❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Patrick McKeown i KBH - Workshops: Vejrtrækning for mere energi

Skrevet 29-11-2023 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Patrick McKeown i KBH - Workshops: Vejrtrækning for mere energi

Vejrtrækning for mere energi, bedre helbred, indre ro og forbedret mental præstation. En ting er sikkert - du vil aldrig trække vejret på samme måde igen! Ligegyldig hvad du spiser, hvor meget du træner, hvor slank eller ung eller klog du er, så betyder intet af det noget, hvis du ikke trækker vejret rigtigt.


Her er en eksklusiv mulighed for at møde en af de sande vejrtrækningspionerer i denne praktiske workshop. Patrick McKeown helbredte sig selv ved at genoptræne sin krop til at trække vejret korrekt.

Han er en af de mest erfarne instruktører i verden og har i over 21 år trænet tusindvis af mennesker til at helbrede sig selv og forbedre deres sportslige og mentale præstationer. Nu er det din tur!

For more than 20 years, Patrick McKeown has been the world's leading expert in how to harness the power of our breath to control asthma, anxiety, and bolster athletic performance. I have learned so much from him. You will too. Not to be missed.- James Nestor

Disse workshops vil gavne alle og enhver, både professionelle og private personer, da indholdet er designet til at tackle en række sundhedsrelaterede problemer og forbedre sportslige og mentale præstationer.

Workshoppen understøttes af Oxygen Advantage®-appen, så deltagerne kan fortsætte med at øve sig og implementere det, de lærer sammen med Patrick, i deres dagligdag. 

Jeg inviterede Patrick til Danmark, da jeg (Alun) ønskede at lære mere "live" i en workshop efter virkelig at have nydt godt af at læse og blive inspireret af McKeown’s bøger.

Her er en kort opsummering af, hvad du kan forvente at få ud af workshoppen:

1. Praktisk træning: Workshoppen fokuserer på hands-on, praktiske øvelser snarere end blot teoretisk viden. Denne tilgang giver deltagerne mulighed for direkte at opleve og lære vejrtrækningsteknikker, der kan anvendes i forskellige aspekter af livet.

2. Erfaring og ekspertise: Patrick McKeown har 21 års erfaring med at undervise i åndedrætsøvelser og det gør at hans workshop er i særklasse. Hans omfattende erfaring med at hjælpe tusindvis af børn og voksne med problemer som astma, søvn, angst og panikanfald giver workshoppen en ekstra dimension af troværdighed i forhold til effekten af de teknikker, han underviser i.

3. Forbedring af præstationsevnen: Oxygen Advantage®-programmet, der er grundlagt af Patrick, er blevet brugt af eliteatleter, specialstyrker og erhvervsfolk til at forbedre deres præstationer. Workshoppen garanterer at give konkrete vejrtrækningsværktøjer, der er rettet mod at forbedre ydeevnen inden for forskellige områder.

4. Individualiseret tilgang: Patrick lægger vægt på at skræddersy vejrtrækningsøvelser til individuelle behov og tager hensyn til faktorer som vejrtrækningsmønstre, alder og sundhedstilstand. Denne personlige tilgang har til formål at sikre et sikkert og effektivt langsigtet resultat for deltagerne.

5. Videnskabeligt grundlag: Selvom workshoppen hovedsageligt er praktisk, er der også nogle teoretiske aspekter, som understøtter øvelserne. Patricks baggrund inkluderer udgivelse af videnskabelige artikler om vejrtrækning og søvn, hvilket understøtter teknikkernes evidensbaserede karakter.

6. Fortsat læring med Oxygen Advantage®-appen: HUSK: Workshoppen understøttes af Oxygen Advantage®-appen, så deltagerne kan fortsætte med at øve sig og implementere det, de lærer sammen med Patrick, i deres dagligdag.

Husk: Disse workshops vil gavne alle og enhver, både professionelle og private personer, da indholdet er designet til at tackle en række sundhedsrelaterede problemer og forbedre sportslige og mentale præstationer.

Nogle af de områder, vi vil udforske sammen med Patrick, er

1. Praktisk vejrtrækning til at forbedre luftvejene
• Træk vejret for at forbedre iltoverførslen fra lungerne til blodet.
• Hvordan man forbedrer blodcirkulationen og ilttilførslen, og hvorfor det er vigtigt.
• Patrick vil guide dig gennem vejrtrækningsøvelser, der hjælper med at åbne luftvejene i lungerne og afstresse næsen.
• Praktiske metoder til at undgå forkølelse og virus i luftvejene.
• Oplev en lettere vejrtrækning med markant mindre hoste, hvæsende vejrtrækning og åndenød.

2. Praktisk vejrtrækning til at forbedre træningspræstationen
• Nasal vejrtrækning under fysisk træning - hvad man bør og ikke bør gøre.
• Sådan simulerer du højdetræning for at forsinke mælkesyre og træthed. Få bedre udholdenhed og hurtigere løbetider.
• Sådan forbedrer du evnen til at gentage sprint uden risiko for skader.
• Bedre restitution efter træning og i konkurrence- og kampsæsonen.
• Forberedelse til konkurrence - sådan kommer du i zonen.

3. Praktisk vejrtrækning ved søvnløshed, snorken og obstruktiv søvnapnø
• Opnå dyb søvn for bedre kognitiv funktion og produktivitet.
• Hvordan dit åndedrætsmønster påvirker snorken og søvnapnø,
• Oplev en dybere søvn ved at trække vejret gennem næsen under søvnen,
• Åndedrætsøvelser til at forbedre søvnkvaliteten og vågne udhvilet op,

4. Brug åndedrættet til at aktivere din geniale hjerne til succes
• Hvordan åndedrættet påvirker din hjernekraft, intuition og beslutningstagning,
• Sådan forbedrer du fokus, koncentration og opmærksomhed,
• Anvend åndedrætsøvelser til at berolige dit sind og din krop under stress.
• Forberedelse til præsentationer, offentlige taler, jobsamtaler og andre pressede situationer.
• Op- og nedregulering af dit nervesystem for at forbedre ydeevne, restitution, hjertefrekvensvariabilitet (HRV) og modstandsdygtighed.

Bestil din billet til Patrick McKeown her!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley