❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Paul Chek i Danmark, men kun i morgen!

Skrevet 18-12-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Paul Chek i Danmark, men kun i morgen!

Paul Chek kommer på et lynvisit til Danmark i morgen den 19 december 2008. Det kommer til at blive en oplevelse ud over det sædvanlige.


Her på Alun.dk er vi stolte af at have den inspirerende og utrolig dygtige Paul Chek på besøg i morgen.

Han laver et kort lynvisit til Danmark, hvor han vil holde to af hans mest populære foredrag, der giver en enestående mulighed for at opleve manden der gav os "Eat, move and Be healthy" samt er grundlæggeren af CHEK institute, hvorfra vores uddannede CHEK instruktører kommer fra.

Se nedenunder for nogle af de udtalelser som tidligere deltagere har sagt om Paul Chek og hans kurser/foredrag:

Paul Chek er en af de bedste og mest inspirerende undervisere jeg nogensinde har oplevet. Han har et utroligt overblik over kroppens funktion og formår på bedste vis at formidle dette på en både underholdende og humoristisk facon. Han har imponerende godt styr på alle referencer og deler gerne ud af sin store viden, hvilket har betydet meget for mig i min daglige praksis. Indholdet af såvel kurser som seminarer kan umiddelbart og let integreres i ens dagligdag. Jeg har således ændret meget i min måde at arbejde på med at hjælpe folk til en bedre livskvalitet.

Jeg kan således kun give kurser og seminarer mine bedste anbefalinger.

Jesper Skøtt
Fysioterapeut Cert. MDT
Exercise coach

Paul CHEKs practitioner program er uden sammenligning med lignende trænerkurser på marked. Kurset foregår på et højt fagligt niveau, og er samtidig direkte overførbart til trænings- og behandlingstimer. Med hjem får man brugbare test og øvelser, og ikke mindst viden til at analysere og forklare kunderne, hvorfor vi gør som vi gør.

Lotte Arndal, Indehaver af Arndal Spa & Fitness på Hotel D’Angleterre; personlig træner og kostvejleder. CHEK Practitioner Level 2, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 2

Vi har stadigvæk et par enkelte pladser tilbage til foredraget, Flatten Your Abs Forever.

Gå ikke glip af Paul Chek i Danmark og bestil din plads nu, ved at klikke her: www.alun.dk/shop/Paul-Chek-Flatten-Your-Abs-Forever.asp


 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley