hurtigt i 30 graders varme. Detter vil resultere i en massiv oversvømmelse, man ved dog ikke hvor meget det drejer sig om, måske vil det bliver lige som i filmen Waterworld. Men lige meget hvad der sker kan vi ikke gøre noget ved det, så vær ikke bange men nyd dette vidunder vi kommer til at opleve, for der er lang tid til næste gang jorden bliver genfødt. Med venlig hilsen,


LYT TIL SANDHEDEN skrev denne kommentar:
13-12-2012 19:18:51

Hej alle sammen, synes lige i alle sammen skal bruge en time på at lytte til denne her video, det er virkelig en time værd, får her får du sandheden:

http://www.youtube.com/watch?v=kSFG0W-xEW4


Kim Petersen skrev denne kommentar:
15-12-2012 21:44:35

Godt Så!!! Professor.
Vi ses den 22 dec. og tak for dit tidsfordriv.


sofie skrev denne kommentar:
15-12-2012 22:32:28

Jeg vil ikke dø nu . Jeg håber at vi alle overlever.til vi døder.så vi kan komme til 22 dec hilsen Sofie :'( :)


freia skrev denne kommentar:
17-12-2012 09:36:24

ad gå væk


Henrik skrev denne kommentar:
17-12-2012 12:26:14

"From the calm morning, the end will come. When of the dancing horse the number of circles will be nine." - Michael de Hostredame (1555)

Dengang gav det ingen mening! Men Gangnam style stiler imod 1.000.000.000 likes..
Tilfældigt ?


Lene skrev denne kommentar:
18-12-2012 08:32:10

ENIG med Trine Tulin meget længere oppe i tråden. Vi lever i en utroligt priviligeret og fredelig tidsalder. Ærgerligt at alle disse dommedagsprofetier ødelægger det for mange mennesker at nyde deres liv. De tilføjer bare mere angst og stress. Heldigvis er min lykke ikke betinget af hverken Den Gyldne Tidsalder (nyreligiøst pladder) eller Jordens undergang. Jeg skaber selv mit liv - i dag, uanset Jordens tilstand. Tag dog ansvar folkens!GØR noget i stedet for at pive.


Jørgen skrev denne kommentar:
18-12-2012 09:11:28

Sjældent har jeg læst så meget intetsigende pladder på én gang. Det historiske aspekt er da meget sjovt, folk troede på alverdens ting dengang. (Det gør nogen åbenbart stadigvæk?)

"Dette er en ny mulighed for os alle for at opleve mere kærlighed, glæde og lykke." What?? Denne mulighed har vi som individ hver dag, vi har ikke brug for at bringe religion eller spådomme om verdens undergang ind i dette. Vågn op og tag ansvar. Hver dag.


Carmen Rios skrev denne kommentar:
18-12-2012 10:43:53

Et rigtigt godt bud på hvordan vi kan forholde os til 21.12.12 og hvad der kan ske, hvis vi ønsker det <3 Tak! Alun:-)
Deler på FB


Ellen Pabst skrev denne kommentar:
18-12-2012 11:01:20

Jeg er fuldstændig enig. Min datters mand har mistet sin svoger.
Gittes familie har fulgt med på sidelineien, og selvom det er tragisk, så opstår der også rigtig meget kærlighed i sådan en periode med for tidlig død, sygdom m.m.. Det er også helt utrolig som børnene forstår en masse, når bare de får det forklaret og ikke bliver mødt med tavshed.
JEg selv skal arbejde med at tilgive min mor, som igen og igen får mig op i det røde felt.


Christina skrev denne kommentar:
18-12-2012 11:36:54

Skal vi ikke lige blive enige om hvad ordet "videnskabsmænd" betyder, før vi begynder at bruge ordet som blåstempling?
Måske NASA har et par svar på alle de spørgsmål, som artiklen her forsøger at besvare ud fra "videnskabelige fakta": http://www.nasa.gov/topics/earth/features/2012.html
Når det er sagt, er der intet i vejen for at vi som race godt må vågne og være mindre grådige og have mere respekt for planetens andre levende væsener i stedet for at se dem som resurser og produkter. Men at det skulle hænge sammen med en dato og en slags "opvågnen" mener jeg er med til at fratage vores eget-ansvar for at skabe de positive forandringer, der kunne gøre livet bedre for alt liv. Og med det: Glædelig jul og rigtig godt nytår.


Karima Kirkegaard skrev denne kommentar:
18-12-2012 11:47:53

Ingen grund til frygt eller overdrevet eufori ....
Men dejligt vi nu igen får mulighed for at udvide vores bevidsthed


Birgitte skrev denne kommentar:
18-12-2012 12:43:01

Synes virkeligt at det er forfærdeligt at alle de forskellige fortællinger igennem flere år sidder selv og er bruger af nettet. Med gid det aldrig havde været opfundet:-( folk er skræmt rundt i verden folk skriver lange breve til NASA for at finde svar om hvordan de skal forholde sig og hvordan de skal komme det her igennem af grimme tanker de har sf angst inde i hoved. Jeg har en søn som i flere år har lidt af angst pga en ven for flere pr siden viste ham en video om domme dag. Siden har hans liv vent . Jeg selv prøver at tænke positiv men vender også til angsten indeni. På fredag kommer der et stort tv show som indeholder alt muligt om den 21 og hvor folk kan lave videor hvor de jan fortælle hvad dr vil bruge den sidste dag på.og de vil tælle timer ned. Hvad fanden er det for noget at taget pus på folks nerver. Alt det her kan ende i at nok mange folk vælger at taget deres liv måske


Karima Kirkegaard skrev denne kommentar:
18-12-2012 13:30:34

Ingen grund til frygt eller overdrevet eufori ....
Men dejligt vi nu igen får mulighed for at udvide vores bevidsthed


Stefan skrev denne kommentar:
19-12-2012 08:49:05

Jeg har læst en masse vrøvl og løgn igennem min tid. Men ovenstående historie tager virkelig præmien!
Jeg sidder med følelsen af at forfatteren snart afslører at vedkommendes historie bare var en forsinket (tidlig?) aprilsnar.
Når man ikke tænker sig om, kan man komme til at skrive det mest åndssvage, som man kan forestille sig... forfatteren til ovenstående smøre har bare formået at krydse denne grænse. Der er vitterligt skrevet noget så åndssvagt, at intet menneske kunne forestille sig at nogen forfatter/blogger kunne være så tankeforladt.
www.hvadenhverdansker.dk


Frederikke skrev denne kommentar:
19-12-2012 10:44:58

Hmmm det er i dag d. 19 dec og kun et par dage til " et eller andet" sker eller ikke sker.. Om ikke andet kan man da sige der er kommet en god debat ud af det.. Personligt tror jeg de kære Mayaer løb lidt tør for plads.. Altså når man tænker på de hverken havde blæk eller pen, så er det da lidt træls for gigt hænderne at blive ved med at gravere i en klippe væg.. Når jeg kigger på min kalender, så udløber den d. 31 dec og det gør den hvert år, men det er jo ikke ensbetydende med at jeg tror jorden går under hvert år... Det er sandt at planeten kommer til at stå i et energi felt, men hvad folk ikke ved, er at det gør den altså hver evig eneste år, så det er der ikke noget underligt ved... Jeg synes ikke man skal gå og være bange, men hey, der er jo Kun en måde at finde ud af det på og det er om et par dage.. Go jul


Jacob skrev denne kommentar:
19-12-2012 22:08:51

Verden gør ikke under tror jeg ikke. Bare fordi der er en mand som siger at jorden gør under den 21/12 2012 det tror jeg ikke på.
Men han sagde at der ville ske noget med world trade center og nogle dage senere styrtede de sammen. Og han sagde også der ville komme stormen sandy 3 månede før det skete. Håber ikke det sker denne gang :-) god jul og godt nyt år hvis vi kommer der til :-)


Eirikur skrev denne kommentar:
20-12-2012 00:49:12

Jeg tror altså ikke at jorden går under nu 21-12-12.

Fordi, at i bibelen står det, at det skal ikke ske må denne måde, i siger det på, de skal ske langsomt, og ikke så hurtig, og når verdens ende er, betyder det, at Jesus kommer hjem til os, og skal dømme levende og død, og så er det et evigt liv i Himmelen sammen med Jesus.

Bibelen siger også at ingen ved når enden kommer, det er bare den ene som ved det, og det er faren hos Jesus, han har sakpt alt, og han er den eneste der ved det, ikke engang englerne ved det, og ikke Jesus, men bare gud.


Så¨at jeg forstår ikke hvorfor i laver alle sammen så bange, med at sige det at verdens ende kommer 21-12-12. I skræmmer livet af folk,nogle har nu gjårt selvmord, og de andre er flygget fra landet til frankrig...


I er simpelthen så langt ude med det her.

Vh Eirikur.


Frederikke skrev denne kommentar:
20-12-2012 10:13:05

Men hvis det er noget der sker hvert 5126 år som der står, så passer det heller ikke helt, for vi ved der har eksisteret mennesker i over 10.0000 år og har ikke været udryddet før...


Arne skrev denne kommentar:
20-12-2012 11:21:14

Jeg gider ikke læse vrøvlerier - skulle blot vide hvorfor der på Hawaii´s nordkyst holdes en fest. Men det er åbenbart en fjer der er blevet flere høns. Gad vide hvem, der starter sådan en seance for at der skal være fest i Haleiwa på Hawaii?


Lana skrev denne kommentar:
20-12-2012 18:25:13

Jeg tror jorden går under fordi Gud kan ikke li folk er son der er krig og det


Elena Johnson skrev denne kommentar:
20-12-2012 19:14:37

Jorden vil ikke gå under. Så nyd livet! Yeah! God jul og godt nytår alle sammen! <3 :)


Mathias skrev denne kommentar:
20-12-2012 20:37:42

Ej come on!. Jeg havde glædet mig så meget til juleaften men det vil jeg måske ikke kunne nå =P (Jeg tror ikke på dette vrøvl nu må vi barre se).


Gurli Thorsen skrev denne kommentar:
20-12-2012 22:23:57

Flot beskrevet,god video .Tak den deler jeg på facebook .Hav en smuk 21-12-12 og god jul og et spænnende "nyt år "
Kærligst Gurli


ronny skrev denne kommentar:
21-12-2012 00:10:41

hej jeg kan ikke lige finde ud af hvem der har skrevet hvad,men det er nok bare mig,jeg har længe gået rundt med en slags dødsangst eller bare angst,jeg er endelig kommet videre og har fået hjælp af en masse dejlige mennesker,og ny tror jeg at jeg er ved at have et naturligt forhold til døden og en lille forståelse af livet og vores samfund.nu er kl. 00:04 d. 21-12-2012.og så vidt jeg ved er vi her endu på jorden :) men jeg kender jo heller ikke klokkeslættet hvis der et ? jeg har næsten altid været et positivt menneske og er blevet det endu mere her på det sidste,nå men nok om det men hvis vi skulle opleve noget grimt idag håber jeg bare at jeg har styrke nok til at hjælpe folk i panik og alt det katastrofer kan gøre ved mennesker,og hvor ville det være dejligt hvis folk er ved at vågne op for denne jords uretfærdige behandling af mennesker og dyr og vores unikke planet hvis den da er det,ja hvem ved,men jeg tænker positivt på alle dem jeg kender og også dem jeg ikke kender.tro håb og kærlighed og så lige tilgivelse også men det hører vel under kærligehed,nu vil jeg stoppe for ellers bliver jeg bare.


Mai skrev denne kommentar:
21-12-2012 00:48:15

Stop jer selv...Hvis jorden går under, er der nok en grund. Lad vær med at skræmme/forudse hvad der sker. Ingen kan forudse hvornår verden går under. Jeg tænker lidt, hvem kender I selv, der kan se ind i fremtiden...(ingen, gætter jeg)

Lad det ske, hvis det sker. Men lad vær med at skræmme folk, man bliver lidt depri af alle Facebook statusser.

Nyd livet :-)

Noget helt andet: Eksperter såsom Gregg Braden (som nogle af jer vil møde i 2013)

Come on, vær dog bare LIDT professionel!!!!


Sofie skrev denne kommentar:
21-12-2012 02:07:04

God karma herfra


kevin john nørgaard skrev denne kommentar:
21-12-2012 03:03:05

det her er jo fantastisk smuk ! at bruge kærlighed omsorg og taknemmelighed til en bedre verden er det vi mennesker ikk har forstået i nu! istedet for at alt handler om penge finans og politiske meninger om andre og os selv så i stedet for bruge mer tid på at være lykkelige og glade over vi stadig har vores lille liv taknemligiheden flyder allerede igennem hjertet jo :) det er det bedste jeg har hørt i mine små 17 år det er bare genialt!!! tak fordi du/i kan komme med så positive smukke ord det her vil hjælpe så mange og mig selv med at indse hvad der virkelig betyder så meget i livet :) tak !! :)


HH skrev denne kommentar:
21-12-2012 03:22:11

"og at hvis vi arbejder sammen kan vi igen opleve Paradis på Jorden."

I biblen er der et hul. Der er intet om tiden fra Jesus var 12 til 30 år. Fra han er 30 prædiker Jesus buddhistiske filosofierbl.a. at paradiset er på jorden, edens have er i blandt os. Han refererede til livstilstandene henrykkelse og buddhatilstanden, som er i os alle. Men han var nødt til at omformulere det til noget, hans eget folk kunne forstå. Forskere mener, at Jesus i de år, der mangler i biblen, levede som buddhist. Så på den led er ovenstående citat rigtig nok. Men jeg tror nu ikke på, at kærlighed og kildevand piller meget ved polernes placering. Polerne flytter sig ca 50 km om året.

En her skriver "Kun Jesus frelser!". Jesus døde for længe siden, så hans arbejde er gjort og kan næppe frelse nogen. Jesus forsøgte at lære folk at frelse sig selv fra deres smerte og modstand i livet. Han forsøgte at lære folk at tage ansvar for deres eget liv. Den pointe er der desværre mange, der misser i dag. Mange tror, at Gud eller Jesus kommer og hjælper dem. Dette virker på mig naivt. Som sagt underviste han folk i, hvordan de skulle gøre det selv.

Nå ja, så var der det med jorden. Den går naturligvis under, men det sker først om ca. 5 milliarder år, når vores sol har opbrugt sine resurser og kæmper sin dødskamp. I den forbindelse vil den vokse sig så stor, at den vil opsluge jorden. Men mon ikke vi har udslettet os selv til den tid?

God jul (som i øvrigt oprindeligt var en hedensk fest) og godt nytår :)


Malene Kjær. skrev denne kommentar:
21-12-2012 12:21:57

Jeg skriver nu. Kl. 12:21 og der er endnu intet sket. Det er den 21-12-12. Jeg elsker mit liv.. næsten. Men jeg er ikke parat til at dø. Nej. (:


Peter skrev denne kommentar:
21-12-2012 12:28:49

Jeg føler mig helt forandret. Uhh, det kilder.
Tak for din store viden, Alun.


sarah skrev denne kommentar:
21-12-2012 14:56:14

jeg syntes er i nogen dumme mennesker som tror at jorden går under. for det første er der ingen der ved hvornår kun gud. for det andet i alle de tre helige bøger som tilhøre kristner muslimer og jøder siger at der skal meget til før. og at jesus(mahdi) skal komme ned og meget mere skal der ske. vi mangler stadige 6 tegn. så tag jer sammen og hold op med det der. hvis i tror på mayerne så gå efter deres relegion. men i alle disse religioner jeg nævnte siger den at ingen ved kun gud


? skrev denne kommentar:
21-12-2012 17:26:25

Jorden går under , jeg tror ikke på det gør i ? NEJ JEG TROR IKKE PÅ DET ..Ja sikke noget vrøvl det passer jo ikke lad være med at tro på det de har sagt det her at jorden går under rigtig mange gange men nej det sker ikke fordi det er ikke rigtig nyd jeres liv og lad være med at tænke eller tro på det det er jo ikke rigtig


Martin F skrev denne kommentar:
21-12-2012 18:42:18

Der er lige ét punkt jeg ikke er enig med dig i, det er at vi når galaksens midte i den såkaldte "equinox bane" i dag, d. 21 december 2012. Jeg ved bare vi er langt fra,, nok 8-9.000 år eller sådan noget, men vi er ihvertfald på vej tilbage. Vi skulle sigende nå et særligt punkt hvor vi nærmest udvikler os jo tættere vi kommer på galaksens midte, og på tilbagevejen væk fra midten er det lige den omvendte virkning indtil man igen kommer tilbage mod midten. Hvis det interessere nogen syntes jeg de skulle få fat i "Flower of life" af Drunvalo Melchizedek som har en forklaring på rigtig mange ting ingen har kunnet forklare før. Endda med geometri (sacred geometry).


Daniel skrev denne kommentar:
21-12-2012 18:47:56

hej jeg tror jorden går under idag. jeg er en voksen mand på 40 der går med briller og i min hverdag går jeg til kor. jeg har set så mange udsendelser på tv´et og idag så jeg noget helt specielt på Dr2 de viste mig et diagram over jordens undergang :-D


Jonas skrev denne kommentar:
21-12-2012 21:05:51

Jorden er gået under syd for Herning


marcus skrev denne kommentar:
21-12-2012 23:33:55

men skal vi så bare være lige glede hvids der sker noget?


marcus skrev denne kommentar:
21-12-2012 23:39:14

men skal vi så bare være lige glede hvids der sker noget?


Jens Petersen skrev denne kommentar:
22-12-2012 02:34:37

Nu er det blevet d. 22.12.2012 og Jorden er endnu ikke gået under.

Men der er sket én mærkelig ting igår (21.12.2012): mit radiostyrede ur (kontrolleret fra Frankfurt) er for første gang gået i stå siden 2006! Det skete kl. 21:48.


Kemo Kent skrev denne kommentar:
22-12-2012 14:25:38

what up !
Til alle jer fuckers der troede jorden ville gå under d. 21-12-12 ! fuck jer , få jer en hobby eller noget at gå op i ! hvordan kan man være så lam i æsken at tro en flok gamle indianere skæve på svampe og pot kunne forudsige fremtiden ? I skaber kun panik ved at skrive alt jeres dommedags bullshit ! Der skete IKKE en skid i går ! forklar det hellige mennesker ?!?


rambo skrev denne kommentar:
22-12-2012 20:41:55

vi lever stadig


? skrev denne kommentar:
23-12-2012 12:38:34

vi lever stadig ! jorden gik ikke under jeg har aldrig troed på det !


Linda skrev denne kommentar:
26-12-2012 13:28:42

Taknemmelighed, tilgivelse, kærlighed og fred. Jamen er der noget smukkere? Jeg gør alt, hvad jeg kan for at praktisere alt dette hver dag, for jeg tror virkelig på det. Vi vil alle opleve dage, der ikke er så sjove, men ved at fokusere på alt det gode og vidunderlige, ja så vil det vokse og gro og dermed fjerne opmærksomheden fra alt det negative.
Og helt ærligt, så har vi alle så meget at være taknemmelige for.
Jeg har netop læst "Taknemmelighedens gave" af John Krahlik. Det er en fantastisk bog, som jeg har lært meget af.
Jeg har på nuværende tidspunkt skrevet taknemmelighedskort til rigtig mange mennesker og det føles rigtig godt. Jeg tror på, at det nu er min tur til målrettet at forfølge mine drømme.
Vi må alle huske, at det vi fokuserer på, er det, der vokser og gror. Så fokuser på alt det positive i alt og alle, så kommer alt det vidunderlige til at ske.
Jeg vil ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår og tak for alt det gode.


komet skrev denne kommentar:
27-12-2012 17:02:42

en ny dato for jordens undergang 18 - 01 - 2013 fredag så er der spænding til den dato smiler :)


Khalil Ahmed skrev denne kommentar:
13-01-2013 22:34:11

jeg synes. at det er meget interessant at højer alle de her skaben hverken historie Om Verden Og menneskers syn I en oplysningstiden og tidslinje Som 2013 Og Det Eneste jeg kan komme Frem Til er. at hvor meget er da sandhed i det, fra en menneskesyn


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley