❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Organic Food og Snack Bar

Skrevet 16-10-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Organic Food og Snack Bar

Prøv fremtidens supermad nu! De nye, unikke Organic Food Barer giver DIG ny energi til livet .


Hvis vi skal holde os sunde og raske, er det nødvendigt at indtage en næringsrig kost. Det ved vi alle, men det har ikke altid været lige let – indtil nu!

Løsningen på problemet er Organic Food Barerne, fordi de kombinerer bekvemmelighed med sunde ingredienser, og smager helt fantastisk!

Mange andre barer er lavet af forarbejdede døde råvarer, der er sødet med kunstige sødemidler og fyldt med farve- og konserveringsmidler. Organic Food Bar er anderledes!

Organic Food Bar har fået sit navn, fordi barerne, i modsætning til de fleste andre ”energi- og næringsbarer”, er lavet af 100% sunde, økologiske ingredienser.

 Alle barer er fremstillet af koldpressede økologiske råvarer, der har bibeholdt det naturlige indhold af aktive enzymer, vitaminer og antioxidanter. Og din krop vil helt sikkert kunne mærke forskellen!

Hvis du er på jagt efter et alternativ til de billige og alt for forarbejde energi- og proteinbarer, der allerede findes på markedet, så har du fundet det nu!

Organic Food Bar forsyner DIN KROP med optimal næring, fordi de er fyldt med energi, sunde ingredienser, sunde fedtstoffer, protein, enzymer og antioxidanter.

Organic Food Bar kombinerer en hurtig snack med den højeste næringskvalitet, uden at det går ud over smagen. Tværtimod!

Når du spiser en af vores Organic Food Barer, vil du få en sund og velsmagende oplevelse - takket være kvaliteten af hver enkelt ingrediens og den unikke forarbejdningsproces.

Min familie i årevis brugt Organic Food Bar, når vi har brug for noget hurtigt og sundt, mens vi er på farten.

Jeg ville gerne have tilbudt jer dette produkt allerede for tre år siden, men lovmæssige årsager i forbindelse med salget af mit gamle firma maxim har gjort det umuligt indtil nu.

Så har du en travl hverdag, hvor du ikke har tid til at lave en sund snack, eller er du på jagt efter en sund proteinbar til efter træningen, der IKKE er overforarbejdet, så er Organic Food Bar lige noget for dig! Bare se, hvad du får i hver eneste lækre bid:

* Mere energi
* Hurtigere restitution efter træning – kvalitetsprotein
* Sunde fedtstoffer
* Planteekstrakter, der styrker dit immunforsvar
* Enzymer, der hjælper på fordøjelsen

Organic Food Bar er også:

* 100% økologisk
* 100% vegetarisk
* Op til 100% rå (fremstillet uden opvarmning)
* Basedannende
* Glutenfri
* GMO fri
* Ingen konserveringsmidler, tilsætningsstoffer, salt, raffineret sukker, soja, jordnødder eller mælkeprodukter

Den vigtigste ingrediens i Organic Food Bar er helt simpelt god gammeldags kærlighed!

Organic Food Bar er ideel til børn, studerende, fagfolk, atleter, rejsende og alle, der leder efter en sund snack, som de kan spise hvor som helst og når som helst.

Bare kom i gang med at forkæle dig selv - næste gang du har lyst til en hurtig, sund snack, så tag en Organic Food Bar. Nyd den fantastiske smag og lad din krop takke dig!

Gør Organic Food Bar til en naturlig del af din livsstil allerede i dag. Og nyd det!

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley