Skrevet 19-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 2 Poussiner (en særlig buttet lille kyllingerace) – skåret over på tværs
• 1,5 dl naturel Øko. Yoghurt
• 1 tsk. stødt spidskommen
• 1 tsk. gurkemeje
• 1 tsk. stødt bukkehorns frø
• 1 tsk. frisk citronsaft
• 2 fed hvidløg, skrællede og moste
• ½ friskrevet ingefær
• ½ tsk. paprika
• ½ tsk. Celtic Sea Salt
• 1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
• 2 spsk. mandelstykker
1. Bland yoghurt, spidskommen, gurkemeje, bukkehorns frøene, citronsaften, hvidløg, ingefær, paprika, olien og salt sammen i en stor skål.
2. Pensel det på poussinerne og mariner i køleskabet i 4-6 timer
3. Placer pouissinerne med skindsiden opad på en bageplade i rustfri stål.
4. Put den resterende marinade på dem og lad den stege i 190 grader i omkring 1 ¼ time.
5. Drys mandlerne på og steg i endnu 15 minutter.
6. Derefter skal de afkøle lidt og så er de klar til servering!
Nok til ca. 4 pers.
God appetit!
Opskriften er oversat fra Nourishing Traditions, som kan købes her: www.alun.dk/shop/Nourishing-Traditions.asp
Celtic sea salt kan købes her: www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Se alle vores lækre sunde opskrifter her
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.