❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Hvor godt er dit syn? Gratis sjove 10-sekunders test!

Skrevet 09-12-2022 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

 Hvor godt er dit syn? Gratis sjove 10-sekunders test!

Tag denne test for at finde ud af, hvor godt dit syn egentlig er! Forskere har skabt denne sjove test med et hybridbillede med titlen ”Marilyn Einstein” for at hjælpe dig med at finde ud af, om dit syn er godt. Se denne sjove video, og få vished.


Billedet kombinerer et billede af Marilyn Monroe i lav spatial frekvens med et billede af Albert Einstein i høj spatial frekvens.

Hvis dit syn fungerer, som det bør, skal du kunne se et detaljeret billede af Einstein, når du kigger på billedet på nær afstand. Når billedet kommer lidt på afstand eller bliver mindre (eller hvis du kniber øjnene sammen), vil billedet af Monroe tone frem.

De mennesker, som måske har brug for briller, er ofte ikke i stand til at få øje på Einsteins ansigt og kan kun se et billede af Ms. Monroe.

Hvordan gik det? Kunne du se Albert Einstein klart?

Hvordan forbedrer du dit syn naturligt?

Det er en fornøjelse for mig at præsentere dr. William H. Bates.

Bates var et geni (han døde i 1931), og hans metode lærer dig, hvordan du kan optræne dine øjne til at slappe af, hvorved du bliver i stand til at se klarere.

Bates-metoden er ikke en decideret øvelse; det er mere en form for mental afspænding. Bates og moderne naturøjenlæger mener, at vores syn ikke svækkes af svage øjenmuskler. De er såmænd stærke nok.

Men de er for anspændte til at fungere korrekt, og derfor er det nødvendigt at få dem til at slappe af.

Problemet er, at så snart man begynder at bruge briller eller kontaktlinser, forværres ens syn, fordi man overanstrenger øjnene.

Denne fremadskridende forværring af synet kan føre til en opgivende indstilling, hvis man ikke indser, at det er brillerne eller linserne, der skaber problemet.

Desværre går det sådan, at jo længere man bruger briller eller kontaktlinser, jo værre bliver synet.

Greg Marsh, vision coach i naturligt syn, som jeg indimellem bringer til Danmark for at holde seminarer, forklarer:

“Dr. Bates´ nøgleord er “overanstrenge.” Hvis man overanstrenger sine øjne, overanstrenger sig mentalt og derved overanstrenger sit syn, vil disse muskler begynde at blive stramme. Overanstrengelsen er hele humlen.

Forestil dig, at du befinder dig på en line, og du bevæger dig henover den, mens du føler dig frem. Sådan vil øjnene også gerne arbejde. Hvis du bliver anspændt på en line, vil du falde ned.

I stedet for at tænke på det som øvelser, skal du gå ind i projektet på en meget subtil måde; det er mere en form for øjenmeditation, øjenafspænding.”

At tage brillerne af kan forbedre dit syn

Når man bærer briller eller kontaktlinser, sker der desværre det, at man faktisk omprogrammerer sine øjne til at overanstrenge sig hele dagen. Ideelt set bør man tage sine briller af, så snart det er sikkert at gøre det. Sørg også for at have tilpas belysning, især ved læsning.

De mest almindelige synsproblemer, som kræver briller er myopia (nærsynethed, som normalt viser sig i barndommen eller i teenageårene) og presbyopi (en form for langsynethed, som fører til læsebriller hos midaldrende).

Begge tilstande reagerer godt på Bates-metoden, og faktisk er træningen næsten identisk. Hvis du bærer briller med lav styrke, kan du ganske enkelt oftere og oftere tage dine briller af i takt med, at du forbedrer dit syn.

Selvfølgelig skal du altid have dine briller på, hvis det er påkrævet ved kørsel osv.

2-minutters øvelsen, som forbedrer dit syn øjeblikkeligt

Den mest kendte Bates-metode-teknik er “palming.” Kig dig omkring, og bemærk klarheden i dit syn lige nu og her.

Gnid hænderne i nogle få sekunder. Placer derefter midten af dine hule håndflader over dine øjne. Slap af i skuldrene. Du kan eventuelt læne dig ind over bordet eller støtte dine albuer på en stak puder for at slappe mere af.

Slap af på denne måde i mindst to minutter. Fjern derefter hænderne, åbn øjnene, og læg mærke til, om synet er blevet klarere. Det vil det normalt blive. Husk også på, at din mentale indstilling spiller en vigtig rolle.

Du skal tro på dig selv og din krops selvhelbredende potentiale, men den værste hurdle er at lære at slappe af, så dine øjne kan fungere efter hensigten.

Andre ting, du kan gøre for at styrke dit syn, er:

1. Dine øjne har gavn af udendørs lys

At tilbringe tid udendørs giver dig flere forskellige typer af lys, blandt andet ultraviolette B-stråler (UVB, som fører til D-vitamin-produktion) samt det synlige, stærke lys. Forskning viser, at mennesker med nærsynethed har et lavere D-vitamin-niveau, og D-vitamin støtter muskelvævsfunktionen omkring linsen i øjet.

En undersøgelse foretaget af forsker Ian Morgan ved The Australian National University tyder på, at tre timers lys om dagen ved mindst 10.000 lux kan beskytte børn mod nærsynethed. Denne lysstyrke udsættes man for på en lys sommerdag.

I et klasseværelse er der til sammenligning kun omkring 500 lux. Det synes klart, at jo mere tid børn tilbringer udendørs, jo lavere risiko har de for at få nærsynethed. Naturen ved bedst!

2. Kraftfulde næringsstoffer for et sundt syn

En anden vigtig del af øjets sundhed er, hvad du putter eller ikke får puttet i munden. Vi er jo, når alt kommer til alt, hvad vi spiser.

For at få sunde øjne skal du spise så mange økologiske grøntsager, som du kan. Spinat kan være ekstra kraftfuldt for øjets sundhed, fordi det er propfyldt med karotenoider såsom lutein og zeaxanthin, som begge er nøgleingredienser for øjets sundhed.

Æg og kød (økologisk selvfølgelig, da det har højere kvalitet) vil give dig sunde proteiner og fedtsyrer). Husk at undgå at overstege/koge æg og kød.

DHA, som er en omega-3-fedtsyre, befinder sig i stor koncentration i øjets nethinde, og forskning viser, at ved at indtage flere fødevarer, som er rige på denne fedtsyre, kan man forhale makuladegeneration.

Den bedste kilde til omega-3-DHA er vildtfanget fisk såsom laks.

Friske, naturlige ingredienser er nøglen til et sundt helbred. Hold op med at spise emballerede fødevarer fyldt med kemikalier, og vælg i stedet friske fødevarer fyldt med livskraft.

Du bør af mange gode grunde undgå kunstige sødemidler, og synsproblemer kan faktisk skyldes et af de potentielt akutte symptomer på aspartamforgiftning.

Konklusion: Du kan forbedre dit syn helt naturligt

At se klart er en af de største gaver i livet.

Mange mennesker bliver overraskede over, hvor enkle og samtidig effektive Bates-øvelserne er til at forbedre synet.

Hvis du bruger briller eller kontaktlinser, ville lige nu så ikke være et godt tidspunkt at begynde at genvinde et godt syn helt naturligt?

Her er en gratis gave til dig, som vil hjælpe dig til at forbedre dit syn.

Yderligere læsning:

http://cvcl.mit.edu/hybrid_gallery/monroe_einstein.html
Psychological Science May 1, 2010; 21(5):661-6
Nature March 18, 2015


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Kim Pedersen skrev denne kommentar:
26-12-2016 17:57:43

Animalsk protein er påvist at være årsag til kræft og andre livsstilssygdomme, så en del af videnskaben vil være uenig i "Æg og kød (økologisk selvfølgelig, da det har højere kvalitet) vil give dig sunde proteiner og fedtsyrer)" er sandt.
Problemet er, at producenterne af fødevarer bestiller de analyser, som de har brug for til deres markedsføring...
Hvad er det ved økologi, der højner kvaliteten af æg og kød?

Mvh.
Kim


Haniya skrev denne kommentar:
19-02-2019 20:48:02

hvad skal man


jørn søborg madsen skrev denne kommentar:
11-11-2019 18:37:34

oh great, it was an nice experience


Vis alle kommentarer

Magdalena skrev denne kommentar:
17-11-2019 22:23:07

Kim Pedersen- jeg ville også gerne vide: hvad er det ved økologi, der højner kvaliteten af æg og kød ? Dog er jeg bange for, at vi ingen svar få. Det er ikke første gang, at jeg stiller et spørgsmål til alun.dk, uden at få et svar. Desværre. Har ellers et indtryk af, at han “elsker, når folk kommentere” på hans artikler-)


Annette Dyrlund Frederiksen skrev denne kommentar:
14-12-2022 06:35:59

Jeg har et normalt syn, jeg kunne se dem begge på hver sin afstand


Kom med din kommentar

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley