❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Begyndelsen på dit nye liv starter her!

Personlig udvikling

Alle, også DU, er født med et ufatteligt potentiale – et geni – og fortjener et vidunderligt liv.

Du er født til at være lykkelig; nyde gode venskaber, kærlighed, stærkt helbred, et arbejde med formål, spænding og økonomisk succes.

Du er skabt til storhed og succes. Du er også fuldstændig unik. Der har aldrig været én som dig på vores planet. Du har et utroligt og uudnyttet potentiale, der, når det bruges og udnyttes rigtigt, kan give dig alt, hvad du ønsker af livet.

Denne sektion vil hjæpe dig, med at opnå dine mål og drømme. Jeg anbefaler, at du følger rækkefølgen i det grønne felt, øverst til venstre under "Kom i gang". På den måde får du mest ud af denne sektion. Bagefter kan du læse de andre artikler nedenunder.

5-minutters løsningen til at nå alle dine 2024-mål: Start i dag

5-minutters løsningen til at nå alle dine 2024-mål: Start i dag

Skrevet 01-01-2024 af Alun Biggart

Mange mennesker hilser det nye år velkommen med et forsæt og tror, at 'dette er året, hvor jeg endelig... (udfyld det tomme felt)." ' Men vidste du, at 80 % af alle nytårsforsætter falder til jorden i februar? Den gode nyhed er, at 2024 kan blive anderledes. Her vil jeg dele en kraftfuld 5-minutters formel til at gøre dine drømme til virkelighed. Er du klar til at begynde?

Almindelige fejl i målsætning og hvordan man undgår dem

Almindelige fejl i målsætning og hvordan man undgår dem

Skrevet 28-12-2023 af Alun Biggart

At sætte sig mål er et afgørende skridt mod personlig og professionel vækst. Men processen med at sætte mål bliver ofte misforstået eller håndteret forkert, hvilket fører til frustration og uopfyldte mål. At forstå de almindelige faldgruber i målsætning er lige så vigtigt som at kende de rigtige teknikker. I dette afsnit vil vi udforske de hyppigste fejl, folk begår, når de sætter sig mål.

Hvorfor er døden er den bedste lærer, du nogensinde vil møde?

Hvorfor er døden er den bedste lærer, du nogensinde vil møde?

Skrevet 17-12-2023 af Alun Biggart

Stop op et øjeblik og tænk over, hvis du kun havde en uge, en måned eller endda et år tilbage at leve i. Er der noget, du ville ændre i dit liv? Hvad ville du gøre anderledes? Skriv dem ned, og forpligt dig til at leve det liv, du er født til at leve! Her er 7 tips til, hvordan du kan bruge døden som din læremester til at forbedre dit helbred og din lykke!

Guide til indre fred: De 12 essentielle trin

Guide til indre fred: De 12 essentielle trin

Skrevet 19-11-2023 af Alun Biggart

I en verden fyldt med konstant stimulering, støj og distraktioner kan det at opnå en tilstand af indre fred virke som en uopnåelig drøm. Men rejsen mod indre ro er opnåelig og baseret på enkle, men dybtgående metoder.

Er dine penge glade eller triste?

Er dine penge glade eller triste?

Skrevet 06-06-2023 af Alun Biggart

Har du Glade Penge i din pung? Smiler dine penge til dig? Kunne du tænke dig en lind strøm af Glade Penge i dit liv? Penge spiller en stor rolle i vores liv. De er ofte roden til en masse smerte og lidelse. Men jeg har læst en bog (The Japanese Art of Making Peace with Your Money af Ken Honda), en bog der har ændret mit forhold til penge. Ikke blot kan du ændre dit forhold til penge, med det samme, du kan også skabe en lind strøm af Glade Penge i dit liv. Lyder det godt? Er du parat til at skabe en overflod af Glade Penge?

En trin-for-trin-guide til at opbygge bedre vaner for livet

En trin-for-trin-guide til at opbygge bedre vaner for livet

Skrevet 27-02-2023 af Alun Biggart

Her er din guide til at opbygge sunde vaner og bryde de dårlige og irriterende vaner, som ikke tjener dig mere. Ja, vi har alle sammen dårlige vaner, vi gerne vil ændre på! Og de fleste af os har tidligere forsøgt at ændre usunde vaner til sunde vaner, og den proces er ofte meget vanskelig og frustrerende. Men den gode nyhed er, at en professor fra Stanford har en simpel formel (bittesmå ændringer - bemærkelsesværdige resultater), som virker, og den kan hjælpe dig hurtigere, end du kan forestille dig, med at komme af med de dårlige vaner og udskifte dem med nye, sunde, positive vaner, som gavner og forbedrer din livskvalitet.

5-mins-løsningen til at opnå ALLE dine 2023-mål. Kom i gang her!

5-mins-løsningen til at opnå ALLE dine 2023-mål. Kom i gang her!

Skrevet 31-12-2022 af Alun Biggart

Mange mennesker insisterer d. 1. januar på, at ”dette år bliver anderledes.” Dette er ÅRET, hvor jeg endelig vil … (sæt dit eget mål ind). MEN er du klar over, at 80 % af alle nytårsforsætter og mål er brudt i februar? Men 2023 kan blive anderledes, og i denne artikel vil jeg dele en enkel, men utrolig kraftfuld 5-minutters-formel, som kan give dig dit drømmeliv. Er du klar til at komme i gang?

Hvor godt er dit syn? Gratis sjove 10-sekunders test!

 Hvor godt er dit syn? Gratis sjove 10-sekunders test!

Skrevet 09-12-2022 af Alun Biggart

Tag denne test for at finde ud af, hvor godt dit syn egentlig er! Forskere har skabt denne sjove test med et hybridbillede med titlen ”Marilyn Einstein” for at hjælpe dig med at finde ud af, om dit syn er godt. Se denne sjove video, og få vished.

Mit møde med Dalai Lama i Dharamsala i Indien

Mit møde med Dalai Lama i Dharamsala i Indien

Skrevet 31-10-2022 af Alun Biggart

I sidste uge fløj jeg til Dharamsala i Indien for at møde den 87-årige Dalai Lama sammen med internationale “changemakers” og unge aktivister fra 23 lande. Vi var samlet til ”Better WE better WORLD” arrangementet. For mig personligt var det en drøm, der gik i opfyldelse, da Hans Hellighed er den person, jeg respekterer mest på planeten. Kunne du tænke dig at høre, hvad han havde at sige?

Et enkelt spørgsmål der kan ændre dit liv. Er du klar?

Et enkelt spørgsmål der kan ændre dit liv. Er du klar?

Skrevet 16-06-2022 af Alun Biggart

Spørgsmål kan være utrolig kraftfulde. Når du stiller dit sind et spørgsmål, vil det altid forsøge at finde løsningen. Og vi stiller vores sind spørgsmål hele tiden. “Hvorfor er det altid min skyld?" eller "hvorfor har jeg aldrig penge nok?". Problemet er, at disse spørgsmål er negative, så svarene (og resultaterne) er også negative. Hvis du i stedet stiller dig selv dette potentielt livsændrende spørgsmål, så vil du opleve helt andre svar. Er du klar til at lære dette hemmelige spørgsmål?

Sådan skaber du nye, sunde vaner for livet

Sådan skaber du nye, sunde vaner for livet

Skrevet 05-05-2022 af Alun Biggart

Her er en trin-for-trin-guide til at få opbygget gode, sunde vaner og bryde de dårlige lige her og nu. Vi har alle nogle vaner, vi gerne vil lave om på! Hvilke vaner vil du gerne ændre på? De fleste af os har allerede gjort forsøg på at ændre de vaner, der ikke gør noget godt for os, til bedre vaner, men det er ofte meget vanskeligt. Den gode nyhed er dog, at en professor på Stanford har en formel (bittesmå forandringer = bemærkelsesværdige resultater), som virkelig virker, og hans formel kan, hurtigere end du kan forestille dig det, fjerne irriterende vaner og udskifte dem med nye, som gavner og tjener dig. Er du klar til at komme i gang?

Min oplevelse med Wim Hof

Min oplevelse med Wim Hof

Skrevet 29-03-2022 af Alun Biggart

Sidste weekend var jeg så heldig at møde en af de skøreste mennesker på planeten, Wim Hof. Udover at være en smuk sjæl, så er han også en af de bedste lærere jeg nogensinde har mødt. Hvorfor Wim? Udsættelse for kulde og vinterbadning er super sundt, og videnskaben viser, at det ikke alene reducerer inflammation dramatisk, der tændes også for dine “levetidsgener” OG det er super sundt for dit hjerte. Vores familie har eksperimenteret med kolde brusere og kolde dyp i vores lokale sø, Furesøen. Men Wim er meget mere end blot "The iceman"

Er det her det største tabu af alle?

Er det her det største tabu af alle?

Skrevet 05-03-2022 af Alun Biggart

Min søster ringede til mig lige inden jul. Jeg var på vej hjem fra Jylland med min datter i bilen. Det var dét telefonopkald ingen ønsker, men som vi alle ved kommer. ”Alun, det er far. Han har haft et alvorligt hjerteanfald… og det ser ikke godt ud”. Selvfølgelig ved vi alle godt, at livet ender med døden. Alligevel giver sådan et telefonopkald et chok. For vi er jo ikke forberedt på døden… og vi taler helst ikke om døden. Døden er tabu.

Sådan Hjælper du Ukraine, verden & dig selv

Sådan Hjælper du Ukraine, verden & dig selv

Skrevet 03-03-2022 af Alun Biggart

Gandhi ændrede Indien fredeligt efter devisen: “Be the change you want to see in the world”. Han marcherede ikke med en hær eller tusindvis af soldater, men spredte ord om kærlighed og fred for at opnå Indiens uafhængighed. Hvis vi ønsker at ændre verden, og især ændre det der sker i Ukraine, så forestiller jeg mig, at Gandhi ville sige: “Be the peace you want to see in the world”

Sådan kan du gøre en fiasko til din største læremester!

Sådan kan du gøre en fiasko til din største læremester!

Skrevet 06-09-2021 af Alun Biggart

Det er uheldigt, at fiasko er et tabu i vores verden og bliver set ned på som svaghed. Men heldigvis er det modsatte imidlertid sandt. Når du begår fejl, bliver disse ”fiaskoer” ofte dine største læremestre. Alle de største hjerner og mentorer gennem historien har haft modet til at kikse – sådan kan det også blive for dig! Her følger måden, hvorpå du kan VINDE hver eneste gang.

Enkle tips (også for yogier) til at få gavn af meditation nu!

Enkle tips (også for yogier) til at få gavn af meditation nu!

Skrevet 19-04-2021 af Alun Biggart

Meditation er vidunderligt, og millioner af mennesker verden over har hver eneste dag glæde af dets positive påvirkning på krop og sjæl. Videnskabelig forskning har også vist, at meditation er et kraftfuldt redskab for vores fysiske og mentale sundhed. I denne stressede tid med COVID-19 er meditation vigtigere end nogensinde før. Jeg har forsøgt i årevis uden held at gøre meditation til en daglig vane. Denne fiasko gjorde mig selvfølgelig frustreret, hver gang jeg hørte ordet meditation. Men så skete der noget magisk sidste år, lige som verden gik amok ved starten af COVID-19. Her får du at vide, hvordan du også kan få gavn af meditation, og det er meget lettere, end du tror.

Sådan kommer du til at trives i 2021 på trods af coronavirus!

Sådan kommer du til at trives i 2021 på trods af coronavirus!

Skrevet 04-01-2021 af Alun Biggart

Wow, sikke et år vi alle har været igennem i 2020. Jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. Mange mennesker kigger tilbage på 2020 som et lorteår, som de er glade for at slippe af med. Jeg kigger personligt tilbage på 2020 som det år i mit liv, hvor jeg har lært mest. Og det er jeg meget taknemmelig for. 2021 vil blive lige så udfordrende, for det vil være naivt at tro andet. De nye vacciner er ikke den tryllestav, som får alt tilbage til det normale på få uger. Så hvad gør du for at trives og få et skønt år på trods af corona? Prøv denne øvelse – den er meget kraftfuld.

D-vitamin kan potentielt spare Danmark for milliarder af kroner!

D-vitamin kan potentielt spare Danmark for milliarder af kroner!

Skrevet 14-12-2020 af Alun Biggart

Det estimeres, at COVID-19 har kostet hver person i Danmark 60.000 kr. eller hele landet 336 milliarder kroner. Et statsfinansieret D-vitamin-program ville kun koste 100 millioner kr.! Politikere, hører I efter? D-vitamin spiller en central rolle for vores immunforsvar, og ny videnskabelig forskning viser, at det er meget usandsynligt, at personer med et normalt D-vitamin-niveau smittes med coronavirus. Endvidere kan du, hvis du alligevel skulle få coronavirus, mindske din risiko for at ende på intensivafdelingen med 25 gange ved at indtage et D-vitamin-tilskud.

Dit livs lommelygte!

Dit livs lommelygte!

Skrevet 08-05-2020 af Alun Biggart

Her er en enkel teknik, som jeg har lært af en god ven og mentor, professor Srikumar Rao. Den er enkel og nem at udføre, men utrolig kraftfuld. Begynd at bruge den i dag, og lad ”dit livs lommelygte” gøre en positiv forskel for dig ved at løfte dit humør, dit helbred og din lykke et niveau op. Er du klar til at komme i gang?

En inspirerende valentins historie - Nick Vujicic

En inspirerende valentins historie - Nick Vujicic

Skrevet 14-02-2020 af Alun Biggart

For flere år siden, før Nick mødte Kanae Miyahara, følte han, at det var umuligt for ham at blive gift på grund af hans handicap. Nick blev født uden arme og ben.

An Attitude of Gratitude = vitalitet og glæde – din fødselsret

An Attitude of Gratitude = vitalitet og glæde – din fødselsret

Skrevet 04-04-2019 af Alun Biggart

Universet og Moder Natur har adskillige enkle love, vi må følge, og helt centralt er det, at intet nyt og bedre kan komme ind i dit liv, før du er taknemmelig og sætter pris på, hvad du allerede har. Så her er en udfordring: Giv mig 60 sekunder af din tid, og jeg vil vise dig den hurtigste og bedste måde, hvorpå du øjeblikkeligt kan øge din sundhedstilstand og din glæde ved livet. Er du klar?

Hvad er White Thursday, og hvorfor er den vigtig for dig?

Hvad er White Thursday, og hvorfor er den vigtig for dig?

Skrevet 22-11-2018 af Alun Biggart

På fredag er det Black Friday, og folk over hele kloden søger efter de bedste tilbud. Du har højst sandsynligt ikke hørt om "White Thursday" før, men giv mig et øjeblik, og du får dig måske en overraskelse, ja, en overraskelse, som kan gavne både dig og din familie.

Den SANDE grund til stress og måden, hvorpå DU undgår den!

Den SANDE grund til stress og måden, hvorpå DU undgår den!

Skrevet 25-04-2018 af Alun Biggart

Stress redskaber fra Srikumar Rao. Se den her korte video og gør stress til en ting fra din fortid. Professor Rao er på mange måder et geni og ved at acceptere at universet ikke altid spiller bold så kan man fokusere alt sin energi på de handlinger man stadigvæk kan træffe, det er en "game changer". Det har virket rigtigt godt for mig og vil også virke for dig!

Video Srikumar Rao: Hvordan opnår du den lykke du fortjener?

Video Srikumar Rao: Hvordan opnår du den lykke du fortjener?

Skrevet 23-04-2018 af Alun Biggart

Hans elever kalder ham “The Buddha of Success and Happiness.” Srikumar Rao er en anerkendt, international foredragsholder, forfatter samt førende MBA-professor og life coach. Ham har jeg har haft den udsøgte fornøjelse af at interviewe efter hans succesfulde workshop her i København, hvor mere end 300 mennesker deltog!

Den manglende brik til at opnå dine nytårsforsætter for 2018!

Den manglende brik til at opnå dine nytårsforsætter for 2018!

Skrevet 29-12-2017 af Alun Biggart

Statistikkerne siger, at når vi når hen i februar, har 92 % af alle mennesker opgivet deres nytårsforsætter for 2018. Hvorfor? Hvor er den manglende brik eller hemmelighed, der vil sikre DIG, at du bliver en af de succesfulde 8 %? Her er en NY teknik, som vil hjælpe dig til at opnå det bedste år nogensinde i 2018!

Nytårsforsæt 2018. Sådan får du succes med din nytårsforsæt i år

Nytårsforsæt 2018. Sådan får du succes med din nytårsforsæt i år

Skrevet 29-10-2017 af Alun Biggart

Det er nemt at sætte sig et nytårsforsæt for 2018. Det svære er at holde det. Nu skal 2018 være anderledes. Se her, hvordan du lykkes med dit nytårsforsæt i år!

QiGong: Mere energi & bedre helbred på blot nogle få minutter

QiGong: Mere energi & bedre helbred på blot nogle få minutter

Skrevet 16-05-2017 af Alun Biggart

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Qigong er det bedste, jeg har gjort for min sundhed i årevis. Jeg oplever et forbedret energiniveau, bedre søvn og en generel følelse af vitalitet og indre fred. Og det bedste ved det er, at du også på bare nogle få minutter om dagen kan opnå fordele ved disse enkle og sjove øvelser

Kun 60 sekunder fra en gladere og sundere udgave af dig!

Kun 60 sekunder fra en gladere og sundere udgave af dig!

Skrevet 11-11-2016 af Alun Biggart

Jeg er af den overbevisning, at Universet og Moder Natur har adskillige enkle regler, vi skal følge, og helt centralt er en viden om, at intet nyt kan komme ind i vores liv, uden at vi er taknemmelige for, hvad vi allerede har. Her er en enkel, men meget kraftfuld teknik, som kun tager 60 sekunder, og som radikalt kan øge din sundhed og lykke!

Jeg rejste til Peru i 2014 for at lære denne hemmelighed.

Jeg rejste til Peru i 2014 for at lære denne hemmelighed.

Skrevet 28-10-2016 af Alun Biggart

I dag kan DU få den GRATIS! Vi lever i en spændende tid; nogle vil snarere kalde det en skræmmende tid. Med dagligdagens stresspåvirkninger, krige, klimaudfordringer og en verden, der forandrer sig så hurtigt, er det svært at følge med og vide, hvordan man skal handle. Og så har jeg ikke engang nævnt Donald og Hillary!

Lektion 1 – Hvordan opnår DU sand glæde?

Lektion 1 – Hvordan opnår DU sand glæde?

Skrevet 11-01-2016 af Alun Biggart

Aristoteles, en af vores største filosoffer, skrev for flere tusind år siden, at det ultimative mål for al menneskelig adfærd er glæde. Han sagde, at alt, hvad et menneske gør, har til formål at bringe en form for glæde. Nogle gange lykkes det, andre gange ikke, men det ultimative mål er altid glæde.

Hvad bringer fremtiden for dig og mig?

Hvad bringer fremtiden for dig og mig?

Skrevet 22-09-2015 af Alun Biggart

Verden bevæger sig hurtigere, end vi kunne have forestillet os for få år tilbage. Er du indstillet på denne forandring? Hvilke forandringer vil vi se i verden i de næste fem til ti år? Hvordan vil dit liv se ud? Vil dit job stadig eksistere? Ved at planlægge dit liv nu kan du spare dig selv for en masse sorger og bekymringer i fremtiden.

Charlie Chaplins Elsk dig selv-manifest

Charlie Chaplins Elsk dig selv-manifest

Skrevet 04-06-2015 af Alun Biggart

Charlie Chaplin var et geni. Han var et af de mest opfindsomme og kreative mennesker i sin generation. Hans visdom lever videre længe efter hans død, og hans største hemmelighed venter på dig her. I dag kan du lære Charlie Chaplins kærligheds- og livsmanifest. Gør dig klar til, at mirakler vil ske.

Dine drømme 2015: En nem rejseplan til at opfylde alle dine mål

Dine drømme 2015: En nem rejseplan til at opfylde alle dine mål

Skrevet 02-01-2015 af Alun Biggart

Hvordan ville det være at tilhøre gruppen af de mest succesfulde mennesker i verden? Hvis du kunne tænke dig det, har du så 5 minutter og et stykke papir og en blyant? For så har jeg gode nyheder til dig.

Frygten selv er det eneste, du bør frygte!

Frygten selv er det eneste, du bør frygte!

Skrevet 27-10-2014 af Alun Biggart

Frygten er alle vegne. Vi frygter terrorisme, vi frygter kriminalitet, vi frygter sygdom, og vi frygter fattigdom. Man kan vist roligt sige, at vores samfund i dag er fyldt med frygt. Ved du egentlig, hvad frygt forårsager i forhold til din livskvalitet og livsglæde? Og er der en bedre måde at leve på? Her er 7 hurtige, enkle og kraftfulde tips til hvordan du på ingen tid overvinder din frygt.

7 nemme måder til hurtigt og effektivt at øge din intelligens

7 nemme måder til hurtigt og effektivt at øge din intelligens

Skrevet 13-10-2014 af Alun Biggart

”Use it or lose it”: Din hjerne har brug for at blive trænet, ligesom alle dine andre muskler. Hvis du bruger din hjerne ofte og på den rigtige måde, vil du hurtigt og nemt øge din intelligens og din evne til at fokusere.

De fem største fortrydelser fra døende mennesker

De fem største fortrydelser fra døende mennesker

Skrevet 24-09-2014 af Alun Biggart

Bronnie Ware har plejet mennesker med kun få dage tilbage at leve i og har skrevet de mest almindelige fortrydelser ned fra døende mennesker og har samlet disse optegnelser i en bog.

Yes YOU Can: En kraftfuld gratis video og bog om taknemmelighed

Yes YOU Can: En kraftfuld gratis video og bog om taknemmelighed

Skrevet 02-06-2014 af Alun Biggart

Mere glæde, Fantastisk helbred og vitalitet, Forbedrede relationer, Økonomisk velstand. Ja, du vil lære den hemmelige 7-trins-proces, som vil give dig al den sundhed og glæde, du fortjener.

Hvilket ord kan ændre dit liv?

Hvilket ord kan ændre dit liv?

Skrevet 28-04-2014 af Alun Biggart

Der findes et ord, der, når det bliver sagt, har den mest uudgrundelige kraft til at ændre dit liv fuldstændig. Som et TAK for at have læst denne artikel, findes der vores seneste gratis E-bog nedenfor.

En video, som vil inspirere dig og gøre dig ydmyg!

En video, som vil inspirere dig og gøre dig ydmyg!

Skrevet 09-04-2014 af Alun Biggart

De kaldte hende for verdens grimmeste pige, og hendes respons er utrolig smuk. Jeg græd helt bogstaveligt.

Gratis ebog: Hvordan gør du 2014 til det bedste år i dit liv?

Gratis ebog: Hvordan gør du 2014 til det bedste år i dit liv?

Skrevet 02-01-2014 af Alun Biggart

Her er vores nye Personlig udviklings magasin! Det bedste år i dit liv - Manual til opnåelse af mental, fysisk og åndelig succes. Godt nytår ;-)

De 7 tegn på, at en person lyver for dig

De 7 tegn på, at en person lyver for dig

Skrevet 28-10-2013 af Alun Biggart

Sværger du på at ville sige sandheden, hele sandheden og kun den? Nok ikke, for det antages, at de fleste mennesker lyver 1 eller 2 gange om dagen! Du behøver ikke en løgnedetektor for at finde ud af, om nogen lyver over for dig. Du kan bare tjekke disse 7 tegn på løgn.

Bliv inspireret til at opnå alle dine drømme ;-)

Bliv inspireret til at opnå alle dine drømme ;-)

Skrevet 05-08-2013 af Alun Biggart

Min keltiske bror, Danny MacAskill, har noget, vi alle gerne vil besidde. Danny spiser, taler og udfører sin drøm hver evig eneste dag. Du kan også opnå din drøm, og der ligger en gratis gave og venter på dig.

Hvad er hemmeligheden bag at være lykkelig?

Hvad er hemmeligheden bag at være lykkelig?

Skrevet 15-07-2013 af Alun Biggart

Mange mennesker tilbringer hele deres liv med at vente på at blive lykkelig. Du tænker måske: ”Hvis bare jeg havde flere penge”, eller ”bare jeg tabte mig”, så ville jeg blive lykkelig. Men her er en hemmelighed: Du kan være lykkelig lige NU! Følg disse lykketips, og du vil allerede være godt i gang!

Giv aldrig op: Se denne inspirerende video

Giv aldrig op: Se denne inspirerende video

Skrevet 24-05-2013 af Alun Biggart

Henry Ford har engang sagt: ”At fejle er en mulighed for at starte forfra på en mere intelligent måde.” I løbet af de seneste få år er jeg begyndt at forstå, at en fiasko indeholder mange gaver og faktisk hjælper mig med at opnå mine mål. Se denne inspirerende video, og få et gratis motivations-spark. Se, hvordan Arthur igen og igen mislykkes, men i sidste ende triumferer ved at have tabt 60 kg i processen.

Målsætning: Den hurtige og nemme vej til at nå alle dine mål

Målsætning: Den hurtige og nemme vej til at nå alle dine mål

Skrevet 28-01-2013 af Alun Biggart

Kunne du tænke dig at blive en af de øverste 3 % af alle succesfulde mennesker i Danmark? Hvis det er tilfældet, har du så 5 minutter, et stykke papir og en blyant? For så har jeg godt nyt til dig.

Sådan vinder du i en krisetid lige her og nu ;-)

Sådan vinder du i en krisetid lige her og nu ;-)

Skrevet 07-01-2013 af Alun Biggart

Dronning Margrethe talte om krisen flere gange i sin nytårstale, og ligeså gjorde Helle Thorning-Schmidt. Hver eneste gang vi åbner avisen, tænder for fjernsynet eller taler med en ven, hører vi om krise, krise, krise … Men kunne du tænke dig at VINDE, selv i krisetider? Heldet er med dig.

Nytårsforsæt 2013: 7 hemmeligheder, som vil gøre 2013 til noget

Nytårsforsæt 2013: 7 hemmeligheder, som vil gøre 2013 til noget

Skrevet 19-12-2012 af Alun Biggart

Et nyt år, en ny begyndelse, en dejlig mulighed for at få et år, du aldrig vil glemme. Hvad er dit nytårsforsæt, og hvordan opnår du succes med det?

21-12-12: Verdens undergang eller en positiv ny begyndelse?

21-12-12: Verdens undergang eller en positiv ny begyndelse?

Skrevet 13-12-2012 af Alun Biggart

Nogle forudser, at verden, som vi kender den, vil gå under, mens andre fortæller os, at menneskeheden vil opleve en positiv ny begyndelse med fred og harmoni på Jorden.

Frygt. Hvordan overvinder du din frygt?

Frygt. Hvordan overvinder du din frygt?

Skrevet 14-04-2012 af Alun Biggart

Hvad er du bange for? Hvordan påvirker det, du er bange for, dit liv? Hvordan overvinder du frygten? Jo, du kan godt. Den glæde og succes, som du fortjener i livet, venter lige her!

7 Hemmeligheder bag popularitet

7 Hemmeligheder bag popularitet

Skrevet 02-02-2012 af Alun Biggart

Den bedste måde at blive sund på, er at blive glad. Og en af de bedste måder at blive glad på, er ved at bruge noget tid sammen med gode venner. Men hvorfor er nogen folk ubesværet så populære og afholdte, imens andre kæmper bare for at få venner?

Kom og deltag sammen med mig i X Factor på fredag!

Kom og deltag sammen med mig i X Factor på fredag!

Skrevet 10-01-2012 af Alun Biggart

Har du X Factor? Jeg har gode nyheder til dig. Det har du. Hvis du ikke tror mig, så giv mig nogle få minutter, og jeg vil vise dig, at ligegyldig hvem du er, så har du virkelig X Factor.

The Dalai Lama says...

The Dalai Lama says...

Skrevet 22-08-2011 af Alun Biggart

The Dalai Lama, when asked what surprised him most about humanity, answered .....

Hvad er Danmarks største hemmelighed?

Hvad er Danmarks største hemmelighed?

Skrevet 04-07-2011 af Alun Biggart

Nogle få måneder efter at jeg flyttede fra Skotland til Denmark for 18 år siden, indså jeg, at Danmark har en vidunderlig hemmelighed. At så få danskere kendte til denne fantastiske hemmelighed, overraskede mig.

Få mere energi og et smil på dine læber.

Få mere energi og et smil på dine læber.

Skrevet 27-06-2011 af Alun Biggart

Måske kender du ham ikke, men det vil du snart! På få dage har over 8 millioner mennesker set ham på YouTube. Jeg lover dig denne video vil rører dig dybt.

12 tegn på, at det VIRKELIG er på tide at forlade dit job

12 tegn på, at det VIRKELIG er på tide at forlade dit job

Skrevet 14-05-2011 af Alun Biggart

Hvis du ikke er begejstret for dit nuværende job, er du ikke alene. Faktisk forholder det sig sådan for flertallet. En opinionsundersøgelse i Quality Digest Magazine af 5000 husstande fandt, at mindre end halvdelen af alle de adspurgte var tilfredse med deres job.

Hvordan gør du 2011 til dit livs bedste år?

Hvordan gør du 2011 til dit livs bedste år?

Skrevet 06-01-2011 af Alun Biggart

Hvordan opnår du alle dine mål og drømme? Hvordan kan du leve et liv, fyldt med glæde og lykke?

Er lykke dit ultimative mål? Hvordan opnår du et lykkeligt liv?

Er lykke dit ultimative mål? Hvordan opnår du et lykkeligt liv?

Skrevet 18-08-2010 af Alun Biggart

Aristoteles, en af de største filosoffer, skrev for flere tusinde år siden, at lykke er det ultimative mål for alle menneskets handlinger. Men hvordan skaber du et lykkeligt liv? Her er DINE 7 Hemmelige skridt til et langt og lykkeligt liv.

Den 8. hemmelighed til sundhed og glæde

Den 8. hemmelighed til sundhed og glæde

Skrevet 14-04-2010 af Alun Biggart

Hvad er det allervigtigste, du kan gøre for at opnå et liv fyldt med lykke og ubegrænset glæde? Denne faktor er også den største udfordring, vores samfund har i dag. Er du klar til at blive indviet i den hemmelighed, som du kan begynde at anvende lige nu, og som hurtigt og nemt kan forandre dit liv for evigt i en positiv retning?

De syv hemmeligheder til et lykkeligt og succesfuldt liv

De syv hemmeligheder til et lykkeligt og succesfuldt liv

Skrevet 05-04-2010 af Alun Biggart

Den store hemmelighed ved et liv fyldt med glæde og lykke er, at der ikke er nogen hemmelighed. Som med alle andre ting i livet er det et spørgsmål om at gøre de simple ting godt. Det er imidlertid ikke så nemt i 2010, hvor vi i vores informationssamfund konstant bombarderes med nyheder og hele tiden har uanede valgmuligheder. Lad os derfor tage på en rejse til fortiden, tilbage til det basale, så vi på ny kan lære at gå fremad med et smil på vores læber.

Personlig udvikling - En kort opsummering

Personlig udvikling - En kort opsummering

Skrevet 31-01-2010 af Alun Biggart

Når du køber en bil, computer, TV, DVD eller alt andet, der er lidt indviklet, så har du brug for en manual, som du kan kigge i for at finde ud af, hvordan du skal anvende apparatet, vedligeholde det og opnå den fulde glæde af det under brugen. Hvis du ikke læser manualen, så får du ikke den fulde glæde af nyanskaffelsen, og du risikerer, at apparatet går i stykker. I denne artikel vil du lære, hvordan du kan bruge dine tanker til at opnå alle dine drømme.

Hvorfor bør du dagdrømme noget oftere?

Hvorfor bør du dagdrømme noget oftere?

Skrevet 11-06-2009 af Alun Biggart

At dagdrømme kan måske hjælpe dig med at løse nogle af livets udfordringer, såsom hvordan du kan gøre fremskridt med karrieren, forbedre dit helbred og forhold osv.

Hvordan kan du forblive optimistisk, selvom tiderne er hårde?

Hvordan kan du forblive optimistisk, selvom tiderne er hårde?

Skrevet 07-05-2009 af Alun Biggart

Med al den negativitet som findes derude i verden for tiden, så kan det være en udfordring at være optimistisk lige nu. De fleste af os ville med glæde vælge at være positive hele tiden, hvis vi havde valget, men den irriterende ting, som hedder virkeligheden kommer hele tiden i vejen.

Målsætning - sæt dig mål og nå dem - det ultimative værktøj til at opnå dine mål

Målsætning - sæt dig mål og nå dem - det ultimative værktøj til at opnå dine mål

Skrevet 15-01-2009 af Alun Biggart

Hvordan kører det for dig? Er du i stand til at opfylde dine drømme og opnå dine mål? Har du nået dine nytårsforsæt du satte dig for 6 mdr siden? Er du som de fleste, der må svare nej eller i bedste fald "delvist", indeholder denne artikel nøglen til at få lige præcis det, du ønsker af dit liv.

Sådan opfylder du dine drømme!

Sådan opfylder du dine drømme!

Skrevet 15-01-2009 af Alun Biggart

Der er ingen begrænsninger for din fremtid, og det er DIG, der har magten til at skabe din virkelighed. Ja, DU er herre over dit eget liv og dine drømme – din fremtid ligger i dine hænder. Her er hemmeligheden bag sundhed, succes og ubegrænset lykke.

Hvordan gør du 2009 til det bedste år i DIT liv?

Hvordan gør du 2009 til det bedste år i DIT liv?

Skrevet 12-01-2009 af Alun Biggart

Hvert år beslutter jeg mig for at “Dette kommer til at blive det bedste år i mit liv!” Jeg sætter mig ned i december og tænker over det år som er gået, og begynder så at drømme om hvad jeg ønsker at opnå og opleve i det nye år. Så hvis 2009 var det bedste år i DIT liv, hvad ville så ske?

Del 1: 2009 - det bedste år i dit liv ;-)

Del 1: 2009 - det bedste år i dit liv ;-)

Skrevet 04-01-2009 af Alun Biggart

Her er de 7 hemmeligheder, som du bør kende, for at gøre 2009 til det bedste år i dit liv. Din personlige manual til opnåelse af mental, fysisk og åndelig succes.

Del 2: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Dine tanker

Del 2: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Dine tanker

Skrevet 03-01-2009 af Alun Biggart

Hemmelighed # 1: Loven om Tiltrækning – Tænk dig til vejen til det bedste år i dit liv. Lær at bruge dine tanker, til at skabe dit drømmeliv.

Del 3: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Vejtrækning og Vand

Del 3: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Vejtrækning og Vand

Skrevet 02-01-2009 af Alun Biggart

Hemmelighed # 2 og 3 : Tag en dyb indånding til det bedste år i dit liv. Lær hvordan en korrekt vejtrækning og tilstrækkelig med vand kan give dig mere energi og vitalitet.

Del 4: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Sund Kost

Del 4: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Sund Kost

Skrevet 01-01-2009 af Alun Biggart

Hemmelighed # 4: Spis dig til det bedste år i dit liv. Få mere energi, bedre søvn samt et mere atletisk og sundere udseende ved hjælp af tipsene i denne artikel!

Del 5: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Træning og Søvn

Del 5: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Træning og Søvn

Skrevet 31-12-2008 af Alun Biggart

Hemmelighed # 5 og 6: Træn og sov dig til det bedste år i dit liv, få flotte resultater i løbet af ingen tid!

Del 6: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Livsstil og konklusion

Del 6: 2009 - det bedste år i dit liv ;-) Livsstil og konklusion

Skrevet 30-12-2008 af Alun Biggart

Hemmelighed # 7: Nyd livet på vej til det bedste år i dit liv. Livsstilsfaktorer der alle vil hjælpe dig, med at få det bedste år i dit liv.

Vær taknemmelig for hvad du har!

Vær taknemmelig for hvad du har!

Skrevet 06-09-2007 af Alun Biggart

Taknemmelighed skaber positiv energi! Derfor er det vigtigt at lære at sætte pris på de ting, du er taknemmelig for i livet – selvom de kan føles nok så små og ubetydelige.

Lev livet

Lev livet

Skrevet 14-06-2007 af Alun Biggart

Hvad betyder noget for dig? Hvad gør dit liv værd at leve - og hvad skal folk huske dig for?

Mere energi og overskud til iværksættere

Mere energi og overskud til iværksættere

Skrevet 20-04-2007 af Alun Biggart

Som iværksætter kan man godt ønske, at døgnet havde 48 timer. Men i stedet for urealistiske ønsker bør du satse på at øge din energi og dit overskud så du kan få mere ud af døgnets 24 timer. Her får du 10 råd, der har hjulpet mig og som helt sikkert også vil øge din energi og give dig endnu mere overskud til at arbejde på din sag.

Iværksætter til jeg dør - ny bog om Martin Thorborg

Iværksætter til jeg dør - ny bog om Martin Thorborg

Skrevet 17-04-2007 af Alun Biggart

Martin Thorborg har været min gode ven og kilde til inspiration gennem mere end 10 år. Han er ikke blot et af de mest kærlige og nærværende mennesker på jorden, hans succes med Jubii og Spamfighter viser, at vi bør lytte, når han taler. Læs hans nye bog Iværksætter til jeg dør.

The SECRET til at opnå glæde og succes - The Law of Attraction

The SECRET til at opnå glæde og succes - The Law of Attraction

Skrevet 27-01-2007 af Alun Biggart

The Law of Attraction siger, at du er en slags “levende magnet” og at du tiltrækker de mennesker og de begivenheder, som harmoniserer med dine dominerende tanker, især dem, der påvirker dig stærkt følelsesmæssigt. Ifølge THE SECRET skaber positive tanker et kraftfelt af energi, der trækker de mennesker, ideer, ressourcer og muligheder ind i dit liv, som du har brug for til at nå dine mål.

Syv skridt til at nå dine mål hurtigt og nemt

Syv skridt til at nå dine mål hurtigt og nemt

Skrevet 02-01-2007 af Alun Biggart

Følg disse syv skridt og du vil opnå dine mål hurtigere og nemmere end nogensinde før.

Sådan sætter du dig mål – og når dine mål

Sådan sætter du dig mål – og når dine mål

Skrevet 16-05-2006 af Alun Biggart

Kunne du tænke dig at opnå bedre resultater i alle aspekter af dit liv? Kunne du tænke dig at opnå mere økonomisk, personlig eller sportslig success? Den bedste måde at få dine drømme opfyldt på er at lære, hvordan du sætter dig mål og når dem.

Mest læste i Personlig udvikling

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley